Page 440 of 543 FirstFirst ... 340390430436437438439440441442443444450490540 ... LastLast
Results 10,976 to 11,000 of 13557

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2021]

Thanks Thanks Given 
    2,237
    Thanks Thanks Received 
    2,985
    Thanked in
    1,246 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    samo vi nastavite da ubjeđujete sebe da Draža nije bio monstrum i šta je djetinjasto. ako ništa drugo pobornika takvih stavova ima koliko oćeš pa možda ih nekad bude toliko da i istoriju promijene. do tad jedni su heroji a drugi izdajnici

Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
    Mislim da se nismo razumjeli najbolje. Niko ne uzdize niti spusta bilo koga. Da bi uzdizao Drazu morao bih neophodno i da unizim partizane. To nisi mogao vidjeti u mojim postovima vec naprotiv priznanje partizanima kao vojsci. Uzroke nerazumjevanja i zasto nekad cujemo sta zelimo, a ne sta je receno ne bih komentarisao jer moje, a vjerujem i tvoje iskustvo pokazuje da se to zavrsi beskonacnim brojem postova nevezanih za temu.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    γνῶθι σαὐτόν

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

https://m.cdm.me/drustvo/dedic-podni...rijavljivanja/

@kimmi evo jos jedan što je mrzi jer je Srpkinja
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    1,850
    Thanks Thanks Received 
    5,399
    Thanked in
    2,078 Posts

Quote Originally Posted by Isak View Post
    I partizani i četnici i ustaše su bili zločinci.
    I prvi i drugi i treći su ubijali "svoj" narod.
    Za vrijeme drugog svjetskog rata na prostoru bivše Jugoslavije je vođen građanski rat.

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
    Istina.
    Istina je i da su električni trotinet i harley davidson prevozna sredstva na dva točka.

Dakle, iako se radi o istinitoj tvrdnji ista je u službi užasne relativizacije i banalizovanja kompleksnih ali na koncu prilično jasnih uloga vojno-političkih pokreta na teritoriji Jugoslavije u Drugom svjetskom ratu.
    Nije isto strijeljati ratne zarobljenike, kolaborante, kojima je nuđena predaja i amnestija, i koji krenuše u bježaniju zajedno sa okupatorom kao i zaklati dijete jer ima pogrešno ime.

U samoj biti ustaškog i četničkog pokreta se nalazi zločinačka genocidna ideologija koja podrazumijeva istrebljenje nepoželjnih nacionalnih i vjerskih populacija i etničko čišćenje države.
    Komunizam je podrazumijevao obračun sa ideološkim protivnicima i suzbijanje konkurentnih političkih grupacija, ali ne biološko uništenje bilo koje grupe po njenim urođenim osobinama.
    ------------------------------------------------------
    Quote Originally Posted by Caesar View Post
    Citao sam knjigu gdje prvi Drazin general Sergije Zivanovic opisuje politicke prilike prije rata kao i tokom a koje su dovele do uzdizanja partizanskog pokreta. Komunisti su izmislili marketing i na tom polju su pobjedili cetnike do 1942 kad je Cercil napravio procjenu koju gore pominjes.
    Priče o tome kako su se i partizani i četnici jednako borili protiv okupatora ali su ovi prvi zajebali britanske i američke obavještajne službe (koje su inače imale konstantno svoje ljude na terenu) i tako navukli zapad da jednima otkaže a drugima usmjeri podršku je materijal za idiote.
    Čitao sam veli knjigu Dražinog oficira...
    Pazi sad:
    Čitao sam i ja... I gledao njihove dokumentarce, pa mi jednog trena nije palo na pamet da usvajam njihova revizionistička naklapanja niti da srednjičarski zaključujem "ima tu nešto, istina je na pola puta".
    Znate zašto?
    Zato što sam čitao i gledao i gomilu druge građe koja je jednostavno potkrijepljena morem konkretnih materijalnih dokaza, naspram četničkih rekla-kazala naklapanja i poluistina koji su sa tim istim materijalnim dokazima u koliziji.
    Nije teško sabrati 2 i 2.

Ali oće to tako, kad nakon srednjoškolskih udžbenika iz doba SFRJ i partizanskih filmova uletiš u četničke revizionističke knjige i kvazi-dokumentarce, pa misliš da si otkrio drugu(pravu?) stranu medalje, a ti prave medalje (istorije) nisi ni vidio, ni sa jedne strane.

Sto se tice zlocina ne vih pravio razliku izmedju partizana i cetnika. Bijele rukavice u kojima su jedni ubijali ne cine ih boljim.
    Kakve bijele rukavice anđeli sa tobom?
    Možda ti ne bi pravio razliku, ali razlike ima i to debele.
    Partizani nisu sistematski masakrirali civilno stanovništvo sa ženama i đecom.

Ne bih pravio razliku ni zbog cinjenice da je ovaj narod imao dvije legitimne vojske koje su se jedno vrijeme borile protiv njemaca dok druge zemlje su imale njihov alo alo rezistans i krili se pokanakizacija a sad mi popuju o demokratiji. Tri jedine organizovane vojske na tlu evrope tada su bili rusi, partizani i cetnici. Dvije vojske pa i suprostavljene od jednog naroda malo li je?
    Četnici su se borili protiv okupatora 2 mjeseca 1941. i 2 mjeseca 1943.
    Pri čemu su ovaj drugi put jedva prihvatili da krenu u borbu pod pritiskom saveznika nadajući se u njihovo iskrcavanje na Balkan, a istu završili sklapanjem sporazuma sa Njemcima.
    Ostale 3 i po godine rata su proveli u debeloj kolaboraciji.
    Stavljati ih u istu ravan sa partizanima je sprdnja.
    Last edited by ASC; 06-11-21 at 13:35.

4. The Following User Says Thank You to ASC For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

https://www.cdm.me/drustvo/druga-osn...rba-crne-gore/

koji je ovo nivo novinarstva. CdM objavi da je izdato saopstenje bez CG grba, ne provjeravajuci kod skole. Skola ih obavijesti da se radi o falsifikatu jer jos nijedno svjedocanstvo nije izdato.

Umjesto da prizna da su objavili falsifikat - CdM stavi naslov "Druga osnovna škola u Budvi izdala Izvještaj o uspjehu bez grba Crne Gore?"

Thanks Thanks Given 
    74
    Thanks Thanks Received 
    958
    Thanked in
    551 Posts

Quote Originally Posted by ASC View Post
    Istina.
    Istina je i da su električni trotinet i harley davidson prevozna sredstva na dva točka.

Dakle, iako se radi o istinitoj tvrdnji ista je u službi užasne relativizacije i banalizovanja kompleksnih ali na koncu prilično jasnih uloga vojno-političkih pokreta na teritoriji Jugoslavije u Drugom svjetskom ratu.
    Nije isto strijeljati ratne zarobljenike, kolaborante, kojima je nuđena predaja i amnestija, i koji krenuše u bježaniju zajedno sa okupatorom kao i zaklati dijete jer ima pogrešno ime.

U samoj biti ustaškog i četničkog pokreta se nalazi zločinačka genocidna ideologija koja podrazumijeva istrebljenje nepoželjnih nacionalnih i vjerskih populacija i etničko čišćenje države.
    Komunizam je podrazumijevao obračun sa ideološkim protivnicima i suzbijanje konkurentnih političkih grupacija, ali ne biološko uništenje bilo koje grupe po njenim urođenim osobinama.

Dalje, priče o tome kako su se i partizani i četnici jednako borili protiv okupatora ali su ovi prvi zajebali britanske i američke obavještajne službe (koje su inače imale konstantno svoje ljude na terenu) i tako navukli zapad da jednima otkaže a drugima usmjeri podršku je materijal za idiote.
    Pazi sad:
    Čitao sam i ja... I gledao njihove dokumentarce, pa mi jednog trena nije palo na pamet da usvajam njihova revizionistička naklapanja niti da srednjičarski zaključujem "ima tu nešto, istina je na pola puta".
    Znate zašto?
    Zato što sam čitao i gledao i gomilu druge građe koja je jednostavno potkrijepljena morem konkretnih materijalnih dokaza, naspram četničkih rekla-kazala naklapanja i poluistina koji su sa tim istim materijalnim dokazima u koliziji.

Ali oće to tako, kad nakon srednjoškolskih udžbenika iz doba SFRJ i partizanskih filmova uletiš u četničke revizionističke knjige i kvazi-dokumentarce, pa misliš da si otkrio drugu(pravu?) stranu medalje, a ti prave medalje (istorije) nisi ni vidio, ni sa jedne strane.
    Auh.
    Šta sve natruća.
    Pravo da ti rečem ni ne interesuje me.
    Jesu li četnici ubijali "svoj" narod ? Jesu.
    Jesu li ustaše ubijali "svoj" narod ? Jesu.
    Jesu li partizani ubijali "svoj" narod ? Jesu.

Tu je za mene kraj svake diskusije.
    ***** i prvi i drugi i treći.

Thanks Thanks Given 
    2,237
    Thanks Thanks Received 
    2,985
    Thanked in
    1,246 Posts

Quote Originally Posted by ASC View Post
    Istina.

Dalje, priče o tome kako su se i partizani i četnici jednako borili protiv okupatora ali su ovi prvi zajebali britanske i američke obavještajne službe (koje su inače imale konstantno svoje ljude na terenu) i tako navukli zapad da jednima otkaže a drugima usmjeri podršku je materijal za idiote.
    Pazi sad:
    Znate zašto?

Mozda nisam bio najjasniji. Nisam rekao da su partizani nekog presli vec da su dobili rat na polju marketinga u odnosu na cetnike i postali dominantniji u narodu u smislu brojnosti a i organizacije. Britanci su kako si i sam rekao imali svoje ljude na terenu i ocjenili pokazalo se ispravno da partizani imaju bolje izglede. I to je navedeno ovako u knjizi koju sam citao.

Statisticki je nemoguce da svi dobri ljudi budu u partizanima a svi losi u cetnicima. Dakle mozemo govoriti o ideologijama i nacinima njihovog upraznjavanja samo ali ne i o ljudima.

O ideologijama. Ovo gdje smo ja i ti danas je rezultat komunizma koji je pobjedio jer Milo i DPS nisu izasli iz cetnickog vec iz komunistickog šinjela. Drugo, da ne ulazimo u duhovitosti tipa kako su oni vise napravili nego sto mi mozemo prekreciti, trebalo bi da znas da komunisticki sistem i vladavina jednog covjeka ne mogu razviti ni sistem ni svijest ljudi. To se dokazalo brzinom kojom se Jugoslavija raspala i gdje smo svi mi sad koji smo bili pod komunistickim hibridima tipa DPS. Ovo sve ne cini cetnike dobrima. (Zalosno je sto si jedan od onih kojima moram ovo da napominjem). Dakle ne bi bilo lose da kao mantru 108 puta ponavljas “jak sistem se ne moze preko noci raspasti” i to ujutru i navece. Mozda onda uspijes na pravilan nacin da povezes to silno znanje koje posjedujes i razumijes moju pricu ne na “pola puta istine“ vec iznad podjela u koje vidim da si odvec duboko ogrezao da bi se nas razgovor nastavio dalje.

γνῶθι σαὐτόν

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,228
    Thanked in
    1,563 Posts

Mozda nisam bio najjasniji. Nisam rekao da su partizani nekog presli vec da su dobili rat na polju marketinga u odnosu na cetnike i postali dominantniji u narodu u smislu brojnosti a i organizacije.
    o cemu ti pricas covjece...
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    1,850
    Thanks Thanks Received 
    5,399
    Thanked in
    2,078 Posts

Auh.
    Šta sve natruća.
    Pravo da ti rečem ni ne interesuje me.
    Jesu li četnici ubijali "svoj" narod ? Jesu.
    Jesu li ustaše ubijali "svoj" narod ? Jesu.
    Jesu li partizani ubijali "svoj" narod ? Jesu.

Tu je za mene kraj svake diskusije.
    ***** i prvi i drugi i treći.

Za mene nije.
    Tim prije što bi mnogi relativizatori i četnički revizionisti voljeli priču da završe na taj način.

Istom četkom preko onih koji su 4 godine bili kvislinzi, koji su tvorci zločinačkih genocidnih ideologija koje i danas truju balkanske narode i koji su klali žene i djecu i preko onih koji su bili aktivni pokret otpora i oslobodilačka vojska, i koji nisu sistematski ubijali civilno stanovništvo, i koji su na kraju stvorili koliko-toliko normalnu državu koja je pored svih mana bila najveći civilizacijski iskorak na ovim prostorima: Ne može.

Statisticki je nemoguce da svi dobri ljudi budu u partizanima a svi losi u cetnicima. Dakle mozemo govoriti o ideologijama i nacinima njihovog upraznjavanja samo ali ne i o ljudima.
    Nikad tako nešto nisam ni tvrdio.

Međutim, kad pričamo o ideologijama, komunisti su iza sebe i pored zločina ostavili i materijalna dostignuća i ideale koji i dalje imaju vrijednost, a četnici i ustaše samo otrov.
    Last edited by ASC; 05-11-21 at 19:06.

10. The Following 7 Users Say Thank You to ASC For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    346
    Thanks Thanks Received 
    433
    Thanked in
    289 Posts

https://m.cdm.me/drustvo/svada-radul...bitango-jedna/

Apsolutna podrska za Branka jes da je dileja Ali ovi taksisti idu na..... Svakome , ko da je njihovo sve

Послато са M2007J20CG помоћу Тапатока

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Uvijek sam se pitala o kakvim je to udbaskim uljezima govorio Slavko Perovic? Koga je sve to prozivao?
    Zaista nemam pojma ko mu je rasturio iznutra pokret i savez...
    Zna li ko?
    Ili, nema veze, pokazace vrijeme ili oni sami sebe..

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,939
    Thanked in
    1,457 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    ne provjeravajuci kod skole
    To pravilo vazi za novinare, tako da su iz CdM-a shvatili da se ne odnosi na njih.
    My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Evo nesto sto pominjem godinu dana.
    https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...dnom-ponudjacu
    Ajde sto je tender bio namjesten, ali daje i ostalima koliko su jednake sanse, i kako nije bilo opasno suprostaviti se.
    Prijeceno clanovima komisije, ukrao se milion eura, nije sve ni isporuceno.
    I onda neko dodje ovdje i pise kako nema vise kapitalnih investicija....

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    243
    Thanks Thanks Received 
    1,816
    Thanked in
    916 Posts

I partizani i četnici i ustaše su bili zločinci.
    I prvi i drugi i treći su ubijali "svoj" narod.
    Za vrijeme drugog svjetskog rata na prostoru bivše Jugoslavije je vođen građanski rat.

Uopste nije istina, drugi i treci su stali na stranu okupatora , nabroj njihove bitke koje su vodili protiv okupatora a sigurno mozes da nabrojis bitke koje su vodili protiv prvih koje si naveo tako da nije bio gradjanski rat nego rat jednih protiv okupatora i lokalnih pomagaca
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    74
    Thanks Thanks Received 
    958
    Thanked in
    551 Posts

Quote Originally Posted by goldfinger View Post
    Uopste nije istina, drugi i treci su stali na stranu okupatora , nabroj njihove bitke koje su vodili protiv okupatora a sigurno mozes da nabrojis bitke koje su vodili protiv prvih koje si naveo tako da nije bio gradjanski rat nego rat jednih protiv okupatora i lokalnih pomagaca
    Ja ne pričam o borbu protiv okupatora , pričam o građanskom ratu koji se dešavao u toku drugog svjetskog rata.
    I što je najgora stvar , većinom je stradao nedužni narod.
    Sve tri strane imaju krvave ruke od takvog činjenja.
    Mogu i navesti dva primjera , majčin daljnji rođak bio je u četnicima , sa svojim odredom je pobio sve u svom selu za koje je znao da kriju partizane.
    Moj dva pretka , jedan je bio u partizanima , drugi u četnicima , braća.
    Prvi bio na Sutjesci , Neretvi itd. , drugi bio sreski pravnik , nikad pušku u ruke uzeo nije , agitovao za kralja i otadžbinu i za četnički pokret.
    Neđe krajem 45-e ovaj što je bio u partizanima ubio je brata što je agitovao za četnike i još sedmoricu iz sela što su krili četnike.
    A ovakvih priča na sve tri strane imaš koliko hoćeš.
    Gade mi se i prvi i drugi i treći.
    ***** odvratna.
    Kamo sreće da im se sjeme davno zatrlo.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    Ajde sto je tender bio namjesten, ali daje i ostalima koliko su jednake sanse, i kako nije bilo opasno suprostaviti se.

Nakon više mjeseci ispitivanja postupka realizacije tendera MUP-a za nabavku video nadzora za Podgoricu, Budvu i Bar
    Koga da nadziru? Narod?
    Kad se ulaze toliko miliona za nadziranje gradjana, onda zaista mi pojma nemamo sta je u pitanju.
    Cudno...

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

U stvari, meni nije jasno ni za nadziranje gradjana i otkud to, tek onako.. ili mi nemamo pojma sta se desava...

kao sto ne razumijem one "tajne" zatvorene sjednice, a taman da cujemo sta odbori to rade, zakljucuju, a radi se o nama - obicnom narodu CG.. Kao da su oni pozvani da nam precutkuju sta planiraju i rade preko funkcija koje placa narod. Stvarno se ponasaju kao da su gradjani maloljetni ili sta vec.
    Jel to po Ustavu normala? Ako neko zna zasto su oni posebni i mogu da znaju sve (pa i oni sto slusaju na po uva i prenose ovdje, kao nekad neki iz prethodne vlasti), a mi ostali eto pojma nemamo..
    Jeste da znamo za Djidove Nove klase, ali da to toliko traje, e zaista.. Sve isto decenijama (vjerovatno i duze).. Privilegovani.
    Ko zna sta se cini.. boh.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Zar nema topic o partizanima, četnicima i ostalim pokretima i temama koje nikakve veze sa aktuelnim momentom nemaju.

Ima li danas snage koja je komunistička? Ima li četnika pravih, sem onih karikaturalnih budala?

Ima li iko u ovu državu da propagira komunizam? O čemu pričate vi ljudi? O kakvim idealima? Jugoslovenstva, državnom vlasništvu i jednopartijskom sistemu sa praćem dobro poznatom slobodom govora i mišljenja. Ili prozapadno orjentisanim četnicima kojima su ideal Amerika i Velika Britanija, a ne podnose komuniste (ajde da rečemo Kinu i simbol nekakve istočne snage SSSRa.... Rusiju)?

Kod nas je sve izopačeno, ovi brane tekovine komunista uz Krsta, privatne firme na tuđa imena i pune džepove, a ovi drugi brane majčicu Rusiju od uticaja trulog Zapada.

Svanuće nam kad narod ukapira ko ga vuče za nos i maže mu oči "velikim", a u suštini praznim, pričama.

Al to se neće desiti dok nam je glavna priča o partizanima i četnicima i glupostima koje nam uvaljuju.

Veliki Đinđić

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

20. The Following 2 Users Say Thank You to kimmi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Milošević je obavijestio nadležne i da su dva člana međuresorskog tima izjavili da im je bilo prijećeno tokom provjere, da su analizom dokumentacije utvrdili neslaganje broja traženih, planiranih i isporučenih kamera, da se više puta mijenjao tender da bi se, kako se vjeruje, na kraju prilagodio samo jednom ponuđaču, i to onome koji se od 2016. godine do kraja prošle godine na skoro svim tenderima MUP- a javljao kao jedini ponuđač.

Jel ovo za čuveni Čikom?

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    1,176
    Thanks Thanks Received 
    1,935
    Thanked in
    1,054 Posts

Koliko ja znam nije Cikom radio nabavku kamera.

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,228
    Thanked in
    1,563 Posts

još prije 17-18 god dok sam radio za jednu security firmu smo pripremali dokumentaciju za tender(izraelska oprema je bila u pitanju ako se dobro sjećam) ali ništa od toga nije bilo
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by GaD View Post
    Koliko ja znam nije Cikom radio nabavku kamera.
    Ne reci dva puta. Tender je dobilo nekoliko firmi od kojih je jedna Cikom. Mislim da je nosioc posla bila Saga CG, dio firme SAGA iz Beograda.
    Dje se pojave jedni, pojave se i drugi zajedno, skoro pa uvijek. Inace je Sagu u CG doveo Cikom i od tad 60% poslova sa drzavom dobiju ili jedni ili drugi.
    A uvijek su jedni podizvodjaci drugima. Pa mozes da ih gledas kao jednog ponudjaca bez problema

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Izgleda da partijski aktivisti znaju razlog za nadziranje naroda pa im je normalno da se to radi, a mi obican narod nemamo pojma zasto? Sto je to narod opasan pa ga vlasti (izabrani od naroda i na narodnom budzetu) moraju nadzirati kao tutori?
    Sto li je u pitanju.. Nije valjda da je razlog najezda nekih vanzemaljaca pa da razdijele ko je human a ko je nije?
    Zbog javnih klupa od 30e (kineske su jeftinije) se ne daje 5 miliona .. Niko nije lud da mu takvi razlozi mogu "proc" kroz razum..
    Ili? U stvari, koliko nenormalnosti i u novoj nametnutoj "normalnosti", ko zna...
    Sve se vise distanciraju privilegovani od obicnog naroda, ne samo moci, silom, privilegijama, vec i sa nekim info (zatvorene sjednice - kako kazu), o kojim mi obican narod nemamo pojma. Samo se servira - i to je to. Bas "demokratski". Ionako, demokratija u svom osnivanju je definisana kao jednakost u eliti, ne u narodu.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    1,176
    Thanks Thanks Received 
    1,935
    Thanked in
    1,054 Posts

Ne reci dva puta. Tender je dobilo nekoliko firmi od kojih je jedna Cikom. Mislim da je nosioc posla bila Saga CG, dio firme SAGA iz Beograda.
    Dje se pojave jedni, pojave se i drugi zajedno, skoro pa uvijek. Inace je Sagu u CG doveo Cikom i od tad 60% poslova sa drzavom dobiju ili jedni ili drugi.
    A uvijek su jedni podizvodjaci drugima. Pa mozes da ih gledas kao jednog ponudjaca bez problema

To je nešto sto ne znam, može da ima smisla a ne mora. Stvarno ne znam oko drzavnih poslova i drzavnih tendera, moja radi za sada samo privatne

Thanks Thanks Given 
    1,681
    Thanks Thanks Received 
    1,251
    Thanked in
    832 Posts

Za 90% forumasa se zna kojoj ideologiji pripadaju ali drago mi je sto vidim i ostale koji su izasli iz ormana i koji su na pricu gradjanisti a relativizuje se cetnicki pokret i zlocini. Naravno, glasaju trenutnu vlast. Jos jednom se ispostavilo tacnim da se odje glasa iskljucivo po nacionalnom kljucu, dokle vise foliranja dragi moji Trenutnu Vladu glasaju Srbi i mozda 5% Crnogoraca jer misle Ura ce nas izvuci iz govvana(oce .!. Jer su klasicni izdajnici i opet bi formirali vlast sa Demohriscanima i Demokratama) , mi ostali drugu stranu i sva je prilika da cemo se uskoro opet prebrojati

Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Thanks Thanks Given 
    113
    Thanks Thanks Received 
    4,472
    Thanked in
    2,629 Posts

Šta očekivati od ljudi koji se bave politikom već sa rade kalupe ibukalupljuju druge...

Smiješno, jadno i žalosno.

Poslato sa kornjo komunikatora Z Fold 3
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

Bugi Vugi tapši Raduj se!

Page 440 of 543 FirstFirst ... 340390430436437438439440441442443444450490540 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 13 users browsing this thread. (0 members and 13 guests)