Evo žene Milomira Marića sa prijateljima.
https://twitter.com/SloboRadovic/sta...354362885?s=09
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Evo žene Milomira Marića sa prijateljima.
https://twitter.com/SloboRadovic/sta...354362885?s=09
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
https://www.pobjeda.me/clanak/kotor-...rske-joanikiju
Demokratija.... Ovo se DPS naveliko za nedelju sprema.
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Savjesni građani, čuli su da je donesena odluka, pa su se okupili da sprovedu odluku nadležnih organa. Za koju su čuli da je donesena. Ako se ne sprovede odluka za koju su čuli, oni će opet sjutra da blokiraju put. Ako se sprovede - čuće oni neku novu.
Zar odje stvarno ima mazohista koji gledaju Hepi?
Forever young, i want to be forever young
„Daću povod za početak rata. Nije bitno da li je vjerodostojan ili nije. Pobjednika posle ne pitaju da li je govorio istinu. Kada se započinje i vodi rat, nije bitno pravo, nego pobjeda.“
Adolf Hitler 22.08.1939.
A na danasnji dan napadnuta je Poljska. Ovo gore su Hitlerove rijeci na jednom sastanku na kom se dogovarao plan napada pod laznom zastavom (Gleiwitz incident).
Eto malo istorijsko podsjecanje na tu godisnjicu uz savjet da se porazmisli o nasim (regionalnim) hitlerima koji su ovakve i slicne recenice i logike izgovarali 90ih a i danas u nekim samo malo uvijenijim oblicima.
Da se porazmisli svojom glavom, sto je tesko znam, ali nije pojedinac za to kriv, o pocecima raznih sukoba i tenzija u drustvu, vjerodostojnosti onog sto nam se saopstava, pozadini, motivima...
Država univerzalnog normativnog morala i obrazovanja
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Koliko im je trebalo da ga skinu u Danilovgradu, u Ulcinju, u Rozajama....ah da.... Tamo je cetinje...
Zato i rekoh demokratija.
Nego ostali su ispali pametniji pa se nisu upecali, jer znaju sta se za Danilovgrad pricalo i mamo je to dizanje tenzija i napad na crnogorce.....
Vidim pao vam secer, ne dijeli Draginja bajadere....
Na temu nove vlade i onoga koji ne zanima DPS narativ.
Kako se promijeni prica kad si vlast. Damjanovic se polako pokazuje kao totalni promasaj, i na zalost ovaj eksperiment ce neslavno proci, a imali su sansu.
Za ovo mu ne treba skupstina i partije, nego malo cohonesa koje ocigledno nema
Mi ovdje godinama drvimo kako smo propala privreda i ekonomija. I sad mora sistem da reaguje. Ne mora. Ti moras. Tebi je zapao taj krompir da ga rjesavas, a ne da se krijes iza sistema. To smo gledali 30 godina. Guranje tog problema pod tepih je i napravilo od nas ovo dje jesmo. Nemate podatke i nemate muda da reagujete, jer morate o biracima da mislite ocigledno.... Super... EkspertskiČinjenica je i da bi dosljedna primjena članova 12 i 13 Zakona o stečaju, po kome je rok od 30 dana neprekidno obustavljenih svih plaćanja, dovoljan razlog za pokretanje stečaja, nešto što bi automatski blokiralo čitavu crnogorsku privredu, to je razlog zabrinutosti i pokazatelj da se radi o enormno velikom problemu koji ne može riješiti samo jedna institucija.
https://dan.co.me/vijesti/hronika/me...znanje-5081001
Malo uvida u napredovanja i kako su se zavrsavale stvari, i koliko ljudi mogu nisko da padnu.
Vesna Medenica je poslala neiskusnog tuzioca 13 sati poslije hapsenja Mandica, a veljovic je lagao na sudu da postoji ikakva zabiljeska od strane policije, iako za nju ocigledno zna kompletan vrh policije, ministarstva i tuzilastva.
Ni jencija smrt ocigledno nije dovoljna kada su pare u pitanju.
I da se vrate.......izgore drzava....
https://m.cdm.me/politika/jelusic-gl...vicepremijera/
kakvo prosipanje. bitno da je zaposlila snahu ostalo već nije. GO je protiv toga da to bude na CT a predsjednik partije ne priča sa te pozicije no sa neke druge![]()
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Eto koliko se pita ura... umjesto da sprovode politiku svoje partije, atomski mrav advokatiše za SPC.
Love, peace and respect.
Znaci iznenadjuje te nepostojanje jednoumlja u partiji? Tebe su ove 30 godina bas ubile
Ovim URA daje primjer da je to moderna partija dje ne moraju svi da se slazu sa gazdom, i dje postoji raznolikost umova.
Pa nece valjda bit kao DPS da svi pred gazdom spustaju glavu i pustaju da ih prca.
Imamo mi jos dug put da predjemo iz komunizma u viseumlje
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Pa ovdje je baš na djelu jednoumlje njihovog glavnog i to nije prvi put.
Love, peace and respect.
Izdala URA DPS. Haos. Zamisli kad o programskim nacelima stranke i sta je izdala ili nije, pricaju ljudi koji ih nisu ni glasali, niti se slazu sa njima. Sta su izdali, vasa politicka uvjerenja... Dobro.... Bas cudno....
Haha kakav humor, u Danilovgrad nisu imali kad da skinu jer su ga ovi tvoji palili a ti to osudio . Znam ja da si vazda bio kritican i objektivan i sada to dokazujes kao i vazda, posebno pun humora malicioznog dje opet udaras na licnom nivou.
Nego ajde vidi zapali jos koji transparent, to je demokratija koja se tebi svidja
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Ono sto je problem, sto mi dozvoljavamo ovakav narativ.
Covjek je ubijen, a ljudi koji se danas mjere milionima i organizuju skupove su opstruirali istrage i lagali na sudu.
I onda ne bi DPS prosuo krv da se ti milioni sacuvaju.
Covjek pusten iz zatvora, ne jednom nego dva puta, nedelju prije ubistva, bez ikakve pravne osnove, osim nacelnika ZIKSa.
Jedan od ucesnika ga oznacio kao izvrsitelja, i sta radi Medenica i Ministar unutrasnjih poslova, cekaju da se jedan od izvrsitelja osvijesti ili da mu priprijete.
13 sati se ceka da se posalje neiskusan tuzilac.....
Komandante Veljovic na sudu laze da postoji ikakva zabiljeska, iako za istu zna direktor policije, ministar unutrasnjih poslova, vesna medenica i kompletan policijski sastav PJ podgorica....
I pitate se odakle Kavcani, Skaljarci, banane za Voli i slicne stvari....
U velikoj britanskoj demokratiji Megi Tačer je išla uz dlaku kao premijerka i liderka partije ljudima iz rukovodostva. Pa su je lepetnuli kad je bila jaka ka zemlja u svim anketama, nisu imali mnogo abera.
Može se tumačiti kako ti kažeš, moderna partija sa gazda Dritanom na čelu, koji im pušta da se ne slažu. A može se tumačiti da Dritana zabolje Mugabe što misli glavni odbor partije, već mu je važnija relacija sa premijerom, lični rejting među biračima gdje nikad neće dobiti jedan glas itd...
Đe se opet vraćemo na to da predsjednik takođe prca Glavni odbor, kako si ti objasnio Milovo stolovanje.
Svakako, nije dobro za partiju i ne bi me iznenadilo da krene negdje pobuna protiv Dritana. Ako ne uspije pobunjenici idu doma, ako uspije Dritan ide doma. Posebno, što polako kapiraju da sa Dritanom mogu biti one man show, mala partija kojoj treba da se sklope zvijezde i da nekome zatreba za vlast i da sa njim nikad velika partija.
Ako je glavni odbor zaista mislio to što je glasao, ako nisu odradili da peglaju kod sub86.
Svakako Jelušićka sve više počinje ličiti na Sveta sa izjavama kad oće da javno pegla neka ******. Imaju vjerovatno u Budvu neki izvor gdje se napajaju floskulama i sofizmom. Mogli bi možda koji gutljaj Careviću dat?
kakva moderna partija? čoek priča jedno ljudima u partiju kao predsjednik a drugo kao potpredsjednik. znači kao predsjednik URE ima stav da ustoličenje bude van CT a kao potpredsjednik Vlade da je to sasvim okej i da treba biti tamo. najbolje sad da u vezi svake stvari kaže jedno dvadeset različitih verzija. mogla je URA biti mogla mnogo toga, ovako su postali isti kao ostali. Božena je ista zaposlila sve koje je mogla, jedino joj Banjo Radulović može parirat
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Pa eno i u DPS osvanula partijska demokratija.
Svi poslanici najavljuju odlazak na Cetinje, istog dana Marković izjavljuje da ustoličenje samo treba odložiti dok skupština ne usvoji deklaraciju o pomirenju. Eno ga jutros i Ljuša napada što je iskočio iz partijske discipline.
Ne čudi to od URA. Nije im ni prvi put.
I Filip Adžić svojevremeno reče da će se SPC morati registrovati po DPS zakonu, pa godinu dana kasnije kad je bilo stani pani ode u savjetnike i ode iz parlamenta a URA izglasa zakon (sa čuvenom Boženinom besjedom).
Partijski OK pristup nema što, a kako će đeci objasnit te momente je svakako njegov problem.
Demokratija, šta ćeš.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Čitaoci šalju: Stigle ograde iz Srbije da zaštite Cetinjski manastir od Crnogoraca
https://www.antenam.net/drustvo/2125...-od-crnogoraca
Cetinjani o ustoličenju koje dijeli Crnu Goru
https://www.slobodnaevropa.org/a/cet.../31437469.html
Love, peace and respect.
There are currently 18 users browsing this thread. (0 members and 18 guests)
Bookmarks