Page 954 of 1249 FirstFirst ... 45485490494495095195295395495595695795896410041054 ... LastLast
Results 23,826 to 23,850 of 31213

Thread: Vlada Crne Gore, 42. saziv

Thanks Thanks Given 
    7,421
    Thanks Thanks Received 
    4,798
    Thanked in
    2,457 Posts

Dakle, lagano dođosmo do situacije pomirenja sa uvaljivanjem aktivista, sestara, žena i ostale mnogobrojne rodbine. Sjećam se povike moralnih gromada kad je to radio DPS, ali jbg sada to rade naši.
    Čak i ona vrana Bratićka kao uspjeh navodi depolitizaciju rukovodstva škola, gdje ima ekksel sa Dontovim količnikom kako se direktorska mjesta daju strankama .
    Malo više od legendarnih 20%. Ovo 20% ponovo će ponovo početi kada se bude tolerisalo kraduckanje, odnosno krađa samo 20%.
    I naravno, kad su postavljeni novi svuda da vode institucije, sada novopostavljeni nisu krivi što institucije štekaju, nego, naravno, zaposleni iz DPS.

Suština ove vlasti, većine ili čega god je u onom vicu kad je neko konačno puštio u kuću jehovinog svjedoka. I umjesto porpovjedi, tajac... Dovde nikad nisam stizao... kazao je jehovin svjedok.
    Otprilike, tako i vlade. Koncept postojeće većine i cilj je bio da se sruši DPS. I srušio se. Za dalje, od ovako heterogene grupe nije ništa više za očekivati sem da uvale svoje u fotelje. I da skrpe neku vladu koju niko neće fermat ni za što.

Tako je i bilo, a evo polako vidim da i kod dragih forumaša polako padaju očekivanja. Malo sporo, ali jbg... kad se vjeruje u održivost Spajićevog Dafimenta, onda je lagano ovdje svaki kirbi uvalit. Mada, moguće da je DPS kreirao toliki očaj da ljudi jednostavno žele nečemu da se nadaju koliko god bilo iracionalno. Neđe je to i ljudski.
    Last edited by Gagarin; 16-12-21 at 11:03.

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Auh druze. Ajmo ovako.
    DPS je 2015 godine uplatio 165 miliona avansa za auto put.
    2015 godine uradjenih radova 0 eur
    2016 godine je uradjeno 10 miliona
    Dgije godine smo finansirali Bemaxe i Cijevne komerc.... I danas se kasni vec 3 godina
    Da nisu odgovarali sta ti prepodobni kadrovi iz ministarstva saobracaja, finansija....
    Ne nego ih svi na poslu. Kad te cuje covkek rekao bi da se radilo ko u svajcarsku u najmanju ruku, pa da ih ostavimo.
    Nego, da ne treba da ih smjenjuju ko DPS, pa kad se nije znalo kako, evo ti krivicna prijava za mobing i za seksualno uznemiravanje. Ovo znam jer znam covjeka koji je ovo prosao licno

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by Gagarin View Post
    Dakle, lagano dođosmo do situacije pomirenja sa uvaljivanjem aktivista, sestara, žena i ostale mnogobrojne rodbine. Sjećam se povike moralnih gromada kad je to radio DPS, ali jbg sada to rade naši.
    Čak i ona vrana Bratićka kao uspjeh navodi depolitizaciju rukovodstva škola, gdje ima ekksel sa Dontovim količnikom kako se direktorska mjesta daju strankama .
    Malo više od legendarnih 20%. Ovo 20% ponovo će ponovo početi kada se bude tolerisalo kraduckanje, odnosno krađa samo 20%.
    I naravno, kad su postavljeni novi svuda da vode institucije, sada novopostavljeni nisu krivi što institucije štekaju, nego, naravno, zaposleni iz DPS.

Suština ove vlasti, većine ili čega god je u onom vicu kad je neko konačno puštio u kuću jehovinog svjedoka. I umjesto porpovjedi, tajac... Dovde nikad nisam stizao... kazao je jehovin svjedok.
    Otprilike, tako i vlade. Koncept postojeće većine i cilj je bio da se sruši DPS. I srušio se. Za dalje, od ovako heterogene grupe nije ništa više za očekivati sem da uvale svoje u fotelje. I da skrpe neku vladu koju niko neće fermat ni za što.

Tako je i bilo, a evo polako vidim da i kod dragih forumaša polako padaju očekivanja. Malo sporo, ali jbg... kad se vjeruje u održivost Spajićevog Dafimenta, onda je lagano ovdje svaki kirbi uvalit. Mada, moguće da je DPS kreirao toliki očaj da ljudi jednostavno žele nečemu da se nadaju koliko god bilo iracionalno. Neđe je to i ljudski.
    Nema pomirenja sa koritašenjem NIKAD.

Zaustavljanje te nakaradne prakse je lijek za CG.

Prvo, naša đeca neče morati tražiti startnu prednost sa partijskom knjižicom. Meni iskreno to je najbitnije. Zamisli šćer oće da bude nastavnica ili učiteljica i ne može da upadne iako možda ima najbolji prosjek i odlične rezučtate na testovima, a samo zato jer je teren ne prepoznaje. DNO.

Drugo, sprečavanjem zapošljavanja na osnovu knjižice Crna Gora postaje država jednaka za sve. Nema startne prednosti ni za koga, ni za one koji imaju ni za one koje nemaju bilo kakvu knjižicu o pripadnosti. A ono što je najbitnije, nema kuknjave o nezapošljavanju zbog nacije, vjere, ovog ili onog, odnosno prdnjave priče o zapošljavanju po nacionalnom ključu.

Treba koritaše ebati jako, na svakom koraku, pričati o tom zlu svuda, dok se narod ne alaverti malo.

Stranke, SVE, nas ubjeđuju da je to normalno.

E PA NIJE.

Ko ne shvata kakvo je to zlo, neka pogleda šta se dešava u EPSu i Kolubari i sve će mu biti jasno. Kad daš da ti EPS vodi vlasnik pečenjare, ali on završava glasove shvataš.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
    Last edited by kimmi; 16-12-21 at 11:32.

4. The Following User Says Thank You to kimmi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    7,421
    Thanks Thanks Received 
    4,798
    Thanked in
    2,457 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    Klub poslanika Demokratskog fronta predložio je danas amandman kojim treba da se minimalna plata u Crnoj Gori izjednači sa minimalnom potrošačkom korpom i da iznosi 650 evra.

Sent from my M2101K9AG using Tapatalk

Čemu smajliiji. Zašto može 450, a ne može 650€.
    Ili sjutra DPS amandman, zaokruži minimalac na 1000€.
    Ako glasaš protiv mrziš obične ljude i ne želiš da im bude veća plata.

Ovo 650€ je samo da puknemo koji mjesec ranije nego sa 450€ i bez doprinosa za zdravstvo.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    Auh druze. Ajmo ovako.
    DPS je 2015 godine uplatio 165 miliona avansa za auto put.
    2015 godine uradjenih radova 0 eur
    2016 godine je uradjeno 10 miliona
    Dgije godine smo finansirali Bemaxe i Cijevne komerc.... I danas se kasni vec 3 godina
    Da nisu odgovarali sta ti prepodobni kadrovi iz ministarstva saobracaja, finansija....
    Ne nego ih svi na poslu. Kad te cuje covkek rekao bi da se radilo ko u svajcarsku u najmanju ruku, pa da ih ostavimo.
    Nego, da ne treba da ih smjenjuju ko DPS, pa kad se nije znalo kako, evo ti krivicna prijava za mobing i za seksualno uznemiravanje. Ovo znam jer znam covjeka koji je ovo prosao licno

Ja sam prvi za to da se otpusti 20% zapošljenih u javnoj upravi (najgori na testovima), a primi novih 10% koji bi bili najbolji na testovima i imali najbolje reference.

Nego, kako su krenuli ovi novi, u tih 10% bi natrpali sve i svašta, ne bi ostao ni jedan aktivista nezapošljen. DNO.

Ovo tek što rade je isto skroz bezveze, ne diraju nikoga, nikoga ne šalju kući da se ne lažemo, ni u skupštini (silni zapošljeni), ni po ministarstvima, ni u MUPu, vojsci, zdravstvu, državnim firmama....NIĐE.

A trpaju lopatom aktiviste na ugovor o djelu.

Dakle DNO.

Jedino što je bolje je što ne kradu, naročito ovi iz vlade, ali ja sa tim jednostavno nisam zadovoljan.

Jeste bitna promjena na bolje, ali je nedovoljna. Partijsko koritašenje nas ubi.

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Koliko smo dno od drustva govori cinjenica da mi pricamo o drzavnoj upravi i preduzecima, a ne o stvaranju uslova za jednake uslove u privredi.
    Dje se i danas ne zna na tenderima koliko je cuvenih aneksa dodato na orginalnu ponudu
    Sta to privredjuje drzavna uprava, pa se svadjamo ko je dje.
    Dokle god je Privredni sud kakav jeste, dje su policajci jedan kriminalni klan, a tuzilastvo ne procesuira nizerangirane sluzbenike.....
    Do tada ke ko je zaposljen i ciju knjizicu ima ne zanima uopste

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Koliko smo dno od drustva govori cinjenica da mi pricamo o drzavnoj upravi i preduzecima, a ne o stvaranju uslova za jednake uslove u privredi.
    Dje se i danas ne zna na tenderima koliko je cuvenih aneksa dodato na orginalnu ponudu
    Sta to privredjuje drzavna uprava, pa se svadjamo ko je dje.
    Dokle god je Privredni sud kakav jeste, dje su policajci jedan kriminalni klan, a tuzilastvo ne procesuira nizerangirane sluzbenike.....
    Do tada ke ko je zaposljen i ciju knjizicu ima ne zanima uopste

Mene zanima itekako, jer ako ubacuju teletetabise, kako očekuješ da ti teletabisi sjutra riješe probleme o kojima pričaš.

Njega je stranka dovela, kapiraš, on je BOG.

Thanks Thanks Given 
    7,421
    Thanks Thanks Received 
    4,798
    Thanked in
    2,457 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Nema pomirenja sa koritašenjem NIKAD.

Zaustavljanje te nakaradne prakse je lijek za CG.

Prvo, naša đeca neče morati tražiti startnu prednost sa partijskom knjižicom. Meni iskreno to je najbitnije. Zamisli šćer oće da bude nastavnica ili učiteljica i ne može da upadne iako možda ima najbolji prosjek i odlične rezučtate na testovima, a samo zato jer je teren ne prepoznaje. DNO.

Drugo, sprečavanjem zapošljavanja na osnovu knjižice Crna Gora postaje država jednaka za sve. Nema startne prednosti ni za koga, ni za one koji imaju ni za one koje nemaju bilo kakvu knjižicu o pripadnosti. A ono što je najbitnije, nema kuknjave o nezapošljavanju zbog nacije, vjere, ovog ili onog, odnosno prdnjave priče o zapošljavanju po nacionalnom ključu.

Treba koritaše ebati jako, na svakom koraku, pričati o tom zlu svuda, dok se narod ne alaverti malo.

Stranke, SVE, nas ubjeđuju da je to normalno.

E PA NIJE.

Ko ne shvata kakvo je to zlo, neka pogleda šta se dešava u EPSu i Kolubari i sve će mu biti jasno. Kad daš da ti EPS vodi vlasnik pečenjare, ali on završava glasove shvataš.

Glasaćeš za stranku kojoj je to Ok kao manje zlo i to je to. Čak si manjina jer se bar u postovima nisi sa time pomirio, a ostali jesu.
    Da nije ko u većini gadljiv na korito?
    U onaj Bratićkin excel bješe i URA?
    Ne bješe niko bolji za pomoćnika Srzentićke od Jelušićkine snahe?
    U UO Cedisa onaj mali što se odupira i borio protiv koritaša, u svojstvu predtavnika URA?

Oni prošli su makar neku jadnu formu držali, pa su išli konkursi preko Uprave za kadrove.
    Sad Mickey raspisuje “poziv za izbor vd” kako bi zaobišao proceduru.

Al jbg… manje zlo…

Last edited by Gagarin; 16-12-21 at 11:47.
    Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

A našli ste sa Gagarinom da se raspravljate kome je isto 30.000 DPSovih uhljeba i primjeri u novoj vlasti koje on može poimenično da navede Uvr glave ako ih ima nekoliko stotina - ali sve je to isto.

Imalo bi svrhe da je čovjeku cilj racionalno da raspravlja, ali on samo hoće da ponavlja "svi su isti" DPS mantru.

Thanks Thanks Given 
    2,100
    Thanks Thanks Received 
    3,745
    Thanked in
    1,575 Posts

isto ti rece na prethodnu stranu kako SNP samo zeli da partijski zaposljava... dok je to bio ,, zanemarljiv broj,, kad zaposljava df...
    f6

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Mene zanima itekako, jer ako ubacuju teletetabise, kako očekuješ da ti teletabisi sjutra riješe probleme o kojima pričaš.

Njega je stranka dovela, kapiraš, on je BOG.

A zanima i mene, ali kad cujem nema revansizma....
    A sta nema.... Da nisu poceli da rade sta. Ne nego su svi u fazonu ne radi nista, ako se DPS vrati, svi ostadosmo bez posla.
    Toliko koliko se plase ovih novih. Nego se i dalje gleda da se ne zamjeri nekom od starih kadrova, jer SVI znaju da ako se vrate da ce dobiti otkaz.
    Toliko o ovim pricama o kadrovima. Da nije ko smio dok je rasko bio ministar da salje papire. Vazi, nego si sjutra letio sa posla kod Raska. A sad prica o tome ko koga zaposljava.
    Da ponovim. Niko nije dosao drzavnoj instituciji. Policija je dala signal da moze da se grade po 500 stanova bez ikakvog problema.
    Da ta ista policija nije imala problem da svaki dan trpa Djurisica u maricu. I da Gagarin i slicni tapsu.
    A sad ne mogu ni da se pojave.
    To samo govori dje je lojalnost jos uvijek i koga se ti sluzbenici plase. A to nij3 Brdjanin sigurno

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Glasaćeš za stranku kojoj je to Ok kao manje zlo i to je to.
    Da nije ko u većini gadljiv na korito?
    U onaj Bratićkin excel bješe i URA?
    Ne bješe niko bolji za pomoćnika Srzentićke od Jelušićkine snahe?
    U UO Cedisa onaj mali što se odupira i borio protiv koritaša, u svojstvu predtavnika URA?

Oni prošli su makar neku jadnu formu držali, pa su išli konkursi preko Uprave za kadrove.
    Sad Mickey raspisuje “poziv za izbor vd” kako bi zaobišao proceduru.

Al jbg… manje zlo…

Moje je da pljujem i da lajem protiv koritašenja i stranačkog zapopljavanja.

Nije ni URA naivna.

Imam im ja što zamjerit ne boj se, od podrške Kovačeviću, preko Rada Miloševića, pristajanja na dubinu, pa do ratova saopštenjima gdje se spuštaju na nivo sagovornika (protivnika u saopštenjima) a koji je samo dno.

"Mali" iz CEDISa ima 2 fakulteta i nekakvog iskustva, fakat nedovoljnog.

Snaha Boženina je druga priča, žena ima iskustva u HRu dobar komad i magistar je tih nauka. Ja protiv takvih kadrova nemam ništa. Da nije Boženina snaha niko A ne bi rekao.

Sa druge strane ovo što znam makar su se potrudili da daju ljudima od struke priliku, u dobroj mjeri, a nevezano jesu li članovi ili ne.

Dok DPS/SD/SDP/Dem/DF/BS/SNP samo svoje rokaju, jedino je bitna knjižica i da slušaju. Ovi prvi iz grupe (DPS i SD) su pride i lopovčine teške, a lično mislim da bi se i DF slično ponašao samo da im zapadne (hint Carević).

Ono što mi se sviđa kod Mikija, Jakova i Tamare je što nisu dali strankama da vrše imenovanja u njihovim resorima. Od mene ogroman plus imaju eto makar samo za to. Da ne pričamo o tome što su Miki i Jakov uspjeli da sa nakaradnih tema prebače fokus na ekonomiju i budžet.

Da, od postojećih stranaka u našoj skupštini CnB je ubjedljivo najmanje zlo. Tog sam stava i podržavaću ih dok nešto ne zaseru, a ako zaseru pljuvaću ih ne boj se. Meni egzistencija ne zavisi ni od jedne stranke, niti imam potrebu da ikoga molim i za šta, tako da me boli Mugabe što će ko da misli.

Stop partitokratiji

14. The Following User Says Thank You to kimmi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Ajmo ovako. Najbolji kandidat po referencama za Bord direktora Aerodroma je bivsa savjetnica direktora i direktor finansijske sluzbe.
    To sto je dosla sa mjesta profesora jezika iz srednje skole nema veze.
    Sad ima da je postavimo jer ce da tuzi drzavu.
    Dobro je to...
    Po referencama je i Milivoje Katnic najbolje sto imamo.

16. The Following User Says Thank You to Hell Raiser For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Meni samo nije jasno kako odrasla, obrazovana osoba, simpatizer DPS-a može uopšte da nešto priča pored činjenice da je njihov DPS za ministra imao Miga Stijepovića. Da ne pričam o Katniću, kojeg kada slušaju grašani CG dobiju transfer blama jer one nepismene babe po selima ljepše i tečnije zbore.

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Ajmo ovako. Najbolji kandidat po referencama za Bord direktora Aerodroma je bivsa savjetnica direktora i direktor finansijske sluzbe.
    To sto je dosla sa mjesta profesora jezika iz srednje skole nema veze.
    Sad ima da je postavimo jer ce da tuzi drzavu.
    Dobro je to...
    Po referencama je i Milivoje Katnic najbolje sto imamo.

Kako može neko ko je završio engleski jezik i književnost da bude najbolji sa referencama za OD Aerodroma.

A Katnić nije sigurno najbolje što imamo, pa ni po referencama.

Meni nema opravdanja za postavljenje portparola DNPa bez dana radnog iskustva (sem odborničkog i u stranci) na prvo mjesto NPCG i za nastavnika fizičkog na čelo ZZZ, ili onog nepismenog lika iz SNPa na čelo skijališta. Pa se onda čudimo što se sklapa ugovor sa Ćoćom da ide 70/30, a ne po broju prolazaka skijaša.

Rovča plumber-a smo apsolvirali, nadam se.

Last edited by kimmi; 16-12-21 at 12:28.

Thanks Thanks Given 
    7,421
    Thanks Thanks Received 
    4,798
    Thanked in
    2,457 Posts

Quote Originally Posted by Director View Post
    Meni samo nije jasno kako odrasla, obrazovana osoba, simpatizer DPS-a može uopšte da nešto priča pored činjenice da je njihov DPS za ministra imao Miga Stijepovića. Da ne pričam o Katniću, kojeg kada slušaju grašani CG dobiju transfer blama jer one nepismene babe po selima ljepše i tečnije zbore.
    Ako ciljaš na mene, Stijepović je ozbiljna budala. Ali eto makar je dužio četvrtinu resora Bratićke koja takođe izaziva transfer neprijatnosti.
    Ako misliš da je ona normalna, onda ništa…
    Mada što se tiče Migove erudicije ni sadašnji premijer Proskula mu nije previše odmakao.

Usput, nisam simpatizer DPS.
    Da su danas izbori, vagao bih između Dajka i 21. Maj. Ili DF sa 650€ minimalca? Kad idemo u qratz da to što prije obavimo.
    A odlazak u penis nam je suđen. Zaslužili smo ga ako je iko. Žali Bože đece, ali će se ona neđe na zapad snaći, nadam se.

Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    5,056
    Thanks Thanks Received 
    12,432
    Thanked in
    6,731 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Uvr glave ako ih ima nekoliko stotina - ali sve je to isto.
    samo ih je DF ubačio nekoliko stotina po raznih firmi. tako da ta priča odmah pada u vodu. jedina stvar u kojoj se slažu svi jeste partijsko zapošljavanje. dakle ako imaš knjižicu top, nema veze ako pojma nemaš

„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Kako može neko ko je završio engleski jezik i književnost da bude najbolji sa referencama za OD Aerodroma.
    Lako. Jer je 10 godina na pozicijama sefova ili direktora. Nije je DPS juce postavio, nego ima vremena. Sad se pozivamo na pravilnik o sistematizaciji. Oces da ti kazem kako ce da se to zavrsi
    A Katnić nije sigurno najbolje što imamo, pa ni po referencama.
    Nemoj da si siguran. Slabo ko ih ima bolje, a da nije isti kao on. Evo neki dan slusam Zvicer iz sudskog savjeta, a znamo kako se tamo biralo. Feljtoni su pisani o sprdnji prilikom izbora sudija.
    Meni nema opravdanja za postavljenje portparola DNPa bez dana radnog iskustva (sem odborničkog i u stranci) na prvo mjesto NPCG i za nastavnika fizičkog na čelo ZZZ, ili onog nepismenog lika iz SNPa na čelo skijališta. Pa se onda čudimo što se sklapa ugovor sa Ćoćom da ide 70/30, a ne po broju prolazaka skijaša.
    Jesam li ti rekao kako ce da se zavrsi evo pola godine. Sta je problem? Ne radi taj covjek tamo sam. Nego je naslijedio gomilu DPS SD koritasa, pa su mu oni smislili ovo rjesenje. Njegova neaposobnost je sto ih nije sve pocerao kuci i doveo pametnije. Pa ciju god da knjizicu imaju. A ovako sa "bez revansizma" imamo ovo kao rjesenje koje su mu smislili timovi ispod njega.
    Jos ce ovoga da bude. Da se ne zanosimo

Last edited by Hell Raiser; 16-12-21 at 12:34.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    201
    Thanked in
    142 Posts

Ako ciljaš na mene, Stijepović je ozbiljna budala. Ali eto makar je dužio četvrtinu resora Bratićke koja takođe izaziva transfer neprijatnosti.
    Mada što se tiče Migove erudicije ni sadašnji premijer Proskula mu nije previše odmakao.

Da su danas izbori, vagao bih između Dajka i 21. Maj. Ili DF sa 650€ minimalca? Kad idemo u qratz da to što prije obavimo.
    A odlazak u penis nam je suđen. Zaslužili smo ga ako je iko. Žali Bože đece, ali će se ona neđe na zapad snaći, nadam se.

Djeca su vec posla na zapad zbog takvih poput tebe koji su ovu zemlju doveli do ovakvog katastrofalnog stanja.
    Umjesto da cutite i usima da se pokrijete vi ste najglasniji jer vam je obraz ka djon.
    I ovakva nesposobna opozocija koja je sad vlast je produkt dps-ove vladavine, tako da je uzalud trud malom procentu ljudi koji pokusavaju nesto.
    Last edited by irriducibili91; 16-12-21 at 12:35.

23. The Following User Says Thank You to irriducibili91 For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    7,421
    Thanks Thanks Received 
    4,798
    Thanked in
    2,457 Posts

Zayebah se i pokušah nešto ozbiljno napisat ođe.

Vratimo se sprdnji...

25. The Following User Says Thank You to Gagarin For This Useful Post:

acs

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Ne znam zašto si se prepoznao u mom komentaru. Kako si sad kvalitetno i u Migovu odbranu stao, pomislio bi da sam pomenuo Čerčila u najmanju ruku, a ne tipičnog kadra i izdanka DPS-a , nespretnog ljubitelja preuzimanja koverti...

Thanks Thanks Given 
    666
    Thanks Thanks Received 
    693
    Thanked in
    341 Posts

Ono đe cijenim DF je što oni ne mažu oči i ne izigravaju političku snagu koja promoviše meritokratiju. Uglavnom se njima spočitava da zapošljavaju po dubini, a to isto rade Demokrate i URA. O SNP da ne govorim - oni bez pardona prigovaraju kako još uvijek (!) čekaju na imenovanje njihove predstavnice za ambasadora.

Da se razumijemo, to isto su radili i DPS, i SDP, i LP, a SD da ne pominjemo. Samo su oni bili napojeni i najedeni decenijama, pa se o tome nije toliko otvoreno pričalo. Ovi su gladni, pa sad pokušavaju da što više strpaju u stomak kad im se trpeza konačno otvorila.

To isto radi i Mickey, koji svoje drugove i drugarice postavlja za načelnike, direktore, državne sekretare i slično. Otprilike kao Ivan Vuković.

DF otvoreno kaže da je fer da sada priliku dobiju oni koji su godinama izlazili na proteste, bili targetirani od strane bivše vlasti, borili se uprkos tome što im je egzistencija bila ugrožena. Nema laži, nema prevara.

A to što "mi za to nismo glasali", to je već druga priča.
    Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.

Thanks Thanks Given 
    5,056
    Thanks Thanks Received 
    12,432
    Thanked in
    6,731 Posts

ovako to radi DF. veliki borci za prava građana

„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

29. The Following User Says Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,100
    Thanks Thanks Received 
    3,745
    Thanked in
    1,575 Posts

Ko je protiv predloga Df taj je protiv njenih gradjana? Sto vam smeta 650e minimalac

f6

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    ovako to radi DF. veliki borci za prava građana

Nerealno što oni rade. Ovo je postao veoma dug rijaliti. Pihhhhh
    Ja se stvarno nadam da će ovo veoma brzo biti samo jedna od ružnih momenata prošlosti koje se neću željeti sjećati, kao i onog perioda sanlcija i inflacija.

Page 954 of 1249 FirstFirst ... 45485490494495095195295395495595695795896410041054 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)