Page 453 of 543 FirstFirst ... 353403443449450451452453454455456457463503 ... LastLast
Results 11,301 to 11,325 of 13557

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2021]

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Bilo vas je zanimljivo ispratiti u objasnjavanju slucaja... U medjuvremenu, uporedo sam pratila i info MSM u vezi sa istim..
    Sad se jos vise iskristalisala partijsko interesna lista na forumu. Zanimljivo.. Nikad ne bih rekla za neke osobe da su prisle sili i represiji..
    Okolnosti i iskusenja kreiraju ljude..

No, evo, stekoh neka okvirna vidjenja situacije o kojoj ste dali komentare.. Svaka vasa rijec je imala svoju tezinu.
    Poci cu iz licne osnove, jer mi je od extremistickih podrzavalaca ove vlasti stiglo dosta neugodnosti zbog njihovih brutalnih ideja i straha (malj u celo, zrtvovanje, prijetnje) koje sire na forumu. Dakle, kad citam upravo te forumase kako diktiraju obicnim forumasima kako MORAJU da se izrazavaju, a kako ne smiju, jer u tom slucaju su ovo i ono.. E zaista...
    Posebno treba iscitati kako oni sami do dna ponizavaju tog Raonica (gore nego sto je iko na prilozenim snimcima), ali koriste da bi usput ponizili i grupu gradjana koja im ocigledno nije po volji.
    Dakle, sa uzitkom (primjetno) urnisu i tog Raonica (jer je valjda predlozen od njima mrzne DF), i koriste ga kao "zrtvu" od strane ljudi koje u jos vecoj socnosti vrijedjaju, navodeci sve i svasta.. I cudo, niko nece podici prijavu protiv ovih aktivista za ponizavanja koje pisu ovdje..A za ono nisi Crnogorac ili sta vec - e za to da..
    Onda se razuman covjek zamisli, kako neko sa takvom reputacijom u ex drustvu navijaca, moze sa malom decicom otici u dio gdje su najvatreniji navijaci? To se ne desava slucajno. Slucajnosti ne postoje.
    Zatim obezbedjenje je tu.. Obezbedjenje sprovodi Raonica da ne bi dozivljavao dalje ponizenje od ex drustva?
    Slucajnosti ne postoje..
    Zasto je danas bila potrebna tema za medije?
    Nista nije slucajno.. Da li je Raonic nagovoren od "prijatelja" da dodje sa djecom (djeca stit za medije), da bude ponizen, da bude snimljeno, da bude podignuta dreka oko toga?
    Zasto je bas danas to aktuelno, i zasto se aktivisti vlasti trude da se na to stavi akcent.. da se ne bi pricalo u medijima o zakonima u najavi, o zaposljavanju zena, djece, supruga, brace.. sto je bilo za ocekivati da bude bomba u medijima danas? Cush za ocekivati..
    Ovo je bilo bitnije.. "Sprziti kredibilitet Raonica, i pokazati navijace kao uff itd..i to oni koji zagovaraju sankcionisanje ljudi zbog izgovorenog stava, zagovaraju uvodjenje represivnih mjera NADZORA, kaznjavanja, kontrole itd..?
    No...
    Zasto navijaci smetaju svakoj vlasti dok se ne sprovedu poznatim mehanizmom lobiranja u svoje skute.. primjeri u regionu su krucijalni..(malj u celo , cevapi i slicna ludila?)
    Dalje, prijava, policija ide da kontrolise ko je ponizio javnog funkcionera, ko sta itd?
    Ko salje? Sadasnja vlast koja mora da utisa ili i zastrasi organizovano drustvo oje jos nije pod njihovom kontrolom?
    Sve sami klise do klisea.. Nista novo..

Spremni sa foto, sa informacijama, pa izdaja, pa spijuniranje, pa bez posla, pa foto iz evidencije ko je to, pa ijao zgrazavanje, pa.. Zaista ste bili "pripremljeni" za ovaj dozivljaj.. providno, tj. transparentno bas..

I tako.. Ima li jos nesto "bitno" da popricamo?

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,847
    Thanked in
    1,078 Posts

Quote Originally Posted by high View Post
    Erdogan stiže u Podgoricu da podrži turske fudbalere - CdM

O čemu se ovde radi? Tako brzo opet u CG.
    Dolazak zbog utakmice je priča za veoma malu djecu.
    Dolazi samo zbog utakmice, ako dodje, i nista vise. Njima je sport jedan od vaznijih nacionalnih interesa.

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Samo je bezveze ta prica "znao je de ide".
    I Sofro je znao dje ide, i ko ce da doceka momka, pa je posao da obavi posao.
    Treba li i to da sad gledamo kao provokaciju Sofranca, zbog pisanije po FB.
    Taj neki "gradjanski stav" nama i jba majku. Ako ste ispisali 20 strana za sofra i pojedini pojedinacno prozivali forumase sta imaju da kazu.....
    A sad sofro zrtva a raonic provokator...
    Ne ide to tako momci

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Nijesu smjeli, pogotovo ne pred djecom, sad je nezgodno djeca su jako sumnjicava prema njemu kad vide da ga nazivaju izdajnikom

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Potpuno je nebitno ko je manjina, a ko većina, RTCG treba da bude glasilo za sve nas... Ako dio javnosti želi da gleda nešto što im je izuzetno bitno, treba da se omogući da gledaju, ako time ne krše nikakve zakone...

Raonića ne branim, ne bih ni reagovao, da pojedini nijesu krenuli sa relativizacijom napada... Nemam običaj da pišem statuse i postove, kad neka bjelosvjetska ološ napada ni Draginju, ni Raonića, ali imam običaj da komentarišem kad se krene u relativizaciju...

Nijesam primjetio da je iko opravdavao status Tomića, kao što je pokušano danas sa Raonićem da se uradi... Ne vidim što tebe dotiče što je neki aktivista propuštio da reaguje... Nije reagovala ni Draginja kad su izašli Panama papiri, niti oko afera dragog nam vođe, pa je nijesi prozivao...

Sent using Tapatalk
    Kad se prebaci prije sa Draginje na Panamu papire, tebi je isto jel neko vrijedja Draginju jer je žena, Raonjica jer direktor rtcg i jeli neki političar komentarisao neke papire.
    Nidje veze moj Medo jedno sa drugim.
    A zašto je bitno da Gando i ostali nevladini sektor iskomentarisu svako nasilje a ne samo nasilje nad onim političkim subjektima kojima su bliži treba li se to objanjavati????
    Milo mi je sto si bar ono pucanje na policiju i sta je zvanično saopštenje a sta je izvor iz policije izostavio , nadam se jer si vidio da grijesis da bar mozes te stvari da razlikujes.
    Da si uvidio da jedan javni servis nije tu da širi lažne vijesti
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Rezime.. Kome smeta Raonic(DF) i kome smetaju navijaci (DPS kazete)?
    Ko je izvrijedjao i Raonica i navijace i nikad nece dobiti prijavu za to?
    Ko je brutalno okarakterisao i Raonica i navijace?
    Ko hoce jednim udarcem dvije muve da ponizi i rasformise?

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Momak koji je dobio otkaz je upravo Didi, i o njemu se govori u onom reagovanju Ultra CG...

Jbg, ne ide prosipanje klero-nacionalizma po mrežama, i predstavljanje stranih brendova...

Sent using Tapatalk
    Nisam znao da o njemu pricaju. Znam da je bilo kod Borisa na twiteru oko ovog lika.
    Za njega sam mislio da je samostalno presao na drzavnu kasiku, tipa dosadilo mu da visi do 3 ujutru a ima bebu.
    To je stvarno smecarski potez, ali iskreno nikad borisa nisam ni cijenio da me to iznenadi, ali opet ovo samo govori kakvo mu je bilo drustvo koje je nekad branio i pripadao

Thanks Thanks Given 
    6,615
    Thanks Thanks Received 
    6,303
    Thanked in
    2,629 Posts

Ko bi rekao da Krsto, ~80 godina od kako ga nema, moze uticat na politicka desavanja a cak nije ni bio na vlasti. Za 100 godina nasi potomci ce o Milu guslat, a i to da mu je malo.
    Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
    Have a parachute.

9. The Following User Says Thank You to Antares For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    Kad se prebaci prije sa Draginje na Panamu papire, tebi je isto jel neko vrijedja Draginju jer je žena, Raonjica jer direktor rtcg i jeli neki političar komentarisao neke papire.
    Nidje veze moj Medo jedno sa drugim.
    A zašto je bitno da Gando i ostali nevladini sektor iskomentarisu svako nasilje a ne samo nasilje nad onim političkim subjektima kojima su bliži treba li se to objanjavati????
    Milo mi je sto si bar ono pucanje na policiju i sta je zvanično saopštenje a sta je izvor iz policije izostavio , nadam se jer si vidio da grijesis da bar mozes te stvari da razlikujes.
    Da si uvidio da jedan javni servis nije tu da širi lažne vijesti
    A tebi je gore što one avetinje mlate po twitter-u za Draginju i ovaj verbalni napad i zabranu ulaska na tribinu tipu koji ima apsolutno ista prava da tu bude ka' i ovi što mu brane.
    E lepi, lepi, ko te ne zna...
    Forever young, i want to be forever young

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Zar vi stvarno mislite da se na celna mjesta - vodece javne funkcije postavljaju ljudi slucajno?
    Neko se izabere da bi se lakse skinuo...
    Obratite paznju na aktiviste vlasti koliko su brutalni.. Zeljni nekih zrtvi - sto kako u egzaltaciji pisu i vise govore nego navijaci koji nisu na javnim funkcijama.

Ima li jos neko bitan da je dobio rukovodece jako dobro placeno mjesto a da mu bracni partner, bliski i daljni rodjak, kum nije vezan sa ekipom" mocnika na vlasti?
    Ako ima objavljeno u medijima, eto bilo bi zanimljivije za normalnu razmjenu stavova o tome..

Hvala lepo

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by technus View Post
    A tebi je gore što one avetinje mlate po twitter-u za Draginju i ovaj verbalni napad i zabranu ulaska na tribinu tipu koji ima apsolutno ista prava da tu bude ka' i ovi što mu brane.
    E lepi, lepi, ko te ne zna...
    Te avetinje su činioci vlasti , svakako nije neko nebitan . Mogu ja tako relativizovati isto, al je tebi bitno što neki pijani huligani mrskaju Raonica dok činioci vlasti seksualno verbalno zlostavljaju opozicionu poslanicu.
    E Tehni Tehni ko te ne zna....

Thanks Thanks Given 
    3,568
    Thanks Thanks Received 
    5,889
    Thanked in
    2,831 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    Samo je bezveze ta prica "znao je de ide".
    I Sofro je znao dje ide, i ko ce da doceka momka, pa je posao da obavi posao.
    Treba li i to da sad gledamo kao provokaciju Sofranca, zbog pisanije po FB.
    Taj neki "gradjanski stav" nama i jba majku. Ako ste ispisali 20 strana za sofra i pojedini pojedinacno prozivali forumase sta imaju da kazu.....
    A sad sofro zrtva a raonic provokator...
    Ne ide to tako momci

Valjalo bi dodati da je Šofro tamo išao poslom a Raonić privatno a to nije isto. (iako na twitter pišu da je službeno u Sarajevo, a opet na utakmicu stigao, mada može bit da je twitter naklapanje).
    Možemo mi do sjutra pisati jesu li mu Ultrasi se svetili po privatnoj liniji zbog namještanja otkaza i je li Raonić prvi počeo sa prljavim igrama pa je ovo samo nastavak, ali meni je opet neđe Buva+gacce viđenje najbliže istini.
    Može bit i da je Raonić zaboravio da zbog prijave Bojane Jokić UEFA-i skanidaranja Dritanu je sjeverna tribina prazna pa se zaputio na istok ne znajući da će ovi tamo biti.
    Napisa mu neko na fb da je sa Ultrasima išao na utkamice i ljubio se, navijao ispod te iste zastave sa likom pomagača fašistima.
    A ko sa đavolom tikve sadi, o glavu mu se lupaju.

Koliko čitam i Gojko Perović je htio na istok pa je isto prošao, samo manje medijski pokriveno.

Pamti li ko ođe kako su Varvari dočekivali Mila u SC Morača 2000 i onih godina kad je Budućnost bila jaka u košarci?
    Niste se tada tako zgražavali, moram konstatovati.

Prije nego me ubačite bilo gdje, na utakmice reprezentacija ne idem od davnih dana, može se reći od početka, jer se u promet nisu puštale u prodaju karte ili se davalo 50 karata u prodaju za Engleze npr.
    Tada sam se pozdravio sa stadionima/dvoranama i navijanjem. Samo TV prenosi.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by hercules View Post
    Valjalo bi dodati da je Šofro tamo išao poslom a Raonić privatno a to nije isto. (iako na twitter pišu da je službeno u Sarajevo, a opet na utakmicu stigao, mada može bit da je twitter naklapanje).
    Možemo mi do sjutra pisati jesu li mu Ultrasi se svetili po privatnoj liniji zbog namještanja otkaza i je li Raonić prvi počeo sa prljavim igrama pa je ovo samo nastavak, ali meni je opet neđe Buva+gacce viđenje najbliže istini.
    Apsulutno je nebitno dje je ko i kojim poslom isao. Meni nije.
    Iako sofra smatram za teskog fasiatu i debelo omunjenog ksenofoba, nije mi bio problem je li on tamo kao novinar ili ne.
    Bas nikakve veze nema. Niko ga poslao tamo nije, nego je sam posao, ali nema veze. Nema ni razlike sta i kako. Napali su covjeka koji se sa njima ne slaze politicki.
    Samo dva pokreta su to radila na nacionalnom nivou, jedan na politickom. I odnijeli su stotine miliona zivota
    Može bit i da je Raonić zaboravio da zbog prijave Bojane Jokić UEFA-i skanidaranja Dritanu je sjeverna tribina prazna pa se zaputio na istok ne znajući da će ovi tamo biti.
    Pa sad treba da vidi smije li na cetinje da podje ili u neki lokal.... Mislim ne kapiram shvatas li ti sta pises ili te jednostavno ne interesuje
    Napisa mu neko na fb da je sa Ultrasima išao na utkamice i ljubio se, navijao ispod te iste zastave sa likom pomagača fašistima.
    A ko sa đavolom tikve sadi, o glavu mu se lupaju.
    To je dovelo do toga da se javno eksponira i brani tadasnje drugare. Licno ne cijenim ljude koji banalizuju nasilje jer se nekako slazu sa njim politicki. Kad tad se nadjes na drugoj strani i onda sta bi ovo, ja se nisam za ovo zalagao. Ima jos ispada koji su mi tesko smece, ali ok. Ne znaci da ne smije na ulicu izaci zbog neslaganja sa agresivnim nacionalistima
    Koliko čitam i Gojko Perović je htio na istok pa je isto prošao, samo manje medijski pokriveno.
    Kad je trenutak kad kazemo da se ovi ne razlikuju od podrzavaoca lika i djela ratka mladica. Do kojeg trenutka se agresivni fasizam i sovinizam racuna kao odbrambeni
    Pamti li ko ođe kako su Varvari dočekivali Mila u SC Morača 2000 i onih godina kad je Budućnost bila jaka u košarci?
    Niste se tada tako zgražavali, moram konstatovati.
    Da mu nisu zabranili da udju kojim slucajem. I zavrsi li se to standardno pendrekanjem i hapsenjima. Ne odmah, malo kasnije.
    Da ti pomognem... Jesmo li slova napisali za skandiranje Krivokapicu i Dritanu, evo druga utakmica. A to je isto to. Ne cuh ni tebe da se "zgrazavas" oko toga. Ali ja treba da se postidim jer se nisam za mila zgrozio. Dokle god se derinjaju, meni je svejedno. Stvar livcnog vaspitanja i kulture. Dovode do toga da ne volim da sam sa njima u drustvu i smatram ih za retardiranije djelove naroda. U apsulutno istom rangu sa ovima "noz, zica...."
    Prije nego me ubačite bilo gdje, na utakmice reprezentacija ne idem od davnih dana, može se reći od početka, jer se u promet nisu puštale u prodaju karte ili se davalo 50 karata u prodaju za Engleze npr.
    Tada sam se pozdravio sa stadionima/dvoranama i navijanjem. Samo TV prenosi.
    Ja ne idem na nacionalisticka orgijanja, a to je sport postao otkako su Raonicevi pajtasi, a i on, sklonili "disidente" sa tribina i doveli "poslusne" navijace

Thanks Thanks Given 
    3,568
    Thanks Thanks Received 
    5,889
    Thanked in
    2,831 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    Apsulutno je nebitno dje je ko i kojim poslom isao. Meni nije.
    Iako sofra smatram za teskog fasiatu i debelo omunjenog ksenofoba, nije mi bio problem je li on tamo kao novinar ili ne.
    Bas nikakve veze nema. Niko ga poslao tamo nije, nego je sam posao, ali nema veze. Nema ni razlike sta i kako. Napali su covjeka koji se sa njima ne slaze politicki.
    Samo dva pokreta su to radila na nacionalnom nivou, jedan na politickom. I odnijeli su stotine miliona zivota

Pa sad treba da vidi smije li na cetinje da podje ili u neki lokal.... Mislim ne kapiram shvatas li ti sta pises ili te jednostavno ne interesuje

To je dovelo do toga da se javno eksponira i brani tadasnje drugare. Licno ne cijenim ljude koji banalizuju nasilje jer se nekako slazu sa njim politicki. Kad tad se nadjes na drugoj strani i onda sta bi ovo, ja se nisam za ovo zalagao. Ima jos ispada koji su mi tesko smece, ali ok. Ne znaci da ne smije na ulicu izaci zbog neslaganja sa agresivnim nacionalistima

Kad je trenutak kad kazemo da se ovi ne razlikuju od podrzavaoca lika i djela ratka mladica. Do kojeg trenutka se agresivni fasizam i sovinizam racuna kao odbrambeni

Da mu nisu zabranili da udju kojim slucajem. I zavrsi li se to standardno pendrekanjem i hapsenjima. Ne odmah, malo kasnije.
    Da ti pomognem... Jesmo li slova napisali za skandiranje Krivokapicu i Dritanu, evo druga utakmica. A to je isto to. Ne cuh ni tebe da se "zgrazavas" oko toga. Ali ja treba da se postidim jer se nisam za mila zgrozio. Dokle god se derinjaju, meni je svejedno. Stvar livcnog vaspitanja i kulture. Dovode do toga da ne volim da sam sa njima u drustvu i smatram ih za retardiranije djelove naroda. U apsulutno istom rangu sa ovima "noz, zica...."

Ja ne idem na nacionalisticka orgijanja, a to je sport postao otkako su Raonicevi pajtasi, a i on, sklonili "disidente" sa tribina i doveli "poslusne" navijace

A bgm ipak je vazno jesi li poslom isao ili ne. Ali dobro tebi nije, navikao sam da si vazda kontra svih.

U lokal mozes da zabranis nekome da ti bude gost. Nisam bas siguran da znas sto pises ali OK.

Normalno je da mu neka fizicka lica ne mogu zabraniti pristup stadionu. Tu je policija da ga zastiti. Nego jebiga, nije Raonic pop pa da ga ispostuju. (Ovo za one sto propagiraju zastitu ustavnog poretka itd itd).

Nidje ne opravdah ovo. Samo rekoh da i ja nedje mislim da je Raonic ovo iskoristio za malo medijskog eksponiranja.

Kad je trenutak da batale ne znam. S obzirom da se narod pali na to nece skorije sve su prilike.

Samo rekoh da se nisu zgrazavali. A nisu ni Milu ni Dritanu zabranili da udju na stadion kad vec pitas.

Ja bijah tada u sportski pa pamtim pozdrave Slavku Perovicu i zvizduke i pogrdno skandiranje Milu Djukanovicu. Nego to je tada bilo normalno. Danas nije i to je ok.

Novo vrijeme, nove vrijednosti, nova pravila. Ali je narod isti.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    480
    Thanks Thanks Received 
    651
    Thanked in
    301 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    ja? napisah li ja da je pogrešno što su to radili? ali morah reći da Borisu Krsto nije smeta. a sad mu je problem. jel tolika frka to napisat

Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
    A brate smeta li tebi Krsto... posto si bio prepoznat kao veliki antifasista na forumu???

Thanks Thanks Given 
    5,047
    Thanks Thanks Received 
    12,426
    Thanked in
    6,726 Posts

smeta. ja sam više puta napisao ođe to. ali znaš što je problem što svi osuđuju Krsta (sa pravom) ali zato je okej mnogima kad se propagira četništvo

„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

ja sam samo napisao da je momak dobio otkaz zbog Raonića. ja ljude nisam prijavljiva kod poslodavaca zbog političkih stavova

Momak nije dobio otkaz zbog Raonića nego je momak dobio otkaz jer nosi sliku saradnika okupatora.

Isto kao što tribine nisu zatvorene zbog Bojane Jočić već zbog idiota koji svašta viču.

Thanks Thanks Given 
    5,047
    Thanks Thanks Received 
    12,426
    Thanked in
    6,726 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Momak nije dobio otkaz zbog Raonića nego je momak dobio otkaz jer nosi sliku saradnika okupatora.

Isto kao što tribine nisu zatvorene zbog Bojane Jočić već zbog idiota koji svašta viču.
    Raonić ga je prijavio. Raonić je redovno bio na tribini đe je bila slika saradnika okupatora. Marko Kovačević je predsjednik opštine, tip javno propagira okupatore. uz to je negirao genocid. treba li on da dobije otkaz? ah, da. tebi četnici ne smetaju. no samo neki drugi

20. The Following 2 Users Say Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

.....
    Ne mogu da vjerujem... SKOJ koji citavo vrijeme pise da je CG kolonija a ne suverena Drzava, da treba dovesti strane snage da vode CG i da treba da stranci vrse represiju nad CG narodom, jer su ovakvi i onakvi (bogato)...
    On da nekoga proziva i da ikome zamjera za nosenje neke "slike saradnika okupatora"?
    Jel ovo karma, sto je ovo?

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Šta radi Skoj čuj mene Bojana Jokić
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Raonić ga je prijavio. Raonić je redovno bio na tribini đe je bila slika saradnika okupatora. Marko Kovačević je predsjednik opštine, tip javno propagira okupatore. uz to je negirao genocid. treba li on da dobije otkaz? ah, da. tebi četnici ne smetaju. no samo neki drugi

Što me briga ko ga je prijavio? Nije izgubio posao zbog Raonića nego zato što nosi sliku saradnika okupatora? Kakva je to bolesna logika da nije kriv čovjek koji uradi nešto pogrešno već onaj ko ga prijavi?

A to skretanje priče na desete teme i ljude neka ti je na čast.

Thanks Thanks Given 
    1,239
    Thanks Thanks Received 
    1,670
    Thanked in
    906 Posts

Ništa, nema druge nego da se Raonić fino izvini klošarima koji su ga vrijeđali.

25. The Following User Says Thank You to Dzi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,047
    Thanks Thanks Received 
    12,426
    Thanked in
    6,726 Posts

Što me briga ko ga je prijavio? Nije izgubio posao zbog Raonića nego zato što nosi sliku saradnika okupatora? Kakva je to bolesna logika da nije kriv čovjek koji uradi nešto pogrešno već onaj ko ga prijavi?

A to skretanje priče na desete teme i ljude neka ti je na čast.
    kriv je što nosi sliku okupatora. dobio je otkaz zbog toga. nije skretanje na desetu temu, no upoređivanje situacije. koja je razlika između momka koji nosi sliku saradnika okupatora i Kovačevića koji propagira okupatore? jedan je dobio otkaz. drugi i dalje uredno veliča četnike. iste su situacije, obojica propagiraju nešto loše. jedina je razlika što jedan obavlja neku bitnu funkciju. ali tebi brale nije to bitno

Thanks Thanks Given 
    7,419
    Thanks Thanks Received 
    4,794
    Thanked in
    2,455 Posts

O Raoniću svako ko je sa njim imao posla isto misli. Evo i navijači. Al jel realno da se čoek u njegove godine uopšte njuši sa navijačkim grupama kakve god one bile? O čemu se radi? Jel to bio način da malo džabe proputuje?
    Mislio sam da se iole normalne ljude ta navijačka faza završava sa 25 najkasnije. Posle toga ostaju samo oni koji oće da od toga naprave biznis i eventulano regrutuju djecu za neke djelatnosti.
    Kad sam ja bio momčić, navijači su mahom bili baš žešće prigradska priča. Sa malo mozga se išlo u neke bendove, DJ-eve, neka druga subkultura sa malo više mozga. Subkultura tribina i kopovi to je bilo nešto kao da učiš u Mašinsku. A taman je isto bilo i đeojaka u te navijačke ekipe, taman ka u Mašinsku .
    Mada, bješe to davno, ne sporim da je možda omladina regresirala u međuvremenu.
    Vidim pominjete i Jokićku. Možda bi prije sređivanja društvenih pitanja mogla malo sebe sredit? U Švedskoj bi joj davno država dijete uzela.
    Al sad su eto Raonić i Jokićka luče građanskog društva.
    "Tako vam je to stanovnici i stanovnice Crne Gore, pošto vas građanima ne mogu nazvati", da citiram jednoga Slavka što je "puno lijepoga" za Raonića zborio.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Samo cu vam reci da je Raonicev sin jedino dijete koje nije trenirao fudbal a izlazio sa igračima na utakmice.
    Tata mu nije izlazio iz dupeta ljudima iz saveza, pa se pitate šta će on sa navijačima i sl.

Page 453 of 543 FirstFirst ... 353403443449450451452453454455456457463503 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)