Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
Potpuno je nebitno ko je manjina, a ko većina, RTCG treba da bude glasilo za sve nas... Ako dio javnosti želi da gleda nešto što im je izuzetno bitno, treba da se omogući da gledaju, ako time ne krše nikakve zakone...

Raonića ne branim, ne bih ni reagovao, da pojedini nijesu krenuli sa relativizacijom napada... Nemam običaj da pišem statuse i postove, kad neka bjelosvjetska ološ napada ni Draginju, ni Raonića, ali imam običaj da komentarišem kad se krene u relativizaciju...

Nijesam primjetio da je iko opravdavao status Tomića, kao što je pokušano danas sa Raonićem da se uradi... Ne vidim što tebe dotiče što je neki aktivista propuštio da reaguje... Nije reagovala ni Draginja kad su izašli Panama papiri, niti oko afera dragog nam vođe, pa je nijesi prozivao...

Sent using Tapatalk
Kad se prebaci prije sa Draginje na Panamu papire, tebi je isto jel neko vrijedja Draginju jer je žena, Raonjica jer direktor rtcg i jeli neki političar komentarisao neke papire.
Nidje veze moj Medo jedno sa drugim.
A zašto je bitno da Gando i ostali nevladini sektor iskomentarisu svako nasilje a ne samo nasilje nad onim političkim subjektima kojima su bliži treba li se to objanjavati????
Milo mi je sto si bar ono pucanje na policiju i sta je zvanično saopštenje a sta je izvor iz policije izostavio , nadam se jer si vidio da grijesis da bar mozes te stvari da razlikujes.
Da si uvidio da jedan javni servis nije tu da širi lažne vijesti