Ahhh. Nikad izvini fina emisija bijase.
Nisu naivni. Jos ako ce njihove banke da nam pozajme pare, onda su rekao bih bas profesionalni. Najbolje da ih sjekira sto se desava u drzavicu ciji je GDP u rangu prosjecne corporate firme u njihovim drzavama. Otprilike posvetili su mu paznju kao da gledaju 1 od 1000 pristiglih CV na oglas za posao.
Program i njegovu svrhu nece niko normalan kritikovat, osim mozda Medojevica, kojem smeta sve kad se probudi.
Kako ce se isti realizovati kroz budzet kojem fali 500 miliona je nesto sto jeste za kritiku jer se i kuci pruzamo koliko mozemo. Cim se pruzimo vise nego sto mozemo nastaju problemi i pozajmice.
Kao da nekome ko prima platu 300 eura objasnjavas da je kupovina iPhone na 24 rate po 80 eura pogersan potez.
Ja imam problem sa zaduzivanjem radi finansiranja plata i drzavne administracije. Smetala mi je i pomoc MNE Airlinesu. To je bacanje para na vockice dje znas da ces da izgubis ali kao posljednji ocajnik igras.
Zaduzivanje za infrastrukturu (kapitalni budzet) i stvaranje novih radnih mjesta u krajnjem nove dodate vrijednosti, cu uvijek da podrzim.
I da ne uspije npr otvaranje fabrike cipsa i da te pare propanu (nasumicno biram projekat bez ikakvog posebnog razloga) ne bi mi bio problem, jer se pokusalo.
Zaduzivanje da bi DPS/DF glasac dzabalebario i primao platu je problem a izmedju ostalog zato i makosmo DPS prosle godine.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Znači tvoj odgovor je da zapadni partneri podržavaju program jer njihove banke zarađuju od pozajmice Crnoj Gori i zato što im je Crna Gora beznačajna.
Ne slažem se:
1) Pozajmice Crnoj Gori su sitne na globalnom tržištu kapitala i niko se ne bi politički kompromitovao zbog njih,
2) U zapadnim administracijama ipak postoje ljudi koji Crnu Goru analiziraju svakodnevno profesionalno i oni ne daju podršku programu nasumice.
Što se ostalog dijela tvog komentara tiče nisam kvalifikovan da komentarišem jer ne znam dovoljno o ekonomiji. Samo mi se čini da je konstantni fokus na proizvodnju i doveo do toga da imaš ogroman sloj ljudi koji jedva preživljavaju. Nekad ipak moraš neke pare uložiti da se i za njih nešto uradi.
Baš me čudi da se od akciza na pušenje i lizanje neće napunit budžet pa će uzimat kredit od milijardu ipo...
Uuu, ovo je nadmašilo čak i Meda, on se zaustavio na 1,2 milijarde.
Forever young, i want to be forever young
My body is ready
![]()
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
Ne kapa od kalaja, to ne možeš ni €3 da prodaš.
Nego kapa od sibirskog kalaja koju je svojim rukama iskopao, oblikovao i posvetio pustinjak Serafim, za koga se priča da je poslednji potomak preživjele carske kćerke što je od bokjševika pobjegla u sibirsku tajgu.
To ti je već €20, i to spušteno sa €40 samo za tebe.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Iskoči mi na tviteru
Ne trebaju njemu pare. On se, veli, vratio da pomogne svojoj drzavi![]()
![]()
Jeftinije mu je da je zaposli nego da je besposlenu izdrzava, nije ovo inostranstvo pa da se moze zivjeti samo od njegovih dvije iljade plate.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Da se nadamo da neće lopinjati i da će malo podići standard života.
Što se tiče nepotizma i partijskog zapošljavanja, mrka kapa.
Spava li ovaj kod tetke na otoman ka onaj Đelić u Srbiju što je navodno pajkio?
Ajde što ste legli na Džejkoba, zamisli nezaposlenu ženu, kad ti na kičmu legne.
Ovo radno mjesto je kupilo mir u kući, a time će i poboljšati radni učinak novoga ministra.
Tako da je za državu dobar potez, a svakako je u onija čuvenih 20% šro se mora
Eo i Milača počinuo od kad je anumu udomio.
Samo što ćemo ako i Džejkob počine od anume na način ka i Milača
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Sakrijte ove info sa foruma da vam bolje polovine ne vide, jer ako protumace sta "pravi" muskarac sve radi ili rizikuje na racun drzave tj. naroda, za svoju gospodju tj. za svoj bolji standard zivota - sto rece Dzi..
Bice vas blam...ili nece?
Oni pisu zakone po svojoj mjeri, a vi ste tu da se povinujete, slavite, ili sta vec..
Nego, sta ima novo?
Kao domacica prosetah malo po radnjama.. uzeh nesto po navici da zadovoljim ukucane, i olala na kasi iznenadjenje - ravno 100% skuplje za nedelju dana..
Hvala Lepo
ps.. vi se pobuniste sto rekoh da treba da se zaposle svi gradjani CG na drzavni budzet? Sto? Bas bi trebalo da se zaposle svi koji to zele, pa i za direktore i sta god..
Zasto da bude privilegovanih i diskriminisanih? Zasto to podrzavate?
Svi koji bi htjeli da budu na budzetu a ne mogu - svi oni su diskriminisani?
E, sad i Milacic ispade macho, a vi?
Nego koliko je bilo onih koji su pored zvanicnih polovina, uposlili na vas racun i nezvanicne, i priznatu i nepriznatu djecu masala..![]()
Ajd, ne budite na kraj srca.. bice to dobro... glasacete vi jopet i boriti se sa komsijama, i rodbinom uzom i sirom, lijepiti ljudima etikete za suprotno misljenje itd.. i diviti se vasim idolima muskosti i zenstvenosti dok budete moljakali za neko znj radno mjesto, tj. obecanje..
Mazohizam je chudo prirode.
Hvala Lepo
Antares, ASC, Buva+gacce, Caesar, dadic, Dejan, Samo Niksic
Vi momci kako god, ali ovaj lik vam je trenutno najpozeljni u CG:
a ovaj kojem ste se smijali sto se gicao po dzadi i pravio folklor...macho bas:
muz ipo
ali glavni boss kojem se divite, i rado bi mu namestili obrvicu.. zaboravite na dps folirancije, oni su decenijama morali da grade image sa mjesta ministra na mjesto ministra pa u rotaciju
a i da ne zaboravim vaseg idola i kako pisete i tvrdite miljenika Eskobara, eu,sr, bih, hr, albanije i citavog svijeta..
e on bi mogao i na trepavice da vam stane koliko se raznezite..
tako da.. ...
"ne pravite sebi idola"..ali zalud.. ako su se nesto uvalili kimmi, skoj, kaem se, wulfy.. i njihovi drugari iz kockice.. ne cudim se sto se sprdaju sa 96% stanovnistva i sto navijaju da vas radikalno prevaspitaju i nadziru sa uvezenom radnom snagom..
Hvala Lepo
/edit.. placement service
Hvala Lepo
cudim se ja kako @kimmi uvijek ima vremena da isprati sve nove serije i filmove... a on se, sto se ono veli, ubacio nedje, uzima kajmak sa grbace naroda i palamudi...
Sent from my XQ-AS52 using Tapatalk
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks