e ako i ferrari-ja izgori neka slobodno predje u nascar ka' mu koleza![]()
Dont miks grendmas end frogs.
Tacno cu pocet da kriziram jos ove 40 dana uhh.
Ima li kakvih testova zvanicnih, kako napreduje moj omiljeni tim
P.S. Ovaj reno lici na novogodisnju jelku sa ovim bojama.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
mclaren ce ove godine da vrati primat,mada i dalje mislim da je kimi najbolji vozac.alonso ima pobjednicki mentalitet tako da mislim da su on i mclaren prava kombinacija.moze da iznenadi kovaleinen ili cak hamilton ali ...
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
Peter Zauber je izjavio da su Alonso i McLaren favoriti...Kaze McLaren najbrzi i trenutno (neznam kako je provalio) najpouzdaniji, a Alonso osim sto je brz i najpametniji vozac u F1 evo vec par sezona...
Jerez* - 08/02/2007
1 . N. Heidfeld - BMW Sauber F1.07 - 1:29.486 (+ 0.000 ) - 36 laps
2 . A. Wurz - Williams Toyota FW29 - 1:30.061 (+ 0.575 ) - 69 laps
3 . T. Glock - BMW Sauber F1.07 - 1:30.213 (+ 0.727 ) - 27 laps
4 . K. Raikkonen - Ferrari F2007 - 1:30.628 (+ 1.142 ) - 89 laps
5 . N. Rosberg - Williams Toyota FW29 - 1:30.684 (+ 1.198 ) - 64 laps
6 . R. Barrichello - Honda RA107 - 1:30.684 (+ 1.198 ) - 47 laps
7 . F. Massa - Ferrari 248 F1 - 1:30.746 (+ 1.260 ) - 44 laps
8 . J. Trulli - Toyota TF107 - 1:30.981 (+ 1.495 ) - 89 laps
TAKUMI
posto je adrijan njui presao prosle god. iz mclarena u red bull sigurno su popravili aerodinamiku,tako da moze da se desi da imaju konkurentan bolid
.
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
pa bolid im je preslikan meklarenov stariji![]()
1 vrh pjesma!
nije mi jasno na osnovu cega su svi proglasili raikonena super talentovanim, covjekom sa najvise sansi da osvoji 2007 titulu...ne znam
ja bih volio da je osvoji williams koji mi je preko 10 godina najmiliji tim
this is pointless
a koje su ono mjesto Williams uzeli prosle godine??![]()
nije umro brate, sto se sjekirate. a i da jeste - velike stete...
Liberty and justice ∀
stalno pominjete sumaherove titule i njegove voznje.trba postovat sto je uradio,ali stalno je pobjedjivao kad je imao ubedljivo najjaci bolid.cim su izjednaceni gubio je titule.tako je bilo sa hilom sa vilnevom sa hakkinenom i sa alonsom.
glupo je stalno pricati i o tome brate. nije ni on mogao bas stalno pobjedjivati, a da je uglavnom to radio zbog jace masine - jeste, ali kao i svi drugi uostalom. meni je samo krivo sto nije ostao jos jednu godinu, cisto da ga kimi opere, ovako kad bi bili u istom timu, a da alonso opet bude sampion ispred obojice. ali, sta bi bilo kad bi..
Liberty and justice ∀
molim te ferrarista sto to toliko ga dizes u nebo.svaki duel haed to head sa jacim protivnicima je gubio.uglavnom je sve preticao kroz box.
a i citav se ferrari podredio samo njemu.irvajn,barikelo pa onda masa su odradjivali posao za njega.
to mu je u brazilu bila najbolja trka u zadnjih 4-5 god.kimi je krenuo kao 17 da bi na kraju pobijedio,odgledaj i neka alonsova preticanja sa zadnjih pozicija pa onda pricaj.taj sumaher je stvorio ime poslije sene i iskoristio je momenat kad je bilo manje dobrih vozaca na pobjedjuje,a cim iima konkurenta nema ga nidje.pogledaj sto mu je hakkinen napravio u belgiji 2000.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks