Cujem da Becic gubi clanstvo, navodno masovno prelaze u DF.
Tako mi rece jedna sto je upala po dubini a zahvalila im je tako sto je presla u DF.
Sent from my iPhone using Tapatalk
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...sakra-u-velici
Masakar veli, nece živi da kažu genocid...
I Bečić sa ekipom sj dolazi u Veliku, eto sjetili se svi oni po prvi put da podju gore, nego im džaba, neće im vratit rejting...
A i veličani im spremaju "lijep" doček, naročito Bečiću, ima da pobjegne otud brže nego što je došao, a i ovi ostali iz Vlade će slično da prodju...
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Cujem da Becic gubi clanstvo, navodno masovno prelaze u DF.
Tako mi rece jedna sto je upala po dubini a zahvalila im je tako sto je presla u DF.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Stvarno, kao da nam je prvi put da gledamo konstruisanje skandala. Bukvalno se ništa ne dešava sem prilagođavanje sistemazizacije zakonu (koji je DPS usvojio!) ali su Draginja i komiti od toga napravili priču o premijerovim sinovima.
Vidi se da ih boli argument "ovi nisu lopovi" pa se trude da prikače što prije neku priču. Pošto nije prošla Konjevićeva i Medova da su se ugradili u zajam.
I opet će juče osviješteni borci za transparentnu i poštenu Crnu Goru kukati i zapomagati, i opet će se kao za zajam dostaviti papiri Konjeviću i opet će odjednom da se ućuti o čitavoj priči.
I u pg sa okolinom, vaskrsnuli su u desno, nevjerovatno. Lose po drustvo, na kraju ce se morati birati izmedju dva zla, DF ili DPS.
Ovo prvo znate sta znaci, crkva, pravoslavlje, cetnikovanje… suprotno znaci destabilizacija, protesti i nasilje…
Da vidimo…
Jel ovo 14 miliona manje u budzet, a koliko su ono planirali od oduzete imovine???
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...kiranja-goriva
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Lijepa relativizacija poslovne kombinacije premijerovog sina.
Jel su teze stigle iz vlade ili iz partije?
Nego, jel vam ova istina kao masakrirani biznismen i prebijena trudna zena zbog BG tablica?
Tko leti, vrijedi...
Ja imam ovakav filter za svoje reakcije:
Zamislim da je 30.08.2020. bio drugaciji rezultat. Onaj ocekivani... Tradicionalni.
I onda koja god vijest izadje u vezi odluka vlade, izmjena zakona, odluka, rjesenja, otpustanja i zaposljavanja, sve posmatram kroz tu prizmu. Sta bi bilo da je sad ovo DPS i da je ovakva odluka donesena ili potez napravljen. Zamislim sve bivse ministre da su na istim pozicijama i da rade stvari koje ovi sadasnji rade. Bas iste.
I onda se odjednom smirim.
I nista vise nije tako strasno.
Tad bi ova tema, naravno, mrtva bila.
Znam. Prezivjecemo. Ako smo do sad prezivjeli i ovo cemo prezivjet, pa se vidimo za 3 ipo godine, mozda se tad desi nesto strasnije.
Sent from my M2007J20CG using Tapatalk
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Veber: Imenovanja u TS prije ljetnje pauze nije pogodan za obezbjeđivanje šireg konsenzusa
Interesantno direktno upozorenje Vebera. I u pravu je čovjek, ako će se ikakav dijalog voditi nema vremena do ljetnje pauze. Vidim da DF već vrišti da je ovo miješanje u unutrašnje stvari CG, što znači da su htjeli da proguraju glasanje na brzinu.
Podsjetiću samo ko je kriv za kašnjenje, ko je bojkotovao i ko je optužio kolege da su izdajnici zato što su počeli ovaj dijalog o tužiocima.
Značajno je da se pomenu i prošli faulovi.
On je kazao da je posebno u fokusu implementacija Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o državnom tužilaštvu.„Nakon što smo se već kritički izjasnili o usvojenom Zakonu o izmjenama i dopunama Zakona o državnom tužilaštvu, prije svega jer pri njegovoj izradi nisu prihvaćene sve preporuke Venecijanske komisije u cilju depolitizacije pravosuđa, sada je posebno u fokusu implementacija navedenog zakona", kazao je Veber.
Ne znam šta su planirali Koprivica i Bečić, ali vjerujem da su i oni stava da novi članovi Tužilačkog savjeta treba da se izaberu u septembru, kako je i ranije planirano. U tom smislu, nije mi jasno čemu ovaj javni istup njemačkog ambasadora. Ako je htio već da im sugeriše nešto, mogao je to da im saopšti na internom sastanku, a ne ovako javno. Ovime je samo nabacio volej DF-u da i u vrijeme ljetnjih odmora halabuču kako nam se ambasade miješaju u sve i svašta.
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
To znači da možda i DF vodi neku vrstu pregovora sa "evropskim partnerima". Ne bi me začudilo, s obzirom da Knežević nije baš toliko glup da ne skonta koliko mu recimo jedan Medojević i Mandić uništavaju snagu koalicije kojoj pripada. Ne bih se iznenadio kad bi DF u jednom momentu doživio "čišćenje" i promovisao u nove lidere Radunovića i Kneževića. PZP im je samo omča oko vrata, posebno sad kad bukvalno nemaju ni cenzus, a uzimaju im pet poslaničkih mjesta.
lideri Slaven i Knežević? Knežević koji vrijeđa ministre i premijera na svakom koraku? sa kojim to evropskim partnerima može on da priča? čoek koji bi proda državu koliko je odma
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
https://twitter.com/profKrivokapic/s...915900417?s=20
"Постоје званични писани трагови у којима се види допринос посланика Коњевића да кладионичарске игре буду доступне и у угоститељским објектима и тиме је свој нашој дјеци обезбједио доступну могућност за коцку."
Bogomi sam i ja čuo ovo odavno...
Sent from my Mi 10T Pro using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks