[mention]RRR [/mention] Bio je danas kod drugove babe za ručak.Kakvo Trebaljevo, Vodenica i čuda, nema kačamaka dok ga bakutaner ne utuče.
)))
Sent from my iPhone using Tapatalk
[mention]RRR [/mention] Bio je danas kod drugove babe za ručak.Kakvo Trebaljevo, Vodenica i čuda, nema kačamaka dok ga bakutaner ne utuče.
)))
Last edited by Pasha; 30-08-21 at 00:01.
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Je li konob Šteke na putu ka Cetinju? Nedje u Lješansku nahiju, posle Barutane?
Ne znadoh dje ću sa gostima i odvedoh ih u Bandiće pošto je onako bilo hladnjikavo i očekivala se kiša pa imamo i terasu da tamo ručemo....elem...ja inače volim hranu u Bandićima uvijek mi je bila odlična, ali ovaj put su sebe nadmašili! Jeli smo biftek u nekom peper sosu (ja niejsam ali moja gošća iz Njemačke koja biftek obožava je rekla da odavno bolji nije jela) popeci su bili sjajni, karadjordjeva isto, ja sam jela teletinu ispod sača i bila je vrhunska!!! I taj pekarski krompir u kile je bio savršen...neki sirevi, mix neki raznih vrsta, pa kajmak hle domaći vruć krckav....znači sve je bilo za desetku! Ja sam jela paprike pečene a ostali sezonske salate ili šopsku, svi su bilo prezadovoljni....eto tako
E i molba, preporučite mi dje je najbolje da se ode na hrskavu piletinu??? U Areni u Zagrebu sam jela u nekom lancu svjetskom brate trovala sam se time kako ej bilo dobro...ima li dj ekod nas da tako bude hrskava???
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Odmah kad pocnes da se penjes uz Kokote sa desme strane ti je Konoba. Prije Barutane i lrije pumpe. Ne prelazis brdo.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Tiramisu u Bel Paese je nešto najljepše u životu što sam pojeo. Obrnuli su igricu.
Je li to u Igalo ovaj ili se misli na neki drugi?
Idem sjutra u HN pa bih kušao taj kolač ako je to taj?
Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Kačamak u Raj na Tari loš
Sent from my KB2003 using Tapatalk
"Story" burger u Story (City kvart). Baas baas dobar, 4,9 EUR.
Giros u Radinović fuliran crnim lukom, ja mislim da su čitavu glavicu stavili. Inače ništa specijalno.
Bio je bolji, sad bješe suv nešto ako znam... A gužva im je paklena sigurno, preko uru sam čeka fakin Glovo...
Odlicna hrana u restoran babi u tivtu. I sto me iznenadi uopste nisu velike cijene za tv.
http://babi.digitalnimeni.me/index.html
ocekujte jace cijene od sutra kada se snizena stopa vraca na 21%
nothing comes from violence and nothing ever could
Garden ih je povecao i na 7%, mozda ih sad snize kad se vrati pdv na 21%
I don't give a damn.
I am not i danger, I am the danger.
Gurmanska kod Jokića odlična, ali mi nije ništa bolja nego u Perper u Donjoj Gorici, baš su pata-pata.
Bite kod novog kruznog toka u bloku 6 se otvara u ponedjeljak.
Club sendvič od Gošovića pod zaštitom UNESCO staviti.
Sinoc u setnju, kad ajde reko' da svratim do Radinovića, uzeh giros ' Radinovic ', samo reko' makni paradajz posto sam vidjeo iskapanu pavlaku ili sto li vec po njemu pa je vec poceo zeludac da mi igra.
Oka sklopio nisam, nadutost, gorusica, katastrofa.
Da se makar izdvaja po necemu od bilo kojeg drugog girosa pa ni po jada. Ovako sto se mene tice zavrsili smo degustaciju, sad za sad.
Cetvoro ljudi iza pulta u 2 metra kvadratna pored onoga rostilja dje je 300 stepeni, ne mogu se okrenut' oko svoje ose koliko prostora imaju.
Pa ne moze bit' higijenski, nema te sile.
Dok ovo pricate prolaze mi 90-te kroz glavuneka baba je donesila u onaj frizidercic bureke i pancerote ispred skole...redovi su se tu cekali sve po HACCP-u haahha
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
Zbilja...danas ja u Terminal na krovu gore...i pred izlazak reko' da popijem casu vode za sank...tamo sanker stoji i kinu ono iz svega mozga u ruke...svi konobari se tome nasmijase, sala salu sustizase...on lagano samo uze case i poce da ih pere sa onim "kinutim" rukama aaaaajde jaaaaaaN
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks