Necemo se slozit![]()
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
I'ma nesto u Bratickoj sto samo vrsni poznavaoci ce osjetiti ...
Послато са M2007J20CG помоћу Тапатока
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Radio bih kod nje za džabe
Poslato sa kornjo komunikatora Z Fold 3
Ono sto pokusavam da ti kazem je sledece.
Nema ih jer niko ne smije da se zaleti da radi kao do sada.
Opet smorih sa drugim esalonom DPS ili sa SISTEMOM.
Znas li kako idu tenderi kod nas. Nedje neki ministar ima IDEJU. I tu ideju da potcinjenom zaduzenom za sektor na koji se odnosi ideja. I sef sektora/direktor/sta god, sa srednjim menadzmentom treba da napravi IDEJNI PROJEKAT koji je valjda u skladu sa ministrovom idejom, i on se daje sluzbebicima da naprave PROJEKTNU dokumentaciju.
E vidis, kod nas taj posao nikad nije isao dalje od IDEJE u drzavnoj sluzbi.
Nego se daje pogodnom privatniku, koji tu IDEJU prilagodjava svom POSLU, i onda on radi posao stotine sluzbenika i nekakvih menadzera, ali svi moraju da se uglave tu kroz neku komisiju, svoj dio zarade i slicno.
Sa promjenom vlasti, doslo je i do promjene menadzmenta. Nedje i nije, ili su cak neki uznapredovali.
Ali sta je problem, niko nikoke ne smije da garantuje posao kao nekad. I sad nijedna privatna firma ne zeli da radi TUDJI posao, a da nema garanciju da ce da isti dobije.
Ergo, nema kapitalnih investicija, jer sluzbenici ne znaju, ne smiju da garantuju posao, a privatnici nece da rade njihove poslove.
I sad je najcesci odgovor ne moze ili to je komplikovano....
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...ovog-splendida
Sinisa je zaboravio da napise da je veliki kapetan Vizin zaraso u dracu u ruiniranom groblju brigom nasih ministarstva kulture. Zalosan je njihov odnos prema bokeljskom kulturnom nasljedju kako prosle tako i ove vlasi. Sramota samo toliko.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.
Čisto da napravim malo poređenje, možda se neko i drmne i izađe iz "crne magije" koju su bacili na nas
https://m.cdm.me/drustvo/rifat-fejzi...ske-zajednice/
Dakle Rifat Fejzić reizabran za reisa Islamske zajednice, bez ikakve pompe, senzacije, bez LIVE prenosa na PARLAMENTARNOM kanalu itd...
Love, peace and respect.
https://www.bokanews.me/djir-kroz-bo...-zubu-vremena/
Evo dje lezi kapetan, ako ga u medjuvremenu iskopali nisu.
https://issuu.com/expeditiokotor/doc...og_nasledja_we
Mozes nac okvirne informacije sto se tice prcanjskih crkava, umjetnina i vrijednosti koje one cuvaju. U pitanju je monografija koja se odnosi na Vrmac to jest na kotorsku i tivatsku stranu brda bez starog grada. On prestavlja samo cetvrtinu zaliva. Obrati paznju samo koliko je objekata ruinirano i van funkcije.
To razumijem. Ne radi se samo o Boki. Treba poci do Duklje i vidjeti kako to izgleda. Kamen iz ostatka tog grada iz Rimskog carstva raznosili "kusi i repati". Slika svijesti naseg naroda i drzave.
Ne treba gajiti nadu u novo ministarstvo. Za Braticku je vracanje kapele na Lovcen prioritet. Vidim danas naslov da zeli da vrati vjeronauku u skole. Kad vidim takav naslov, link i ne otvaram. Jasno mi je koliko je sati.
Takvo zapostavljanje sopstvene istorije je sramota za ovu drzavu.
Zar je bitno?
Sve dok se ne namjerava to uraditi ispod zita i na brzinu dijalog o tome je legitimna stvar. Ljudi imaju pravo da to zele i predlazu, kao sto i druga strana ima pravo da zeli da se to ne desi.
Ali u ovom slucaju je Braticka rekla da nije vrijeme za tu pricu i da svakako treba da bude temeljna. Ne znam kako moze da bude korektnija poruka od toga.
Evo procitah tekst. Vidim da ceka potpisivanje temeljnog ugovora sa SPC. Znaci, prvo temeljni ugovor sa SPC, nakon toga "sveobuhvatni drustveni dijalog". Jasno.
Dobro je da otvorih link da se malo nasmijem: "reproduktivno zdravlje"Kada je u pitanju seksualno obrazovanje, mišljenja sam da naziv predmeta treba da bude reproduktivno zdravljeGenijalka.
![]()
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks