Page 672 of 1249 FirstFirst ... 1725726226626686696706716726736746756766827227721172 ... LastLast
Results 16,776 to 16,800 of 31213

Thread: Vlada Crne Gore, 42. saziv

Thanks Thanks Given 
    21
    Thanks Thanks Received 
    613
    Thanked in
    280 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Daj da bajke ovdje ne pričamo. Nekoliko se puta dešavalo baš to što opisuješ.

U jednom slučaju je strana služba obavijestila o kontejneru i tražila da se zadrži. Dok je njihova ekipa letjela helikopterom ka Baru dobili su obavještenje da je naša carina "sve pregledala", nije našla ništa, brod je već pušten i isplovio.

U tome i jeste razlika između DPS i ove vlasti. Ovih tonu i po kokaina nikad DPS ne bi uspio da pronađe, koliko god informacija dobio sa strane.
    Neka, mogu da se izguglaju dostadašnje zaplijene. Sad neko možda zna da je granica DPS bila na 150kg ili 680kg, ali ja nisam vidovit. Kontrolisane pošiljke moraju da se isprate, ne pričaj stvari o kojima ne znaš dovoljno. Klan može da potkupi carinika i policajca, ali ne može da kontroliše protok informacija - Interpol, Europol, DEA, ako obavijeste o kontrolisanoj pošiljci, u lancu informacija je automatski jedan broj ljudi za koje klan ni ne zna, a koji neće da ostaju bez posla tek tako.

Mada, najlakše ćemo ovo da razjasnimo ovako. Trenutni šef kriminalistike u CG je Dejan Knežević, kojega Dritan i ekipa hvale, na gusle udaraju, nagrade uručuju, "krenula je pravda". Znaš šta je on radio prije ovog posla? Bio šef za narkotike, u sektoru Zorana Lazovića. Prije toga kod Bakovića. Čitav život radi droge, važi za čovjeka sposobnog, sa dosta kontakata međunarodnih. Dugogodišnji rukovodilac.

Dakle, direktno si optužio sadašnjeg šefa krim policije za ove stvari o kojima pišeš, da je neko propuštao pošiljke. Ja ga ne optužujem, ja ne mislim tako, nego ti. Nema ko drugi da je to radio, on je to morao znati. Ili se to o čemu pišeš nije dešavalo, ili je sadašnji Dritanov prvi policajac teško kompromitovan, nema treće. Možda i ima u ovoj osvježenoj CG, "morao je tako tada, al sad je došla sloboda, pa je ugledao svjetlost". Ne bi me ni to čudilo.

2. The Following 2 Users Say Thank You to Nije bitno... For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by Nije bitno... View Post
    ...Ili se to o čemu pišeš nije dešavalo, ili je sadašnji Dritanov prvi policajac teško kompromitovan, nema treće. Možda i ima u ovoj osvježenoj CG, "morao je tako tada, al sad je došla sloboda, pa je ugledao svjetlost". Ne bi me ni to čudilo.
    To o čemu ti pišem se desilo, jer su mi pričali stranci kao objašnjenje zašto godinama nisu sarađivali sa našom carinom uopšte, a posebno sa ispostavom u Baru.

Ko je kriv, zašto je kriv ne znam i ne interesuje me. Pojedinci su tu nebitni, jer su oni samo simptomi sistema koji je DPS stvorio sa jednom namjerom - da šverc, cigareta, droge i ko zna čega ostalog teče neometano.

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Mislim da prisustvo predsjednika države protestu daje sigurniju dimenziju. On je tu da smiri situaciju i pokuša sebe predstaviti kao mirotvorca, dok je spc remetilački faktor, a dritan i zdravko pizde koje rizikuju mir slušajući spc. Ima uticaja na okupljene građane, a i policija će ga respektovati.
    To je sva igra.

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

5. The Following User Says Thank You to opmne For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    7,389
    Thanks Thanks Received 
    4,781
    Thanked in
    2,448 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    Malo ti ipak bezveze prica.
    Jeste da Krivokapic malo licemjerno gleda na Veljovicevu izjavu, ali opet nije postojalo nikakvo zakonsko utemeljenje blokade Podgorice, osim DPS procjene da im se drma vlast. Koju je Veljovic sprovodio.
    Tako da opet Krivokapicevo pozivanje policije da ne postuju bukvalno nezakonitu naredbu, nije isto sto je radio Veljovic (prebijanje u Budvi, prebijanje u Podgorici jer sjede na trotoaru, prebijanje u BD za dizanje 3 prsta....)
    Iako vidim da se forsira DPS mantra svi su isti.... Nisu.... Nikako nije isto Krivokapicevo pozivanje policije, koje ne znaci nista, i nije znacilo na kraju nista, sa Veljovicevim mlacenjem naroda i gusenjem suzavcem.
    Znam da bi ti volio da ti mi kazemo da je isto, ali nije....

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
    Ada čuš,

nije isto kad neko moj nešto radi.Moji uvijek imaju viši cilj i valjani razlog, čak i kad je doslovce isto ipak nije isto.

Lijepo je to davno definisao Gran Bregović "to je kao kad ja prdnem, svima smrdi samo meni ne"

Thanks Thanks Given 
    7,389
    Thanks Thanks Received 
    4,781
    Thanked in
    2,448 Posts

Dragi forumaši da nastavimo ođe da đeljemo...

Evo koliko nas je, recimo deset-dvaes zaludnjaka. I sve što mi zajedno dobijemo para od države, uključujući penzije, dakle dok kašiku razdužimo, biće manje nego što su jedna Valerija ili Irena Radović od države izmuzle do svoje 45-te godine u nenarodnom otuđenom antisrpskom režimu. Ovo samo ono što im je regularno sjelo na račun. Ne računamo ni evenutalnu štetu Saveljiće kao CFO Plantaža ili npr. poravnanje koje je država platila zbog toga što je Radovićka kao ambasador mobingovala francusku državljanku koja je radila kao local staff.

Doduše, kad se doda i nekretnina koju je čupnuo nije nam ni Zdravko za bačit kako se provoza...

A vjerujte novi isto tako gledaju da se provozaju. A mi da nastavimo mi sa glođanjem i navijamo za naše glodare države... Može i tako.

Jedne rede reče jedan lik za sportske kanale "programi gdje multimilioneri napuvanim mjehurima zabavljaju sirotinju i propale kockare". Tako i ova naša politika... Sport nam je kanta, pa za nešto da se navija.

Sem ako ste stvarno poluđeli pa vjerujete da "rad za opšte dobro" čini više od 5% u akcijama političara. U nekim zemljama čini. Ali, ne zbog političara, već zbog toga što ih je narod stiska. Da sam političar, poželio bih narod kao naš. Glup, lijen, posledično siromašan i jeftin za potkupiti. A naši političari samo se ponašaju onako kako bi se ponašao bilo koji average Jovo da je vlassssss.

8. The Following 2 Users Say Thank You to Gagarin For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,933
    Thanked in
    1,455 Posts

Quote Originally Posted by Caesar View Post
    Dolazak predsjednika, kog btw ne lajkujem ni malo, je zapravo garancija da ce sve mirno proci. One nema vise kredita ni kod koga. Ovo rizicno za njega. Jedan incident i zavrsio je zauvijek. Mirnim okupljanjem kupi poene al je pitanje ko ce mu doci imajuci u vidu njegovu ne tako slavnu reputaciju.
    Ovo sto je Milo uradio je u sustini poziv DPS glasacima da dodju na Cetinje u sto vecem broju. Proslo sve mirno ili ne, ovo je demonstracija moci.
    My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.

10. The Following 4 Users Say Thank You to VanjaTheMan For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    26,129
    Thanks Thanks Received 
    8,392
    Thanked in
    4,129 Posts

Quote Originally Posted by zvoncica View Post
    Prebrzo je ova nevjesta dobila činove, što reče asc da je ne uvatiše iduće godine bi do maršalice dogurala Ali bez obzira mislim da ljekari ne moraju nužno da prodju vojnu obuku, pogotovo da završe vojnu školu, koliko se sjećam oni su radili pri vojsci i išli na terene i to im je io neki rad koji se nagrdjivao činom, onda su tu unaprijedjenja zbog sticanja zvanja, zbog specijalizacija i sup specijalizacija tako da ljekari skoro pa lagano dolaze do činova, ali ipak..za dvije godine ne bas od ničega do majorice

@extravaganca crkao bi da me ne pomeneš...sa predsjednikom se slažem u jednom dijelu njegovog izlaganja koje je btv bilo jutros a nijesam imala kad da se odmah izjasnim pa si vala mogao do sjutra sacekat prije no me prozoveš
    Već sam rekla, ponoviću, da smatram da je SPC trebalo da napravi ustupak i da ne insistira na Cetinju kad je već nastao problem, nego da u duhu pomirenja izmjesti taj svečani čin za svoju pastvu, međutim ne mogu da ne pohvalim, a mislim da sam i sinoć to uradila, kao jedan civilizovan korak to što su odlučili da se obred obavi unutar manastira bez vjernika i sabora ispred manastira...lično, kao neko ko nije vjernik ne znam što se unutar crkve zbiva i ne zanima me, tako da je po meni to jedno potpuno ok rješenje....
    Što se drugog dijela izlaganja tiče smatram da je predsjednik prenaglio...nije mi se dopalo, prosto jer nije pomirenje iako ne vidim ništa loše u tome da bude tamo....mozda je to, što reče ceasar jedan garant da do bilo kakvog problema neće doći...osim ukoliko nije (nijesam slušala samo sam novinarske interpretacije pročitala) bio militantno raspoložen....što mi se ne bi dopalo nikako jer sa uvijek protiv bilo kakvog nasilja i poziva na isto. Tako da to vrlo oštro osuđujem.
    A nije Milaš magarac, to je za premiejra rezervisano, Milaš je na moju veliku žalost krenuo nekim putem koji meni odavno ne paše...možeš ti prozivati, a ne možeš koliko ja mogu odgovarati, ali osnovna razlika izmedju mog poimanja pravedne države i tvoga je što ja mogu da podržim pogrešnoga državnika, da ga obožavam, što ću ljudsko sam biće. pogriješi se, ali kad ukrade reći ću ukrao je, kad slaže reći ću slagao je, kad opustoši reći ću opustošio je....i zato sam ga se odrekla, a ti ćeš kad tvoj ukrade reći "a Milo koliko je krao!?", kad slaže reći ćeš "a nije on tako mislio no ti mrziš Srbe" , kad napravi glupost i ispadne magarac reći ćeš "vi sve srpsko mrzite i smeta vam pošten čovjek a podržavate lopova, svi ste lopovi i mrzite srbe".... ni u jednom slučaju kukalom nećeš reći da je pogriješio što god da uradi...Nagradno pitanje: koliko se ti razlikuješ od ovih milovih poslušnika tzv komita i ostalih koji će da Milaš predne reć da lijepo miriše, koji će da Milaš naglo odluči da mrzi komite postat očas posla četnici? (ovo je retoričko pitanje )
    Hahahaha.
    Dobro je, danas dva primjera gdje forumaši kažu kako su griješili jer su podržavali DPS godinama. Obožavati državnika.To je još bolje. Dovoljno govori. I sve bi to bilo fino ali ti Ipak nigdje ne kritikuješ tog tvog obožavanog državnika. Ali zato za najmanju grešku nove vlasti udariš iz svih snaga. I onda počne prebacivanje kako ja žmurim na postupke ovih "mojih". Što je laž. Ako si se ti pravila slijepa na sva nepočinstva DPS a i sad to pokušavaš opravdati svojom greškom tako što i dalje braniš DPS-Đukanovića, a prebacaš meni da žmurim kao ti, što ujedno nije istina, neće da može. Mora ti se kazati šta radiš.
    Ti isto kao @Nije bitno... koji će nas evo još ubijediti da DPS nije imao nikakve veze sa kriminalom u državi i kako je policija tukla narod ne po naređenju, već ima tamo budala pa oni sami krenu po narodu. Ne znam samo da ju pokušava ovo kao ti da opravda sebe što godinama podržava DPS ili se i dalje nada da će mu se vratiti DPS. Ali polako, sitnim koracima, bićete vi vjernici najveći ako Zdravko ostane 2, 3 mandata. Dobro pamti ovaj forum pa možemo lako naći iznijete stavove i od prije 15 godina.

Sent from my KB2003 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by Gagarin View Post
    Ada čuš,

nije isto kad neko moj nešto radi.Moji uvijek imaju viši cilj i valjani razlog, čak i kad je doslovce isto ipak nije isto.

Lijepo je to davno definisao Gran Bregović "to je kao kad ja prdnem, svima smrdi samo meni ne"
    Aoh mene, pardon sine.
    Cisto da ti pomognem. Slova napisao nisam za Djukanovicevu izjavu. Malo mi je smijesna, vuce ka necemu, ali opet njegovo pravo.
    Da je poceo da prica o protestima kao civilizacijskom dometu demokratije....onda bih i ja vjerovatno imao drugaciji stav.
    A za ovoga isto tako imam pravo da kazem da je splacina. Pricas o protestu a 1600 ljudi i dalje ima posledice sa tvog vidjenja protesta, pa nece bas da je isto.
    Krivokapic je potegao privatnu tuzbu protiv Veljovica.
    Nisu mu dosli na vrata od stana da ga razvlace po marici, kao sto je policija radila po Bijelom Polju i Beranama prosle godine.
    Tako da nije isto, iako je to klasicna DPS mantra da se svi kroz isto blato vuku.

Thanks Thanks Given 
    7,389
    Thanks Thanks Received 
    4,781
    Thanked in
    2,448 Posts

Aoh mene, pardon sine.
    Cisto da ti pomognem. Slova napisao nisam za Djukanovicevu izjavu. Malo mi je smijesna, vuce ka necemu, ali opet njegovo pravo.
    Da je poceo da prica o protestima kao civilizacijskom dometu demokratije....onda bih i ja vjerovatno imao drugaciji stav.
    A za ovoga isto tako imam pravo da kazem da je splacina. Pricas o protestu a 1600 ljudi i dalje ima posledice sa tvog vidjenja protesta, pa nece bas da je isto.
    Krivokapic je potegao privatnu tuzbu protiv Veljovica.
    Nisu mu dosli na vrata od stana da ga razvlace po marici, kao sto je policija radila po Bijelom Polju i Beranama prosle godine.
    Tako da nije isto, iako je to klasicna DPS mantra da se svi kroz isto blato vuku.

Krivokapic je podnio krivicnu prijavu orotiv Veljovica za skoro pa identicnu rabotu koju je on cinio na Bioce kad je bio opozicionar.
    Slozicemo se da pamet nije prva stvar na koju se pomisli kad se pomene premijer, ali ovdje pokaza standardnu crnogorsku proncipijelnost “kad ja prdnem meni ne smrdi”.
    Doduse ni za Veljovica ne pomislis prvo na inteligenciju kad ga neko pomene.
    Tako da pustimo taj sudar titan nek ide svojim tokom i samo se ponekad nasmijmo, mislim da je najzdravije.
    Bice zanimljiv press sjutra oko gudre. Izuzev ako Krivi ne uzme banak izgraje se i ode…
    Ako stvarno puste Klikovce onda ce biti zabavno i na pressu i ovdje objasnjavanje kako su drugi krivi.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    8,719
    Thanks Thanks Received 
    3,867
    Thanked in
    2,309 Posts

Quote Originally Posted by opmne View Post
    Mislim da prisustvo predsjednika države protestu daje sigurniju dimenziju. On je tu da smiri situaciju i pokuša sebe predstaviti kao mirotvorca, dok je spc remetilački faktor, a dritan i zdravko pizde koje rizikuju mir slušajući spc. Ima uticaja na okupljene građane, a i policija će ga respektovati.
    To je sva igra.

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka
    Juche na onome ruchku za ovoga Redzepa shto prpremishe...Drile i Milash cakulaju ka extra jarani,uz osmijeh naravno,eto tako.
    ...

Thanks Thanks Given 
    2,234
    Thanks Thanks Received 
    2,980
    Thanked in
    1,245 Posts

Quote Originally Posted by VanjaTheMan View Post
    Ovo sto je Milo uradio je u sustini poziv DPS glasacima da dodju na Cetinje u sto vecem broju. Proslo sve mirno ili ne, ovo je demonstracija moci.
    Neko je njega dobro pritisnuo i na ovo natjerao. Metak u prazno, potez ocajnika al mozda se neko prepane. Samo da bude dovoljan broj inspektora u civilu medju vjernicima da ne bi bilo posle da su odatle izleceli i picvajz napravili neke virtuelne kobre, tigrovi, kazuari, kenguri itd.
    γνῶθι σαὐτόν

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

https://m.cdm.me/ekonomija/otvoreno-...ate-korupciju/

Da nece ko ovo komentarisat ili cemo zmuriti i pricat o crkvi
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Tek sad ti je CdM rekao sta da mislis. Pa o ovome se pricalo ima dva mjeseca, kada se dostina ovdje pitala kako to da se ponovo potpisuje ugovor sa istom firmom, i iznijeti isti ovi podaci.
    Da je privatna firma sa kojom se ima ugovor, firma bivseg clana borda koji je postavio DPS.
    I da je ugovor los, jer je troduplo ispod sadasnjih cijena. I da ne moze da se nastavlja sa praksom koja je bila u bivsem bordu.
    Nego te tad vise zanimala crkva ili koja god vec nacionalna glupost.
    Na vrijeme se ukljucujete, svaka cast

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Tek sad ti je CdM rekao sta da mislis. Pa o ovome se pricalo ima dva mjeseca, kada se dostina ovdje pitala kako to da se ponovo potpisuje ugovor sa istom firmom, i iznijeti isti ovi podaci.
    Da je privatna firma sa kojom se ima ugovor, firma bivseg clana borda koji je postavio DPS.
    I da je ugovor los, jer je troduplo ispod sadasnjih cijena. I da ne moze da se nastavlja sa praksom koja je bila u bivsem bordu.
    Nego te tad vise zanimala crkva ili koja god vec nacionalna glupost.
    Na vrijeme se ukljucujete, svaka cast

Kako je naveo, Krivokapić je “hladno odbio prijedlog” resornog ministra Bojanća i predložio ljude koji ce ispunjavati njegove naloge “kao što je radio Đukanović.”

Jesi na ovo mislio ili na ovo
    “Sve su prilike da poslovni uspjesi do kojih smo došli sprečavaju neke mutne radnje i da iza ove smjene stoji korupcija. Da nešto nije u redu, i da postoji opstrukcija sa Krivokapiceve strane svjesni smo bili kada se odložila prva redovna skupština akcionara 30.juna, pa zatim 30.jula i evo konacno najave da ce se održati 30.avgusta”, ocjenjuje Kordić.

Nema veze o tome sto ti pises i Kordić nego spinujes pricu kao i uvijek.
    A i ja sam tada prvi postavio tu pricu o kojoj ti sad pises tako da mi nije Cdm otvorio oci nego Sinisa Lukovic.
    Da nece tebi Korsic da otvori ili ces preskocitintu temu i spinovat, ja crkvu odje najmanje pominjem i najmanje o njoj pricam, nego ti malo lazes kao po obicaju

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

A sta spinujem pricu. Jeste, dokazani si borac protiv korupcije na forumu. Zivjeti se nije moglo od tvojih prozivki svega i svacega. I prije i sad.
    I sta je spin. Samo sam rekao da se o ovome pricalo, da je novi bord direktora kojeg je postavila ova vlada, ponovo potpisala isti ugovor, sa istom firmom koja je bila i prije.
    Je li to ista praksa ko i prije, jeste... I sve ovo receno i prije, n3 znam sta te sad iznenadjuje.
    Ah da, sad interesuje CDM, pa interesuje i tebe.
    Pa ti se cini da niko nije o ovome pricao.
    Nego tada je tebi i CDM bila bitnija neka nacionalna prica, pa si preskocio sta smo pisali o ovome....
    A ko laze.... Pa dobro.... Svako ima pravo na svoje vidjenje i da mu misljenje formira portal ili sam primijeti devijacije....
    Polako..... Stices ostale.... Kratko si u opoziciji....

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Ja ti pricam o jednom ti opet spinujes pricu.
    Odje se pise o korupciji Krivokapica instonje smjenio clanove odbora sto je Bojanic postavio a stavio svoje.
    A ovo nije tekst CDMa, nego otvoreno pismo Kordica nego ti ne razlikujes tekstove, obajvestenja i otvorena pisma.
    Ovo je trebalo da objavi i Vijesti jer se i njima poslalo nego neće.
    Evo mozda ces ovo iskomentarisat?
    Da li je na sastancima sa predsjednikom DPS-a Milom Đukanovićem, uputio pitanje, ko stoji iza zakupaca brodova Crnogorske i Barske plovidbe, i ko je dijelio ogromnu dobit na štetu kompanija? Koje je kriterijume Krivokapić imao u vidu prilikom donošenja odluke o smijeni tri člana sadašnjeg Borda direktora, s obzirom na činjenicu da smo sve odluke donosili jednoglasno? Da li je primijenjeno izvlačenje iz šešira ili neki drugi, samo njemu poznati metod”, naveo je Kordić.

P. S.
    Jesi ti u opste procitao to sto jenKordic napisao ako jesi jesi li shvatio to je pitanje

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Kakav si ti sampion. Procitao sam sta je napisao Kordic. I sta sa tim?
    Nikako da ti objasnim da mene personalno ne zanima ko je koga postavio, i zbog cega.
    Je li prethodni ugovor bio na svaki nacin problematican i vjerovatno koruptivan. Jeste.
    I nova vlada bira bord koji to radi opet. Prijatelju, meni licno je pojedinacna odgovornost glupost. To ostavljam DPS matrici.
    Nova vlast treba da prekine sa starim praksama. I pojedinacno me ne zanima previse ko je kriv.
    Samo ocekujem da ko god da je da odgovara, a ostatak snosi politicku odgovornost za neregovanje na vrijeme.
    Pojedinacno.... To sa budvanskim DPSom
    ..

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Znaci personalno te ne zanima sto npr premijer radi isto sto je i DPS radio, ali kad radi to DPS onda je lopovluk a kad to radi Krivokapic onda te ne zanima.
    Okrece se glava na drugu stranu.
    Ovdje je direktno optuzen da je smenio Bojanic eve kadrove (svog ministra) da bi postavio svoje da moze da radi ko zna sto.
    Ali ajde da okrecemo glavu na drugu stranu ili sto bi rekli forumaskim jezikom personalno me ne zanima.
    Nego kad je ono protest, da se vratimo zivotnim temama.
    I da opet ona ista matrica tvoja, a dje si bio....

Thanks Thanks Given 
    1,457
    Thanks Thanks Received 
    1,186
    Thanked in
    583 Posts

Бојанић не изгледа као неко ко ће ћутати. Чућемо сигурно тачно шта је проблем и да ли се наставља по истом калупу у случају пловидбе.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
    Sate sate sate

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by nimfa View Post
    Бојанић не изгледа као неко ко ће ћутати. Чућемо сигурно тачно шта је проблем и да ли се наставља по истом калупу у случају пловидбе.

Nesto se nije glasnuo kad su mu makli par njih iz borda EP, al ajde da vidimo. Bar ne javno, sta se desava iza zatvorenih vrata ne znamo

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    Znaci personalno te ne zanima sto npr premijer radi isto sto je i DPS radio, ali kad radi to DPS onda je lopovluk a kad to radi Krivokapic onda te ne zanima.
    Okrece se glava na drugu stranu.
    Ovdje je direktno optuzen da je smenio Bojanic eve kadrove (svog ministra) da bi postavio svoje da moze da radi ko zna sto.
    Ali ajde da okrecemo glavu na drugu stranu ili sto bi rekli forumaskim jezikom personalno me ne zanima.
    Nego kad je ono protest, da se vratimo zivotnim temama.
    I da opet ona ista matrica tvoja, a dje si bio....
    Prijatelju, jesi li ti dobro. Sad cu vec da se zapitam.
    Pisem li ja jezikom ili recenicama koje ne razumijes ili ti tesko da shvatis.
    Koji dio nisi shvatio, da ti pomognem.
    Vlada je postavila novi menadzment.
    Novi menadzment je potpisao koruptivni ili ugovor los za drzavu.
    Vlada je politicki odgovorna za los izbor kadrova koji je predstavljaju.
    Ljudi pojedinacno su odgovorni za ucinjena djela.
    Sta tebe zbunjuje. Sto ne pricam o Krivokapicu. Sto bi me personalno zanimao Krivokapic. Iato kao sto me personalno ne zanima Ivanovic ili Marovic.
    Vlada i skupstina su odgovorne za politicki sistem i primjenu zakona drzave.
    Ovi to kilavo rade ili nedovoljno brzo i poprilicno polovicno ili lose. Ne krivokapic, nego vecina vlade.
    Sta tebe zbunjuje u tome....
    Sto necu reci vratite DPS. Necu.... Ali da su ovi sada odgovorni za nastavke nekih praksi i nekih postavljenja ili nemanja ostavki. Jesu. Ne pojedinacno, nego kao predstavnici vlasti.
    Je li ti sad jasnije.....Dalje od ovoga stvarno ne mogu.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Druze, ajde da ti pokusa rasciniti nesto.
    Covjek je direktno optuzio Krivokapica da je promjenio Bojanicev kadar da bi mogao krade. Nije tako rekao ali vristi to iz teksta. Direktno optuzuje premijera da se bavi korumptivnim radnjama. Nego ajde imas ti svoju teoriju, ne zanima tebe to ni koliko Vijesti. Ajde da se pravimo mrtvi

Thanks Thanks Given 
    242
    Thanks Thanks Received 
    1,813
    Thanked in
    913 Posts

Quote Originally Posted by nimfa View Post

Nisam nesto primijetio da ikoga u Vladi interesuje sto on ima da kaze niti da njegova kritika ima neku posebnu tezinu.
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Samo da se DPS ne vrati ... to je jedina bitna stvar koju vlada treba da garantuje ... za sad im dobro ide ...
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    Druze, ajde da ti pokusa rasciniti nesto.
    Covjek je direktno optuzio Krivokapica da je promjenio Bojanicev kadar da bi mogao krade. Nije tako rekao ali vristi to iz teksta. Direktno optuzuje premijera da se bavi korumptivnim radnjama. Nego ajde imas ti svoju teoriju, ne zanima tebe to ni koliko Vijesti. Ajde da se pravimo mrtvi
    Ko se pravi mrtav. Aman druze, ne interesuje nikoga ovdje neko personalno. Nije nama isao na zivce personalno ni Djukanovic, ni Ivanovic, ni Boskovic....
    Niti nas sad interesuje Krivokapic, Spajic, Bojanic....
    Mi smo bili protiv sistema koji je kreiran, isto kao sto sada pisemo protiv devijacija sistema... Ne pojedinaca u sistemu.
    Ja cu pisati protiv sistemskih gresaka, a ti pricaj o Krivokapicu....
    Meni licno vlada ne radi kako treba. Meni je Borinovicka isti kadar kao i Kavaric. Kojeg opet ne pominjete, a Posjo mu je dao platu od 1400 eura da sjedi u Podgoricki savjet za borbu protiv kovida. Vidim ide mu od ruke taj pokusaj. Prave se mrtvi svi.
    Bojanic i Milatovic se slikaju u Kolasinu sa onim malim pojmasem iz DPS koji je direktor skijalista. Ocekujem li nesto od toga, da. Ocekujem da uspu jos 60-80 miliona u isti promaseni projekat, koji i dalje vode isti promaseni ljudi...
    I ovako pojedinacno mozemo do sjutra.... Problem je sistem, a ne pojedinci u njemu....
    A sto se tice da ih niko ne dira.... Pa evo iz Vijesti
    https://www.vijesti.me/vijesti/polit...nasljedje-osta
    Zamisli jos neko se bavio ovim i tekst je izasao posto smo ja i ti poceli raspravu

Page 672 of 1249 FirstFirst ... 1725726226626686696706716726736746756766827227721172 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)