Page 449 of 543 FirstFirst ... 349399439445446447448449450451452453459499 ... LastLast
Results 11,201 to 11,225 of 13557

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2021]

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Nema budale do školovane budale..
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    3,619
    Thanks Thanks Received 
    6,106
    Thanked in
    2,948 Posts

Veci samar je poruka zamjenika pomocnika o necega o ukorijenjenoj korupciju nego sva prica oko Pandora papira.

Prilicno je jasno Ekobar komunicirao za jednog diplomatu sa svima sa kojima se sastao. On je svoje oposlio, a slusaoci neka vide sto im je cinjet.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

3. The Following User Says Thank You to hercules For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by Ostoja View Post
    Odgledah intervju Escobara na TV Vijesti. Jedna stvar je ostala nejasna. Na pitanje Komnenica za komentar kabineta Djukanovica u pogledu tvita ambasade, na izricito pitanje da li je odobrio sadrzaj tvita, kazao je da jeste, a nakon toga da je kabinet bio u mnogome u pravu. O cemu se radi?
    Imaš dva izbora, ili da kažeš odobrio sam tvit i kabinet laže, ili da kažeš odobrio sam tvit ali i njihova reakcija nije sasvim bez osnove, pričalo se i o drugim stvarima.

Obično se obave konsultacije i odluči hoćeš li baš brutalno da odgovoriš ili malo diplomatskije. Ovo je ta blaža verzija.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by wulfy View Post
    Ajmo ovako, vrlo je precizno ko želi da vidi. Predsjednik Crne Gore (korupcija), predsjednik parlamenta (tužilački savjet), predsjednik vlade (suverenost i sekularnost). No, poricanje je uobičajeno kod...

Sent from my moto e5 using Tapatalk
    Složio bih se s tobom, sem što je, koliko se sjećam, Eskobar sekularnost pomenuo Bečiću, a ne Krivokapiću. Krivokapiću je pomenuo "civic", a ne "secular", što je interesantna ali, vjerovatno, nebitna razlika.

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Zasto su dosli amerikanci, i zasto trenutno vrsenevidjen pritisak, u jednoj od boljih analiza pristupanja EU.
    Konacno da neko nesto kaze ovom narodu, pa svidjelo im se ili ne
    https://www.vijesti.me/kolumne/57536...tala-nezavisna
    O proširenju EU se već godinama u relevantnim krugovima i medijima najvažnijih članica EU ne vodi bilo kakva debata. S vremena na vreme, ispliva na površinu nešto, ali samo u kontekstu relacija sa Rusijom, Kinom i Turskom. EU i njene članice preferiraju da finansiraju organizacije i skupove koji su autreferencijalni ili upereni ka publici u zemljama Zapadnog Balkana. Na taj način oni smiruju vlastitu savest i kreiraju alibi da su, eto, nešto radili, a istovremeno paze da ne iritiraju lokalne vlasti u državama Unije, među kojima ima i onih koje su postale alergične na bilo kakvu priču o proširenju.
    Hvala toj viziji i tome sto vidi 50 koraka unaprijed.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    2,332
    Thanks Thanks Received 
    2,094
    Thanked in
    946 Posts

jeste li to svi redom kupili vijesti+ pretplatu pa dijelite linkove sa vijesti...

Sent from my XQ-AS52 using Tapatalk
    "Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"

Thanks Thanks Given 
    557
    Thanks Thanks Received 
    2,709
    Thanked in
    1,396 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Imaš dva izbora, ili da kažeš odobrio sam tvit i kabinet laže, ili da kažeš odobrio sam tvit ali i njihova reakcija nije sasvim bez osnove, pričalo se i o drugim stvarima.

Obično se obave konsultacije i odluči hoćeš li baš brutalno da odgovoriš ili malo diplomatskije. Ovo je ta blaža verzija.
    Tako sam nekako i ja razumio. Malo je "uvio i diplomatsku oblandu". Na prvu loptu bi se moglo reci da je Escobar napravio gaf s tvitom, jer ako kaze da je kabinet Djukanovica "u velikoj mjeri u pravu", to bi logicki znacilo da je tvit kojeg je on odbobrio bio u "velikoj mjeri u krivu". Na drugu loptu, ne radi se o tome. Radi se o diplomatskom rjecniku.

Ako cemo o gafu, mislim da ga je pocinio onaj koji je pisao saopstenje kabineta. Napisati u saopstenju da se o korupciji razgovaralo “bez zabrinutosti i ne u nekom dramatičnom tonu”

Balsa je ovo rabio u svojoj kolumni:
    https://www.vijesti.me/kolumne/575431/tvitovanje

Mislim, razgovarati o korupciji bez zabrinutosti? Nego kao o nekoj prirodnoj pojavi

Thanks Thanks Given 
    2,049
    Thanks Thanks Received 
    6,297
    Thanked in
    2,928 Posts

Quote Originally Posted by Dejan View Post
    jeste li to svi redom kupili vijesti+ pretplatu pa dijelite linkove sa vijesti...

Ja imam aplikaciju na telefon i to ,,šljaka" bez pretplate, ovako sa okačenog linka ne mogu da uđem.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by Ostoja View Post
    ...
    Ako cemo o gafu, mislim da ga je pocinio onaj koji je pisao saopstenje kabineta. Napisati u saopstenju da se o korupciji razgovaralo “bez zabrinutosti i ne u nekom dramatičnom tonu”...
    Profeisonalno, to je bila glupost totalna. Em privlačiš pažnju na tvit koji ti ne odgovara (kad si krenuo US ambasadu da utjeruješ u laž odmah su to počeli da prenose regionalni mediji). Em se zamjeraš ambasadi. Em, što je najvažnije, ispada da ti imaš nešto protiv toga da se priča o korupciji kao o priroritetu.

Puno je pametnije bilo ići na priču kako ste kao partneri pričali o korupciji i kako je Predsjednik spreman da toj borbi da punu podršku. Kad se već žaba guta gutaj je sa osmijehom...

Thanks Thanks Given 
    5,882
    Thanks Thanks Received 
    7,613
    Thanked in
    3,048 Posts

Quote Originally Posted by Dejan View Post

Ja da znam nema pretplate, samo se registruješ sa nekom mejla.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    557
    Thanks Thanks Received 
    2,709
    Thanked in
    1,396 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Profeisonalno, to je bila glupost totalna. Em privlačiš pažnju na tvit koji ti ne odgovara (kad si krenuo US ambasadu da utjeruješ u laž odmah su to počeli da prenose regionalni mediji). Em se zamjeraš ambasadi. Em, što je najvažnije, ispada da ti imaš nešto protiv toga da se priča o korupciji kao o priroritetu.

Puno je pametnije bilo ići na priču kako ste kao partneri pričali o korupciji i kako je Predsjednik spreman da toj borbi da punu podršku. Kad se već žaba guta gutaj je sa osmijehom...
    DPS je odavno izgubio osjecaj za realnost. To tako biva kad si dugo na vlasti i povjerujes da tome nece doci kraj. Pa jos umislis da si neki veliki igrac i da mozes da igras neku svoju igru. To je jednom pomislio Slobo. M. A izgleda da je i M.Dj. obolio od slicnog simptoma.

Nemojmo da smo naivni. Ne smeta Americi korupcija kod saveznika. Istorijski nikad nije. Pocev od rezima na Kubi kojeg su srusili komunisti, pa preko Noriege u Panami, ili Sadama u Iraku. Sve su to bili ljudi koje su Amerikanci doveli na vlast. Problem se javi kad neki od njih umisle da mogu da rade nesto sto se ne uklapa u americke interese. Po meni Milo je napravio kljucnu gresku kad je poceo da "salje signale" i "prijeti" kako Crna Gora ima alternativu. Tu je presao crvenu liniju. Amerikanci su posebno osjetljivi na Kinu, cak sada vise nego na Rusiju. Iako je osjetljivost na Rusiji hronicna bolest u SAD.

Amerikanci nemaju problem s diktatorima i nedemokratskim rezimima, sve dok se ne takne u americke interese. Zasto im recimo, nije smetao fasisticki rezim i zlocini koje je pocinio Pinoce? Pa zato sto ga je CIA dovela na vlast. Ili, zasto im danas ne smeta tiranija u S. Arabiji? Ili je to mozda primjer demokratije i zbog toga Amerika podrzava taj rezim? Korupcija u CG je samo izgovor koji ubjedljivo zvuci.

Za njih bi i DF bio prihvatljiv, samo kad bi se odrekli Rusije. A to ce se desiti - nikad. Mada, nikad ne kazi nikad

13. The Following 3 Users Say Thank You to Ostoja For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,049
    Thanks Thanks Received 
    6,297
    Thanked in
    2,928 Posts

Amerika (ili bilo koja druga velika sila) i prijateljstva... To ne postoji, osim ako se inters ne proda (zapakuje) u tu priču.

15. The Following 6 Users Say Thank You to wulfy For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,295
    Thanks Thanks Received 
    3,114
    Thanked in
    1,316 Posts

https://m.cdm.me/drustvo/navijaci-iz...orisa-raonica/

Strašne su ovo stvari. Al ne znam sto je i njemu trebalo da probava da udje na tribinu. Bar on zna dje živi. Biti na jednoj strani, a onda zakoraciti u prostor iznad podjela je vazda u primitivnim sredinama tumaceno ako nisi sa nama onda si protiv nas.
    γνῶθι σαὐτόν

17. The Following User Says Thank You to Caesar For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Uh, Didi veliki branič crnogorske nacije.. Ne mogu bez Marije osta'
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

19. The Following 10 Users Say Thank You to Zedd For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,722
    Thanks Thanks Received 
    6,419
    Thanked in
    2,696 Posts

Meni je vala milo sto je Didi na CDM zavrsio. Nemojte da ste steni, mizerni i negativni, radujte se tudjoj sreci.
    Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
    Have a parachute.

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Quote Originally Posted by Antares View Post
    Meni je vala milo sto je Didi na CDM zavrsio. Nemojte da ste steni, mizerni i negativni, radujte se tudjoj sreci.
    Mada što jes jes, golgotu je prošao od mirc-a na ovamo.. Zajeban je patriotizam preko tastature, ljeb sa 7 kora..

22. The Following 3 Users Say Thank You to Zedd For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,722
    Thanks Thanks Received 
    6,419
    Thanked in
    2,696 Posts

Ne shvatas ti tu muku i pozrtvovanje, tacno se vidi da nikad nisi bio admin ili moderator na mircu, kamoli forumu.
    Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
    Have a parachute.

24. The Following 3 Users Say Thank You to Antares For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Ne mogu da tražim onaj klip 'zlatan zub' sad

Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    367
    Thanked in
    214 Posts

Све је то стара гарда либерала хаха . Тешко је сад неће бит више пара за путовања итд итд

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by wulfy View Post
    Amerika (ili bilo koja druga velika sila) i prijateljstva... To ne postoji, osim ako se inters ne proda (zapakuje) u tu priču.

A, eto, postoji neka minimalna mjera.

Ako su im dvije opcije jednake za njihove interese, podržaće onu manje lopovsku i diktatorsku. Zato sad Mila i puštaju niz vodu, jer su ih Zdravko, Dritan i Aleksa ubijedili da će da budu poslušni koliko i DPS. Jednom kad to obezbijediš onda ne smeta da se baci i neka kora hleba domorocima.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Koliko kapiram to je neki javni funkcioner koji zivi od novca naroda, ali nije jasno zasto narod vice protiv tog covjeka?
    Izgleda da se covjek debelo zamjerio narodu, sta je u pitanju?
    Zasto mediji ne prenose stavove tih ljudi?

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,475
    Thanked in
    6,751 Posts

pa i Boki Raonić je znao da putuje sa njima. pa mu tad nisu smetale zastave Krsta Popovića niti DPS. a vidim da o tome ćutite pa ga eto sad, dobio fotelju zahvaljujući DFu. a kad smo kod toga Boki je čoek koji je jednog momka iz navijačke grupe prijavio firmi u kojoj je radio. napisao svašta za njega i ostavio ga bez posla. a momak dijete ima. al to vam je CG, Boki će radi fotelje biti sve a bi ona priča posle izbora kako sad možete navijat za reprezentaciju. još nije oslobođena reprezentacija jel?

Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    7,614
    Thanks Thanks Received 
    4,879
    Thanked in
    2,517 Posts

Boris Raonić? Hmmmm… Lik kojeg je DF postavio za direktora RTCG?
    Živopisno momče koje opljuva svako ko je sa njim nešto imao, ne samo navijači…
    Al sad je na “našoj strani” pa je super.

https://angusyoung111.wordpress.com/...og-saveza/amp/

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Ako ovi ne budu valjali, bar ćemo njih lako maknut

31. The Following User Says Thank You to Gagarin For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Mislim da je ministarstvo odbrane, a ne neka firma....
    Ti bi trebao da je onaj junak sto je dizao nacisticki pozdrav na Cetinju. Nije da je ista bolji jedan od drugoga, nego ajde....
    Kakav je da je, bolji je od Kusovca, sto i nije tesko

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    367
    Thanked in
    214 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    pa i Boki Raonić je znao da putuje sa njima. pa mu tad nisu smetale zastave Krsta Popovića niti DPS. a vidim da o tome ćutite pa ga eto sad, dobio fotelju zahvaljujući DFu. a kad smo kod toga Boki je čoek koji je jednog momka iz navijačke grupe prijavio firmi u kojoj je radio. napisao svašta za njega i ostavio ga bez posla. a momak dijete ima. al to vam je CG, Boki će radi fotelje biti sve a bi ona priča posle izbora kako sad možete navijat za reprezentaciju. još nije oslobođena reprezentacija jel?

Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
    Каква прича пакао. А ово што напомињеш да дијете има треба да нам удари на емоције јел хаха

34. The Following 2 Users Say Thank You to GRUNA'STAR For This Useful Post:

Page 449 of 543 FirstFirst ... 349399439445446447448449450451452453459499 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)