Ja prepoznajem Rakocevica (Sitivog sina), ove ostale ne.
Ja prepoznajem Rakocevica (Sitivog sina), ove ostale ne.
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
Ajde @mneonly s lijeva na desno, ispricaj majka mu stara, sta bacas spicu
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
Nije bitno ko su, evo vidiš imamo donave na forumu da je to nova većina xaxaxxa
Forever young, i want to be forever young
Uh... tuzno..
Jedva cekam da vidim vaspitanje tih mladih iz DF-a.. Mozda se i iznenadim..
Nakon foto koju je neko stavio dok je Spajic bio u WDC i one iskoristene maramice na stolu, kafe, kapucina i cega sve ne uz kaput..
Ovo je zaista...
Ameri su kulturni pa glume da ne primjecuju primitivnost i nekulturu.. ali to je zaista... Ne znam..
Hvala Lepo
Neki od njih, ne znam sve
Desno
Amina Cikotić - SDP
Ana Novaković - URA
Nikola Rakočević DPS
Lijevo
Amer Smailović BS
Danilo Šaranović Demokrate
Love, peace and respect.
Znaci kao sto je kimmi govorio .. "DPS mora da kolaborira", "SDP saradjuje ali mora to da pokaze".. Dalje se zna..
Jos da SKOJ kaze cija je CG kolonija, pa da svi budemo elementarno nevaspitani i protokolarno nekulturni?
Hvala Lepo
Kolko čuh ima i neko iz SNP isto...
Ukratko, svi sem DF.
Bečić je dobio packu, nije da nije.
Otprilike, sprdaš li se ti to, ubrzaj to oko tužilaštva.
DF ćuti ko zaliven. Čekaju da vide kako će AV proći u Srbiji, pa da vide jel Eskobar prijatelj ili neprijatelj.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Za one koji je vole. Slika dana.
![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Jel se ovo za ruke drze?![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Sve simbolika.. ko zna, zna..
Hvala Lepo
Zbilja ovaj Eskobar ima stav kao da je iz Power Rangers-a
možda je to simbolika![]()
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
https://www.cdm.me/drustvo/backovic-...istu-smrtnost/
Vala ga snasla ova Backovicka
A i on stvarno ispada avetinja. Cuti, brale, ne lupaj napamet bez potrebe.
Krivokapić bi da se riješi Sekulovića, Radulovića i Bojanića - CdM
Izvor Pobjede tvrdi da se Radulović često suprotstavlja nekim stavovima Krivokapića tokom sjednica Vlade, kada je riječ o platformama za posjete zvaničnika.“Krivokapić smatra da Radulović nije obezbijedio dovoljnu međunarodnu podršku za njegovu Vladu, ali i da diplomatska mreža nakon niza skandala loše funkcioniše”, tvrdi izvor Pobjede iz vrha Vlade navodeći da Krivokapić nije ministra, mimo svih pravila, vodio sa sobom u Beograd.
Znaci Premijer zahtijeva da diplomatska mreza CG bude prioritetno stavljena pod promociju njegove Vlade a ne Drzave CG?
Zanimljivo...
Ovo je malo smijesno napisano, jer svi smo slusali izjave kod Komnenica, gdje je sam Milatovic pokazao da pokorno slusa svog kolegu Spajica, i sasvim podredjeno prihvata njegov svaki predlog. Smjenjivanje Damjanovica i postavljanje sefice kabineta DK?Posljednji na tapetu je ministar kapitalnih investicija Mladen Bojanić koji je u konstantnom sukobu sa “pretorijanskom gardom” Krivokapića, uticajnim ministrima finansija i ekonomskog razvoja Milojkom Spajićem i Jakovom Milatovićem.
Zasto im CDM novinar daje jednaku vaznost?
Znaci.. rezime.. Spajic je alfa i omega kompletne Vlasti CG a time i svega u CG?Bojanić se zamjerio Spajiću i Milatoviću zbog protivljenja projektu “Crna Gora radi“, ali i zbog različitih pogleda na neke kadrovske poteze koje su Spajić i Milatović povukli
Sto li?
kimmi, kaemSe, wulfy, SKOJ, znaju sa "po uva" o cemu se radi, i moguce da im je Spajic taj mocni uvezeni lider da se osjecaju toliko mocnim da gaze i posprdavaju se sa 96% + clanova Skupstine, liderima DPS-a, DF-a, SDP-a, BS-a i ostalima, i sa vise od 96% glasackog tijela CG?
"Mandzurijanski kandidat?"
Samo se prisjetimo onih intervjua prije izbora, ne zanima njega Vlast, samo zakon o SPC, i ono "ne odlazi iz CG dok ne obavi nesto" (ko ima kompletan citat nek postavi)...
Sta to ima decko sa 3-4 god radnog iskustva na poziciji analiste(?) da obavi sa CG?
Moracu na pijacu, oni vec sve znaju...
Hvala Lepo
Da se usvoji budzet sto Spaic predlozi, bez da ga ubiju u parlament sa 1000 glupih raskovih amandmana, i ova drzava ima sanse, uz hapsenja iduce godine, da krene da se digne iz ovog gliba.
pa ko sprecava to mojsije?
f6
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Ne sirite dezinformacije. DF Eskobara vodi u Kristal.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Oće li na koljenicu?
Zna Manda šta valja.
Forever young, i want to be forever young
Podijelio im je Zdravko anti tijela
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks