Gdje si ga nabavio?
Kakva je kopija?
Meni su ponudjene neke bioskopski snimci, pa velim da sacekam dok ne dodje dobar pirat...
Taj Running Scared se i meni bas svidio, jer je namrtvo dinamican i dobro je snimljen. Crank mi je malo preceran, ali ima dobrih scena, pogotovo onaj sex in public
Ja sam izbjegavao da uzmem taj film, dok ne dodje dobar snimak i uzeh ga prije par dana i slika je ok ali naravno prevod je uzas, svaka peta recenica se prevodi, tako da sam lagano pritisnuo EJECT i vratio ga, pa cu ga pogledat kad dodje original.
They used to call me tricky_kid, I lived the life they wish they did, I lived the life don't own a car, now they call me SUPERSTAR
Gdje si ga nabavio?
Kakva je kopija?
Meni su ponudjene neke bioskopski snimci, pa velim da sacekam dok ne dodje dobar pirat...
"Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"
Slushajuci sjajnu Springstinovu stvar Nebraska,da postavim film koji je inspirisao pjesmu,Badlands!
Jedno od najbolji Mallickovih ostvarenja,svakako ga vrijedi vidjeti...
Don't fight a battle if you don't gain anything by winning
... a posto je snimio 4-5 filmova, nije ni toliko tesko, mada je konkurencija ostra. cudo da sissy nije nominovana za oscara za taj film. a da nije gledao neko the new world, ja ga jos ne pogledah?
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
If you make people think they're thinking, they'll love you.
If you really make them think, they'll hate you.
imam vam ja departed dvd rip, pa ako neko bude do nk svracao neka mi se javi da narezem![]()
Gridiron Gang
Pogledajte ...
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
In Pursuit for Happyness. Will Smith. Po istinitoj prici. Odlicna drama.
Last edited by kefalo; 03-02-07 at 12:58.
They used to call me tricky_kid, I lived the life they wish they did, I lived the life don't own a car, now they call me SUPERSTAR
Idiocracy,komedija,odlicna za opustanje ako vam je dosta trilera i horora ove sezone.Glumi Joe Bauers,taman sam se pitao sta se dogodilo sa njim?
Ne znam da li ste spomenuli,moji favoriti su Saw1,2,3, i dobitna kombinacija sa Brus W.
pogledati film sedam ipo..
nemam rijeci koliko mi se ovaj film dopao
Prazne rijeci, hiljade praznih rijeci i to je sve...
The Illusionist! Edward Norton...
Hej!
babel !!!!!
The illusionist je obecavao do kraja ... do odvratnog predvidljivog holivudskog kraja ...
give me THE red pill.
wake me up.
Bondar: No hay banda! There is no band. It is all an illusion
danas sam gledao apokalipto mnogo zanimljiv film.
Prazne rijeci, hiljade praznih rijeci i to je sve...
Odgledah sinoc 88 minutes sa Al Pacinom, dobar film
http://www.imdb.com/title/tt0411061/
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
the good shepheard- mat dejmon,andjelina itd
Nada poda me separar da amor de deux
Ja sam kod kuma gledao nekih pola sata - sat toga filma, mozda nedovoljno koncentrisan, ali AMA BAS NISTA nam nije bilo jasno i ugasili smo ga... Mozda samo nisam imao zivaca u tom trenutku da gledam takav film, a mozda su ga stvarno zakomplikovali toliko da ubija volju za gledanjem...
P.S. Odgledao sam malo prije dobru dramu sa (meni uvijek super) Raselom Krouvom "A good year"...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks