tako je, jos pocinje na soft. Mislim i bojim se da ce to rutinska trka
Donekle saglasan, ali mislim da je taj potez povučen jer su bili na tvrdim gumama u Brazilu i vidjeli da nemaju šta da traže protiv Merca. Mislim da bi se na kraju svelo na isto i da Max ne bi mogao odbranit prvu poziciju. A moguće i da su se nadali novom restartu, pa su probali medium-om da odgovore na tempo Hamiltona.
Sjutra im je potreban najjači teamwork ikad ako misle do titule. Čeko može biti bitan, posebno ako bude u situaciji da napadne u prvoj krivini.
Last edited by Lackie; 11-12-21 at 15:28.
Ne racunam na Pereza.
Prema tome, šta da ti kažem?
Momci,bez ironije,čestitam vam na strasti koju pokazujete gledajući F1 kvalifikacije na TV-u.Čak ste i neke zvukove nezadovoljstva dočarali pomoću tastature.Mogu vas zamisliti što bi ste činjeli da ste na tribinama
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Činjenica da je Red Bull išao sa zavjetrinom za Maxa u prvom krugu mi govori da je Merc i dalje brži i da su probali maximum da izvuku iz Maxovog kruga.Čini mi se da je i na prošloj trci,prije onog kiksa i udara u zid,takođe tražio zavjetrinu od Čeka.
Ne bi me iznenadio kontakt sa Luisom u prvoj krivini sjutra ali to bi već stvarno bio krajnje nefer potez Red Bulla.Mekše gume,bolji start,trebalo bi da zadrži poziciju 1 na startu. Koliko će softice trajati pitanje je.Mislim da Luis neće rizikovati sjutra,čekaće samo da se potroše gume Maxu i posle toga box i hammertime. Ako Honda takođe ne odvrne mašinu na full (ako već nije) biće lagana trka za Luisa.
...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
Max i ostali na soft ce imati bolji start.
Samo da krene i zadrzi P1, pa sta bog da... Svi mi koji pratimo, vidimo da Merc ima dominantnijii bolid a Max vozi u zivotnoj formi. Ove godine je vise pokazao i zasluzio fuckin titulu. Plus, ono iz Brazila je no.1 bullshit da ne spominjem Silverston
Mislim da RedBull da bi nadoknadio manjak brzine poslednjih trka ide sa manje goriva, sto omogucava Hamiltonu da tokom trke przi vise goriva zbog cega dominira trkom.
Maks je probao biti prvi ali je sebi unistio sanse, ako ne bude neplaniranih desavanja na stazi, sa promjenom strategije.
Može li neko nabavit broj da kažemo momcima iz Redbulla da ga natankaju do čepa sjutra?
mozete li mi dati neki link za gledanje?
odoh da zaspem 3-4 sata prije nego se probudim da gledam.
gledam zbog kimija inace!!
evo dvije slike iz obilaska muzeju danas.
https://drive.google.com/file/d/1l-_...ew?usp=sharing
https://drive.google.com/file/d/1hVS...ew?usp=sharing
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
http://new.freestreams-live1.com/sky...1-live-stream/
Probaj ovaj, samo instaliraj adblock prije toga.
Hamilton, who was speaking alongside Verstappen in the post-qualifying press conference, said the differing tyre strategies between the pair was "interesting" and said he was "always kind of sceptical of everything".
He added: "So it will be interesting to go back and look at the information and onboard laps. It's very rare that people lock up in Turn 1.
"But if he truly did lock up in Turn 1, then maybe whether or not we're in the better position in terms of that tyre [will become clear].
"Or maybe they know something we don't and that soft tyre was their plan all the time.
"We struggled a little bit more on the soft tyre for the long runs. I think we've got the right tyre, but I guess we'll see tomorrow."
Mazespin u plusu.
...![]()
Ajmo da te vidimo FIA, ocemo li da gasimo sport.
There are currently 5 users browsing this thread. (1 members and 4 guests)
Bookmarks