Page 945 of 1249 FirstFirst ... 4458458959359419429439449459469479489499559951045 ... LastLast
Results 23,601 to 23,625 of 31213

Thread: Vlada Crne Gore, 42. saziv

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Stanić je SDP.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
    Da ne tražim prethodne postove, kao predstavnika ure za forum da te pitam, je li uri prihvatljiva manjinska vlada sa manjinama i snp uz podrsku dps i satelita?

Je li tebi to kao glasacu prihvatljivo?
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by Director View Post
    URA-in budući koalicioni partner
    Ja sam protiv te priče i to nema šanse da prođe, a o tome tamo niko ne razmišlja. Evo ste me pomamili pa cimnuh par ljudi po slobodi i ni dlaka na glavu im ne misli da daju vještačko disanje DPSu.

Ja ne znam koji moj oćete od URA. Sve su ispoštovali, počev od trpljenja neviđenih pritisaka, održanja riječi da neće sa DPSom, do glasanja za izmjene zakona o slobodi vjeroispovjesti. I opet ne valja URA.

Ne koči ona TS, no neko drugi. Demokrate konkretno evo od jula.

Što je problem konkretan? Jer ne želi ona tri klovna u vladu i traži sa vlada ostane na istim principima na kojim je formirana? Što insistira na budžetu, TS, zakonima, smjeni Katnića? Što ne želi da glasa za lika koji je hapšen jer je sa falš dokumentima upisivao ljude u birački spisak za predjsednika DIKa? Što želi da se manemo prepucavanja i da ubrzamo put ka EU? Baš ne kapiram što je problem sa URA.

Jel problem što ne želi da dozvoli da imamo u vladi ministre pod kontrolom onog picoustog odozgo.

Kad vidim ove zlobne komentare, onda proradi neki zli dio mene, i samo zbog ovih komentara bi volio to da odrade, čisto da se nervirate malo.

Samo da vidim Rovča Teslu kako se oprašta od službenog Taurega kojim vozi ženu i đecu u školu i Milutina kako pozdravlja vozača i auto službeni i srce bi mi bilo na mjestu.

Al onda znam da bi se ovi lopovi poradovali i zajahali opet i to bi bilo baš previše, pa shvatim da je cijena prevelika i neka ga....trpimo.

Nadam se da će DH da raznesu ove neizjašjene folirante od Demokrata i ove retrogradne glave u DF, pa da konačno prodišemo malo.

3. The Following 4 Users Say Thank You to kimmi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by lucke91 View Post
    Da ne tražim prethodne postove, kao predstavnika ure za forum da te pitam, je li uri prihvatljiva manjinska vlada sa manjinama i snp uz podrsku dps i satelita?

Je li tebi to kao glasacu prihvatljivo?
    Apsolutno NE!

A ja ti sa URA nemam veze nikakve, sem što poznajem par dobrih i poštenih momaka koji su tamo i kojima vjerujem.

Znam neke dobre i poštene momke što su bili u Demokrate, pa su pobjegli glavom bez obzira iz te sekte klimoglavaca Borisa Bogdanovića.

Thanks Thanks Given 
    457
    Thanks Thanks Received 
    697
    Thanked in
    379 Posts

Како се класификује ово са самоцитирањем?

Као спамовање теме или ПТС?

Е'о нзнм....

Thanks Thanks Given 
    1,681
    Thanks Thanks Received 
    1,251
    Thanked in
    832 Posts

Default Vlada Crne Gore, 42. saziv

Sve navedeno nije sumnja nego činjenica iz prakse. Ko ne vjeruje neka pogleda djelovanje manjinskih partija u zadnjih 15 godina.

Njihova priča o gradjanskom konceptu je paravan i situacija dje je njihov ucjenjivački potencijal na vrhuncu jer po trenutnim standardima gradjanizma nema bez manjina, pa oni mogu da se femkaju i traže daleko više po dubini nego što ih sleduje.
    Političke partije manjina su jednake pantljičare kao npr SD ili SDP kad su bili u vlasti, možda čak i gore manjinske jer sd i sdp zaposljavaju bilo koju naciju koja im da glas dok su ovi stoprocentno jednonacionalni u zapošljavanju i dlelovanju, tako da tu nema ničega gradjanskog.

Ne postoji nemusliman kojeg je zaposlio ili postavio BS, ne postoji nealbanac kojeg je zaposlila ili postavila neka albanska partija. Činjenica.

O njihovim apetitima po dubini i širini da ne pričam, nikad dosta, pogledajte zadnje 4 godine, bs je imao na kraju čak nekih upražnjenih mjesta jer više prosto nisu imali ljudi za postavit...
    Po zadnjim istrazivanjima kad bi se sjutra odrzao popis u CG zivi skoro 1/3 manjina, a vi bi da ih izopstite iz javnog zivota. Opste je poznato da se u CG na takvim pozicijama i po dubini zaposljava kumstvom, poznanstvom a nas na taj nacin nije mogla zapasti pozicija. To se promijenilo politikom i dobro je sto je tako jer nemamo ni SPC ni kumstva da nas guraju na jake pozicije

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Thanks Thanks Given 
    889
    Thanks Thanks Received 
    1,314
    Thanked in
    692 Posts

Pa manjine glasaju 99% partije koje su sad u opoziciji tako da nije to odnos prema manjinama nego prema partijama koje ih zastupaju.
    To je inace bio odgovor redovan na pitanja kako to Srba nema ni deseti dio u drzavnom aparatu u odnosu na procenat medju stanovnicima CG.
    Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.

Thanks Thanks Given 
    21
    Thanks Thanks Received 
    641
    Thanked in
    293 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    Pa znam, ali su se za noć presaltali, ima neka hipoteka.
    Sad pucaju iz svih oružja po svima a i po šavovima.
    Šta se desilo sa DCG je jedna od većih misterija, šta li im je prebacilo sklopku, bukvalno preko noći... Nadam se da ćemo nekad to saznati. To je u stvari jedina prava misterija CG političke scene, ostali potezi političkih aktera se mogu racionalno objasniti, ko ima empatije da se stavi u položaj istih...

Quote Originally Posted by extravaganca View Post
    A isto bi volio DPS opet na vlast. Malo ti je bilo 30 godina. E čuš staru gardu. A ova nova mlada predivna.
    Mlada je ni bolja ni gora od mladih gardi ovih na vlasti. Ali bukvalno. Za svaku mladu vedetu DPS može se naći pandan, mlada nada sadašnje vlasti, ako posmatramo u vakuumu. To što je "DPS = NSDAP" dostini ovuda, to je druga stvar, ali ako ćemo da budemo realni...

9. The Following User Says Thank You to Nije bitno... For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    26,248
    Thanks Thanks Received 
    8,423
    Thanked in
    4,147 Posts

Ja sam protiv te priče i to nema šanse da prođe, a o tome tamo niko ne razmišlja. Evo ste me pomamili pa cimnuh par ljudi po slobodi i ni dlaka na glavu im ne misli da daju vještačko disanje DPSu.

Ja ne znam koji moj oćete od URA. Sve su ispoštovali, počev od trpljenja neviđenih pritisaka, održanja riječi da neće sa DPSom, do glasanja za izmjene zakona o slobodi vjeroispovjesti. I opet ne valja URA.

Ne koči ona TS, no neko drugi. Demokrate konkretno evo od jula.

Što je problem konkretan? Jer ne želi ona tri klovna u vladu i traži sa vlada ostane na istim principima na kojim je formirana? Što insistira na budžetu, TS, zakonima, smjeni Katnića? Što ne želi da glasa za lika koji je hapšen jer je sa falš dokumentima upisivao ljude u birački spisak za predjsednika DIKa? Što želi da se manemo prepucavanja i da ubrzamo put ka EU? Baš ne kapiram što je problem sa URA.

Jel problem što ne želi da dozvoli da imamo u vladi ministre pod kontrolom onog picoustog odozgo.

Kad vidim ove zlobne komentare, onda proradi neki zli dio mene, i samo zbog ovih komentara bi volio to da odrade, čisto da se nervirate malo.

Samo da vidim Rovča Teslu kako se oprašta od službenog Taurega kojim vozi ženu i đecu u školu i Milutina kako pozdravlja vozača i auto službeni i srce bi mi bilo na mjestu.

Al onda znam da bi se ovi lopovi poradovali i zajahali opet i to bi bilo baš previše, pa shvatim da je cijena prevelika i neka ga....trpimo.

Nadam se da će DH da raznesu ove neizjašjene folirante od Demokrata i ove retrogradne glave u DF, pa da konačno prodišemo malo.

Moje mišljenje je da je URA ovim potezom ojačala svoju poziciju. U smislu da nemaju više samo četiri mandata već +10 koliko mi se čini da imaju potpisnici memoranduma. Što je negdje dobro za vladu Zdravka Krivokapića. A manjine kao manjine, tačnije rečeno njihovi sadašnji politički predstavnici, nisu zaslužili da primirišu bilo kakvim pozicijama gdje se bilo šta odlučuje.

Sent from my KB2003 using Tapatalk

11. The Following User Says Thank You to extravaganca For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Tek je to lagano objasniti. FB, twitter, komentari na objavama Vijesti i CDM....
    Kako DF rusi vladu, a zaposljava lopatom.... Kako URA ucjenjuje sa 5 poslanika i zaposljava koga moze.
    Kako su preuzeli DPS kadrove, pa nema mjesta za "svoje" a ovi bivsi dpsovci ce izdati "srpstvo"....
    I tako....
    Jbga odrasli uz drustvene mreze

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,107
    Thanked in
    711 Posts

Quote Originally Posted by Nije bitno... View Post
    Šta se desilo sa DCG je jedna od većih misterija, šta li im je prebacilo sklopku, bukvalno preko noći... Nadam se da ćemo nekad to saznati. To je u stvari jedina prava misterija CG političke scene, ostali potezi političkih aktera se mogu racionalno objasniti, ko ima empatije da se stavi u položaj istih...
    Da otkrijem tu misteriju
    Samo su se vratili na fabrička podešavanja, Demokrate će biti neki stari SNP, a SNP će biti Demokrate
    Kako ih odradi Joko xD

Love, peace and respect.

14. The Following User Says Thank You to mneonly For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Quote Originally Posted by Tripleta View Post
    Po zadnjim istrazivanjima kad bi se sjutra odrzao popis u CG zivi skoro 1/3 manjina, a vi bi da ih izopstite iz javnog zivota. Opste je poznato da se u CG na takvim pozicijama i po dubini zaposljava kumstvom, poznanstvom a nas na taj nacin nije mogla zapasti pozicija. To se promijenilo politikom i dobro je sto je tako jer nemamo ni SPC ni kumstva da nas guraju na jake pozicije

Prvo, po popisu 2011 manjina u cg je po nacionalnoj pripadnosti 17,8%, dok je eto ako gledamo ko je pripadnik manjinskih vjeroispovjesti (islamska, muslimanska, katolička) njih je 22,5%.. to nije ni četvrtina, a ni blizu trećine, dok su zadnje 4 godine kroz razlicite partije pripadnici manjinskih naroda (vjeroispovjesti) imali preko 50% vlasti od vrha pa i po dubini... svi ti ovo u cg misle, samo neće javno da kažu.
    ne mozemo u takvim odnosima ocekivati da to mirno prihvate ostali narodi u cg tj crnogorci i srbi...
    npr srba je u drzavi makar 30% dok u javnoj upravi ima 7% srba, a u prethodnoj vladi ih je bilo 0%... u javnoj upravi prakticno svaka druga ili treca osoba je pripadnik manjinski vjeroispovjesti, a kao sto rekoh u drzavi ih je manje od cetvrtine

Drugo koji to mi? Ne izjednacavaj status ovih partija manjina sa polozajem manjinskog naroda u cg, jer to nema veze sa mozgom. Partije su nudjene da udju u vlast i aktivno su pregovarali sa ovom vecinom, ali posto nisu dobili duplo vise nego sto ih po broju glasaca sleduje oni su odbili ponudu i otisli u opoziciju. Da su dobili ono sto su imali prije husović rahmetli bi uveo lagano bs u vlast. Isto vazi za Djeljošaja i gencija, trazili 2 ministarstva i sve po dubini, ovi ih pozdravili.

Quote Originally Posted by kurogane View Post
    Pa manjine glasaju 99% partije koje su sad u opoziciji tako da nije to odnos prema manjinama nego prema partijama koje ih zastupaju.
    To je inace bio odgovor redovan na pitanja kako to Srba nema ni deseti dio u drzavnom aparatu u odnosu na procenat medju stanovnicima CG.
    Tako nekako...
    Last edited by lucke91; 14-12-21 at 23:26.
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    1,681
    Thanks Thanks Received 
    1,251
    Thanked in
    832 Posts

Default Vlada Crne Gore, 42. saziv

Prvo, po popisu 2011 manjina u cg je po nacionalnoj pripadnosti 17,8%, dok je eto ako gledamo ko je pripadnik manjinskih vjeroispovjesti (islamska, muslimanska, katolička) njih je 22,5%.. to nije ni četvrtina, a ni blizu trećine, dok su zadnje 4 godine kroz razlicite partije pripadnici manjinskih naroda (vjeroispovjesti) imali preko 50% vlasti od vrha pa i po dubini... svi ti ovo u cg misle, samo neće javno da kažu.
    ne mozemo u takvim odnosima ocekivati da to mirno prihvate ostali narodi u cg tj crnogorci i srbi...
    npr srba je u drzavi makar 30% dok u javnoj upravi ima 7% srba, a u prethodnoj vladi ih je bilo 0%... u javnoj upravi prakticno svaka druga ili treca osoba je pripadnik manjinski vjeroispovjesti, a kao sto rekoh u drzavi ih je manje od cetvrtine

Drugo koji to mi? Ne izjednacavaj status ovih partija manjina sa polozajem manjinskog naroda u cg, jer to nema veze sa mozgom. Partije su nudjene da udju u vlast i aktivno su pregovarali sa ovom vecinom, ali posto nisu dobili duplo vise nego sto ih po broju glasaca sleduje oni su odbili ponudu i otisli u opoziciju. Da su dobili ono sto su imali prije husović rahmetli bi uveo lagano bs u vlast.

Tako nekako...
    https://m.cdm.me/politika/ucinkom-vl...gresnim-putem/

Jes da je uzorak ali nije daleko od istine. 8% Bosnjaka + 5% Muslimana = 13%. Albanaca isto oko 5%. Dodaj 1-2% Hrvata i sigurno 7-10% nepravoslavaca u Crnogorcima dolazimo do skoro 30% manjina. Ne iznenadjujte se sto sam uzeo manjine iz Crnogoraca, svakako kad vidite muslimansko ime na televiziji strpate ga u manjine iako se on mozda osjeca Crnogorcem pa onda pjenite kako vam sve uzese a oni tek u zadnjih 10-15 godina se nesto pitaju
    Zaboravih i Rome, njih sigurno ima vise nego Hrvata ali se ne pisu svi kao Romi zbog kompleksa

Last edited by Tripleta; 14-12-21 at 23:36.
    Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

Quote Originally Posted by acs View Post
    Zato ti i moka koprivica…

Nego šta.

Nego, oćete li ti i Milaš put šuma da se odmetnete?
    Može bgm svašta bit.
    Bez Mila nema ništa.
    Forever young, i want to be forever young

Thanks Thanks Given 
    2,541
    Thanks Thanks Received 
    524
    Thanked in
    250 Posts

Tripi, kad se već pozivaš na CEDEM-ovo istraživanje konstatuj da je Srba i Crnogoraca oko 78%. Iz toga slijedi, kao što neko već reče, da manjina ima manje od četvrtiine. No nebitno. mišljenja sam da predstavnici manjina trebaju biti zastupljeni u svakoj vlasti. Naravno, ne u skladu sa procentom stanovništva, nego u skladu sa rezultatima koje je njihova manjinska stranka, koja učestvuje u vlasti, dobila na izborima pod povlašćenim uslovima.
    Nije poteno tražiti procenat i na osnovu, na primjer onih Bošnjaka, koji su glasali DPS ili SD, a te partije ostanu u opoziciji.

19. The Following User Says Thank You to Stradivari For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,107
    Thanked in
    711 Posts

I za ovu priču ću da vam kažem da je katastrofa.

Nema tu sreće kad neko gleda je li ovaj ove ili one vjere...

Pih. Osvježilo nego šta.
    Love, peace and respect.

21. The Following User Says Thank You to mneonly For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Na temu manjina i Bečičevog viđite kakav nam je...kuku što je ovo, kakav je ovo autizam

https://twitter.com/Cane1906/status/...GJm4ADD7w&s=09

23. The Following User Says Thank You to kimmi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    21
    Thanks Thanks Received 
    641
    Thanked in
    293 Posts

Quote Originally Posted by mneonly View Post
    Da otkrijem tu misteriju
    Samo su se vratili na fabrička podešavanja, Demokrate će biti neki stari SNP, a SNP će biti Demokrate
    Kako ih odradi Joko xD
    Nemaju oni fabrička podešavanja, "DCG" je njihova nacija, "DCG" je njihova religija. Androidi iz te stranke su barem imali nos za sopstveni interes, i čudo jedno da im je taj kompas preko noći zaštekao, i bio zamijenjen orbitiranjem oko DF...

Mislim da mi ne bi trebalo puno, neki online kurs, da napravim bot skriptu koja bi pisala Tweet-ove demokrata. Jedno stotinjak riječi u rječniku bota, nabrajanje pitanja koja se postavljaju nekom političkom subjektu "da ni kažu ko je tad i tad bio tu i tu, i uzeo pare" (ako je neko nešto njih pitao, onda ide prefiks "umjesto što brutalno napadaju Demokrate, neka odgovore"), fraze ispisane sa granitnom sigurnošću "nikada više X neće Y", pa onda random "budite sigurni", "i da se niko nije usudio", pa red "ogroman rast Demokrata", pa onda "ko uradi X (a ne kako mi mislimo da treba), radi za DPS". Naravno, "if Momo Koprivica, then Brano Mićunović".

25. The Following 8 Users Say Thank You to Nije bitno... For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Nemaju oni fabrička podešavanja, "DCG" je njihova nacija, "DCG" je njihova religija. Androidi iz te stranke su barem imali nos za sopstveni interes, i čudo jedno da im je taj kompas preko noći zaštekao, i bio zamijenjen orbitiranjem oko DF...

Mislim da mi ne bi trebalo puno, neki online kurs, da napravim bot skriptu koja bi pisala Tweet-ove demokrata. Jedno stotinjak riječi u rječniku bota, nabrajanje pitanja koja se postavljaju nekom političkom subjektu "da ni kažu ko je tad i tad bio tu i tu, i uzeo pare" (ako je neko nešto njih pitao, onda ide prefiks "umjesto što brutalno napadaju Demokrate, neka odgovore"), fraze ispisane sa granitnom sigurnošću "nikada više X neće Y", pa onda random "budite sigurni", "i da se niko nije usudio", pa red "ogroman rast Demokrata", pa onda "ko uradi X (a ne kako mi mislimo da treba), radi za DPS". Naravno, "if Momo Koprivica, then Brano Mićunović".
    Imam jedno objašnjenje, koje ne pripada teorijama zavjere.

Jedno je da su procijenili da je korpus oko crkve preveliki poll, da im je lakše da prošire uticaj na ZBCG biračko tijelo nego da uđu u DPS biračko tijelo. Legitimna taktika.

TS je meni zbunjujući. Jedino ako onaj teletabis od Borisa nije ufitiljio da će hapšenja donijeti Dritanu popularnost, pa bolje da sačeka i proba da Moma uglavi za ministra pravde, pa neka sačeka sve da oni uberu koji politički poen. I tu su se prosuli, pa se sad vade na populizam sa predlozima povećanja socijalnih davanja od 100 miliona (dječji do 18.; majke i povećanje penzija odma, a ne dogodine kad se uredno usklađuju po zakonu). Poštenije da ne glasaju za budžet.

Ovo za fraze je genijalno.

Pa sve im Boris kuca. Zato sve liči jedno na drugo, jer ista osoba piše.

Sve teze on diktira...Ko će što da kaže, da napiše. Peckao je konatar Martinovića na odboru sa "slobodno pročitajte poruke koje vam stižu, pa onda odgovorite"...

Uništi ih isparanoisani i rejtingom opterećeni, ali ipak limitirani partitokrata.

Evo ga kucka non stop.

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by Stradivari View Post
    Tripi, kad se već pozivaš na CEDEM-ovo istraživanje konstatuj da je Srba i Crnogoraca oko 78%. Iz toga slijedi, kao što neko već reče, da manjina ima manje od četvrtiine. No nebitno. mišljenja sam da predstavnici manjina trebaju biti zastupljeni u svakoj vlasti. Naravno, ne u skladu sa procentom stanovništva, nego u skladu sa rezultatima koje je njihova manjinska stranka, koja učestvuje u vlasti, dobila na izborima pod povlašćenim uslovima.
    Nije poteno tražiti procenat i na osnovu, na primjer onih Bošnjaka, koji su glasali DPS ili SD, a te partije ostanu u opoziciji.
    Ne vidim problem u tome da se bilo ko izjasni Crnogorcem. Taj koji se izjasni ko Crnogorac ne osjeća se kao manjina, već kao pripadnik domocilnog i autohtonog naroda u Crnoj Gori i koji je ponosan na svoje crnogorsko državljanstvo.

Manjine..... mislim fakat smo svi smo ođe svoji na svome, kako god se izjašnjava.

Kome je matična država neka druga država, e taj može biti manjina.

Problem zapošljavanja po bilo kom ključu, stranačkom, nacionalnom, vjerskom, jedino možemo riješiti strukom ispred politike i otvorenim konkursima za sve pozicije.
    E tad će ova zemlja biti jednaka za sve nas, kako god se osjećali. Dok god je partijska knjižica prednost ili mana, pišaj ga.

Stranke nas guraju da preko članstva traže ljudi posao. Na to ne pristajem za moju đecu, ali nikako, zato konstantno i pišem protiv tog zla. Sjutra oće dijete u školu da radi...zovi stranku. Ja za to nisam glasao. Tačka.

A ne...trpaj po stranačkoj pripadnosti. Pa jel u BS, DPS, DF, Demokrate, URA.... ili je ove ili one nacije... nebitno.... daj neka najbolji na konkursu upadne, a ostalo me ne zanima.

Ako najbolji budu radili, najbolji će i napredovati... a ne stranački teletabisi.

Blam đe živimo bez svakoga. Ovaj kancer kao da nikoga ne tangira.

28. The Following User Says Thank You to kimmi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Šta se desilo sa DCG je jedna od većih misterija, šta li im je prebacilo sklopku, bukvalno preko noći... Nadam se da ćemo nekad to saznati. To je u stvari jedina prava misterija CG političke scene, ostali potezi političkih aktera se mogu racionalno objasniti, ko ima empatije da se stavi u položaj istih......
    Ponašanje Demokrata, i ono ludilo DPS oko zakona o vjeroispovijesti. Nikakvog racionalnog objašnjenja nema ni za jedno ni za drugo. Možda dva najmisterioznija politička samoubistva crnogorske političke scene.

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,107
    Thanked in
    711 Posts

Imam jedno objašnjenje, koje ne pripada teorijama zavjere.

Jedno je da su procijenili da je korpus oko crkve preveliki poll, da im je lakše da prošire uticaj na ZBCG biračko tijelo nego da uđu u DPS biračko tijelo. Legitimna taktika.

TS je meni zbunjujući. Jedino ako onaj teletabis od Borisa nije ufitiljio da će hapšenja donijeti Dritanu popularnost, pa bolje da sačeka i proba da Moma uglavi za ministra pravde, pa neka sačeka sve da oni uberu koji politički poen. I tu su se prosuli, pa se sad vade na populizam sa predlozima povećanja socijalnih davanja od 100 miliona (dječji do 18.; majke i povećanje penzija odma, a ne dogodine kad se uredno usklađuju po zakonu). Poštenije da ne glasaju za budžet.

Ovo za fraze je genijalno.

Pa sve im Boris kuca. Zato sve liči jedno na drugo, jer ista osoba piše.

Sve teze on diktira...Ko će što da kaže, da napiše. Peckao je konatar Martinovića na odboru sa "slobodno pročitajte poruke koje vam stižu, pa onda odgovorite"...

Uništi ih isparanoisani i rejtingom opterećeni, ali ipak limitirani partitokrata.

Evo ga kucka non stop.

Kimmi ja kad sam pisao foliranti, dok ste se mazili s njima, nisi mi vjerovao nego si mislio da ih mrzim jer ovo ili ono (nije bitno), ali sam srećan kad "progledamo".
    Ja sam ti kao ark of truth ako znaš šta je to

P.S.
    Ali ljudi, ja sam plakao kad sam vidio ovu sliku za Joka, moram je postaviti ovdje...
    Isti, pre-crtani

Love, peace and respect.

31. The Following 2 Users Say Thank You to mneonly For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Ponašanje Demokrata, i ono ludilo DPS oko zakona o vjeroispovijesti. Nikakvog racionalnog objašnjenja nema ni za jedno ni za drugo. Možda dva najmisterioznija politička samoubistva crnogorske političke scene.
    DF je isto od izbora na ovamo potpuno izbušio strpljenje svog biračkog tijela. Svešće se na hard core Srbe sa zaljubljenim pogledom u Mandu i Vučića, koji sanjaju nekakav srpski svet i maticu Srbiju.

Samo da su ćutali i podržavali vladu, sad bi bili na 40%. Sad su na jedva 20%, bez uticaja formiranja DH na njihovo biračko tijelo, a kampanja "Evropa sad" ih uništava i ako izađu Miki, Jakov i Zdravko i formiraju stranku... usraće se u njih.

Zato i očekujem glasanje za budžet od strane DFa, ako imaju i malo mozga.

Mislim da je realno sazrelo vrijeme da se DPS i DF na izborima pošalju u političku penziju.

DF ne smije da izazove izbore, samo prdnjave sa pedeset posljednjih ponuda. Da mi je kako da ih svi bačimo na ignore i neka prde sami do 2024.

Evo kad je ovakva situacija a nije ni Katnič smijenjen, nisu počele ozbiljne istrage, ništa.

A ne može ni to dovijeka.

Ajde da vidimo memorandum sjutra.

Mislim da će biti potpuno na mjestu.

Last edited by kimmi; 15-12-21 at 02:04.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,667
    Thanked in
    3,833 Posts

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    DPS bez Mila kao DF bez Andrije. Gasenje. Za ovo prvo svi znamo, ali ovaj drugi fenomen iza DF-a i Mande je narodu manje poznat. A istina je da taj lik uziva nevjerovatan kult licnosti medju njihovim glasackim tijelom. To je zalosno kako ga ljudi obozavaju. Izgleda da je bas harizmatican i ubjedljiv za prosjecnog i napacenog Srbina iz Crne Gore. Koliko puta su mi govorili: "Brate, ne znas ti kakav je to covjek dok ne popricas s njim.. to je ljudina jedna, 100% bi promijenio misljenje da samo jednom sjednes s njim na pice." Ja gledam, ne vjerujem sta mi pricaju ljudi...
    Mandić grama harizme nema.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

34. The Following User Says Thank You to NHM For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Mandić harizmatičan? Pppahahahaa. Nekad i ovaj černobil od dijela foruma zna da bude nevjerovatno humorističko blago.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

DF je isto od izbora na ovamo potpuno izbušio strpljenje svog biračkog tijela. Svešće se na hard core Srbe sa zaljubljenim pogledom u Mandu i Vučića, koji sanjaju nekakav srpski svet i maticu Srbiju.

Samo da su ćutali i podržavali vladu, sad bi bili na 40%. Sad su na jedva 20%, bez uticaja formiranja DH na njihovo biračko tijelo, a kampanja "Evropa sad" ih uništava i ako izađu Miki, Jakov i Zdravko i formiraju stranku... usraće se u njih.

Zato i očekujem glasanje za budžet od strane DFa, ako imaju i malo mozga.

Mislim da je realno sazrelo vrijeme da se DPS i DF na izborima pošalju u političku penziju.

DF ne smije da izazove izbore, samo prdnjave sa pedeset posljednjih ponuda. Da mi je kako da ih svi bačimo na ignore i neka prde sami do 2024.

Evo kad je ovakva situacija a nije ni Katnič smijenjen, nisu počele ozbiljne istrage, ništa.

A ne može ni to dovijeka.

Ajde da vidimo memorandum sjutra.

Mislim da će biti potpuno na mjestu.

Хахахаха.
    Дечко, опушти се.

Page 945 of 1249 FirstFirst ... 4458458959359419429439449459469479489499559951045 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)