Ja se baš pitao dje je i šta radi stari spiker, ali se moralo sačekati malo da jave iz partije kako treba zavrtjeti ovo u korist Zdravka.
To ti ona priča kad ti neko lupi samar ti okreni drugi obraz, samo što je vide da se odje ne lupaju samari Zdravku nego čitavoj Cg, jer on predstavlja svih nas voljeli mi to ili ne
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Imaju. Zato i jeste vrlo jasna poruka kad ambasadori Kvinte akreditovani u Srbiji, usred Beograda, dolaze na noge Krivokapiću, na njegov poziv.
Mislim čak da ima puno pravo Srbija da protestuje zbog ovoga, jer se radi o kršenju diplomatskih protokola. Ali je poruka svakako kristalno jasna.
Vi se ponasate kao da ste sebe ubijedili da spinovanje dnevnih djetinjarija ima nekog efekta na druge? Vi pametni a ostali glupi pa vas ne razumiju? Ono kucama kosku pa na glodjanje dok se glupostima ne ugusi sve sto je racionalno i logicno?![]()
Nego, sta bi sa statistikom tkz "deep state" u CG? Zaposleni na budzetu, familije, prcija radna mjesta, a narod fuj ovakav - onakav treba ih podijeliti, poniziti,itd?
Sacekacemo na odgovore dok vas prodju gace ministra poljoprivrede iz SR.. I jedne i druge.
Hvala Lepo
Ova slika što si je okačio više govori o bliskosti SNSa i DPSa, nego o bilo čemu.
Al dobro, ionako su dolazak SNSa na vlast i više nego pomogli Milo i Cane, poslije isporučili projekat sigurni glas i obučili aktiviste da ga sprovode, ostalo je već istorija.
Kad već potenciraš, siguran sam nenamjerno, dobre odnose SNSa i DPSa, valjda se podsjetiti govora Nikole Selakovića na kongresu DPSa.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Scena i fotografija pokazuju odnos prema zvanicniku druge drzave u posjeti i jasna je konotacija kakvu takav odnos zeli demonstrirati.
Pa ipak, potpredsjednika Vlade Srbije i ministra u toj Vladi mozda niko nije upozorio ili je on takvo sto ignorisao, da je sramota takav vrsiti smotru pocasne garde svoje drzave, sto naravno pokazuje stepen razumijevanja odnosno nerazumijevanja funkcije koju obnasa i odnosa prema drzavi kojoj pripada.
A mozda je i on covjek doputovao odnekud u tom trenutku pa ga zamolili da usput doceka jednog zvanicnika.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Već rekoh, psihopata je dočekivao premijera Vlade koja je protjerala srbijanskog ambasadora, ko ne vidi jasnu poruku SNS bagre da im Zdravlo ni u kom slučaju nije prihvatljiv na čelo CG, najradije Manda ili ako ne on onda DPS kamarila, taj ne treba ni da razmišlja o politici ni na dnevnom nivou ćakulanja dok čeka red u pošti.
Forever young, i want to be forever young
Stvarno nemaju sta vise da plasiraju.. ovaj isti video su postavljali x puta za svaku priliku.. evo i sad..
Moguce da imaju tanak folder sa "argumentima" za ping pong..
Koliko je zaposleno u cedis u ovoj godini dana? 700extra ili? Opet budzet naroda kojeg se gadite svako malo ovakvi - onakvi?
Hvala Lepo
Evo vele ako je iko ikoga ponižavao danas i izazvao diplomatski skandal to je Zdravinjo. Da mu śutra nidabog ne kažu da napušti livadu.
https://www.novosti.rs/crna-gora/ves...-26-ambasadora
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Srbija je teska dijagnoza
Mislim jes nas milo guzio ali gore sta se desava mislim da je bjelorusija boljestojeca po pitanju medijske i bilo kakve druge slobode
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
A Dačo, je li bio skandal kakav sa dočekom prije toga sastanka sa diplomatama, ili nisi stiga' to da pročitaš i ispratiš?
Forever young, i want to be forever young
Vala momce ako ti ovo nije pokusaj diskreditacije od strane maloumne vlasti iz srbije onda ne znam sta da pricamo. Ne znam odakle si ali ovo je bas pokusaj da se istovare po nama. Ono realno treba da istane gospodin ispostuje sve i pozdravi ih do kraja mandata. Svoje drugove lopove je docekivao rasirene rilice i guzice a sad pokusava da posalje jasnu poruku
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Dok postoje ljudi kao Massaro, Dača i Marina, AV moze mino da spava.
https://m.facebook.com/story.php?sto...00000432776866
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Citam neku info na cdm-u, i spominju covjeka koji je u vezi sa Pravom Crnom Gorom - nekom partijom koja je kako navode u danasnjoj cg vlasti..
Koja je to partija, tj. ko im je vodja?
Koliko ih ima - bez njihovog pastira se ne moze skontat koja je partija u pitanju...
Hvala Lepo
Kakav skandal?
Što je onaj blavor došao u farmerkama?
Pa taj je stalno tako obučen.
Jel bio crveni tepih? Jel bila garda? Jel mu organizovan protokol? Dočekao ga potpredsednik na aerodromu, premijerka ispred zgrade vlade,položio je venac sa njom, izblejao sa ambasadorima, gostovao na RTS-u. Za prvi dan sasvim korektno, s obzirom da glavni nije u zemlji.
Te priče o nekim protokolima koji se spremju nedeljama i mesecima su glupost.
Pa ova poseta je najavljena pre desetak dana.
I nije se ni znalo tačno da li će biti 2. ili 3. novembra.
Očigledno je uglavljena u poslednji momenat. Ne znam zašto i koji je uopše povod posete.
pa jes ono, običaj je da se premijer države dočekuje u farmerkama. kako je teško braniti SNS ali kad se mora![]()
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Last edited by hercules; 02-11-21 at 22:07.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks