Ja se kladim da sinoc crnja i Botko nisu vozili isti bolid. Mogu se kladit da bolid 44 ima nesto ilegalno u njemu.
Prema tome, šta da ti kažem?
Pa i meni je nelogicno jer ako je cigo bio onoliko nadmocan sta je radio Botas? Logikom stvari kiksao start ali onolika nadmoć morao je biti drugi lagano...
Nazalost bojim se necemo nikad saznati...
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
pa neka sad skoce i dokazu.... eto su se i u RB slomili da dokazu da ferrari radi nesto nelegalno....a nisu se borili sa za titulu...
Ja sam primijetio kod Mercedesa jednu novost, nakrivili su ga kao RB, prije mu jr pod bio skoro isti i naptijed i nazad, sad je u polozaju kao RB, nagnut prema naprijed. Ne znam jesam li umislio ali mi tako djeluje.
To je regulativa za high rake od 2021.
Ovome u prilog bi išle dvije zadnje promjene kod Botasa gdje su vjerovatno nešto testirali. I ispada da su napravili/isplanirali odličan tajming za promjenu motora i Luisovu kaznu.
Tri pobjede su 75 poena a tri druga mjesta 54 (plus minus 3 za najbrži krug).Trenutna razlika je plus 14 za Maxa.
...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
Bice bar jedan DNF do kraja sezone za nekoga, nekako sam siguran u to.
Izgleda da je kmica imao DAS u Brazil.
Izašle su danas analize Jeddah circuita na yt. Kakav pakao od staze. Breaking zone ne postoje![]()
Ima neđe klip na yt za to..
https://youtube.com/shorts/4RF14u1TZ8Q?feature=share
A od onboard snimka Maksovog kokpita i volana pri izlijetanju i guranju Lewisa i dalje ništa.. Nasuprot Monzi kad se svaki frejm pregledao 78 puta
Last edited by claudiocaniggia; 16-11-21 at 03:29.
Mercedes: what does Hamilton's super-engine have more?
Lewis unmarked a fresh 6-cylinder in Brazil: the fifth engine of the season, which cost him five positions on the starting grid in Săo Paulo, allowed him the best time in qualifying and an amazing comeback in Sprint Qualifying. It is a unit identical to the homologated ones, but configured to take some aspects to extremes such as the pressure in the combustion chamber, having a life of only four GPs........
Prdnjava prica.
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
ima smisla ako gledas promjene kod botasa...testiras kako se ponasa ICE....i jos na racun pouzdanosti narpavis neke modifikacije.... i onda lijepo odvrnes do kraja....
i jos je pitanje koliko ce do kraja morati da radi u tom extremnom rezimu....jer start sa pol pozicije i kontrola trke omogucava im da smanje snagu i izbjegnu bilo kakav rizik...
Ekv, nemoj da si naivan![]()
Izgleda je neko u Mercedesu ladno zaboravio da odvrne snagu na Max 😀
gledam sad podatke o maskimalnim brzinama....
speed trap - luis 5ti, kasni 3km/h u odnosu na sainza
finish line - luis 13ti, 15km/h manje od gaslija
Intermediate 1 - luis 4ti, 1km/h manje od gaslija
Intermediate 2 - luis 3ci, 2km/h manje od pereza
Last edited by E_K_V; 16-11-21 at 11:42.
Neko je tražio ovaj snimak
Kako je ono Vlado zborio, krca guza lešnike 😂
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks