a po pisanju Vijesti......isto pisu sto i mi procitamo na interent tako da mogu Vijesti i sve ostale novine pisat sto oce.Ka da oni imaju informacije iz prve ruke.ja se kladim da Murinjo nece napustat Celzi do kraja ugovora.
mislim da kapelo ima plan da napravi novi real a to se ne moze uraditi za jednu sezonu... mada je spanija takva poslije 2,3 lose odigrane utakmice odma oce da smjenjuju trenere...
po pisanju vijesti jedino je manciniju klupa sigurna.... kapelu, murinju, cak i rajkardu nije![]()
...
a po pisanju Vijesti......isto pisu sto i mi procitamo na interent tako da mogu Vijesti i sve ostale novine pisat sto oce.Ka da oni imaju informacije iz prve ruke.ja se kladim da Murinjo nece napustat Celzi do kraja ugovora.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
To je i meni glupo, sto vidim sinoc mashu bijelim maramama i traze ostavke, a ne znam dje su bili prosle godine u ovo vrijeme... Barem su se oslobodili milionskih plata koje su davali beskorisnim igracima i odlucili konacno da podmlade ekipu, a svaka smjena generacija nosi losije rezultate. Sto bi trebali navijaci Milana da rade? Da postave bombu Ancelotiju, Galjaniju ili Berluskoniju pod kola? Mnogo su mi nesto razmazeni ti navijaci Reala. Oni misle ako su dosli Gago i Iguain, da ce da se prosetaju kroz prvenstvo... Kako ne. Vidji im klupu... De La Red... WTFTo im je DZOKER
Njima treba jos 5-6 igraca dobrih i duuuge pripreme da bi se to sklopilo MOZDA za sledecu sezonu... Nije Kapelo madjionicar da pretvori Real u Barselonu za mjesec dana
![]()
They used to call me tricky_kid, I lived the life they wish they did, I lived the life don't own a car, now they call me SUPERSTAR
Koroman potpisao za Zvezdu!
Konacno se dovode prava pojacanja ili bolje reci zamjene za igrace koji su otisli u poslednjih godinu dana.Moci ce rutinski da odigraju polusezonu, da pokusaju da se uigraju pa na ljeto...malo srece...
Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.
koroman potpisao sa 7 mjeseci do kraja ljeta(ukljucujuci kvalifikacije lige sampiona)ajde dako prodjemo ove godine qqqqqq
![]()
crvena zvezda-busan(juzna koreja)2-1
1-0 trisovic 35 min
1-1 tajson 75 min
2-1 purovic 75 min
ovo je inace 4 pobjeda crvene zvezde u pripremnom periodu![]()
e da jos da kazem da je bivsi reprezentativas brazila ZOZE KARLOS BAUER,ucesnik 2 svetska prvenstva,umro je u nedelju u 81 godini
Bauer je bio jedna od najvećih zvezda Sao Paola kasnih četrdesetih i ranih pedesetih godina prošlog veka. Klubu je pomogao da osvoji šest državnih prvenstava.
Bio je starter reprezentacije u sredini terena na turniru 1950. u Brazilu i 1954. u Švajcarskoj. Ukupno je odigrano 29 utakmica za nacionalni tim, a osvojio je Južnoameričko prvenstvo 1949. i Panameričke igre 1952.
Bauer je igrao i za Botafogo i Portugešu iz Sao Paola. Posle igračke karijere radio je kao trener.
http://www.b92.net/news/pics/2007/02...52027_orig.jpg
i bajern je promjenio trenera, pa su izgubili 3-0![]()
zanimljivo, buduci rival reala, mislim da ce real ispasti ovaj put ..
Ja sam josh prije 2 3 mjeseca reka da nema srece u Real,u naredne 2-3 godine...
Taman su i Bajern i Real u slicnoj formi trenutno, tako da se nista ne zna... Zato su Inter i Valensija u najboljoj formi u svojim ligama. Mislim Valensija se vratila u dobru formu, samo se nadam da se Visente nije teze povrijedio protiv Atl. Madrida, posto je zamijenjen jer se zalio na bol u zadnjoj lozi. Nego komentarisacemo to na topic o CL kad se primakne jos malo pocetak druge faze![]()
They used to call me tricky_kid, I lived the life they wish they did, I lived the life don't own a car, now they call me SUPERSTAR
Za 266 miliona eura, klub ide u ruke George Gillett i Tom Hicks inace vlasnika nekih klubova americkog NHL-a,Montreal Canadiensa, Dallas Starsa a Hicks je vlasnik i bejzbol tima Texas Rangersa.
Last edited by laciale; 06-02-07 at 17:31.
Divota.Ko je sljedeći?
taman lijepo, da ih ne slusam vise sa U.S.A, U.S.A... prozivanjima posle svakog meca...
our americans are bigger and richer than scouse americans![]()
Just to slip the skin...
Dobar su naslov u "Vijesti" napisali "SOKER umjesto fudbal"Taman tako ispade
![]()
malo je bzv da u kolijevci fudbala najbolje timove posjeduju stranci...
ali naravno da to ima i svojih dobrih strana... mislim, pogledajte celsi i man utd![]()
...
To je stvarno dzabe, kad vidis da za pojedine igrace nude 100-150 miliona (Ronaldinjo, Mesi) a ovamo dobijes cijeli klub. Dobar dil!
nije to samo 266 miliona, nego i novi stadion 330 miliona + 160 miliona dugova i novac za pojacanja.preko 800 miliona eura.
uzas, uzas... fudbal ce postat nba liga, bezlicna zabava
.
Lista klubova po zaradama u prošloj sezoni 2006:
1. Real Madrid (Špa) 292,2 milijuna eura
2. Barcelona (Špa) 259,1
3. Juventus (Ita) 251,2
4. Manchester United (Eng) 242,6
5. AC Milan (Ita) 238,7
6. Chelsea (Eng) 221,0
7. Inter (Ita) 206,6
8. Bayern (Njem) 204,7
9. Arsenal (Eng) 192,4
10. Liverpool (Eng) 176,0
11. Lyon (Fra) 127,7
12. Roma (Ita) 127,0
13. Newcastle (Eng) 124,3
14. Schalke (Njem) 122,9
15. Tottenham (Eng) 107,2
16. Hamburger SV (Njem) 101,8
17. Manchester City (Eng) 89,4
18. Glasgow Rangers (Ško) 88,5
19. West Ham (Eng) 86,9
20. Benfica (Por) 85,1
(Lista revizorske kuće Deloitte)
Izgleda da ce Milan da igra mecheve Lige Shampiona u Francuskoj dok ce Inter igrati u Genovi. Takodje Inter ce najvjerovatnije krenuti u izgradnju svog stadiona, dok bi San Siro ostao samo Milanov
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks