Oko čega se ovdje raspravljaju ljudi...Uh.
Kakva si ti težina druže.
Je li teško priznat da si pogriješio, umjesto ove tirade?
Čirgić na kojeg si odmah skočio je u ovom slučaju na tvojoj strani, a Srbi kako domaći, tako i ovi iz Banja Luke koriste "privjesak" nasuprot tvojim teorijama da ti "čirgićevci" na silu uvode neke novotarije.
Deal with it, što bi rekli stari Crnogorci.
Last edited by ASC; 13-12-21 at 11:55.
Oko čega se ovdje raspravljaju ljudi...Uh.
Raško pokrenu inicijativu za smjenu vlade, pred izbore na Cetinju, pa se lagano povuče u drugi red. DPS će, po svoj prilici, ispasti glavni krivac za neuspjeh inicijative.
Možda s pravom Raško treba da promijeni ime u Rastko?
Pa i logično je da dps ispadne avetan, a ne Raško. Raško je pokrenuo inicijativu, a dps je taj koji je organizovao konferenciju, bulaznio o svojoj ozbiljnosti i tvrdio da je izgalsavanje nepovjerenja završena stvar. Uostalom, inicijativa je bila korisna jer je istjerala na čistac i df i njihovu naopaku logiku da je vlada katastrofalna, što podrazumijeva da je i običnim ljudima loše zbog njih, ali oni neće da izgalasaju nepovjerenje, iako su se busali da će izglasati nepovjerenje sa bilo kim, uključujući i sa dps.
Last edited by NHM; 13-12-21 at 12:06.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Sve to i te teme ne mogu npr. ja da ugasim kao pojedinac, ja evo crkoh vidiš li, nego svi zajedno.
A ponajviše mogu uticati ovi gore uspavani što ih objasnih iz prethodnog posta koji to ne rade nego ćute, kojima su takvi koji to rade budale, ali ipak im se sviđa to što rade jer su "naši", a ne "vaši".
Mora više da se priča, razgovara sa narodom. Mora se naučiti neki red.
Love, peace and respect.
Krivac? Tesko. Jedini je Rasko skupio cojonese i odradio ono sto sva opozicija (i dio vlasti, bar na papiru) zeli. Samo... On je od ove inicijative profitirao, kod svojih glasaca, kod novih glasaca i postavio se kao alfa muzjak opozicije. Pristalicama vlasti je svakako Rasko "fail", i sigurno ga niko ne smatra alfa muzjakom, ali da je profitirao kod postojeceg i novog birackog tijela - jeste.
Vjerovatno ce biti jos jedan ovakav pokusaj pred PG izbore, samo da vidimo oce li tad inicijativu pokrenuti Rasko ili DPS.
Last edited by Antares; 13-12-21 at 12:07.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
To baš jako cijenim kod Raška. Baš ga briga hoće li se umjereni birači razočarati, hoće li cirkusiranje oko obaranja vlade otjerati još par postotaka "suverenista" u apstinente.
On se otima za te tvrde komitske glasove i ako ih uzme DPS njega ostalo ne interesuje.
Idealni protivnik. Sve mu cvjetalo.
ZAJEDNIČKO SAOPŠTENJE
Opozicija: Povlačimo inicijativu za izglasavanje nepovjerenja Vladi
Zajedničko saopštenje dostavila je DPS
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...vjerenja-vladi
Ali zar DPS kad nesto ne pokrene ne ide do kraja?
Povučena inicijativa za izglasavanje nepovjerenja Vladi
“Imajući u vidu najavu Demokratskog fronta da će podnijeti inicijativu za skraćenje mandata Skupštine, saopštenu 11. decembra, a nakon što je ujedinjena opozicija pokrenula proceduru izglasavanja nepovjerenja Vladi, smatramo da, bez odlaganja, treba otpočeti razgovore o formiranju nove skupštinske većine”, navodi se u zajedničkom saopštenju opozicije.
Uvjereni su, kažu, da će doći do formiranja nove parlamentarne većine i, na taj način, biti stvorene neophodne pretpostavke za pad Vlade i razrješenje predsjednika Skupštine Crne Gore.
“Iz tog razloga, povlačimo inicijativu za izglasavanje nepovjerenja Vladi Crne Gore”, poručuju iz opozicije.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...vjerenja-vladi
Povlačimo inicijativu za izglasavanje nepovjerenja Vladi Crne Gore, saopštila je danas opozicija u Skupštini Crne Gore.
kad god je neka politička partija u CG pričala da je nešto 100% sigurno, desilo se totalno suprotno
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Tresla se gora, rodio se Rasko...
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Odličan razlog za povlačenje inicijative, najavio df da će da podnese istu inicijativu. Pošto df drži riječ. Inače, kad su na dnevnom redu budžet i zakoni? Čisto da vidimo df koji je rekao da neće glasat ni za šta dok se vlada ne promijeni. Df rekao. Df. Rekao.
posle ove inicijative na dnevnom redu su bili budžet i ostali zakoni. očekujem da će DF da urniše budžet amandmanima raznim. kreiranim od stranje njihovih najjačih ekonomista
United colors of bogalji
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Ali Živković... Mi smo ozbiljna partija i budite uvjereni da u ovo ne bismo ulazili da nemamo većinu
Sad Zdravko da pokaže cojones i da odradi purge (što bi stari Crnogorci rekli) državnih institucija/preduzeća.. Kakva bi ugroženost nastala, mislim da bi od muke svi pobačali kreditne kartice
Last edited by Zedd; 13-12-21 at 12:41.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Sad će Medo da optuži za ovo iluminate i Spajića.
Eto odoše svi u zatvor, samo Katnić da nabere luka pa će se njima bavit. Ili ono bješe da će to da rade novi tužioci, novi tužilaćki savjet i sve ostalo što je skupština izglasala...
toliko puta je DF pomogao DPSu, da nije ni čudo što se nadaju da će ponovo to odradit
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks