Imam (ili sam imao) koronu sa simptomima ili bez simptoma ali imam antitijela
Pozitivan sam (ili sam bio) ali bez simptoma i nemam ili ne znam da li imam antitijela
Nisam ili ne znam da li sam (bio) pozitivan
Zna li neko da li supruznik koji je prelezao prije 3 mjeseca dobija izolaciju u slucaju da je ovaj drugi pozitivan?
Послато са SM-F926B помоћу Тапатока
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Potpuno isti simptomi, ali nalaz pozitivan. Rekoše mi da treba proći 3 dana od prvog simptoma da bi bio pouzdan, pa pođi da ga ponoviš sjutra-preksjutra.
Savjetovao bih vam svima da iskulirate zatvoreni prostor. Skoro 2 godine uspješno sam izbjegavao koronu, pođoh u sportski na košarku protiv virtusa i uhvati me odma. Bas zlo. A ne znam ni što sam očekivao kad ni ventilaciju nemamo u dvorani.
Last edited by Lackie; 09-11-21 at 15:21.
2 godine je uspješno izbjegavao i dobio je 2 mjeseca posle vakcine
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Makse tamo, antivakseru![]()
Opustio se. Isto i ja
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Ja sam imao ove simptome, nos malo začepljen, peckanje u grlo i to je to.. prošlo mi je brzo, evo nedjelja dana od toga, kao nov nisam ni išao da se testiram, dobro se osjećam i nemam nikakve tegobe, nisam temperaturu imao, rokam cink i vitamin d i c... + propolis i pantenol za grlo , ne mora da znači da je korona, koliko sam čuo ima i obične prehlade (iako ne znam je li to moguće kad korona hara ovako)ali izgleda da jeste... Vakcinisan sam u jun kineskom.
Last edited by Mali_Budo; 09-11-21 at 16:14.
Kako nelogicno, antivakseri su to, moraju u izolaciju! I onda se pitamo sto nam je tako kako je a cak i na ovom forumu imamo ljude kojima su upravo takve glupe mjere/odredbe normalne i podrzavaju ih.
---
Za sve koji dobiju prvi negativan test a imaju simtompe preporuka da se testiraju opet za par dana, i sam sam bio u istoj situaciji, tek mi je drugi (ili treci, ne sjecam se vise) test bio pozitivan.
A ne da je moglo, nego je moralo bez toga, ali me brat nazva da je nabavio karte. Uhvati me nespremnog i u sekundi prelomih da idemo. Kiks.
Skoro puna dvorana, a prezagušljivo. Niko masku, nikakva kovid kontrola na ulazu. Pravo leglo zaraze![]()
Ja sam lagan što se simptoma tice. Vise sam bio zabrinut da mojima ne prenesem, ali bijahu srećom negativni.
Potpuno ispravno, što se tiče netestiranja. da si bio pozitivan samo bi se psihički ucrnjačio.
Al svakako dok god čovjek ima neke simptome treba biti odgovoran prema sebi, prije svega da se odmara nekolko dana ali i prema drugima, ne ići kod nekog ko je rizičan, nositi masku i sl.
A ne ka neki likovi i kad saznaju da su negativni oni pod kašljem i kijanjem idu svukuda.
Uf. Katastrofa, što je sa ovim narodom ludim meni nije jasno, pa čitav svijet je u blokadi ne samo mi, strpite se majku mu.. biče kafana, biće koncerata, ali džaba ne možeš sa ludacima. Ja sam rekao rodbini da ne dolazi bez ako nije kakva preša velika. Stvarno ne želim da gatam.
Iznervirah se što si se zarazio poslije dvije godine taman kao da sam ja. Jer se ja i porodica isto pazimo, ali evo izgleda ne možeš bez katanac na vrata da staviš.![]()
Послато са SM-A525F помоћу Тапатока
Ma da mi se zadržalo takvo stanje pošao bih, ali mi je stvarno poslije dva dana bilo lakše. Što neko napisa , koronu uglavnom dobro osjetiš, ne vjerujem da bih se osjećao ovako dobro, makar bi neke simptome morao imati. . Neku malaksalost ili slično, naravno nisam lud da šetam sa simptomima, ne želim da nekoga nosim na duši, a i pazim da mene neko ne zarazi. Samo priroda i planina. I netflix kući, debljanje na max![]()
Послато са SM-A525F помоћу Тапатока
Last edited by Mali_Budo; 09-11-21 at 17:11.
Ja u 2 sata da primim trecu dozu,u nekadashnnji Mrc,kad red ka 90-ih na trajekt Bar-Bari,ja lijepo rikverc.
...
u 2 počinje vakcinacija tamo. meni je drug roditelje vodio prije neki dan oko 4, niđe nikog nije bilo
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Sad pitah. Moja greska. Hromologija je bila sezonski grip prosle godine, pa onda AZ pa posle mjesec druga AZ pa posle 5 Fizer i sad ceka da dodje ova za sezonski. Nije jos stigla kaze
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Dobiste li potvrdu za ovu trecu dozu tj. je l se dodalo na onaj papir... Pokaza mi sestra od kolege dje primio trecu dozu i samo mu stoji blank na trecu grupu bez ikakvih informacija?
Ja jesam, dodato treće polje na onu potvrdu, sve uredno.
Moze li cojek biti prehladjen, a da nije koronka... Malo se nakasljemo odma panika.
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Tu es mon héro!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks