Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Koriste se kalaši vjeruj mi, samo što mi ovi djeluju kao da su iz komšijskih službi, onaj desno mi se čini da je imao patch Srbije na rukavu.. Koliko je to preplitanje dvije različite službe, vjerujem da nećemo saznati skorije.. Slično pitanje postavih i na topiku Vlada no.42
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Nije veli...no se pas posra.
...
Dakle čovjek koga policija dodijeli za obezbjeđenje ne mora da bude u uniformi, valjda smo to apsolvirali. Ti si onda nastavio da se iščuđavaš otkud mitropolitu obezbjeđenje.
Inače, ako je ono u Hrvatskoj bila balvan revolucija, šta su ove naše barikade od starih guma? Castellana revolucija?
pa dobro da je ovo novi savjet
https://www.pobjeda.me/clanak/celebi...-rada-policije
-Shodno javnom pozivu predsjednika Skupštine, Alekse Bečića, i na osnovu odredbi Zakona o unutrašnjim poslovima, Skupština Crne Gore, u okviru tačke Izbori i imenovanja, je konstatovala završetak postupka imenovanja novog sastava Savjeta za građansku kontrolu rada policije.
članak od 30.12. 2020
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Sad je policija dodijelila za obezbjeđenje?
Je li te sramota nekad da ovako izvrčeš i hvataš samog sebe u lažima?Možeš crvene krugove da staviš oko bilo koga, ali kalašnjikov je najuobičajenija duga cijev u našoj policiji, a pripadnici obezbjeđenja ne moraju da nose uniforme...
Gubiše se u sopstvenim lažima i podmetačinama. Ovaj savjet je izabran u decembru 2020. Biće da je DPS ubačio svoje elemente.
Toliko izvrćeš i spinuješ, da sam sebe demantuješ u 2 rečenice.
Last edited by hercules; 05-09-21 at 22:46.
1. Zamolio sam vas lijepo bez etiketiranja forumaša i uspostavljanja dijagnoza.
2. Lijepo je kad sam sebe uhvatiš u laži. Uživaj.
Last edited by hercules; 05-09-21 at 23:03.
kako iste institucije? 'Skupština Crne Gore, u okviru tačke Izbori i imenovanja, je konstatovala završetak postupka imenovanja novog sastava Savjeta za građansku kontrolu rada policije.'
ovo se sve desilo 30. decembra. dakle nova većina je tad uveliko radila svoj posao. u jednom sazivu je bio Dobričanin, da li je on za DPS bio tad? mislim nije mu smeta DPS kad imade neku funkciju ali to su finese
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Tako brate, pročitaj tekst.
"u ime ovlašćenog predlagača Advokatska komora Crne Gore, dr Aleksandar Mugoša, u ime ovlašćenog predlagača Ljekarska komora Crne Gore, prof. dr Dražen Cerović, u ime ovlašćenog predlagača Univerzitet Crne Gore, doc. dr Branislav Radulović, u ime ovlašćenog predlagača Udruženje pravnika Crne Gore i mirovna i ženska aktivistkinja Aida Petrović, u ime nevladinih organizacija za zaštitu ljudskih prava i osnovnih sloboda- navodi se u saopštenju.
30. decembra 2020. svakako nije moglo biti već "osvježilo" ni u jednoj od tih organizacija. Dakle ista meta, isto odstojanje kao prethodni savjet.
Last edited by hercules; 05-09-21 at 23:17.
Da vas pomirim, Savjet ne bira ni jedna vlast ili skupstina vec se samo konstatuju imenovanja organizacija koje je tada izabrao DPS. I mandat je 5 godina.
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Nego, niđe potvrde ovo za Brđanina?
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks