Sin iz vrtića došao prošlog utorka sa temperaturom koja se kretala od 37 do 38.3 max 3 dana. Uz to mu je nos bio začepljen i kašljao je baš užasno, posebno tokom noći dok spava. To mu trajalo do juče, danas mu je već otčepljen nos i ne kašlje.
Poveli smo ga u petak kod doktora, virusni bronhitis rekoše. Ja u neđelju veče dobih blagu temp nešto preko 37, u ponedeljak se probudih bez temp ali zato sinusi i nos začepljeni, šmrktim to što mogu... U utorak mi poče kašalj neki a danas eo se raspadoh od kašlja, zreli onaj pun šlajma.
Žena sa sličnim simptomima (blažim) ode jutros da se testira, vratiše je uz napomenu da se mora zakazati testiranje a da po njima teško da je korona. Otići će sjutra privatno.
Simptoma sem kašlja i blage malaksalosti nemamo, mada i tu malaksalost vezujem za kašljanje i izuvavanje nosa koje me o jadu zabavi.
Pluća mi se čine ok, nemam kratah dah, a kad duboko udahnem mogu da zadržim dah dosta (vele to je prvi test ako su pluća načeta).
Otići ću i ja sjutra kod doktora da vidim što veli, mada ne bi trebala da je korona ako je kašalj zreo, nije suv ni jednog momenta bio?
Sent from my SM-A725F using Tapatalk

Bookmarks