Originally Posted by
kimmi
Ja ne znam zašto si ti ubijeđen da će da uleti u vladu bilo ko od vrha DFa.
Meni je nelogično da postoji bilo ko u GP URA, a da je baš toliko lud da to dozvoli.
Ako to dozvole, slažem se da im slijedi gašenje.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
ada ušao vrh DFa, ili ekspert neki njihov isto je. recimo onaj advokat koga guraju - on će da radi posao kako on smatra? važi. radiće kako mu kažu Manda i ekipa. a Manda i drugovi su plaćenici SNSa. skoro godinu dana je izdržano da se ne instaliraju ljudi SNSa u vladi. jbg, više nije moglo. za to odgovornost moraju imati ljudi iz URE i DCGa. koalicija oko DFa je listom u džepu BGa. i Joković je to postao. nije da nisu imali upozorenja - kampanja oko lokalnih koja je za DF finansirana od strane SNSa je jasan pokazatelj bila, svega. URA je na to reagovala tako što je podržala dokazanog četnika i mrzitelja Crnogoraca. ne bi neku razliku pravilo ni da ga nisu podržali, ali ono, valjalo bi. sad neka trpe i ćute. najbolje karte su imali i najgore su odigrali. jbg, da su možda Jovana i Goran tu bili od početka možda bi URA sad dominirala. ali i sad ih ne slušaju, a imaju kičmu za razliku od mnogih tamo. prije svih od ekipe iz PG koja misli da sve zna
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Bookmarks