Evo i za mjesto predsjednika DIK-a se prijavio advokat DF-a. Oni bas pokusavaju da zarobe sve institucije kao DPS.
A što se pa to DPS pita?
Ne stoje ove tvrdnje, ali nikako. Dobili su po dubini masu, i oni i Demokrate, da se ne lažemo.
Kadrove koje su postavili po OD su zastiđe.
Kako normalno da postavlja neko pravnika iz vodovoda, profesora fizičkog, portparola partije, sinove i ćerke za direktore bilo čega, sprdamo li se mi? To što je to na Balkanu normalno, nije na zapadu. Pa na Zapadu da postave takvog nekog ko što ovi naši rade narod bi ih kaznio i to bi bio prvorazredni skandal pa bi pljuštale ostavke.
Da je ovo normalan narod pa da kazni partitokratiju, nepotizam i koritašenje, ali avaj ideologija i/ili sitan interes su kod nas uvijek bitniji od toga da se glasa za one koji donose realno drugačiji pristup upravljanja državom.
Pomenuh neđe CIVIS, ljudi od imena i struke. Da je sreće oni sami bi kod nas imali 30%, a npr plenum 083 bi sam u NK vršio vlast.
Ne ne, teme su: zastave, rezolucije, nacije, crkva i ostale nebitne stvari za kvalitetnu vlast i živpt građana, a ovamo ti što trpaju prašinu u oči ili kradu do besprizornosti (DPS/SD/BS) ili trpaju koritaše (DF/SNP/Demokrate isto ko i DPS/SD/BS).
Kad već CnB ne može realno bez tu do možda 10+%, onda ođe treba neka nova snaga ala Možemo u Zagrebu, da počistimo ova nataložena partijska gowna sva.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Evo i za mjesto predsjednika DIK-a se prijavio advokat DF-a. Oni bas pokusavaju da zarobe sve institucije kao DPS.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
ali sukurica... mislim, dobro je sto je uporan, ali je rijetko smijesan lik za ovakve stvari, a i za bilo kakve
nothing comes from violence and nothing ever could
Sad će Lepetenac sa onom neće ura dat
Sent from my KB2003 using Tapatalk
Sjasi Kurta da uzjasi Murta. Politicari....generalno lazovcine koji poslije odredjenog vremena primarno gledaju da sacuvaju pozicije i beneficije. A narod vecinom naivan ili glup.
Ciklicna spirala smrti.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Mozda malo precerah sa lazovcinama al dobro.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
DPS se još pita tamo gdje se predsjednik pita, plus na mjestima gdje još imaju većimu, privredna komora, tužilački savjet itd.
Ja bih svakako volio da DF nema nikakvog uticaja, taman kao ni DPS, ali nije realno dok narod ne počne da glasa drugačije. Dobro je što su zadržani van vlade, dobro je što se pravi frka oko svakog partijskog imenovanja, dobro je, na kraju krajeva, što DF kandiduje idiote kao što je advokat Bulatović ili Jočić, jer time sebe slabe. Ali mislim da će ih teško biti držati baš ovoliko marginalizovane kako su sad. Njima se isplati da izazovu izbore pa makar dobili samo 15% opet će dobiti neka ministarstva u novoj vladi, a sad nemaju nijedno.
Možemo na nivou Hrvatske ima 14% i to je uzeo do zadnjeg glasače SDP. HDZ neokrznut od istoga nastavlja da vozi. Još sad kad je Škoro puka sa onom curicom, vratiće mu se tvrđi desni. Nikad jači.
Tako da su od svega samo zabetonirali postojeću vlast. No da ne duljimo ovdje sa Hrvatskom.
Kada gledam svađe u vlasti, vidim da se DF kači sa premijerom, DCG... Da se URA počela kačiti sa DCG. Samo ne vidim ni jednu situaciju da se DF kači sa URA. Niti da npr beogradski mediji razvlače URA kao DCG ili Krivokapića.
Tako da, ajde za početak da simpatizeri URA na forumu ne diraju DF, jer očigledno ni malo ne žulja partiju koju simpatišete. Nego su u ljubav samo takvu.
Možemo je uzela u Zagrebu koliko %??
Ok, drugačiji im je izborni sistem, ali kandidat Možemo je u drugom krugu uzeo čini mi se preko 60% glasova.
Ako budu radili dobro, sigurno da će imati zavidan rezultat na republičkom nivou.
Tabloidi pod kontrolom AV nikad nisu razvlačili Mila ko što sad razvlače Zdravka. Čudno??
DPS/SD/SDP neuporedivo više napadaju GP URA od DFa. Tvojom logikom, što simpatizeri DPS/SD/SDPa tolko pričaju o DFu kad oštrica napada tih partija nije ka DFu okrenuta. DF neuporedivo više pljuje Zdravka i Demokrate nego što to radi DPSu.
Ajmo ovako, ako posmatramo koja struktura za koga glasa sve je mnogo jasnije i kapiramo da kampanja za izbore ne prestaje, jer niko ne zna kad će biti izbori.
Demokrate i DF dobrim dijelom imaju glasačko tijelo na koje pucaju i jedni i drugi, tako da se kolju to što mogu. Glasači koji mogu da od CnB pređu ka DFu i obratno su na nivou izuzetka koji potvrđuje pravilo.
Iz istog razloga je i toliko oštra kampanja između GP URA i bivše vlasti. Jedino što glasači DPSa nisu toliko tu zbog ideologije. Ona im više služi kao "priča" koja pokriva lične interese, makar kod 50% tih glasača u pitanju su zapošljenja i neki benefiti koji se mjere u eurima, a koje im je omogućila bivša vlast.
Izgleda da Možemo ne ide baš kako su mislili. Kao i obično, jedno su bajke koje pričaš pred izbore, a sasvim drugom sudar sa realnošću gdje nekih 5% budžeta maksimum nije mandatorno. Već su pravili neke stative, tako da vidjećemo kako će se razvijati stvari tamo.
Rezultat u Zagrebu je bio dobar i zahvaljujući krepalom Bandiću i situaciji koja stvorena dvodecenijskom korupcijom preko Zagrebačkog holdinga koji je objedinio sva javna preduzeća (zvuči slično kao MW?).
Nego, batalimo Hrvatsku.
Moja je poenta da na forumu simpatizeri URA ili CNB uredno pišu kako je DF kancer. Za to vrijeme, niko iz CNB ne dira DF ni za što maltene sem što Jelušića ponekad uzvikne "KOMIFO".
Razumijem motiv CNB za takvo ponašanje. Ne diraj me, ne diram te. Nemamo istu ciljnu grupu, nismo konkurencija. Napadanjem DF neće CNB donit ni jedan glas, a kontranapad DF može štetu napraviti.
Sve OK. Strictly business.
Samo mi je onda malo smiješno kad se simpatizeri URA sa foruma nadaju slomu DF.
Mrsko mi je rovit po internetu, najblaže rečeno, nisi u pravu.Tabloidi pod kontrolom AV nikad nisu razvlačili Mila ko što sad razvlače Zdravka. Čudno??
Pogledaj uoči prošlih izbora, tokom litija npr...
Da sam maliciozan, rekao bih da ljudi vide samo kad im smeta.
A realno, napadaju koga gazda kaže.
Da, napadaju koga gazda kaze. A gazda nije davao naredbu da napadaju Mila ovako kao sto sad ovima rade, i vidljiva je razlika svima koji su zadnjih godina listali SRB medije
Sent from my phone
https://www.vijesti.me/v/561775?utm_..._share_counter
Napokon neke dobre, normalne price
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Ima malo vuckove price, cu zovu nas da pitaju sta radimo, kako smo dobriali svaka cast ako je i blizu istine
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Tu es mon héro!
Fina prica, samo za pola godine ima da cupaju kosu kad saberu koliko se naroda pozaposljavalo na drzavnoj sisi.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Mora to da se potrosi momentalno. Zovite DPS, oni imaju iskustva. Ne valja pare da stoje u kasu, sluti na sirotinju.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Realno, oni se ove godine nisu zadužili ništa, tražili su, stvarno u 5 do 12, da se omogući zaduženje radi refinansiranja. Nisu im dozvolili DF i SDP. Nema otpuštanja, ne smanjuju se plate i penzije, a nema novih zaduživanja.
DPS ekonomija se sastojala od besomučnog zaduživanja za potrošnju, došli smo od 700 miliona do 4 milijarde, raskrčmila se imovina i resursi, a nama standard realno oslabio u zadnjoj deceniji.
Da podvučem, DPS nije napravio održivu ekonomiju, država se iz godine u godinu samo dodatno zaduživala, a budžetske pare su se trošile nemilice i pojedinci dobro punili a neki samo seljački bahatili (mlađani Jelići u And1 i slični)
Spajić i ekipa oko njega, ako naprave našu ekonomiju da bude održiva, da može država da živi i da se isplaćuju plate i penzije i po nešto investira bez povećavanja duga.... onda da im se spomenik digne i stvarno treba čovjek da se zapita šta je DPS radio makar posljednjih 15 godina i kako smo dozvolili da nam takvi kreteni vode državu.
ali da se zapitamo sta je DPS radio zadnjih 15 godina pa ja ne mogu
O kakvom suficitu pricate, vidite li da je najavljeno ustolicenje Joanikija na Cetinju?
Sent from my SM-A515F using Tapatalk
"The best argument against Democracy is a five-minute conversation with the average voter."
A tek što nema popisa...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks