Ja mislim da im je sledeći najbolji potez da zaležu ispred skupštine i možda obrnu koje prase.. Malo pretrpe batine malo suzavac i onda mogu da kukaju kako ih ugnjetavaju.. A Veljović se sprda s glavama i hvali "nezavisne institucije koje rade"..
@wulfy ovo je hibrid Monti Pajtona i Alana Forda, kunem ti se
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...ca-i-brdjanina
bravo kreteni
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Teska budalastina i kiks krivokapica. URA je svoju politicku katijeru vezala za uspjeh ova dva covjeka.
Pustanjem njih niz vodu binse zavrsila i karijera URA.
Moze biti da nedje ima zelje da se oni sklone, ali ni Krivokapic ne moze bas lako objasniti zasto ih sklanja.
Iza njih postoje neki rezultati, a niko juce nije oglasio da demantuje Brdjanina i Sekulovica, da oni stoje iza policijskih akcija na CT.
Prica danas da se nisu slagali, i da treba da idu, a akcija zavrsena na zadovoljstvo vlade(na zalost ne i moje licno), nece lako proci ni medju biracima DCG a ni onima koji pruzaju podrsku Krivokapicu
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Imalo bi smisla veliš? A tačno nam treba neki kadar iz DF-a i za direktora UP i za ministra policije, koji su se do skoro školovali u Masline "Pod Trskom". Tačno bi sve ovo taman tad imalo smisla.
Sent from my M2101K9G using Tapatalk
Ne znam ali ispade da ko nije u milosti crkve nema šta da traži u ovoj vladi.. Svakako ohrabrujuća poruka..
Naravno da jesu. Najbolje ajdemo autobusima na CT. Na belvederu bi policija jedino mogla da razbije glavu demonstrantima, ili da ih sgura niza stranu.
Mislim da bi poredjenje iz 89 brzo doslo svima na pamet.
Mislim da je iz istog razloga takticki veljovic i izabrao lokaciju, zbog tih detalja....
Ali se takticka igra bolje odradila od strane Rakonjca i Brdjanina, tako da Krivokapic moze onda da pravi vladu samo sa DPS i DF.
Ako je to endgame, srecno svima
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Prije desavanja traze ti bezbjedonosnu procjenu ti im kazes da ne mozes garantovati bezbjednost oni te ladno iskuliraju i nastava po svome i na kraju si ti kriv, sjajno neka Zdravko i Dritan u buduce procjenjuju bezbjednost ne trebaju im ni Sekulovic, ni Brdjanin ni Vuksic ipak su to eksperti multipraktici.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Da li je u domenu moguceg da bi se ovako citava drzavni aparat i logistika isto digla da je u pitanje bio neki slican spor u islamskoj zajednici ili katolickoj crkvi?
Pitaju Reis Fejzic i nadbiskup barski Djonlesaj bi li i oni mogli helikopterom napravit dva kruga zlu ne trebalo? Vele nijesu ni oni gubavi.
Mogli bi kako da ne.
Vlada Crkve Srbije.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
A kakve veze ima to sa crkvom? U ovoj situaciji..
Lijepo je receno ovdje..ako ne rijesi policija, rijesice narod. Ako narod bude resavao..zivot nam ne valja 5 banki.
Kako mogu da Sekulic i Brdjanin odbiju da reaguju? Zasto odbijaju da reaguju?
Zasto Injac preuzima situaciju na sebe? Zena vise muda nego dva covjeka zaduzena za policiju..
URA pravi greske jer hoce konstantno da udje u glasove DPSa. Pa ostavljaju njihove kadrove..komandire..i ljude sa dugovima u policiji.
Zanima me stav glasača i simpatizera URA. Ukoliko bi ostali do kraja uz Sergeja i Brđanina, ili samo uz Brđanina i zbog toga srušili vladu i bili novi izbori, da li bi ponovo glasali za URA?
Zanima me iz razloga što vagam koga bi iz postojeće koalicije na vlasti najmanje koštalo rušenje vlade. Mali ste uzorak, ali ajde...
Ukoliko bi nešto tako uradili mislim da bi baš ugazili u birače DPS u ovom momentu.
Ao jos klapite o necemu sto je zavrseno, ljudi, Rakonjac je vodio akciju, covjek koji se specializovao kod FBI, kakav brdjanin i pjani sekula, zamisli da u neku drugu zemlju tako 400 ljudi zqbarikadira grad sta bi se desilo? U australliju zbok vakcine vojska izlazi na ulice i ne smiju gradjani da izadju a ne da neko oce da zabarikadira grad i da nadlezni kazu mi ne smijemo bojimo se, ne sprdajte se no ajte u setnju pa cemo u narednih nedelju dvije znat vise.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Ne znam rođaci ali da li je organizacija ustoličenja bitnija od dosadašnjih (i budućih rezultata) u razbijanju organizovanog kriminala, šverca cigara i narkotika? Nego blago nama sa državom onda ako su nam prioriteti šta će da uradi SPC..
Nema tog eksperta koji će nama pomoći sve su prilike
Mislim da od toga nema ništa i da je ona slika i poruka koju je izbacio Dritan tik pred konferenciju Kriovokapića, jasna poruka da ih puštit neće. Isto mislim da i ovo busanje Krivokapića čista predstava za javnost, ne znam koji mu k treba sve ovo, proša je eto taj peti septembar - move on.
Dobro si me cuo, imalo bi smisla. To je moj ztav sa kojim ne moras da se slozis. A kako si pomenuo masline i trsku zakljucujem da me poznajes. Jedino sto grijesis jeste da sam kadar DF-a.
Ministar policije koji nema hrabrosti da garantuje da se odrzi jedan vjerski dogadjaj, naspram kojeg protestuje 2k ljudi, nego agituje i moli da se odlozi ili izmjesti po mom misljenju ne zasluzuje da bude tu dje je.
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
Ne poznajem no znam okle izbijali nisu pa zato pomenuh trsku
Ja licno mislim da je zdravko ovde prozvao i jedne i druge, tj uru za ovu dvojicu a deo oko sudstva i tuzilastva je direktna poruka demokratama…
Mislim da od rusenja vlade nema nista… mada mozda gresim
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks