View Poll Results: Da li ste bolovali Covid 19?

Voters
103. You may not vote on this poll
  • Imam (ili sam imao) koronu sa simptomima ili bez simptoma ali imam antitijela

27 26.21%
  • Pozitivan sam (ili sam bio) ali bez simptoma i nemam ili ne znam da li imam antitijela

17 16.50%
  • Nisam ili ne znam da li sam (bio) pozitivan

59 57.28%
Page 122 of 156 FirstFirst ... 2272112118119120121122123124125126132 ... LastLast
Results 3,026 to 3,050 of 3883

Thread: [Lična iskustva] Virus | Vakcina | Antitijela

Thanks Thanks Given 
    31
    Thanks Thanks Received 
    979
    Thanked in
    528 Posts

Zna li neko da li supruznik koji je prelezao prije 3 mjeseca dobija izolaciju u slucaju da je ovaj drugi pozitivan?

Послато са SM-F926B помоћу Тапатока
    doslo vrjeme da se promijeni potpis :)

Thanks Thanks Given 
    1,176
    Thanks Thanks Received 
    1,935
    Thanked in
    1,054 Posts

Quote Originally Posted by institucija View Post
    Supruga pozitivna, klinci dobili izolaciju 14 dana, a ja? Ti idi na posao, ti si vakcinisan, ne može izolacija

E pa.... Na poslu sam se izolovao ali ipak nelogično, da ne kažem šta teže.

A kad smo već kod nelogičnosti, supruga dobije 10 dana izolaciji, klinci dobiju 14 dana... A ko će ih čuvati tih 4 dana doma?

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

O cemu pricas, ja nisam dobio zabranu kretanja tj resenje o izolaciji (u srijedu ce biti 10 dana od pojave prvih simptoma). Evo sam dva dana dobar, vrati mi se culo mirisa iznenada sinoc. Mada da vam recem nije mi mnogo nedostajalo tu culo

Thanks Thanks Given 
    211
    Thanks Thanks Received 
    675
    Thanked in
    297 Posts

Quote Originally Posted by no-mercy View Post
    Mene malo nesto grlo od juce, malo nos, malo ka malaksalost, sad se testirah- negativan...

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
    Potpuno isti simptomi, ali nalaz pozitivan. Rekoše mi da treba proći 3 dana od prvog simptoma da bi bio pouzdan, pa pođi da ga ponoviš sjutra-preksjutra.

Savjetovao bih vam svima da iskulirate zatvoreni prostor. Skoro 2 godine uspješno sam izbjegavao koronu, pođoh u sportski na košarku protiv virtusa i uhvati me odma. Bas zlo. A ne znam ni što sam očekivao kad ni ventilaciju nemamo u dvorani.
    Last edited by Lackie; 09-11-21 at 15:21.

Thanks Thanks Given 
    1,129
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    338 Posts

2 godine je uspješno izbjegavao i dobio je 2 mjeseca posle vakcine

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

5. The Following User Says Thank You to ^^0LIvEr_QuEeN^^ For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    211
    Thanks Thanks Received 
    675
    Thanked in
    297 Posts

Makse tamo, antivakseru

Thanks Thanks Given 
    9,213
    Thanks Thanks Received 
    6,683
    Thanked in
    2,624 Posts

Opustio se. Isto i ja

Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,227
    Thanked in
    1,562 Posts

Quote Originally Posted by Lackie View Post
    Savjetovao bih vam svima da iskulirate zatvoreni prostor. Skoro 2 godine uspješno sam izbjegavao koronu, pođoh u sportski na košarku protiv virtusa i uhvati me odma. Bas zlo. A ne znam ni što sam očekivao kad ni ventilaciju nemamo u dvorani.
    e pa što ja pričam ođe... džaba vam pranje ruku nogu i ostalo, 2 godine si se cimao bzvz
    She is only here to annoy herself!

9. The Following User Says Thank You to NSX For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    447
    Thanks Thanks Received 
    58
    Thanked in
    43 Posts

Quote Originally Posted by no-mercy View Post
    Mene malo nesto grlo od juce, malo nos, malo ka malaksalost, sad se testirah- negativan...

Ja sam imao ove simptome, nos malo začepljen, peckanje u grlo i to je to.. prošlo mi je brzo, evo nedjelja dana od toga, kao nov nisam ni išao da se testiram, dobro se osjećam i nemam nikakve tegobe, nisam temperaturu imao, rokam cink i vitamin d i c... + propolis i pantenol za grlo , ne mora da znači da je korona, koliko sam čuo ima i obične prehlade (iako ne znam je li to moguće kad korona hara ovako)ali izgleda da jeste... Vakcinisan sam u jun kineskom.
    Last edited by Mali_Budo; 09-11-21 at 16:14.

11. The Following User Says Thank You to Mali_Budo For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    447
    Thanks Thanks Received 
    58
    Thanked in
    43 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    e pa što ja pričam ođe... džaba vam pranje ruku nogu i ostalo, 2 godine si se cimao bzvz
    Nije se cimao džaba jer je možda spasio nečiji život.

Thanks Thanks Given 
    447
    Thanks Thanks Received 
    58
    Thanked in
    43 Posts

Potpuno isti simptomi, ali nalaz pozitivan. Rekoše mi da treba proći 3 dana od prvog simptoma da bi bio pouzdan, pa pođi da ga ponoviš sjutra-preksjutra.

Što napravi to brate, je li moglo bez toga Je li bila puna dvorana? ne pratim sport pa ne znam o čemu se radi, ali glupo poslije dvije godine da se tako opustiš, rizik je đe je preko 3 osobe a ne dvorana i ostali zatvoreni prostor

Thanks Thanks Given 
    410
    Thanks Thanks Received 
    1,310
    Thanked in
    887 Posts

Quote Originally Posted by institucija View Post
    Supruga pozitivna, klinci dobili izolaciju 14 dana, a ja? Ti idi na posao, ti si vakcinisan, ne može izolacija

E pa.... Na poslu sam se izolovao ali ipak nelogično, da ne kažem šta teže.

A kad smo već kod nelogičnosti, supruga dobije 10 dana izolaciji, klinci dobiju 14 dana... A ko će ih čuvati tih 4 dana doma?

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
    Kako nelogicno, antivakseri su to, moraju u izolaciju! I onda se pitamo sto nam je tako kako je a cak i na ovom forumu imamo ljude kojima su upravo takve glupe mjere/odredbe normalne i podrzavaju ih.

---

Za sve koji dobiju prvi negativan test a imaju simtompe preporuka da se testiraju opet za par dana, i sam sam bio u istoj situaciji, tek mi je drugi (ili treci, ne sjecam se vise) test bio pozitivan.

Thanks Thanks Given 
    211
    Thanks Thanks Received 
    675
    Thanked in
    297 Posts

Quote Originally Posted by Mali_Budo View Post
    Što napravi to brate, je li moglo bez toga Je li bila puna dvorana? ne pratim sport pa ne znam o čemu se radi, ali glupo poslije dvije godine da se tako opustiš, rizik je đe je preko 3 osobe a ne dvorana i ostali zatvoreni prostor
    A ne da je moglo, nego je moralo bez toga, ali me brat nazva da je nabavio karte. Uhvati me nespremnog i u sekundi prelomih da idemo. Kiks.
    Skoro puna dvorana, a prezagušljivo. Niko masku, nikakva kovid kontrola na ulazu. Pravo leglo zaraze
    Ja sam lagan što se simptoma tice. Vise sam bio zabrinut da mojima ne prenesem, ali bijahu srećom negativni.

Thanks Thanks Given 
    307
    Thanks Thanks Received 
    272
    Thanked in
    163 Posts

Ja sam imao ove simptome, nos malo začepljen, peckanje u grlo i to je to.. prošlo mi je brzo, evo nedjelja dana od toga, kao nov nisam ni išao da se testiram, dobro se osjećam i nemam nikakve tegobe, nisam temperaturu imao, rokam cink i vitamin d i c... + propolis i pantenol za grlo , ne mora da znači da je korona, koliko sam čuo ima i obične prehlade (iako ne znam je li to moguće kad korona hara ovako)ali izgleda da jeste... Vakcinisan sam u jun kineskom.
    Potpuno ispravno, što se tiče netestiranja. da si bio pozitivan samo bi se psihički ucrnjačio.
    Al svakako dok god čovjek ima neke simptome treba biti odgovoran prema sebi, prije svega da se odmara nekolko dana ali i prema drugima, ne ići kod nekog ko je rizičan, nositi masku i sl.
    A ne ka neki likovi i kad saznaju da su negativni oni pod kašljem i kijanjem idu svukuda.

17. The Following User Says Thank You to autodijagnostika For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    447
    Thanks Thanks Received 
    58
    Thanked in
    43 Posts

A ne da je moglo, nego je moralo bez toga, ali me brat nazva da je nabavio karte. Uhvati me nespremnog i u sekundi prelomih da idemo. Kiks.
    Skoro puna dvorana, a prezagušljivo. Niko masku, nikakva kovid kontrola na ulazu. Pravo leglo zaraze
    Ja sam lagan što se simptoma tice. Vise sam bio zabrinut da mojima ne prenesem, ali bijahu srećom negativni.
    Uf. Katastrofa, što je sa ovim narodom ludim meni nije jasno, pa čitav svijet je u blokadi ne samo mi, strpite se majku mu.. biče kafana, biće koncerata, ali džaba ne možeš sa ludacima. Ja sam rekao rodbini da ne dolazi bez ako nije kakva preša velika. Stvarno ne želim da gatam.

Iznervirah se što si se zarazio poslije dvije godine taman kao da sam ja. Jer se ja i porodica isto pazimo, ali evo izgleda ne možeš bez katanac na vrata da staviš.

Послато са SM-A525F помоћу Тапатока

Thanks Thanks Given 
    447
    Thanks Thanks Received 
    58
    Thanked in
    43 Posts

Quote Originally Posted by autodijagnostika View Post
    Potpuno ispravno, što se tiče netestiranja. da si bio pozitivan samo bi se psihički ucrnjačio.
    Al svakako dok god čovjek ima neke simptome treba biti odgovoran prema sebi, prije svega da se odmara nekolko dana ali i prema drugima, ne ići kod nekog ko je rizičan, nositi masku i sl.
    A ne ka neki likovi i kad saznaju da su negativni oni pod kašljem i kijanjem idu svukuda.
    Ma da mi se zadržalo takvo stanje pošao bih, ali mi je stvarno poslije dva dana bilo lakše. Što neko napisa , koronu uglavnom dobro osjetiš, ne vjerujem da bih se osjećao ovako dobro, makar bi neke simptome morao imati. . Neku malaksalost ili slično, naravno nisam lud da šetam sa simptomima, ne želim da nekoga nosim na duši, a i pazim da mene neko ne zarazi. Samo priroda i planina. I netflix kući, debljanje na max

Last edited by Mali_Budo; 09-11-21 at 17:11.

Thanks Thanks Given 
    8,756
    Thanks Thanks Received 
    3,889
    Thanked in
    2,322 Posts

Ja u 2 sata da primim trecu dozu,u nekadashnnji Mrc,kad red ka 90-ih na trajekt Bar-Bari,ja lijepo rikverc.
    ...

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

u 2 počinje vakcinacija tamo. meni je drug roditelje vodio prije neki dan oko 4, niđe nikog nije bilo

Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

22. The Following User Says Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,227
    Thanked in
    1,562 Posts

Nije se cimao džaba jer je možda spasio nečiji život.
    kako tačno? taj neko ako se kreće među ljudima ako ne bi naletio na lackija naletio bi na nekog drugog zaraženog

Ma da mi se zadržalo takvo stanje pošao bih, ali mi je stvarno poslije dva dana bilo lakše. Što neko napisa , koronu uglavnom dobro osjetiš, ne vjerujem da bih se osjećao ovako dobro, makar bi neke simptome morao imati. . Neku malaksalost ili slično, naravno nisam lud da šetam sa simptomima, ne želim da nekoga nosim na duši, a i pazim da mene neko ne zarazi. Samo priroda i planina. I netflix kući, debljanje na max

e, to ti je zdravo
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    447
    Thanks Thanks Received 
    58
    Thanked in
    43 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    kako tačno? taj neko ako se kreće među ljudima ako ne bi naletio na lackija naletio bi na nekog drugog zaraženog

e, to ti je zdravo
    u redu je

Thanks Thanks Given 
    105
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    69 Posts

Quote Originally Posted by kaemSe View Post
    Moj stari posle dvije AZ primio Fajzer
    plus ovu od sezonskog gripa mislim da mu Tyson iz najboljih dana ne moze nista

Zar je pocela vakcinacija protiv sezonskog gripa, ne mogu da nadjem nikakvu informaciju ?

Thanks Thanks Given 
    9,213
    Thanks Thanks Received 
    6,683
    Thanked in
    2,624 Posts

Sad pitah. Moja greska. Hromologija je bila sezonski grip prosle godine, pa onda AZ pa posle mjesec druga AZ pa posle 5 Fizer i sad ceka da dodje ova za sezonski. Nije jos stigla kaze

Thanks Thanks Given 
    509
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    373 Posts

Dobiste li potvrdu za ovu trecu dozu tj. je l se dodalo na onaj papir... Pokaza mi sestra od kolege dje primio trecu dozu i samo mu stoji blank na trecu grupu bez ikakvih informacija?

Thanks Thanks Given 
    70
    Thanks Thanks Received 
    179
    Thanked in
    107 Posts

Ja jesam, dodato treće polje na onu potvrdu, sve uredno.

Thanks Thanks Given 
    220
    Thanks Thanks Received 
    517
    Thanked in
    324 Posts

Quote Originally Posted by efamouspg View Post
    Dobiste li potvrdu za ovu trecu dozu tj. je l se dodalo na onaj papir... Pokaza mi sestra od kolege dje primio trecu dozu i samo mu stoji blank na trecu grupu bez ikakvih informacija?
    Dobio sam novu potvrdu, dodato je polje za treću dozu.

Kod mene i supruge 16 sati poslije booster doze (Pfizer poslije dvije AZ), za sad bez nuspojava, isto kao i prethodna dva puta.

Thanks Thanks Given 
    2,904
    Thanks Thanks Received 
    3,509
    Thanked in
    1,576 Posts

Moze li cojek biti prehladjen, a da nije koronka... Malo se nakasljemo odma panika.

Tu es mon héro!

Page 122 of 156 FirstFirst ... 2272112118119120121122123124125126132 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)