Đedovina, najgora usluga u CG koju sam doživio...
Prvo konobar ne da da se śede pored rijeke jer su stolovi za 4oro (nas 2), a bukvalno ih 90% prazno (i ostali su prazni svo vrijeme dok smo bili)... Onda pokušava da proda jučerašnje pečenje kao preporuku, veli neki vole tako... Mora se dozivati svo vrijeme iako ima 4 stola u reonu zauzeta... Ćera ljude koji sami śedu za sto sa više mjesta, uz viku "ne može tu, ne može tu" sa 10m razdaljine... Na kraju nije došao poslije 2 zvanja za faking dezert, te se pokupismo i pobjegosmo...
Jedino što je stvarno odlično bilo je jagnjetina, uboli smo je taman kad su je skidali sa ražnja...
Sent using Tapatalk
#fakenews
Mene i dalje nije jasno da ce neko u restoran cekati 2 SATA da se spremi jelo... Ako si dosao da pijes i usput jedes ok, ali dodjes npr gladan i da cekas...
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Tu es mon héro!
Šteta,prodjem često pored njega i spolja izgleda vrlo lijepo i sredjen sa mjerom i ukusom.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Kod Carevica danas na bifteke.
Nema greske, ljudi su ih apsolvirali.
Miks sireva, tip top.
Biftek u sosu od tartufa, doktorat.
Biftek medaljon u sosu od crnog vina, standardno brutalan.
Prije jela Bottega proseko i nema greske.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pretplata i kod Carevića.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Ima li dje menija iz Djedovine?
I don't give a damn.
I am not i danger, I am the danger.
Dostava hrane u Budvi? Neko je pominjao nešto dobro ali ne mogu da se sjetim
Sent from my KB2003 using Tapatalk
Ima na sajtu MANS oko uzurpacije državnog zemljišta...
Elem, nije loša hrana (bio sam par puta), evo lokacije Nacionalni restoran Carević
+382 68 816 261
https://maps.app.goo.gl/nEdyBAHM8w2YJAEH7
Sent from my 5025D using Tapatalk
Bijah juce u konobu Amanet blizu Kolasina (Matesevo). Sve je perfektno bilo, pogotovo jagnjetina ispod saca i kacamak. 10/10.
Moze neka preporuka za Zabljak i okolinu ?
Kakva je hrana u Sljeme ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
069/100-100
Necu placat kacamak na zabljak 9e ( ili 11? ) pa da cu gladan bit. Sljeme prslo…pola menija nemaju bas sekund prije proslo… fore
f6
lupo d'argento i najbolje priganice u lokalu s' ove strane misisipija
Jesu li to mijenjali recept u zadnje 2 godine, jer ono trouglasto što su prije prodavali kao priganice, priganica viđelo nije...
Sent using Tapatalk
#fakenews
Ovo i još gore očekuj svuda na Žabljaku posebno kad je vikend. Usluga je blagi užas đe god da sjedneš. Hrana u Šljeme je možda i najbolja na Žabljaku. Da li u Podgorici imaš 10 mjesta đe ćeš bolje i jeftinije da jedeš nego u Šljeme, imaš.
Sent from my KB2003 using Tapatalk
Na Zabljak jedem samo u Gorske oci. Podjem platim njihov svedski sto nesto ispod 10 eura i jedem kao covjek. Mada ne znam sad zbog situacije radi li, ali je prosle godine radio, sve bilo regularno.. Cini mi se da je vecera 7-8 eura, ali nemoj mi vjerovat'. Uglavnom ispod 10..
I don't give a damn.
I am not i danger, I am the danger.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks