Ako glasanje bude tajno ja mislim da ce možda i pasti vlada,na javnom glasanju nema šansi.
Biće krajnje zanimljivo da vidimo kako će se formirati i kako će funkcionisati vlast na Cetinju sad kad DPS nema sam većinu a i kad su sve državne funkcije u rukama ure i demkrata.
Kako god mislim da kad se završi posao u Podgorici slijede izbori i brisanje Krivokapića i njegove grupe sa političke scene,poslužio je svrsi i sad svima smeta.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Apsolutno su u pravu. Razlozi za izglasavanje nepovjerenja vladi ne postoje. Izmislili su ih DPS i DF. DPS zato sto im prijeti nepovratni zaborav, a mnogima i zatvor i oduzimanje nelegalno stecene imovine, a DF jer su dobili pare i naredbu od Vucica da skrenu Crnu Goru sa EU puta, a vlada ne da. Postoje razlozi za smjenu par ministra i to je to. Kad bi se glasalo o nepovjerenju citavoj vladi svaki put kad par ministara ne radi kako treba onda nikad ne bi imali stabilnu vladu.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
^A DPS Vlade?
One od Slobovih ratnih poltrona, do potonje Radijatora što je priketio da će da se riješi blizu pola stanovnika CG za 15 min.
Oličenje savršenstva, ali u nepotizmu,korupciji, kriminalu, bahaćenju...
Forever young, i want to be forever young
Meni je i dalje nevjerovatno da je lik koji je pokrao grijanje postao premijer.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Jbg, ima jedna zemlja čuda, iza 7 gora, preko 7 mora.
Takoeeeee, živiJo Miloooo, bez Mila nema ništaaaa
Tako sam i ja čuo. Navodno htio je da ih nosi u Podgoricu, jer mu je rečeno da u novom stanu u PG nema radijatora.
Evo DPS je imao cijelu godinu da se pokaze da je konstruktivna opozicija i da predlozi set mjera za oporavak provrede i bozi.zivot gradjana.
Kad bih vidio takav odnos opozicije, mozda bi onda mogla da padne vlada? Ali s obzirom da je Spajic predlozio Evropa Sad! i do sad donio sijaset novih benefita gradjanima...
Ne znam na osnovu cega DPSSDBS traze vlast?
Zbog - mislio je da mu pripadaju - morala je da se osnuje komisija koja je utvrdila da je imao pravo to da uradi.
Iskopacu nedje clanak, davno sam ga citao, moyda se moze naci i dalje.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Da dps i kompanjerosi izadju sa predlogom za oporavak privrede i bolji zivot gradjanati se sprdas ?! Pa njima da je to trebalo ne bi toliko godina radili sve protiv toga.
Cekajte malo ljudi i ja zivim odje, koje to benefite nam je obezbijedio spajke, nema ne znacajnijih, vec bilo kakvih promjena, osim sto pricaju kako ce sve biti dobro i med i mlijeko ?
Imaju bolju priču od dps-a, dps-ovci su vala dosadili bili, teren, asfalt, dogodine posao za malog pa sve ukrug.
Milojko i ekipa su to podigli na jedan viši nivo, pa još uz blagoslov, ko može i smije da sumnja da ćemo zlatnom kašikom jesti.
Sent from my M2101K6G using Tapatalk
A inače se projekti poput "Evropa sad" implementiraju za dan, eventualno dva, a skalajte malo momco, neće vas niko possrbit, dajte momcima šansu, prije svega treba to da se izglasa u Parlament, neka momci probaju, vraćanje na minimalac od 250e nam neće nidje pobjeć, ne bojte se.
E da mi je neko proča' da će obični narod progutat priču da je 250 veće i bolje od 450, reka' bi mu da prošeta do psihijatra, ali...
Nije u tome poenta. Zasad su odrađeni udžbenici za osnovce i dječji dodatak. Sve ostalo je, zasad, na nivou priče i na dugačkom štapu i, kao što si rekao, zavisi od glasova onih koji bi im se najradije krvi napili. Na stranu što ne uliva povjerenje Spajićeva izjava da "ima para za Evropa sad da se u 2022. ne moramo zaduživati". Tako krupne promjene se ne rade uzimajući u obzir samo jednu godinu, bez ideje kako će to da izgleda dugoročno. No, ostaje da se vidi... oće li df glasat za budžet.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Kad vidim da se ljudi prže da se potezom olovke prosječne plate povećaju 35%, a minimalac 80% i da je to održivo bez rasta ekonomije, sjetim se Jezde i Dafine i plačem što danas ne mogu da nešto tako pokrenem da oderem mentole.
Super, znaci sad ima narod besplatne udzbenike i djeca dodatak. To su socijalne kategorije, to nema veze sa opstim poboljsanjem i to placamo mi, povecali su poreze i akcize ili sta vec i glume dobrotvore. Ta Evropa sad i odma nema pokrice u privredi, znaci propalo je, a cijene su toliko posle gore da je malo 450 za minimalac, koliko narod kuka trebalo bi bar 600, a oni jadni i ne slute da tek slijede poskupljenja u okviru projekta Evropa sad .
Brzo ćemo viđet šta i kako. Nemam što komentarisat jer sam po prirodi pesimista i za stvari koje realnije zvuče tako da nisam mjerodavan.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Dođe li ti što Medojša?
Pomaganje najsiromašnijima nema veze sa opštim poboljšanjem (valjda pomaganje najbogatijima i sirotoj majci Petra Ivanovića ima), povećali su poreze i akcize ili šta već (nisu ni poreze ni akcize ni šta već), Evropa sad nema pokriće u privredi znači propalo je (još nije ni počelo), a cijene su pošle toliko gore da je 450 malo (dakle program nema pokriće, ali ako nekako i uspije opet neće biti dovoljno).
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks