Imam (ili sam imao) koronu sa simptomima ili bez simptoma ali imam antitijela
Pozitivan sam (ili sam bio) ali bez simptoma i nemam ili ne znam da li imam antitijela
Nisam ili ne znam da li sam (bio) pozitivan
Bravo ti ga.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Ne znam nikoga da je primio vakcinu da je lose previse podnio, sve ok.
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Tu es mon héro!
Jesi li je ti primio?
Ne jos...
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Tu es mon héro!
Sto čekaš?
Mene danas zglobovi i misici bole ubijaju, ustat ne mogu.
rame me boli ka da me je macom ubio neko u njega.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Poslije Fajzera dan ipo me ruka boljela i to je to. Nijesam još revakcinisan ali kažu da je poslije revakcine isto obično boli ruka i to je to
One Ring to Rule them all...
Mjerih antitijela posle sinofarma 15![]()
Ruka 2 dana posle fajzera i spava se.
Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
pretpostavljam 1, u tom slučaju je OK
She is only here to annoy herself!
Kad smo već kod toga, kolike su cijene testa na antitijela po privatnim laboratorijama? Ima li ispod 20?
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Poshto smo se edukovali maximalno,da ne guglam,je li moguce da vakcina aktivira recimo polensku alergiju na koju sam zaboravio prije 15g?
...
Sto vise to bolje. Neko ih uopste nema a prelezao je covid. Neki sto su preboljeli pa se vakcinisali imaju preko 150.
invitro je 17 cini mi se
Ne, nisu, vec "su" rekli da ko je u mogucnosti (citaj "ima vezu) i ima teze simptome obavezno, ako moze, dobije vitamin D intravenski jer je to jedini nacin da djeluju super-brzo. To sto ti izvlacis stvari iz koneksta da bi pokusao da poentiras je druga prica...
Da ne pricamo o tome da nisi imao/imala pojma da se vitamin D i C uopste daju intravenski kroz infuziju.
Na svoju ruku naravno da nikome ne padne da bilo sta radi bez konsulatcije sa doktorom.
Izolacija ide od prvog pozitivnog testa. Be happy da je 14 dana, ja sam lezao 21.
Upravo je tu i najveci problem nastao. Da nije bilo politicke igre i propagande vjerovatno bi cijeli svijet vecinom bio vakcinisan, neko Pfizerom, neko AZ, neko Kineskom itd. Al' ne, ne, nece moci, EU mora da uvali onu stvari Britancima, Ameri Kinezima i tako u krug...
Sta vise, novija istrazivanja pokazuju da AZ dosta bolje sprecava teze oblike bolesti ("delta soj") nego Pfizer recimo. To sto AZ nije preporucena pojedinim grupama ljudi ne znaci da je niko drugi ne bi trebao primiti.
April prosle godine lezah 28 dana kad se vratismo iz inostranstva. Tada je bilo 14 u drzavni karantin, pa 14 kuci... Ne ponovilo se.
Testiram se opet u ponedeljak, s obzirom da mi je preko nedelju dana proslo od prvih simptoma. Racunam da ce to bit negativno.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
nikakve svrhe nema da se testiras sad ako si dobro
Ja bih se testirao pri isteku izolacije i to je to. Nema poente testirati se u medjuvremenu.
Uostalom tako i uradih prije 5-6 mjeseci.![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks