Page 855 of 1249 FirstFirst ... 355755805845851852853854855856857858859865905955 ... LastLast
Results 21,351 to 21,375 of 31213

Thread: Vlada Crne Gore, 42. saziv

Thanks Thanks Given 
    480
    Thanks Thanks Received 
    651
    Thanked in
    301 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    “Recimo razmažena ćerka ljubomorna na svog momka pa ga prijavi za silovanje pa s obzirom čija je ćerka taj mladić završi kao silovatelj,” izjavio je poslanik Skupštine Crne Gore Slaven Radunović.

e ovo vam je kadar DFa. ovo treba da bude nešto, da se pita. ovaj odron ljudski, splačina. pi. đe je Babbo Natale glavni advokat ove splačine

Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
    I ja ovo cuh kad obrnuh tv i mislio sam da sam pogresno cuo .... stvarno da se covjek zapita sta je ovim ljudima s glavom???

Thanks Thanks Given 
    480
    Thanks Thanks Received 
    651
    Thanked in
    301 Posts

Quote Originally Posted by dontigar View Post
    Nemaju oni pojma. Kosmonaut zna najbolje.
    Nego @Gagarin, pošto vidim da premijeru svako malo zalijepiš neki kompliment koji odiše tvojom građanskom sviješću, da li imaš kohonas da tako nešto ili slično, primjereno njemu, udijeliš za precednika?

Sent from my KB2003 using Tapatalk
    Docekaces to.... dje jadan, pa da ga neko od partiNskih kolega prijavi da pise protiv preCednika...

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    51
    Thanked in
    36 Posts

Quote Originally Posted by JigSaw View Post
    Postade Milo zrtva po gagarinu, sta je ovo qq
    Greote, daj da mu se organizuje kakvo prikupljanje novca u dobrotvorne svrhe

Thanks Thanks Given 
    36
    Thanks Thanks Received 
    86
    Thanked in
    43 Posts

5. The Following User Says Thank You to nsparks For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Ko je ovo prevodio?
    Nego, jel ono bila vecera u BG da opet aneksiraju CG u neku podruznicu? Drustvo Vucic, Rama, Dimitrov... Premijer CG..
    Kako vas seta DF..

Hvala Lepo

p.s. Odoh jutros k'o domacica na pijacu, i rekoh piljaru da mi doda kese da uzmem namirnice, a on meni "cekajte samo nesto da napisem ovim &%$^ i (u smijeh lik) na forumu".. Pitah kasnije, dok je vagao, a o kojem forumu je rijec? Kaze" A-da CDM"..
    Veliki pozdrav za kolegu sa pijace velikog fan-a foruma.. i hvala mu sto mi objasni stanje :"Ovdje su vam na pijaci sve prevaranti, ni geografiju ne znaju, ali opet Vlast je mocnija u tome".

Hvala Lepo

Dakle, zaposljavaju se u javni sektor samo partijski podobni, provjereni kadrovi lokalnih m. zajednica..Porodicno uglavnom, i onda jos podizu plate na stetu svog ostalog "nepodobnog" naroda.. i to je ok?
    Parking servis - partijska majka i dalje u obavezi finansiranja od "nepodobnog" naroda, tunjel isto.. pdv koji je bio "privremena mjera" ukoricio se bolje nego Ustav CG za politicare.. itd itd...Uz neizostavno "pljuc na narod"...
    Dakle 450 000 (?)ljudi deru nametima, porezima, akcizama, pdv-om itd.. sve radi profiterskih pojedinaca i familija na budzetu.. I nek neko kaze da su i jedni izbori ikad bili realni.. A kako ne...

Samo vi slavite, i komunisti su slavili 50 godina uzivanja na zaduzivanju ostatka naroda... Isto sve.

Hvala Lepo

Ah, da.. cuh na pijaci da je bolje da budu apatridi u CG nego drzavljani.. Pitah sto? Kazu, dobili bi posao u drzavnoj firmi, pomoc mjesecne cekove, smjestaj, i jos bi zakucili i neki besplatan kurs i slicno.. Nemam pojma o cemu pricaju, ali ako je tako, boo..
    Prosetajte malo medju svoj narod, duhoviti su, a mrtvi ozbiljni...

Hvala Lepo
    Last edited by ASC; 04-11-21 at 22:21.

Thanks Thanks Given 
    557
    Thanks Thanks Received 
    2,709
    Thanked in
    1,396 Posts

“Recimo razmažena ćerka ljubomorna na svog momka pa ga prijavi za silovanje pa s obzirom čija je ćerka taj mladić završi kao silovatelj,” izjavio je poslanik Skupštine Crne Gore Slaven Radunović.

e ovo vam je kadar DFa. ovo treba da bude nešto, da se pita. ovaj odron ljudski, splačina. pi. đe je Babbo Natale glavni advokat ove splačine

Ako sam dobro procitao, Slaven je na listi za novu vladu koju je prrpremio Krivokapic.

Osvjeziloi

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    170 Posts

Sto je problem svako ti je splacina ako se ne poklapa sa tvojim misljenjem možda kad bi malo mozak uključio pa ukapiras ponekad nesto covjek prica o kastraciji silovatelja a ne kapiras da ima slucajeva gde su nevini ljudi ležali u zatvor zbog silovanja i jos treba da ih kastriraju ne bi ti splacina bio da se tebi to desi sigurno ni tebi ni ovim pametnicama sto ga pljuju da im brat bude u takvoj situaciji

Thanks Thanks Given 
    2,541
    Thanks Thanks Received 
    524
    Thanked in
    250 Posts

Uhhh, nije nasem mentalitetu strana doza nasilnosti, ali ni podmetanja, namještanja.... Strašno je tolerisati nasilje, ali ništa manje i olako presuđivanje.

Thanks Thanks Given 
    625
    Thanks Thanks Received 
    2,093
    Thanked in
    779 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Porez na dobit pravna lica
    - do 100k 9%
    - od 100k do 1.5 mil. 12%
    - preko 1.5 milion 15 %
    - porez na materijalne troškove 5%

Pozdravljam

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
    Šta misle pod ovim "porez na materijalne troškove"?

Thanks Thanks Given 
    1,095
    Thanks Thanks Received 
    654
    Thanked in
    368 Posts

Isplata sa računa firme

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    3,568
    Thanks Thanks Received 
    5,889
    Thanked in
    2,831 Posts

Quote Originally Posted by Beton View Post
    Sto je problem svako ti je splacina ako se ne poklapa sa tvojim misljenjem možda kad bi malo mozak uključio pa ukapiras ponekad nesto covjek prica o kastraciji silovatelja a ne kapiras da ima slucajeva gde su nevini ljudi ležali u zatvor zbog silovanja i jos treba da ih kastriraju ne bi ti splacina bio da se tebi to desi sigurno ni tebi ni ovim pametnicama sto ga pljuju da im brat bude u takvoj situaciji
    Neka ova izjava i ovaj stav ođe, čisto da bude zabetonirano.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,940
    Thanked in
    1,458 Posts

Jos gore od njegove izjave je sto garantovano najmanje 30% muskaraca u CG misli da je rekao nesto logicno i smisleno.
    My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    170 Posts

Quote Originally Posted by hercules View Post
    Neka ova izjava i ovaj stav ođe, čisto da bude zabetonirano.
    Slobodno neka ostane mogu tebe i ovoga sto mu je svako splacina povesti do jednog momka na cijem slucaju smo radili i koji je trunuo 5 god u zatvor za silovanje koje mu je bivsa namjestila pa onda zapucala u Pariz da mu vas dvojica objasnite kako je jos uz to trebao da bude kastriran jer nije dosta 5 god u zatvor i dozivotno zapisano u dosije da je silovatelj

Thanks Thanks Given 
    1,239
    Thanks Thanks Received 
    1,670
    Thanked in
    906 Posts

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,238
    Thanked in
    740 Posts

Slobodno neka ostane mogu tebe i ovoga sto mu je svako splacina povesti do jednog momka na cijem slucaju smo radili i koji je trunuo 5 god u zatvor za silovanje koje mu je bivsa namjestila pa onda zapucala u Pariz da mu vas dvojica objasnite kako je jos uz to trebao da bude kastriran jer nije dosta 5 god u zatvor i dozivotno zapisano u dosije da je silovatelj
    na tvog jednog umalo kastriranog (kako da ne) ja ti nabrojim 10 cura koje su prošle pakao zbog njuški kao što je tvoja i ove moralne gromade

Thanks Thanks Given 
    5,048
    Thanks Thanks Received 
    12,427
    Thanked in
    6,726 Posts

nema ođe poklapanja mišljenja. tip koji ovo izjavi je džukela. tebi je dobar jer glasaš za njega pa ga moraš branit

„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    1,129
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    338 Posts

nema ođe poklapanja mišljenja. tip koji ovo izjavi je džukela. tebi je dobar jer glasaš za njega pa ga moraš branit

Nisam ispratio - zbog čega je i u kom kontekstu data ta izjava?
    Jer je to nešto što se redovno dešava, i zbog čega su mnogi imali grdilo problema, pa mi nije jasno što je problem sa tom izjavom?

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Falim te bože

Konačno smo došli do situacije gdje o ovome razgovaramo prije nego što se pare raspu, umjesto da otkrivamo tri godine kasnije ko se sve ugradio.

Mislim, istina, ja se pomalo narugam s vremena na vrijeme "svježeosviještenim" elementima, ali jeste i korisno i potrebno pratiti i kritikovati svaki potez vlasti. Nadam se da ovo postaje trajna osobina društva, a ne samo čekanje da opet "naši" dođu na vlast pa da se ućutimo.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    170 Posts

Quote Originally Posted by umart View Post
    na tvog jednog umalo kastriranog (kako da ne) ja ti nabrojim 10 cura koje su prošle pakao zbog njuški kao što je tvoja i ove moralne gromade
    Vec iz tvog nacina na koji se obracas ljudima može se dosta toga zakljuciti ali dobro evo da ti nacrtam ova njuska je radila na sexualnim deliktima tako da vjerovatno možes zamisliti koliko sam žrtvi i monstruma (jer za mene ko je spreman da uradi takvo djelo je monstrum) vidio i koje posledice ostaju nigdje ja nisam rekao da sam protiv kastracije i strožih kazni za ova kr djela samo sam reagovao jer pri propisivanju koje ce kazne biti za kr djela treba biti vrlo precizan koji uslovi moraju da se ispune da bi odredjena sankcija bila sprovedena tako sam i shvatio izjavu radunovica ali posto mnogima nije simpatičan a i dosta njih je ograničeno da protumači neku izjavu na pravilan nacin odmah se skace i kida se glava sto je nažalost odlika vecine u ovom drustvu i pokazuje koliko je ovo drustvo sposobno da sagleda i tumaci neke stvari iz vise uglova i na taj nacin donosi sud o nekome i necemu

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    170 Posts

Druže dzabe i da ti nacrtam kad si ogranicen na onaj tvoj koeficijent sto promovises ali nisi sam nažalost takvih kao ti ima koliko hoces zato smo tu dje smo uzivaj u svojoj gradzsnskoj svijesti i sirokim pogledima

Thanks Thanks Given 
    3,568
    Thanks Thanks Received 
    5,889
    Thanked in
    2,831 Posts

Ne treba da me vodiš nigdje. Igrom slučaja znam dvije osobe ženskog roda, koje ne mogaše doći do pravde. Znao sam i jednu koja je digla ruku na sebe zbog sramote.
    Ovdje je riječ o relativizovanju krivičnog djela silovanja od strane Slavena Radunovića. Gdje on izražava bojazan da se nepravedno kastrira muškarac kojeg je kćerka nekog bitnog i uticajnog optužila za tako nešto.
    Osim što već unaprijed definiše da je sudstvo i tužilaštvo pristrasno, Slaven Radunović ne može da dobači da postoji varijanta da se te institucije oslobode, i budu nezavisne. Jer ovakve kakve su ne rade svoj posao nikako (primjer djevojke u Tuzima) ili ubica zeta Medenice koji je expresno osuđen na 40 godina. Tu je pravda zadovoljena prilično brzo reklo bi se.

Nego Slaven je iz ličnog iskustva u Privrednom sudu navikao da ima povlašćen status, pa iz takve prizme i lupeta ovakve gluposti kakve lupeta. Pri tome i sam je roditelj jedne ženske osobe, i ovo mu je rezonovanje. Ne došao on nikad u poziciju da ga neko pdosjeća na ovu izjavu.

Zato treba da se zabetonira sve ovo.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Samo kratko, jer znam da ke Radulovic bezobrazna budaletina.
    Je li mi ovo kao drustvo, u 21 vijeku, raspravljamo o hemijskoj kastraciji, koju je zapadni svijet odbacio kao jako nehumano ponasanje jer je izazvalo seriju samoubistava.
    Mozemo li mi da pocnemo konacno da primijenjujemo zakone, a ne da pravimo drakonska rjesenja jer smo nesposobni.
    Neka ide za silovanje od 6 do 11 godina, u zavisnosti od tezine slucaja
    Pa za ubistvo s3 kod nas dobije 16 ili 19 godina a ne pricamo o kastraciji silovatelja.
    Najbolje jos da uvedemo kamenovanje na trgu za preljubnice da izjednacimo vagu.
    Nego kakav narod takvi i zakoni. A busamo se sirokim pogledima

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

24. The Following User Says Thank You to Hell Raiser For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    170 Posts

Quote Originally Posted by hercules View Post
    Ne treba da me vodiš nigdje. Igrom slučaja znam dvije osobe ženskog roda, koje ne mogaše doći do pravde. Znao sam i jednu koja je digla ruku na sebe zbog sramote.
    Ovdje je riječ o relativizovanju krivičnog djela silovanja od strane Slavena Radunovića. Gdje on izražava bojazan da se nepravedno kastrira muškarac kojeg je kćerka nekog bitnog i uticajnog optužila za tako nešto.
    Osim što već unaprijed definiše da je sudstvo i tužilaštvo pristrasno, Slaven Radunović ne može da dobači da postoji varijanta da se te institucije oslobode, i budu nezavisne. Jer ovakve kakve su ne rade svoj posao nikako (primjer djevojke u Tuzima) ili ubica zeta Medenice koji je expresno osuđen na 40 godina. Tu je pravda zadovoljena prilično brzo reklo bi se.

Nego Slaven je iz ličnog iskustva u Privrednom sudu navikao da ima povlašćen status, pa iz takve prizme i lupeta ovakve gluposti kakve lupeta. Pri tome i sam je roditelj jedne ženske osobe, i ovo mu je rezonovanje. Ne došao on nikad u poziciju da ga neko pdosjeća na ovu izjavu.

Zato treba da se zabetonira sve ovo.
    To sto ti dozivljavas tu izjavu kao relativizaciju kr djela tvoj problem on nije na pamet opisao situaciju vec se to u praksi i desilo i isao je sa tom poentom da treba biti vrlo pazljiv pri propisivanju sankcije posebno kada su ova djela u pitanju e sad sto vam se on kao licnost ne svidja i predstavlja to sto predstavlja pa sve sto se izjavi tumaci se na najgori nacin to vec govori o vama sto ne možete da razdvojite njegove stavove o drugim stvarima i kao sto kažes njegova nedela u poslovanju sa stavom o kaznama za silovanje nesto imam osjecaj da nisi tako iskljuciv bio kad je milo u pitanju i referendum za koji se zalagao tvojom logikom si trebao i onda da ides protiv njega osim ako ne smatras da nije lopov

Thanks Thanks Given 
    109
    Thanks Thanks Received 
    415
    Thanked in
    210 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    Samo kratko, jer znam da ke Radulovic bezobrazna budaletina.
    Je li mi ovo kao drustvo, u 21 vijeku, raspravljamo o hemijskoj kastraciji, koju je zapadni svijet odbacio kao jako nehumano ponasanje jer je izazvalo seriju samoubistava.
    Mozemo li mi da pocnemo konacno da primijenjujemo zakone, a ne da pravimo drakonska rjesenja jer smo nesposobni.
    Neka ide za silovanje od 6 do 11 godina, u zavisnosti od tezine slucaja
    Pa za ubistvo s3 kod nas dobije 16 ili 19 godina a ne pricamo o kastraciji silovatelja.
    Najbolje jos da uvedemo kamenovanje na trgu za preljubnice da izjednacimo vagu.
    Nego kakav narod takvi i zakoni. A busamo se sirokim pogledima

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
    Pa nama samo treba primjena zakona na privilegovane (advokate, sudije, doktore, INVESTITORE, političare i njihove bliže i dalje srodnike, influeserke i ostale), većina zakona je odlična samo nije primjenjiva u praksi.
    Naravno ove izmjene za silovanje i obljubu maloljetnih lica poostriti do max max, korupciju i pronevjeru novca (slucaj marovic, petar petko guščje perje ivanovic, branimir gvozdeni i dr)
    Provjera diploma svih zaposlenih u državnim upravama, oduzimanja licenci "doktorima sa viših škola", "inzenjerima sa višim školama" kao i ostalih.

Sent from puslice using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Ta treća stavka bi dobro obrijala ove nove(stare) uhljebe.. I onako je snižena ljestvica na javnim konkursima..
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Page 855 of 1249 FirstFirst ... 355755805845851852853854855856857858859865905955 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)