Kad mu se nabrajaju "superiorne" reference onda je bio SAVJETNIK predsjedniku DIKa, a kad se brani da nije ucestvovao u kradji onda je bio samo savjetnik...
Aj malo cinjenica:
1. Decko je bio obican sluzbenik tamo, zvanje savjetnik, ko u opstinu da radi, zaduzenje - kopiraj, kopiraj, skeniraj, salji mejlove, i opsluzuj komisiju. Jedan dopis nije sam sastavio nego mu ga diktirali clanovi, sekretar ili predsjednik.
2. Kazem decko jer je mlad, i djeluje jako mlado i neiskusno. Mogu ja da doktoriram i izborne sisteme i jos 2 doktorata dzabe, to mi tamo nece koristiti. Kolega je bio u 2 navrata(izbora) dopunski clan pa znam sta mi je pricao. Tamo moras biti strucnjak prava, brzog i britkog kapiranja inace te ispreskakase i pojedose azdaje koje dodju ispred stranaka.
3. Pitao sam ga za ovoga, gledao ga je tamo ali je neprimjetan bio skroz, stampao/kopirao spise i donosio komisiji. Kad ga ponekad pitaju za nesto sto je donio, jedva mu se cuo glasic.
4. DIK ima samo 3-4 sluzbenika, to NIJE veliki sistem sa 50-100 sluzbenika dje se mogao provuc neko koga nije doveo DPS, ne znam da li to kapirate? Znaci realna pretpostavka je da su tamo zaposlili kadrove od povjerenja.
Tako da te reference su najobicnija glupost, decko je mlad, neiskusan i vjerovatno nesposoban za takvu funkciju. I logicno sagledajuci sve to zakljucio bih da nije ucestvovao u kradjama, jednostavno zato sto je bio nebitan kao i cistacica.
Sent from my phone
Bookmarks