Quote Originally Posted by Caesar View Post
Ja o Raoniću mogu da sudim samo po tome jel RTCG sad objektivnija ili manje objektivna. Jel koga zaebao il ne tako mi je svejedno jer ne trazim za direktora RTCG dobrog covjeka vec dobrog menadzera, a plus je da bude i dobar covjek.
pa Raonić i nije menadžer u pravom smislu te riječi. teško da je imao iskustva u vođenje TV, pogotovo u osjetljivom političkom momentu. čovjek nije ni trebalo da bude tu, fotelja je već bila rezervisana za Markovića. ali DFu to nije odgovaralo i eto. a Raonić idealan kandidat. godinama je priča svašta za njih. Kadija je radila strašan posao, i koliko toliko sredila tu televiziju. a bila je pod pritiskom. Raonić ima svu slobodu, pa su za napredovanje RTCG više zaslužni neki ljudi koji su godinama tu radili. recimo, novi ubačaju svoje ljude tamo, a televizija ima višak zaposlenih. nešto mi se čini da ćemo takve greške mi svi plaćati. a što se tiče toga plusa, pa pročitaj tekst Slavka.

Quote Originally Posted by Ostoja View Post
Ma jasno je to. Samo treba jasno kazati da je Boris Raonić klasičan primjer nesoja koji se zbog fotelje odriče nečeg što je nekad zatupao. Smrad.

Osvježilo. Ali nešto bazdi.

Nema to veze s novom vladom. To je konstanta Crne Gore. Čovjek treba da se izoluje i drži se par prijatelja za koje zna da ga neće iznevjeriti. Sreća je da imam takve. Kakav nesojski narod živi u CG Obišao sam, što se kaže, čitav svijet. Toliko nesoja i podlaca ko što ima u CG, niđe nema. Ja niđe na svijet ne provjeravam na kasu kad nešto plaćam, jedino u CG to radim. Na takvu pokvarenost i lopovluk niđe nijesam naišao. Boris Raonić je samo tužni primjerak ljudske pokvarenosti u CG. Srećom ima još uvijek poštenog naroda, makar bili debela manjina. Pitanje je samo što treba učinjet da to bude većina. Jednog dana.
manje države a većih nesoja teško da može biti što bi reka jedan pametni čoek. normalnu manjinu će vazda neko jahati, a većina će samo naći novu zastavu kojom će se ogrnuti i eto