Page 854 of 1249 FirstFirst ... 354754804844850851852853854855856857858864904954 ... LastLast
Results 21,326 to 21,350 of 31213

Thread: Vlada Crne Gore, 42. saziv

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Ovo su godine istine.. Nisu bzvze dosli da bi ostali, ni posli da bi otisli.. Sve lici na igranku uz crescendo.. Pokazati istinu kakva god bila..
    Zar ne vidite i sami transparentnost "karaktera", ciljeva itd?

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    4,823
    Thanks Thanks Received 
    5,610
    Thanked in
    2,770 Posts

Viđi čuda, vlada ne pada, svi laju i dižu larmu, na kraj dobiju tačno ono što su sve vrijeme i htjeli, a kod nas na zapadu ništa novo... no i dalje ide isti film

Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.

3. The Following User Says Thank You to Buva+gacce For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Sad kapiram da u CG nesto nisu pratili EO Predsjednika Trumpa a ni od JB (2021.)...

Hmmm..
    Sto li nema naseg kolege forumasa sa Zabljaka? Nisam obracala paznju na nick, znam da je teski ljevicar i tur. radnik...
    Gdje li je?

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Bqs će biti zanimljivo sada, kad ono treba da se pripremi budžet. I ko će ga izglasati
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    7,420
    Thanks Thanks Received 
    4,797
    Thanked in
    2,456 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Ova slika što si je okačio više govori o bliskosti SNSa i DPSa, nego o bilo čemu.

Al dobro, ionako su dolazak SNSa na vlast i više nego pomogli Milo i Cane, poslije isporučili projekat sigurni glas i obučili aktiviste da ga sprovode, ostalo je već istorija.

Kad već potenciraš, siguran sam nenamjerno, dobre odnose SNSa i DPSa, valjda se podsjetiti govora Nikole Selakovića na kongresu DPSa.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
    Svakome ko ima IQ veći od broja cipela jasno je da su Srbi organizovali posjetu taman da ga spakuju sa ovima iz Maloga Šengena, iz Albanije i Makedonije, pošto Crna Gora za sada, makar formalno, ne želi da bude član. Vidjećemo za ubuduće.
    I taman se spojilo da se on tu pojavi. A ono tučenje muricom po glavi na aerodromu je eto folklor, malo se zezamo... I stavimo mu do znanja koliko ga cijenimo.
    Mada beskarakterni beskičmenjak poput premijera nema abera za sve to. Bio je u Biooograd kao premijer i on sav srećan.
    A događaj na aerodromu taman prema svecu i tropar.
    Zamisli da te neko pozove na večeru da dođeš sa porodicom i odma ti na vrata kaže "Đe si jadniče...". Onako pred ženom i djecom. "Nema veze, doći će on kod mene u posjetu, pa ću ga ugostiti i time postidjeti...". važi...

Krivokapić je beskarakterni slabić, posledično alkos i vjerski fanatik. Idealan Amfilohijev izbor da mu bude daljinski za upravljanje državom. No Amfilohije se zajeba pa ga utepaše virusom obožavaoci, a onakav ćutuk ostade. A jedna obožavateljka, što ga je neuspješno liječila, reče da je Amfilohije rekao da ona bude ministrica zdravlja. Amfilohije iz objektivnih razloga ne mogaše ni potvrditi ni demantovati. Pa nas eo ta liječi od Covida cijelu državu i super joj ide. Sad je umjesto NKT i DPS, naravno, kriv menatlitet.

Evo posle politike, stigosmo i Liban sa strujom. Nema je cijela država. Da provjerimo da nam se nije neđe zagubila "po dubini"? Rovčo Tesla i Đuka će to da omunje.

7. The Following User Says Thank You to Gagarin For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    170 Posts

Sto si negativan jutros polako sredice se sve pa i vi iz dps i vama ce lijepo da bude

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by Gagarin View Post
    Svakome ko ima IQ veći od broja cipela jasno je da su Srbi organizovali posjetu taman da ga spakuju sa ovima iz Maloga Šengena, iz Albanije i Makedonije, pošto Crna Gora za sada, makar formalno, ne želi da bude član. Vidjećemo za ubuduće.
    I taman se spojilo da se on tu pojavi. A ono tučenje muricom po glavi na aerodromu je eto folklor, malo se zezamo... I stavimo mu do znanja koliko ga cijenimo.
    Mada beskarakterni beskičmenjak poput premijera nema abera za sve to. Bio je u Biooograd kao premijer i on sav srećan.
    A događaj na aerodromu taman prema svecu i tropar.
    Zamisli da te neko pozove na večeru da dođeš sa porodicom i odma ti na vrata kaže "Đe si jadniče...". Onako pred ženom i djecom. "Nema veze, doći će on kod mene u posjetu, pa ću ga ugostiti i time postidjeti...". važi...

Krivokapić je beskarakterni slabić, posledično alkos i vjerski fanatik. Idealan Amfilohijev izbor da mu bude daljinski za upravljanje državom. No Amfilohije se zajeba pa ga utepaše virusom obožavaoci, a onakav ćutuk ostade. A jedna obožavateljka, što ga je neuspješno liječila, reče da je Amfilohije rekao da ona bude ministrica zdravlja. Amfilohije iz objektivnih razloga ne mogaše ni potvrditi ni demantovati. Pa nas eo ta liječi od Covida cijelu državu i super joj ide. Sad je umjesto NKT i DPS, naravno, kriv menatlitet.

Evo posle politike, stigosmo i Liban sa strujom. Nema je cijela država. Da provjerimo da nam se nije neđe zagubila "po dubini"? Rovčo Tesla i Đuka će to da omunje.
    Aooo

Od nekog ko se predstavio na ovom forumu kao neko ko želi objektivno da komentariše, pretvorio si se u nekog ko jedva dočeka da ođe prosipa neki narativ DPS/SDP/SD aktivista.

Thanks Thanks Given 
    211
    Thanks Thanks Received 
    675
    Thanked in
    297 Posts

Ne znam zašto, ali mi smo društvo u kojem ako kritikuješ jednu stranu automatski bivaš svrstan u drugu, čak iako nemaš dodirnih tačaka s njima. Ne advokatišem Gagarinu, niti znam momka, nego generalno pričam.

11. The Following 4 Users Say Thank You to Lackie For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    7,420
    Thanks Thanks Received 
    4,797
    Thanked in
    2,456 Posts

Aooo

Od nekog ko se predstavio na ovom forumu kao neko ko želi objektivno da komentariše, pretvorio si se u nekog ko jedva dočeka da ođe prosipa neki narativ DPS/SDP/SD aktivista.

Dao sam ljudima u startu kredit, jer ne može nikome biti dobro ako se država loše vodi.
    Dosta brzo uvidio koje su ovo avetinje.
    I sad treba da pišem kako su ove avetinje OK?
    Usput reci reci mi da Krivokapić nije slabić, koji je prvo izlagao svoje partnere, ali to je OK, jer su nam njegovi partneri mrzni.
    A naravno, nas nikad neće izlagat i prevariti kao što je partnere. Aha. Važi…
    Čovjek je vjerski fanatik i alkoholoičar koji zazire od vakcina. Ako je to normalni čovjek za premijera onda ništa.
    Ne spušta se na njegovo uže. Kandić traje, a Damju noga u prkno. A Brđanina stranci drže tamo đe je, dok mu iza leđa bira naslednika.
    Ljudina je prava
    Na kraju preostaje samo sprdnja. A ova ispod je baš kvalitetna.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

Za nekoga ko se gnušao mim humora i isti prozivao da je za one sa IQ manjim od sobne temp. mnogo se služiš istim, možda si se ukalupio u taj IQ, ko će ga znat.
    Forever young, i want to be forever young

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,238
    Thanked in
    740 Posts

kako nije,pravi narodni zdravi humor.

Thanks Thanks Given 
    7,420
    Thanks Thanks Received 
    4,797
    Thanked in
    2,456 Posts

Quote Originally Posted by technus View Post
    Za nekoga ko se gnušao mim humora i isti prozivao da je za one sa IQ manjim od sobne temp. mnogo se služiš istim, možda si se ukalupio u taj IQ, ko će ga znat.
    Vidim da sam tebi zanimljiv…
    Eto, imam bar jednog fana.
    A za mim humor, prema svecu i tropar.
    Za ovakvu avetinju od premijera to je maksimalni izbačaj.
    Možda ponekad da ga vode ka mečku, ka sad po Beogradu da se sprdaju s njim.

Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    243
    Thanks Thanks Received 
    977
    Thanked in
    577 Posts

EVROPSKA BANKA ZA OBNOVU I RAZVOJ

Povećali prognozu rasta crnogorske ekonomije na 12,3 odsto

EBRD je poboljšala izglede 3,8 odsto, s obzirom na to da je u ljetnjim projekcijama prognozirala rast crnogorskog BDP-a od 8,5 odsto

https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...e-na-123-odsto

Sto rece Gagi, ovi iz vlade su avetinje nevidjene, jos Spajic oce minimalac da digne na 450, kako ga nije sramota...

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Dao sam ljudima u startu kredit, jer ne može nikome biti dobro ako se država loše vodi.
    Dosta brzo uvidio koje su ovo avetinje.
    I sad treba da pišem kako su ove avetinje OK?
    Usput reci reci mi da Krivokapić nije slabić, koji je prvo izlagao svoje partnere, ali to je OK, jer su nam njegovi partneri mrzni.
    A naravno, nas nikad neće izlagat i prevariti kao što je partnere. Aha. Važi…
    Čovjek je vjerski fanatik i alkoholoičar koji zazire od vakcina. Ako je to normalni čovjek za premijera onda ništa.
    Ne spušta se na njegovo uže. Kandić traje, a Damju noga u prkno. A Brđanina stranci drže tamo đe je, dok mu iza leđa bira naslednika.
    Ljudina je prava
    Na kraju preostaje samo sprdnja. A ova ispod je baš kvalitetna.

Daleko od toga da sam oduševljen Krivokapićem, naročito njegovim odnosom prema crkvi i sopstvenoj vakcinaciji.

Sa druge strane, bolje u ovakav nejaki premijer nego nakoksani kriminalac.

Elem, kako gledaju glasači DPSa na ove pojave u regionu (HDZ se odavno vratio u sedlo nakon Sanaderizacije), VMRO se vraća u MKD nakon što im je onaj kriminalac pobjegao u inostranstvo itd.

Jel kome u DPS došlo iz dupeta u glavu da bi DPS bez Mila, Gvozdena, Boškića, Veljovića, Lazovića, Miga i Petra Ivanovovića, sem što bi bio prihvatljiviji Zapadu mogao možda i da se nada nekom povratku ili makar da mu koalicioni kapacitet nije NULA?

Ili je još stav

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

Vidim da sam tebi zanimljiv…
    Eto, imam bar jednog fana.
    A za mim humor, prema svecu i tropar.
    Za ovakvu avetinju od premijera to je maksimalni izbačaj.
    Možda ponekad da ga vode ka mečku, ka sad po Beogradu da se sprdaju s njim.

Ne može mim humor u slučaju premijera bit podoban, a u ostalim slučajevima za one sa IQ sobne temperature/broja cipela, neko bi reka' da su to i licemjerni stavovi, nego ajde, svak polazuje svoje pravo lice (ili možda i više njih).

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

@kimmi ne zaludjuj se, njima bez Blitve ne postoji ni CG nit išta u ovom Univerzumu oma smisla.
    Eno im se GI raspade par sati posle soft prozovki na račun "pred$ednika".

Thanks Thanks Given 
    5,048
    Thanks Thanks Received 
    12,427
    Thanked in
    6,726 Posts

“Recimo razmažena ćerka ljubomorna na svog momka pa ga prijavi za silovanje pa s obzirom čija je ćerka taj mladić završi kao silovatelj,” izjavio je poslanik Skupštine Crne Gore Slaven Radunović.

e ovo vam je kadar DFa. ovo treba da bude nešto, da se pita. ovaj odron ljudski, splačina. pi. đe je Babbo Natale glavni advokat ove splačine

Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Porez na dobit pravna lica
    - do 100k 9%
    - od 100k do 1.5 mil. 12%
    - preko 1.5 milion 15 %
    - porez na materijalne troškove 5%

Pozdravljam

Thanks Thanks Given 
    2,332
    Thanks Thanks Received 
    2,094
    Thanked in
    946 Posts

Daj za fizicka
    "Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by Dejan View Post
    Daj za fizicka
    Slušao sam sa pola uva, ne čuh ništa, nešto je preduzetnike pominjao, a čini mi se da je ranije neđe pominjan onaj prag da se povećava za PDV obveznike.

Biće brzo na portalima pretpostavljam.

Ako ima naroda sa dva grama mozga biće i DPS i DF na aparatima.

Thanks Thanks Given 
    939
    Thanks Thanks Received 
    94
    Thanked in
    74 Posts

Aooo

Trebalo ti je vremena da ukapiraš neke stvari

Sent from my KB2003 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    7,420
    Thanks Thanks Received 
    4,797
    Thanked in
    2,456 Posts

Porez na dobit pravna lica
    - do 100k 9%
    - od 100k do 1.5 mil. 12%
    - preko 1.5 milion 15 %
    - porez na materijalne troškove 5%

Pozdravljam

Korektno. Nije neka promjena koja bi firmama dala podsticaj da petljaju i plate manje. Kretena će vazda biti, ali takve budale i 9% izbjegavaju.
    Da vidimo za fizička lica poreze.

Thanks Thanks Given 
    939
    Thanks Thanks Received 
    94
    Thanked in
    74 Posts

Quote Originally Posted by Whisperer View Post
    EVROPSKA BANKA ZA OBNOVU I RAZVOJ

Povećali prognozu rasta crnogorske ekonomije na 12,3 odsto

EBRD je poboljšala izglede 3,8 odsto, s obzirom na to da je u ljetnjim projekcijama prognozirala rast crnogorskog BDP-a od 8,5 odsto

https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...e-na-123-odsto

Sto rece Gagi, ovi iz vlade su avetinje nevidjene, jos Spajic oce minimalac da digne na 450, kako ga nije sramota...

Nemaju oni pojma. Kosmonaut zna najbolje.
    Nego @Gagarin, pošto vidim da premijeru svako malo zalijepiš neki kompliment koji odiše tvojom građanskom sviješću, da li imaš kohonas da tako nešto ili slično, primjereno njemu, udijeliš za precednika?

Sent from my KB2003 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    7,420
    Thanks Thanks Received 
    4,797
    Thanked in
    2,456 Posts

Daleko od toga da sam oduševljen Krivokapićem, naročito njegovim odnosom prema crkvi i sopstvenoj vakcinaciji.

Sa druge strane, bolje u ovakav nejaki premijer nego nakoksani kriminalac.

Elem, kako gledaju glasači DPSa na ove pojave u regionu (HDZ se odavno vratio u sedlo nakon Sanaderizacije), VMRO se vraća u MKD nakon što im je onaj kriminalac pobjegao u inostranstvo itd.

Jel kome u DPS došlo iz dupeta u glavu da bi DPS bez Mila, Gvozdena, Boškića, Veljovića, Lazovića, Miga i Petra Ivanovovića, sem što bi bio prihvatljiviji Zapadu mogao možda i da se nada nekom povratku ili makar da mu koalicioni kapacitet nije NULA?

Ili je još stav

Budaletina vs nakoksani kriminalac (mada mislim da je skala odavno, gledao sam ih dosta takvih uživo, a i njega u javnosti). Otprilike izbor između raka i leukemije.
    Đukanović je prosuto mlijeko, nije glup da sam to ne kapira, samo kupuje vrijeme, koje mu treba za konsolidaciju asseta prije nego nas pozdravi iz nekoga Dubaia.
    DPS nažalost, prešao je granicu gdje je donji sa Đukanovićem, a donji iz bez njega.
    Šteta, ubijeđen sam da je npr 2006 zaista htio izaći iz politike, al se zaigra u biznis i krenu "vađenje" kad je puka.
    Da je 2012. pustio npr. Lukšića, koji je otvorio pregovore, da odradi mandat sa nekom širom koalicijom, moguće da bi danas bili u EU ili imali zatvorena sva poglavlja.
    Al, bila mu ga je rabota. Eh, da su to bila jedina pogrešna skretanja.
    Jednostavno, postao je talac svoje vlasti, okruženja koje je kreirao, sopstvenih kostura u ormaru...
    Čak i da su pravili kombinacije sa nekim stilom, ali ne.... To se moralo baš oglodat.
    Evo npr Eurofond, da ništa nije radio sem da su oročavali pare od prodatih akcija i sakupljali dividende uzeli bi upravljači više para nego što su ga glođali. Ali jbg. gladna murica ih pravila. Eurofond mi je paradigma rabote tih skakavaca.
    I onda jednu devastiranu zemlju preuzima kao premijer da vodi jedna teška budala.
    Ajde reci pošteno da li bi poželio da je direktor firme u kojoj radiš ili da si akcionar negdje da li bi poželio Krivokapića kao direktora te firme? A ok je da bude premijer. Ma daj...
    A što se "Evrope zdaj" (stariji, pa se sjećam slovenačkog slogana) tiče...
    Bez doprinosa za zdravstvo 180 mln, bez dobrog dijela poreza na dohodak...
    Veće plate 20%, znači veće penzije 10%, odnosno 50 mln. Rupa 250+ Mln.
    Imamo municije za dvije godine. I da se manje više lopata ne zabode od infrastrukture.

Thanks Thanks Given 
    503
    Thanks Thanks Received 
    2,036
    Thanked in
    1,157 Posts

Postade Milo zrtva po gagarinu, sta je ovo qq

Page 854 of 1249 FirstFirst ... 354754804844850851852853854855856857858864904954 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)