Lijepo je vidjeti kako oni koji oodrzavaju novu vlast na forumu kao da prepisuju teze DPS kad je bio vlast.
Salu na stranu, mozda kapiraju sto je vladavina prava. Nekako se to najlakse skapira kad si vlast. Isto kao sto kad zaradis gomilu para, ako si pametan boris se za vladavinu prava.
Da uprostimo, Ceca je super muzika ako sam na zurku sa vrhunskim ribama.
Elem, slozicu se da treba omoguciti ustolicenje kasu navalili, kao sto npr treba omoguciti pride kad oce. I to je posao policije.
I bice to 99% na Cetinje, u jednoj prijatnoj atmosferi.
I sto je posledica?
Nekada je bilo mozda po 10-15% radikalnih sa dvije strane, sad ce biti po 30%, a maksimum 30-40% normalnih.
I tom jadu normalnih politicko vodjstvo su vjerski fanatik munjen u vugla, atention whore koji je izgleda prvi put yeba ka potrpedsjednik i demagog kojo svaki dan samo na digitron racuna “kolko je to meni glasova”.
Tako da racunajte na opadanje broja umjerenih sa takvim vodjstvom.
A bas ga umiju odigrat. Da ih drugi nece minat? A vazi… e jes, cuo sam tako u fudbal tudji bekovi se razmicu kad se krene u napad.
Crkva je ovim “ustolicenjem na bajonetima” od sebe odbila gomilu ljudi.
DF je ovo jedan fini poklon da se jase.
DPS-u se sto bi rekli Staropodgoricani ceramide na kucu smiju. Bacili spicu i upalilo.
Kad smo vec kod hapsenja Mila. Moguce da bude lagano ako se stvore neke pretpostavke. Recimo da se prvo vojno pokori emira Dubai, npr…
Sent from my iPhone using Tapatalk

PopCorn
Bookmarks