Page 688 of 1249 FirstFirst ... 1885886386786846856866876886896906916926987387881188 ... LastLast
Results 17,176 to 17,200 of 31213

Thread: Vlada Crne Gore, 42. saziv

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

Quote Originally Posted by Buva+gacce View Post
    Ja sam odgledao skoro cijeli prenos, i, bila ih je gomila. Baš zastava Srbije, kao i naroda sa jasnim oznakama drugih država.
    Najiskrenije, od sveg prenosa, onu jednu čuvenu crnogorsku najistinskije nisam vidio

Umoran sam već od pominjanja da je to PROTIVZAKONITO, i da zakonski propis Crne Gore precizno definiše-
    zastave drugih država samo uz prisustvo naše, uz obavezu da naša ima prvenstvo u položaju.
    Umoran, jer ovđe kad to kažeš, ispadne da si nešto sramotno reko, i da nekoga mrziš.

Ali sam siguran da ti to, od svih njih ovuda, znaš već
    Evo si me naćerao da sad upalim snimak, ubjedljivo najviše je bilo zastava Kraljevine CG, koja je Ustavom zaštićena isto ka' i zvanična državna.
    Forever young, i want to be forever young

2. The Following User Says Thank You to technus For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

Mada, eto ti nastavi da drvoš o zastavama, najveći je to problem odje, pa eto vam zastava pa se najedite.

Thanks Thanks Given 
    4,805
    Thanks Thanks Received 
    5,595
    Thanked in
    2,762 Posts

Quote Originally Posted by technus View Post
    Evo si me naćerao da sad upalim snimak, ubjedljivo najviše je bilo zastava Kraljevine CG, koja je Ustavom zaštićena isto ka' i zvanična državna.
    Ahahahahahaha, opet ti

Druže, uzmi i pročitaj taj Zakon ( taj, taj, o državnim znamenjima ).
    Pa ga onda postavi ovđe, da se ja ne mučim.
    Da vidiš koliko je zaštićena ta zastava, i može li se, i za šta, koristit.
    Da vidiš kako mogu da se koriste tuđe.
    I da vidiš jesu li premijer, i gomila ministara ove države, onaj dan, ko i mnogo puta prije, SHJEĐELI I SVJEDOČILI DIREKTNO KRŠENJE TOG ZAKONA, KOJI SU USTAVOM DUŽNI DA ČUVAJU KAO SVETINJU , i označavali to kao jedan divan događaj.

Ako ga ne postaviš, mogao bih ti reć da lažeš
    Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.

Thanks Thanks Given 
    2,310
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

Kako li se danas osjećaju pripadnici manjinskih naroda kad su viđeli onu jučerašnju demonstraciju sile. Da ne bude zabune mislim na ono što se dešavalo kroz pjacu.
    Možete mislit što bi Vučić naredio da se u Tuzi odradi u slučaju neke pobune oko bilo čega.
    S obzirom da smo duboko podijeljeni po nacionalnim torovima zar mislite da bi neka građanska opcija imala ikakve šanse na izborima? Ja prvi sam glasao uru i doveo spc na vlast, odlično sam to izveo svaka mi dala .
    Nema te građanske opcije koja će više dobit moj glas, zajeba me Pajović, zajebaše me Abazović i kompanija a dosta je da xebe oca.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

6. The Following 5 Users Say Thank You to remark For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    4,805
    Thanks Thanks Received 
    5,595
    Thanked in
    2,762 Posts

Što se tiče tih komentara da je ovđe riječ o zastavama, NIJE.
    No o nezavisnosti države u koju se taj događaj desio, a koje na njemu praktično nije ni bilo. Jer je bilo jedne druge.
    I radi se o SUŠTINI:
    da cjelokupna događanja iz prethodnih dana NISU NEZAVISNO I SAMOSTALNO tekla po izboru, činjenju, i nečinjenju, države Crne Gore.

8. The Following User Says Thank You to Buva+gacce For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

...
    TAMO NIJE BIO DPS, NO NEŠTO MNOGO VEĆE, DUBLJE I ŠIRE.
    Što, po meni, čini nadpolovičnu Crnu Goru, i špto mislim da će se relativno brzo viđet...
    Za ostalo se i možemo složiti, za ovo ne.

Ono na Cetinju je bio poslednji trzaj pokojnog DPS.

https://fb.watch/7RC1u58KI3/

Uz Čivas i par linija, "štab" u Gradskoj kafani i Gazda koji zavaljen izdaje naređenja. Možda energija i učesnici nisu bili čisti DPS, ali organizacija, komande, odluke, sve to jeste.

Da li postoji ta zelenaška energija - svakako postoji. Da li ti ljudi imaju pravo da se njihovi stahovi i brige uzmu u obzir - svakako imaju. Je li ovo juče bila ta nekakva izvorna zelenaška energija? Ne, očigledno je svakome, već DPS koji ju je zajahao i koristi za samoodbranu i spasavanje od zatvora.

A tek je li ta energija "natpolovična", a ne nešto što već izaziva probleme običnim Cetinjanima u drugim sredinama, kad izađu iz svoje doline bogova, to je posebna priča.

Thanks Thanks Given 
    243
    Thanks Thanks Received 
    977
    Thanked in
    577 Posts

Quote Originally Posted by remark View Post
    Kako li se danas osjećaju pripadnici manjinskih naroda kad su viđeli onu jučerašnju demonstraciju sile. Da ne bude zabune mislim na ono što se dešavalo kroz pjacu.
    Možete mislit što bi Vučić naredio da se u Tuzi odradi u slučaju neke pobune oko bilo čega.
    S obzirom da smo duboko podijeljeni po nacionalnim torovima zar mislite da bi neka građanska opcija imala ikakve šanse na izborima? Ja prvi sam glasao uru i doveo spc na vlast, odlično sam to izveo svaka mi dala .
    Nema te građanske opcije koja će više dobit moj glas, zajeba me Pajović, zajebaše me Abazović i kompanija a dosta je da xebe oca.

Pa je li Nik blokirao put u TZ? Jel ga ko tukao? Jel ko probijao barikade? Ne sprdaj se druze, ono sto je juce policija odradila uporedi sa onim protestom od 2015 kad je tukla koga je stigla na ulice, ili bilo koji protest dje su se policajci izivljavali nad ljudima, nebitno jesi li se ti tu zatekao slucajno ili ne, stvarno vam je prica vise izlizana...evo svi smo SPC sad, ne mogu da prekinem da dizem 3 prsta, pretvaram se u srbina, sta je ovo aaaaaa...

11. The Following User Says Thank You to Whisperer For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,310
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

Zaboravih još jednu stvar, dps-ovci ako misle da i dalje budu neki faktor na političkoj sceni moraju otkačiti staru postavu na čelu sa Milo. To se naravno neće desiti ali eto moje je da kažem, iz prethodnog posta ste viđeli koliko sam bistar što se tiče politike

Thanks Thanks Given 
    243
    Thanks Thanks Received 
    977
    Thanked in
    577 Posts

Što se tiče tih komentara da je ovđe riječ o zastavama, NIJE.
    No o nezavisnosti države u koju se taj događaj desio, a koje na njemu praktično nije ni bilo. Jer je bilo jedne druge.
    I radi se o SUŠTINI:
    da cjelokupna događanja iz prethodnih dana NISU NEZAVISNO I SAMOSTALNO tekla po izboru, činjenju, i nečinjenju, države Crne Gore.
    Drzava dobijena na 55,5% (vise je 50% : 50%, jer znaju svi kako je ovih 5% iz inostranstva dobijeno) i ti sad ovdje trubis kako to da se necije druge zatsave njisu? Jel si ti ozbiljan? Da ne pricam da je polse 2006 DPS samo radio na jos vecim podjelama, kao da ovih 50% ne postoji i ti se nesto iscudjavac? Sto posijes to i pozanjes, jbg, samo to nikako da pojedini ukapiraju...

14. The Following User Says Thank You to Whisperer For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    4,805
    Thanks Thanks Received 
    5,595
    Thanked in
    2,762 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Za ostalo se i možemo složiti, za ovo ne.

Ono na Cetinju je bio poslednji trzaj pokojnog DPS.

https://fb.watch/7RC1u58KI3/

Uz Čivas i par linija, "štab" u Gradskoj kafani i Gazda koji zavaljen izdaje naređenja. Možda energija i učesnici nisu bili čisti DPS, ali organizacija, komande, odluke, sve to jeste.

Da li postoji ta zelenaška energija - svakako postoji. Da li ti ljudi imaju pravo da se njihovi stahovi i brige uzmu u obzir - svakako imaju. Je li ovo juče bila ta nekakva izvorna zelenaška energija? Ne, očigledno je svakome, već DPS koji ju je zajahao i koristi za samoodbranu i spasavanje od zatvora.

A tek je li ta energija "natpolovična", a ne nešto što već izaziva probleme običnim Cetinjanima u drugim sredinama, kad izađu iz svoje doline bogova, to je posebna priča.

Opet, istovrsna greška kao i ona DPSova sa litijama...

Nije ovo na Cetinje bio DPS.
    Pitaj @remarka.
    Ili ono moje dvoje što su junačili tamo.
    Možda čak i Filipa.

Ova jesen, proljeće iduće godine, godinu, dvije...
    Prebrojaće se to.
    I viđećeš da ga je, bar po sadašnjim anketama, koje inače vi isti ovđe koristite kao argumente, kad si već uzeo prethodno da prebrojavaš procente, iznad 60%

Sad ti je. moj SKOJ , onako uprošteno na narodni jezik, jedino pitanje ko će URI razbucat glasove. DCG ili neko drugi.

Thanks Thanks Given 
    4,805
    Thanks Thanks Received 
    5,595
    Thanked in
    2,762 Posts

EDIT:
    i stvar koju bih u ovom trenutku najviše na svijet volio da čujem, je stav Žarka Rakčevića.

Thanks Thanks Given 
    1,848
    Thanks Thanks Received 
    5,399
    Thanked in
    2,078 Posts

Quote Originally Posted by technus View Post
    Jeste, tamo prisutni koriste te zastave iz ljubavi prema Kraljevini Crnoj Gori, dok aplaudiraju Karađorđevićima i redovno obilježavaju njeno zatiranje u vidu Podgoričke skupštine.

Ili ih možda koriste zato što imaju srpske boje dok im državna zastava liči na šiptarsku kako vele neki duhovni pastiri:

18. The Following 2 Users Say Thank You to ASC For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    685
    Thanks Thanks Received 
    1,189
    Thanked in
    472 Posts

Crna Gora-majka tudjih zastava.
    Svih okolo.
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

20. The Following 5 Users Say Thank You to Sidewinder For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    8,694
    Thanks Thanks Received 
    3,844
    Thanked in
    2,291 Posts

Usnija bi moga ovamo da odradi jedan doooobar felacio,a i istomishjenici mu!

Shto se drugog dijela tiche,jbg ispasmo vcao.
    ...

22. The Following 2 Users Say Thank You to AL no1 For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    26,052
    Thanks Thanks Received 
    8,372
    Thanked in
    4,114 Posts

Abazović te nije zajebao. Jasna je bila poruka prije izbora. Tako da se nemoj vaditi na to.

Sent from my KB2003 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    1,673
    Thanks Thanks Received 
    1,244
    Thanked in
    826 Posts

Quote Originally Posted by Sidewinder View Post
    Crna Gora-majka tudjih zastava.
    Svih okolo.
    E necemo se bogami izjednacavat jer se sandzacke zastave u 99% slucajeva koriste samo na svadbama i to ZAJEDNO sa crnogorskom. Znaci iskazuje se postovanje prema Crnoj Gori. I naravno ta zastava se nalazi u kabinetima bosnjackih predstavnika, sto je normalno. Moguce jos par Opstina na sjeveru da je drze pored crnogorske i to je to. Hrvati se ne busaju, uostalom premalo ih ima u cg. Albanci su drugo, oni se busaju njom, imaju i Dan albanske zastave, ali ih premalo ima da bi bili ikakav remetilacki faktor za razliku od Srba

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Thanks Thanks Given 
    243
    Thanks Thanks Received 
    977
    Thanked in
    577 Posts

Quote Originally Posted by Tripleta View Post
    E necemo se bogami izjednacavat jer se sandzacke zastave u 99% slucajeva koriste samo na svadbama i to ZAJEDNO sa crnogorskom. Znaci iskazuje se postovanje prema Crnoj Gori. I naravno ta zastava se nalazi u kabinetima bosnjackih predstavnika, sto je normalno. Moguce jos par Opstina na sjeveru da je drze pored crnogorske i to je to. Hrvati se ne busaju, uostalom premalo ih ima u cg. Albanci su drugo, oni se busaju njom, imaju i Dan albanske zastave, ali ih premalo ima da bi bili ikakav remetilacki faktor za razliku od Srba

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Doktorska disertacija sovinizma...

26. The Following 5 Users Say Thank You to Whisperer For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,310
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

Quote Originally Posted by extravaganca View Post
    Abazović te nije zajebao. Jasna je bila poruka prije izbora. Tako da se nemoj vaditi na to.

Zakon o porijeklu imovine i lustracija, nekako čudno pišu reč Vučić

28. The Following 7 Users Say Thank You to remark For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    4,805
    Thanks Thanks Received 
    5,595
    Thanked in
    2,762 Posts

Quote Originally Posted by ASC View Post
    Jeste, tamo prisutni koriste te zastave iz ljubavi prema Kraljevini Crnoj Gori, dok aplaudiraju Karađorđevićima i redovno obilježavaju njeno zatiranje u vidu Podgoričke skupštine.

Ili ih možda koriste zato što imaju srpske boje dok im državna zastava liči na šiptarsku kako vele neki duhovni pastiri:

Da se ogradim:
    ni ovo nije priča o zastavama, no jedna zanimljivost vezana za sve nas ovđe, i to nekad davno usađeno nam pitanje- nadgornjavanja crnogorskg i srpskog u nama.

Slabo uopšte imam privatnih porukanja ovđe, ali od toga što imam, slušaj štos-
    vjerovatno i najljepše, najinelektualnije, a i najispravnije, dobio sam od @SKOJa.
    Da se ne naljuti, ovo je kompliment, iskreni, i nije odavanje privatnih stvari.

Elem, tom porukanju je, pretpostavljam sasvim slučajno, jer se vjerovatno izgubilo i vrijeme i mogućnosti za to, došao kraj.
    Baš kad sam mu poslao faksimil jedinog crnogorskog časopisa od prije nekih 150 godina, u kojem Srbin Sima Milutinović, inače vjerovatno i jedan od najosnovnijih tvoraca srpskog romantizma u Crnoj Gori, koji nam i danas eba oca, opisuje zastavu Danilove Knjaževine Crne Gore.
    Eto, zbog ovih što dusaju o trobojnim istorijama, samo da pomenem- crvenila se kolko je iđe mogla, i nikakve veze sa srpstvom i Srbijom imala nije.

Neću postavljat link, e će opet ispast da sam sav u priču o zastavama, iako zapravo pričam o tome da mi, pod ovom vladom, nismo samostalna i nezavisna država, ali ako koga interesuje, nije ga teško nać

Thanks Thanks Given 
    4,805
    Thanks Thanks Received 
    5,595
    Thanked in
    2,762 Posts

Quote Originally Posted by Whisperer View Post
    Drzava dobijena na 55,5% (vise je 50% : 50%, jer znaju svi kako je ovih 5% iz inostranstva dobijeno) i ti sad ovdje trubis kako to da se necije druge zatsave njisu? Jel si ti ozbiljan? Da ne pricam da je polse 2006 DPS samo radio na jos vecim podjelama, kao da ovih 50% ne postoji i ti se nesto iscudjavac? Sto posijes to i pozanjes, jbg, samo to nikako da pojedini ukapiraju...
    Hvala

Ajde kad već toliko pričam o tome da se ovđe zapravo radi da je, ispod žita ili ne, došlo do obnavljanja pitanja samostalnosti ove države, i da je vladajuća većina sama učinjela da se fokus na to prebaci...
    Ajde i da me neko od vas tako dorektno i jasno i otvoreno podrži.

31. The Following User Says Thank You to Buva+gacce For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    4,278
    Thanks Thanks Received 
    8,266
    Thanked in
    3,144 Posts

Bogomi je mrka URA za DPS kad je mora Veljovic licno na branik da bude...

I kad su vaskrsli Fijipa... Kad su ljepotani poput Boskovica morali da dolaze...

Da ne pricamo o uradjenom prEcedniku...

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

33. The Following User Says Thank You to Mojsije For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,310
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

Quote Originally Posted by extravaganca View Post
    Opet Vučić. Aooo

Nisam ja kriv što je preuzeo SPC a samim tim i vladu Crne Gore, xebi ga sistem spojenih sudova tako funkcioniše.

Nego što ćemo sa zakonom o porijeklu imovine i lustracijom.

35. The Following 4 Users Say Thank You to remark For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    26,052
    Thanks Thanks Received 
    8,372
    Thanked in
    4,114 Posts

Nisam ja kriv što je preuzeo SPC a samim tim i vladu Crne Gore, xebi ga sistem spojenih sudova tako funkcioniše.

Nego što ćemo sa zakonom o porijeklu imovine i lustracijom.
    Riješiće nam Vučić to.

37. The Following User Says Thank You to extravaganca For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

Ahahahahahaha, opet ti

Druže, uzmi i pročitaj taj Zakon ( taj, taj, o državnim znamenjima ).
    Pa ga onda postavi ovđe, da se ja ne mučim.
    Da vidiš koliko je zaštićena ta zastava, i može li se, i za šta, koristit.
    Da vidiš kako mogu da se koriste tuđe.

Ako ga ne postaviš, mogao bih ti reć da lažeš

Evo, buvice, da se ti ne mučiš našao sam taj Zakon i on decidno kaže da simboli i Knjaževine CG i Kraljevine CG, a i NR CG i SR CG uživaju zaštotu ka' i državni simboli.
    Ko sad laže?
    Tj. isti onaj ka' i uvjek.

Zato za latriote uvjek ima kec u rukavu u vidu dokazanih patriotskih stranaka.

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

Quote Originally Posted by ASC View Post

Ne bih ti znao to reći, nit sam išao od jednog do drugog da ih pitam.
    A ti možda jesi, pa znaš, ili si neki psiholig, ili profiličar i doša' si do tog zaključka?
    Nego, još uvjek izbjegavaš pitanje podržavaš li one "proteste" na CT ovih par dana.

Quote Originally Posted by Whisperer View Post
    Doktorska disertacija sovinizma...
    A inače se kakav drugačiji i smislen post očekivao od dotičnog... NOT.

Page 688 of 1249 FirstFirst ... 1885886386786846856866876886896906916926987387881188 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)