Jesmo li se za ovo borili skoj?
Jesmo li se za ovo borili skoj?
f6
Budalastina. Ocigledno je da se prave dilovi za podrsku zakonima od strane DF i Demokrata.
I pogledah one izvjestaje sto si okacio. Za ono neko treba da robija i iz stare i iz nove uprave.
Ovi do marta prodali preko 1/3 struje iz 2019, sto je nenormalno iako je hidro meteroloska situacija bila bolja. Opet smo i mi i okruzenje imali jis nekih restrikcija i ekonomija se nije vratila na nivo iz 2019.
A novi su nabili 10 miliona troskova proizvodnje vise, na upola proizvedene struje iz prvog kvartala.
2019 i 2021 kao da su dvije razlicite drzave.
Ne ceraj me da gledam partijske nastelovane pamflete, molim te.
Evo kad pogrijesim sta procitam, cutacu...
Bolje nego da gledam sta pisu
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Moguće da su dobro prodali ove godine jer je KAP vukao dosta pošto je dobra cijena aluminijuma. No sve je samo pretpostavka.
Imao sam neke akcije EPCG, kupio jeftino kad je bila muka na početak korone. Cilj mi bio da ih uvalim kad država bankrotira i krene ponovo da je prodaje. Dojadilo čekat, ma i kad viđeh novi menadžment prodadoh sa +20% za godinu, pa neka drugi prate.
Imaš poštedu od bilansa za vikend![]()
Pate li drugi uz dividendu, ili si bar toliko sačekao...
#fakenews
Cekaj, kako. Presjek za dividendu je, valjda, 31.12.
Ti si tada jos bio vlasnik dionica. Kasnija prodaja u martu je imala nikakvog uticaja na tu isplatu.
Ili ja nesto grijesim
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Vala gadluk teški. Živo me interesuje za ovaj menadžerski ugovor sa kim je potpisao. Jel to OD sam sa sobom, jel se to usvojeno na skupštini akcionara i ko je bio predstavnik akcijskog kapitala države na toj sjednici i po čijem nalogu je dao amin na tekts ugovora.
Čisto da znam koga da pljujem. Jesu li to koritaši među sobom ili je Bojanić dao zeleno svijetlo? Ako je Bojanić, jel tražio saglasnost vlade ili je sam donio odluku da izađe u susret ovom "vrhunskom menadžeru".
Nadam se da će vlada u perspektivi nekako donijeti pravilo da se Montenegro Works pita i oko ovih stvari. Pa ako je neko stvarno menadžer sa iskustvom da ide ovako nešto, uz uslov da su neki rezultati ostvareni, a da za partijske koritaše ovako nešto ne smije da prolazi.
Šta sad DF oburda vladu, neka nova smijeni Milutina i on uzme skoro 100k eura. Kome je ovo ok neka se zapita jel dobro sa glavom.
Oni prošli su ovako radili i protiv toga smo glasali. Malo je reć, nakon svega, za Milutina da je gowno partijsko pohlepno.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
DF+DPS = Pun SPuz
Sate sate sate
Vi se cudite okle pad profita u EPCG?
To vam je ono umanjenje racuna za penzionere i da se pomogne narod dok je korona.
Populizam kosta, a najjeftinije je preko drzavnih jasli vazda bilo, sad je i vazda ce biti.
Iznenadjujj vas zastitne klauzule? Ehh.
Nego rijesice to Montenegro Works ne brinite.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...ntenegro-works
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Opusti se. Samo lagano braCki. I malo kulturnije pisi. Znam da istina boli ali jbg.
Ne bunim se. A je li populizam jeste. Najgori.
Svakako mene nije sledovala beneficija niti sam imao ikakve koristi od DPS Vlade niti od ove. I sto se mene tice tako ce i biti do daljnjega. Uzmu poreze koje traze, platim racune i mirno spavam.
Nego ako bude gubitak i frka sa parama u EPCG oce li ti smetat da je dokapitalizuju od nasih para? Oce jel? Tada te dotice jel?
Eee lako je tudjim onim po kopriva mlatit.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Ја баш имам вјере да ће MW управо ријешити Дпс vol 2 . Тј бахаћење Дф-а у државним фирмама.
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Sate sate sate
Bojanic vs. Spajić
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Ma ne bre. Nego kontrolni mehanizam za kadrove df. Sto bi reka skoj ne pitaju se nista a i nisu se pozaposljavali mnogo, pa cemo napravit mehanizam da pokusavamo da ih kontrolisemo…
f6
Presjek je uvijek dan održavanja skupštine akcionara ako drugačije nije odlučeno. Kod svih kompanija u CG. Odnosno t-2 od tog dana, ako ih kupiš dobijaš dividendu, jer je saldiranje na t+2.
Usput, loš drugi kvartal valja zahvaliti i populističkim mjerama. Bješe nekih opraštanja 50% računa čim su zasjeli ili griješim?
Pitaju se realno minimalno za partiju sa 27 poslanika. Da ne nabrajam sad sve primjere njihove nemoći, od usvojenih principa vlasti, preko neučestvovanja u vladi, do otpuštanja Jočićke. Ja sam ubijeđen da će morati da dobiju više od ovoga što sad imaju, makar par ministarskih mjesta. I to će, realno, za njih biti marginalizaciijia. Zato i vrište ovoliko, jer su kao dobili, pitaju se manje nego DPS, a partneri u vlasti su im već odgrizli pola biračkog tijela.
To što neko očekuje da se vladajuća partija sa 27 poslanika ništa ne pita i da ne mogu dobiti ni direktorsko mjesto je em ludilo, em licemjerje u sistemu vrijednosti koji nam je DPS ostavio.
Oce li bit popisa zna li se?![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Brzo siSe i ti uklopio u okolinu, čim dodje u CG nije ni sletio na aerodrom odma identitetska pitanja :-D
Forever young, i want to be forever young
Aha, znaci nece bit popisa jer prognoze nikome ne idu u prilog.
A sto se tice izbora i popisa, ja sam samo posmatrac. Drzavljanstvo nemam a mrka kapa sad kad ga nijesam kod stare garniture "zavrsio".jedino 500k € da skupim za investiciju ako ta opcija jos uvijek postoji.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks