Zanima me 2017 i 2020 kakva je bila izlaznost u MK u poređenju sa 2021? Ukupna
Izvini druže što ti diram Ganda , neće se više ponoviti. Meni kao dps botu dali danas zadatak da napadam Ganda . Dali su mi uz sendvič sok da bude žestoko.
Da sam znao da će te toliko pogoditi bio bi blaži, mozes mi oprostiti.
Izvini Gando neću više da mi komija srce ne očisti što te kritikujem, kaži mu da nisi pod stresom da može zaspati noćas.
Evo kimmi neću više, mozes se vratiti redovnim aktivnostima ne moraš forum uključivati da bi botovao za Ganda.
E što dozivjesmo da član foruma ima bota hahhahaha
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Zanima me 2017 i 2020 kakva je bila izlaznost u MK u poređenju sa 2021? Ukupna
Pa jesu li vam to osnovne priče?
Gasi neko FCKJ, poniješe manastire i Cetinje, uvedoše srpski u škole i posrbiše nas, uzeše Srbi sva funkcnionerska mjesta i to.
Evo vidi se da je sve ok, tu smo dje smo, pa polako će sve doći na svoje. Najbitnije je da nam je država sigurna i da neće niđe.
Nego na na temu.
Izlaznost na CT izuzetno niska.
MK ide na prosjek
Last edited by Gandalf_White; 05-12-21 at 18:17.
One Ring to Rule them all...
Mislim da se više ne treba ni pričati o DPS aktivnostima u izbornim ciklusima.
Međutim , ova nova vlast nije mrdnula da išta učini da izbori budu fer i pošteni , već svi rade isto što i DPS , državna sredstva u izborne svrhe , kupovina glasova itd. itd.
Poprilično je skandalozno da je tek u julu počeo sa radom odbor za sveobuhvatnu izbornu reformu , da je u junu smijenjen predsjednik Državne izborne komisije i da i dalje nije izabran novi.
Zli jezici bi rekli da im i odgovara da ne regulišu izbornu trku nego da rade isto kao i DPS.
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Last edited by zvoncica; 08-12-21 at 15:09. Reason: Pazi na vokabular, nemoj pretjerivati!
Last edited by zvoncica; 08-12-21 at 15:10. Reason: brisanje psovke iz citata
One Ring to Rule them all...
Moje osnovne priče, ajde nadji da sam i jednom pomenuo to sto si ti nabrojao, ali i jednom pa da završimo priču o tome.
Da sam rekao uvode nam srpski u škole, uzeše Srbinsva mjesta i sl.
Nemoj to meni , ostavi tu priču nekom drugom jer to mene ne zanima a trpas me ubtaj koš jer ti kazem da si se ucutao kad nisi trebao.
Kad kritikujem nešto tvoj odgovor je mrziš jer je Srpkinja, ne nose manastire, srpstvo u skoli i sl. A ja rijeci o tome ne pomenem, nego valjda je to u nedostatku bilo čeka smisleno u rangu floskula demokrata
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Posto je vise i najneupucenijima jasno ko su agipropovci i kako su isti silovali svaku temu sa trolovanjem i prozivanjem tzv botova, da se Vlasi ne dosjete, a kako su isti vazda bili "najupuceniji" te imali brata, rodjaka, druga ili nekog drugog bliskog u stabu DPSa i mjestima dje se odlucuje, pa cisto da pitam sta ima novo, kako ce se zavrsiti ova "tranzicija"Evo Gando veli nece ona nidje, samo strpljenja
Mnim, da covjek ode sa ove teme par godina i da se vrati da bi zatekao iste, price, fraze i floskule. Ne daj Boze da se prica o konkretnom.
Uhapšena tri DPSovca dok su kupovala lične karte.
"A što čini ova nova vlast, kako samo kupuju glasove".
Nije toliko bitno, oni i ne znaju za bolje.
Samo iskreno, ovo je trebalo da se rijesi.
Pa cak da su doveli Koprivicu iz CDT bi bilo postenije nwgo sto DF i Demokrate pregovaraju ciji ce biti na celu
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
pa ja sad citam i pominju se price da nova vlast kupuje glasove....pa me zanima ako moze kakav info o tome....
Hoce li neko konacno da sada kada je osvjezilo da objasni misteriju kupovine licnih karata i kakve benefite ima neko od toga i zasto se ne otkupljuje druga dokumentacija vec samo licne karte
Blagodarim na smislenim odgovorima.
Ne znam pita li se iko što će predsjednik Đukanović da agituje po Mojkovcu gradu sa 5.000 glasača,to nije zastiđe od predsjednika svih građana koji nije čak ni fore radi zamrznuo svoju partijsku funkciju?
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Mene samo zanima sta bi sa slucajem navodnog prebijanja aktiviste DF zbog koga se Mandic bio uzbudio pa sjutri dan tancovao bez problema te paljenjem vozila najnebitnijeg aktiviste Demokrata glede izbora u Niksicu jer su se onomad agitpropovci toliko uzbudili pa da ne ostanemo bez odgovora![]()
Zamisli ti taj kukavičluk kad nekoga staviš na ignore... kad ne smiješ da pročitaš post na koji nemaš odgovor jer si klasični aktivista, što ne kažem da je nešto loše, ali zašto lagati, kriti se, folirati.. Hahahahaha
Kao da smo mala đeca pa ne znamo ili ne razumijemo kako ko piše...
Maja, jedna domaćica, je bila penicilin za pojedine. Sve vas je otkrila. Nego mora da si svima kao i meni slao poruke da je ignorišemo jer ti nikako nije išla na ruku, a ?
Znam da je panika pa razumijem nervozu, ali ovoliku ne razumijem.
BTW.
Izgleda da je policija naložila da se zatvore lokali od 19h u MK
https://www.pobjeda.me/clanak/mojkov...la-u-19-casova
![]()
Love, peace and respect.
@kimmi Meni omiljena priča.
To je bilo , čini mi se 2012-a godina.
U jednoj kafani 200 metara od biračkog mjesta (koju drži DPS lik) stacioniran čovjek sa spiskom ljudi , ljudi uredno dođu kod njega , dobiju glasački listić na kojem je zaokružen DPS , odu na biračko mjesto , vrate se sa nezaokruženim glasačkim listićem , čovjek ih štiklira na spisak i daje im po 50 eura.
Prosto je nevjerovatno koliko su naše partije kreativne u kreiranju izbornih mahinacija.
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Sto javljaju? Jel pao rezim?
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
cudi me od cetinjskih patriota da su jedva premasili pola...
mora da su posli u mojkovac.
nothing comes from violence and nothing ever could
Valjda će DPS odbraniti Mojkovac, greota od ovolike kuknjave na temi.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks