Ovo je bukvalno ka' da si se pogleda' u ogledalo i reka' šta vidiš, samo ovo "crnogorsko" zamjeniš sa "srpsko", ali bukvalno prvi ti projektuješ tudje stavove, pretpostavljaš i stavljaš sve srpsko u negativan kontekst.
A kad bi ima' stav i izjasnio se po nekim pitanjima, možda ljudi ne bi imali potrebu da pretpostavljaju, nego se za odredjene stvari uvijaš i zamotavaš ka' jedna bivša koleginica, al' najljepše ne napraviti se pametan.
Forever young, i want to be forever young
Koje moje???
Kad ja ne pripadam nijednoj partiji nit sam koga glasao?
Slažem se za "pecanje" i principu po kojem i "ovi" sad nastavljaju istu praksu kao i ovi prethodni.
Partijsko zapošljavanje i neke (nepotrebne po meni) izmjene u državnoj upravi, zdravstvu i td.
Pozdraviću svaki potez koji će nam dat neki boljitak ali ovo za sad što su napravili samo je nazadak.
Pomirenje dolazi od svakog pojedinacno. Ne treba na to da vas pozivaju ni politicari, a jos manje Crkva. Naci mir sa samim sobom, pa sa drugima.
Nema pomirenja ako mrzite Srbe, Crnogorce ili Crkvu, nema pomirenja ako mrzite DPS glasace i Komite.
Ako ste pak optereceni nekim nepocinstvima i zbog toga vilenite, nebitno sa koje strane dolazili..ljudski je pokajati se. Svaki gresnik ima buducnost-svaki svetac ima proslost.
Iz Sheratona u ZG, lajv xaxxaxa
Koji drugu stranu, onu ekstremističku što na vjerske obrede neke vjerske organizacije nose molotovljeve koktele, automatske puške i dinamit ka' da smo u Irak ili Avganistan?
Neka, hvala.
Srećom, takvi nikad nisu bili i neće biti veći ska Crna Gora, koliko god oni pokušali da privatizuju Crnogorstvo i patriotizam za sebe.
„Nacionalizam je tema za one do 300 evra prihoda mesečno. Njima se servira ta priča. Kada plata pređe 500 evra, onda počinje razgovor o garderobi i kafićima. Kada pređe 1.000, onda je top-tema zdrava hrana, letovanja i zimovanja, a kada se popne na više od 3.000 onda prestaje svako palamuđenje. Ljudi onda pričaju o vremenskoj prognozi i ljubavi“, kaže Rambo.
Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
Polakote
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Ima tu jedan problem, to što ti to tako gledaš iz vizure vjernika je ok, ali ipak valjda postoje neki zakoni i nečemu služe, tako da ko god je počinio neka nepočinstva treba da bude kažnjen za njih u srazmjeri tih nepočinstava, a to ako se on pokajao, neka mu oprosti onaj gore ako postoji.
Odakle nacionalistička frka i otcpjepljenje i nemiri u najbogatijoj španskoj provinciji Kataloniji, odakle škotski separatisti većina u tamošnoj skupštini, zašto nema brakova Flamanaca i Valonaca u Belgiji? Znaš kakva idila vlada između katolika i protestanata u S. Irskoj, pa i u Škotskoj gdje svako ima svoje klubove npr... ? Baskija? Ima ovoga koliko oćeš tamo gdje su plata ihaha iznad 300 EUR.
Lijepo zvuči, ali nije baš tako jednostavno ko što Rambo kaže.
Malo je slojevitije.
https://www.facebook.com/638374916/p...9791841614917/
Što znam.... Ovo mu je kum nekakav, što li...
A sto ne nerealan? Ti mislis da je ovo sto rade Vucic i Djukanovic i njima slicni nekakva nauka jel ? Pa mora da bude komplikovanije da bi bilo istinito. Lijepo sto imas takvo visoko misljenje prije svega o njima a zatim o ovom ogranicenom narodu , kao da je filozofija posvadjat ove brave od ljudi
Sate sate sate
A sto JE nerealan htjedoh reci - dajte EDIT 2 min !!!
Sate sate sate
Da je Milo samo nastavio da srbuje poslednjih 20 godina, nista se od ovoga ne bi dogodilo. Vladao bi dok je ziv i srpski svet bi mu dizao spomenike. I pored cigareta, i pored droge, i pored svega. Bar da neki priznaju.
I ja velim da je odavno trebao da ide, ali bar da ljudi priznaju ovo gore.
![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Pa sjedio je i sa Joanikijem.... so what?
Čovjek je pretpostavljam pokušavao da mirno riješi situaciju, najbolje da je to razlog za smjenu.
Ono što imam utisak je da se snimci o pucnjavi na Belvederu i generalno dokazi da je na CT bila zaista velika opasnost potiskuju iz razloga što i jednima i drugima sad odgovara da se minimizuje realna opasnost.
Ekipi oko komita jer tvrde da su bili mirni protesti.
Ekipi oko crkve jer tvrde da su procjene Brđanina bile pogrešne.
Mislim da je Crna Gora ovaj put imala više sreće nego pameti.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks