Sve me strah da se kopalo jer je postalo plitko
Optrilike kako kome odgovara.
Usvojen statu MNE worksa. Sad ide odabir kandidata za Bord i direktora. Da vidimo ko se prijavio ili ce dubina svoje da odradi.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Sve me strah da se kopalo jer je postalo plitko
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
ako ne bude neko iz NVO i Vijesti neće se brojati ovo
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Dako bude strucnjaka iz min fin, koji su dosli na krilima prosle vlasti, da se prijave... da nas spase...
A ono nema revnasizma ali sumnjam da ce ikoga od prethodne garniture uposliti tamo.
Srecom ima ovih kadrova koji su se bavili ''ugovaranjem poslova sa klijentima – svadbe, maturske večeri, doček i smje-štaj sportskih ekipa i organizaciju drugih događaja poput manifestacija Dani meda, Dani drenjina, Džip reli i slično'' koji ce to jednako da omunje.
Jer strucni kadar da bi zaposlili morali bi iz privatnog sektora da privuku nekoga, a taj neko vec prima 1500 ili vise pa se nekako ne isplati.
Svakako jos jedna drzavna firma, i drzavna administracija koja raste. Sjajno.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Za direktora nacionalnog parka Skadarsko jezero postavili momka koji je zavrsio DIF u Niksic. Sta reci. Rezultati NP Skadarsko jezero za ovu turisticku sezonu su izvrsno pokazali valjanost te odluke
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
@opmne
Evo ti ga drugar
Sent from my KB2003 using Tapatalk
Priča li iko išta o ekonomskim temama na ovi forum od kad se promijeni vlast?
Spremaju se autobusi iz Srbije i Banja Luke... pred vode ih Stanivukovic i Djuka.
Spasa nema CG...trebaju da nas sa BiH zecementiraju i da nas nema.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Hahahahahahaha
Sent from my KB2003 using Tapatalk
A tako i treba URAsima. Nego srecom brzo ce novi izbori. E onda ako opet pobijede Becic i Abazovic, tad nas treba zacementirat kad neko takvim klovnovima moze dat glas. I da, prije nego pocnete da nabrajate likove iz dps-a, da, bolje je njih glasat no Zdravka Becica i Abazovica
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Izbaci ono AKO.
Bez Bečića i Abazovića nema vlasti u CG tokom narednih deset godina. Svi ostali su upitni, oni nisu.
Мени је једна ствар занимљива.Како Абазовић мисли да догна аутобусе пред манастир, аутобусе закићене иконографијом и сличним стварима.Реално у ЦТ постоје само три улаза, па ми није јасно, хоће ли их вућ кроз Центар, или ће исељавати Белведерску и све улице у наставку, или колико је паметан можда све од Бајица ка центру?
Држава може спровести све што жели, питање је какаве ће то имати послиједице.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Mozda je slucajno, ali jeste li primjetili da je broj ubistava znacajno smanjen u prethodnom periodu?
Mozda je slucajno sto saznajemo da je gajenje marihuane na plantazama sirom CG bilo veoma rasprostranjeno i ocigledno tolerisano.
Meni je ovo bitno, puca mi murica za zelenase i bjelase.
Sent from my SM-A515F using Tapatalk
"The best argument against Democracy is a five-minute conversation with the average voter."
Zbilja što se tiče ovih plantaža marihuane do prije po godine za ni jednu ne čuh, a u ovih pola godine eo niču ka pečurke, sprdnja...
Što se najtežih krivičnih dijela tiče, stopa je drastično opala i ovako "odokativno" no da ne ureknemo...
Sent from my M2101K9G using Tapatalk
Е то је и мени пало на памет, ово за марихуану. Добро је добро је.
Охрабрује и ово за цигарете што се ради. Ево 30 година се Ђукановићи пуне од шверца. Доста је било
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Sate sate sate
To što se sadi trava to je masa naroda ostalo bez posla pa da pokusaju.
Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka
Mislim da smo generalno zreli za dekriminalizaciju lakih droga.. Samo ih staviti pod regulaciju/nadzor države..
Što se tiče teškog kriminala, definitvno se osjeća da je došla neka promjena, ne želim da mislim da je ovo zatišje pred buru, nego da smo se prosto pomerili sa mrtve tačke.. Još kad bi to ispratili sa reformom sudstva/tužilaštva, imali bi državu dostojnu čovjeka..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks