Au koji haos,dajte da rušimo vladu zbog ovoga,ovo više nema smisla
Kako su ocajni ovi iz opozicije i njihovih medija,kad prDne neko s druge strane odma će rec da se possr’oe jada ovoga
Sent from my iPhone using Tapatalk
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Au koji haos,dajte da rušimo vladu zbog ovoga,ovo više nema smisla
Kako su ocajni ovi iz opozicije i njihovih medija,kad prDne neko s druge strane odma će rec da se possr’oe jada ovoga
Kataklizma svijeta brate.
Forever young, i want to be forever young
a sto vele ovi iz vodovoda?
nothing comes from violence and nothing ever could
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...voz-autobusima
Što kažeš ovi iz opozicije i njihovih medija hahahaha
Dooobroooo znaci samo Borba da se prenosi.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Vijesti nisu napisali Haos i slično za razliku od cdma...
Stvar je u tome sto se i najmanja sitnica želi predstaviti kao katastrofa,haos,skandal.
Dje su bili ti mediji svih ovih godina da ovako objektivno izvjestavaju o haosu koji se dešavao za vrijeme vladavine sdRpsa i satelita? Brate,makar ja nisam slijep ili ne zelim biti slijep kao vi,ja uvijek volim sagledati stvari realno
Sto se borbe tiče neka su zdravo samo,ali ipak jedva čekam njihov feljton od sjutra
https://borba.me/uskoro-crna-knjiga-...h-funkcionera/
a ne sprdaj se da citas borbu hahahahahah
e to ti je odgovor dps botova, zaebi crnu knjigu
nothing comes from violence and nothing ever could
Meni je jedan Srbijanac u moskovskoj podruznici AirSrbije kazao da Srbijanci bukvalno ne smiju na Cetinje zbog uzasnih crnogoskih nacionalista. Ali nikad nisam mogao zamisliti da ste vi domaci Srbi bili zrtve etnickih progona, ciscenja i srebreniziranja i to sirom cijele Crne Gore i to tijekom 15 strasnih godina.
Imas li, mozda, brojke koliko vas je stradalo u toj crnogorskoj "staroj gradiski"?
Last edited by A+A; 12-12-21 at 11:17.
To sto ih čitam ne znaci da podržavam njihovo pisanje,kao ni in4sa i slicnih,ali ima interesantnih stvari,nadam se da će i ovo od sjutra biti![]()
Zajednicka nam je naravno borba protiv sdRpsa,dosta je bilo...
Sto se portala tiče,vijesti su po meni ubjedljivo na prvom mjestu,mada se bojim da će sad ovi sto su ih preuzeli pokvariti sve ono dobro sto su do sad radili
Po meni portal Aktuelno je najveće smece u crnoj gori,počeo sam da ih čitam prije par mjeseci,pravi su Skandal (postali ili su bili od početka ne znam jer ih nisam citao do skoro)
Sumnjiv da je komita... Otkad je Vučić izjavio da je Duklja bila srpska zemlja, riječ Dukljanin više ne smatraju uvredom pa su prestali da je koriste.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Svi imate priliku da prisustvujete istorijskom trenutku danas u 14h.
Ne znam da li se prvi ili drugi put u istoriji dugoj 82 godine dešava da pred zadnju trku dva pretedenta na titulu imaju isti broj bodova. Max Verstappen & Luis Hamilton.
Eto, možda među vama ima onih kiji ne prate, a sigurno ima, ali bi ispoštovali kad je nešto epski kao ova trka koja počinje za dvadesetak minuta na SK4k.
Ajmo Max do prve titule.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Pa to je ono, e ajde da ti pokažem tržni centar i provedem te u ostavu od 3 kvadrata..
Evo poslednja info da je dojava za 1.4T koksa stigla iz Britanije.. Ok je to da se ne lažemo, ali to je low level saradnje.. Danas je moć informacija a upravo zato što smo ovako naredni, zaboravićemo na bilo što ozbiljnije i onda kad počnu da se odvijaju pojedine stvari, gledaćemo s čuđenjem kao telad u šarena vrata..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Ja sam formulu redovno pratio u Šumaher/Hakinen eri, ali što veliš ovo se danas mora ispoštovati.
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
There are currently 14 users browsing this thread. (0 members and 14 guests)
Bookmarks