Bog je veliki! Procitajte moje postove od pocetka sezone.
Svaka cast za izjavu
Ja bih im se najebao mile majke
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Bog je veliki! Procitajte moje postove od pocetka sezone.
Prema tome, šta da ti kažem?
Meni je iskreno nenormalno pravilo da se računaju krugovi pod SC, ne mogu se nešto sjetiti, je li oduvjek tako bilo prije?
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
Hamilton je gospodin, iako gledajuci cijelu sezonu, Maks je zasluzio, gledajuci voznju danas, nije zasluzio, gledajuci ponasanje zadnje tri trke, sraman, ali opet svaka cast, ne moze dovijeka Hamilton. David je pobijedio golijata, ne moze bit nezasluzeno, samom cinjenicom kad si manji, i to u svakom pogledu masu manji.
P. S. Samo da sad ne useru sa žalbama, kuknjavom i ocrne Maksu zasluzenu titulu.
Last edited by Antikvarnica1; 12-12-21 at 15:00.
Tako je vazda bilo.
Ima da vratim ovo zadnje 3 min trke 20 puta sad, na repeat![]()
I ja, mislio sam da ce mi srce explodirat.
Nije bilo krofni na kraju,nema ni Kimija nigdje,mislim kakav je ovo kraj sezone?
...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
max je zasluzio titulu...a masi je napravio cirkus....
ovo sto se desilo na kraju je van svih pravila.... i bas bih se iznenadio da mercedes digne ruke i preda titulu maxu...
Masu se iznervira'.
Hamilton je ipak gospodin za vecinu svojih navijaca i naravno ove gadne njuske iz Mercedesa.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Mislim da ce se zaliti odmah, potpuno ispravno
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ucinje li se mn ili su mu iz tima rekli da ne ide na grid i zauzme mjesto?
Sena je poslednji Hondin sampion bio do danas, i evo ga sad Maks kao njegova najbliza verzija.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Kako medju Luisovin fanboyevima vlada selektivno pamćenje
Forever young, i want to be forever young
ahahah komercijalizovani vozac koji je skoro uvijek imao najbrzi auto...nema veze sa bilo kojim ranijim vozacem F1, da je poceo u nekom timu koji nije najbolji i to ravnopravno sa drugim vozacem najvjerovatnije nikad nista ne bi napravio u zivotu, prije Maxa vidim kako uspjesno vozi neki bolid sa pocetka 90ih nego nesrecnog LH
She is only here to annoy herself!
Verstappen je najbliži vozač Senni od svih do sad, ali je i dalje daleko od Senne.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks