Page 20 of 497 FirstFirst ... 101617181920212223243070120 ... LastLast
Results 476 to 500 of 12406

Thread: Korisnicki problemi sa T-COM internetom

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ja ne znam koliko treba da "ubrzam mog ljubimca" da bi mi se inbox otvarao za manje od minut no, zivio max.cg.yu

Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    28
    Thanked in
    11 Posts

jel vi ljudi koristite 28 K modem ili shta?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ne, problem je do njih

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ovo je shou sto se dogadja u zadnje.U mom kraju adsl nije dostupan,meni isdn radi gore nego 56k modem(laguje stalno i protok drasticno pada),dok par drugova na 56k prolazne kroz krizno razdoblje svog zivota zbog tcoma,stavise,moja sestra sa laptopa i jedan drug uopste nemogu ni da se konektuju par dana.
    N*A*S*M*E*J*A*N*I[*] A*N*A*N*A*S

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by ßøgìñjå View Post
    Nije se to lolitop desilo , nego meni. A lolitop se podsmijevao/la tome što se desilo. Mlati i to previše kad pročitaš postove vidjećeš.
    Ja sam moj problem riješila uz pomoć cd koji se dobije sa routerom , i tu postoje kompletna podešavanja
    Ne bih da "mlatim" kako kaze "boginja" (mada ne znam jesu li u pitanju velike ili male boginje ) , ali stvarno nema smisla da za svaku glupost npr. od previse klikanja treba da optuzuju t-com, ja ih ne branim ali stvarno pretjerivanja je i previse. Samo toliko.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    22
    Thanked in
    6 Posts

Quote Originally Posted by lolitop View Post
    Ne bih da "mlatim" kako kaze "boginja" (mada ne znam jesu li u pitanju velike ili male boginje ) , ali stvarno nema smisla da za svaku glupost npr. od previse klikanja treba da optuzuju t-com, ja ih ne branim ali stvarno pretjerivanja je i previse. Samo toliko.
    Prosto sam zadivljena tvojom "vanprosječnom inteligencijom" :lolblue: Ti stvarno imaš neki bug u glavi ( ali opasan neki virus ) hehehehe

Ma nauči da čitaš više ,a te tvoje vanserijske zaključke izostavi :-D

PS- Pogledah dan kad si postao/la član na forum i dovoljno govori Join Date: 17-01-07
    Last edited by Bøgíñjå; 06-02-07 at 11:04.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

hm, ti si kao odavno vec ovdje pa meni nesto pricas pogledaj svoj datum , nijesi ni ti poodavno ovdje, mada po tome ne znam bas sto bi mogla da zakljucis , ali eto to ti je valjda jedini "pronalazak za raspravu" ili "barem neki odgovor" . . . uostalom nijesi uopste ni' dostojna za dalju pricu (click ignore) .

Thanks Thanks Given 
    239
    Thanks Thanks Received 
    129
    Thanked in
    74 Posts

onda za mene dovoljno govori tvoj Aug 2006..by the way,meni adsl radi savrseno!!! barem jos 2 dana
    (inace to da se za svaku sitnicu optuzuje t-com,to je istina! mozda bi trebalo da malo pregledate svoje kompjutere a ne adsl -_--mada ne poricem da i adsl ne radi nekim ljudima kako treba)
    ne zelim ni sa kim da imam diskusiju tamo da...postedite me flame-a
    PS.bravo lolitop,bash si sad ispala pametna sa tim ''ignore'',to je toliko predvidivo da je vishe postao standard kod diskusija u kojima ti fali dovoljno argumenata da podrzis svoju ''pricu''
    Last edited by SpellStealer; 06-02-07 at 12:34.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

dovoljno sam je odrzala, mada mozda si u pravu sigurno mi je ova "moka kafa" udarila u glavu ,ali ipak ovakva rasprava ne vodi nicemu kod nedokazanih stvorenja "pogledaj jos sam dala i kompliment", pozdrav SpellStealer i hvala na PS-u.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    22
    Thanked in
    6 Posts

Wink

Quote Originally Posted by SpellStealer View Post
    onda za mene dovoljno govori tvoj Aug 2006..by the way,meni adsl radi savrseno!!! barem jos 2 dana
    (inace to da se za svaku sitnicu optuzuje t-com,to je istina! mozda bi trebalo da malo pregledate svoje kompjutere a ne adsl -_--mada ne poricem da i adsl ne radi nekim ljudima kako treba)
    ne zelim ni sa kim da imam diskusiju tamo da...postedite me flame-a
    PS.bravo lolitop,bash si sad ispala pametna sa tim ''ignore'',to je toliko predvidivo da je vishe postao standard kod diskusija u kojima ti fali dovoljno argumenata da podrzis svoju ''pricu''
    Došla u avgust i za tvoju informaciju prije peticije , a onda je toliko novih članova (od koji su neki i banovani zbog nekulture ) branili T-com.
    Realnos je takva da postoje problemi i to ne kod nekih , nego kod većine korisnika. Konstantno iz dana u dan se "zadovoljni" korisnici žale na uslugu, i u većini slučajeva je problem do njih a ne do nas.

E sad žalosno je to što neki jednostavno ne znaju da pročitaju to što je napisano i izvode pogrešne zaključke, ali već jednom rekoh da neću gubuti svoje vrijeme sa takvim osobama.

PS- ISTINA SE NEKIMA NE SVIĐA , ALI JE IPAK ISTINA!!!

Thanks Thanks Given 
    239
    Thanks Thanks Received 
    129
    Thanked in
    74 Posts

da ti kazem iskreno,ja se ni ne brinem toliko oko vasih problema,vec radije volim da spamujem topic (smaram se dok mi downloaduje stvari neke...)
    mogu sjutra slobodno poceti sa pisanjem postova tipa ''t-com the best'' ili mozda ''t-com sucks''...izvinjavam se unazad,vise necu spamovati topic aj HF

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by SpellStealer View Post
    da ti kazem iskreno,ja se ni ne brinem toliko oko vasih problema,vec radije volim da spamujem topic (smaram se dok mi downloaduje stvari neke...)
    mogu sjutra slobodno poceti sa pisanjem postova tipa ''t-com the best'' ili mozda ''t-com sucks''...izvinjavam se unazad,vise necu spamovati topic aj HF
    eto, coek je priznao da je spamer!!! A moga druga banovali zbog spama

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Mislim da je malo vrijeme da zaobidjemo crnogorski mentalitet, i da se uozbiljimo. Nije ovdje pitanje da li t-com valja ili ne, vec da li mi dobijamo ono sto placamo, i kako to radi. Meni je malo bljutav stav pojedinaca ovdje, kao i tehnicke podrske. Kad se prema nama ponasaju kao prema potrosacima(reklame, akcije, nudjenje neceg sto ti mozda i ne treba), vrijeme je da se i mi pocnemo ponasati tako, tj. da prestane da nas interesuje kako je nekad bilo i sta smo nekad imali i da nam to bude opravdanje za sve sta se desava, da ukapiramo da vladine institucije (AZT) zive i rade zahvaljujuci mom placanju poreza i raznih taksi(ko vozi zna o cemu pricam), i da to daje meni pravo da ih pitam sta rade. Presli smo sa komunistickog rezima i mentaliteta prije 17 godina (valjda), prema tome za sve one sa stavom da je dobro kako je bilo, MOVE THE F**K ON

Za tehnicku podrsku pitanje. Sta je konkretno problem sa autorizacijiom(ne objasnjavaj mi kao djetetu znam dovoljno).
    1.) Ako je to nestanak struje, zasto telekom ne naplati pretrpjelu stetu od EPCG zbog ovoga?
    2.)Ako je struja problem, zasto korisnici koji nemaju problema sa strujom(iako 2/3 cg nema u trenutku struju, kako si nedje napisao, 1/3 ima), kako dolazi do prekida njihove sesije da bi serveri prihvatili korisnike koji pokusavaju da se ponovo nakace.
    3.)Da li serveri u ICG mogu da prihvate oko 5000 istovremenih pokusaja autorizacije, a da sistem ne padne
    Last edited by Hell Raiser; 07-02-07 at 04:19.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    Mislim da je malo vrijeme da zaobidjemo crnogorski mentalitet, i da se uozbiljimo. Nije ovdje pitanje da li t-com valja ili ne, vec da li mi dobijamo ono sto placamo, i kako to radi. Meni je malo bljutav stav pojedinaca ovdje, kao i tehnicke podrske. Kad se prema nama ponasaju kao prema potrosacima(reklame, akcije, nudjenje neceg sto ti mozda i ne treba), vrijeme je da se i mi pocnemo ponasati tako, tj. da prestane da nas interesuje kako je nekad bilo i sta smo nekad imali i da nam to bude opravdanje za sve sta se desava, da ukapiramo da vladine institucije (AZT) zive i rade zahvaljujuci mom placanju poreza i raznih taksi(ko vozi zna o cemu pricam), i da to daje meni pravo da ih pitam sta rade. Presli smo sa komunistickog rezima i mentaliteta prije 17 godina (valjda), prema tome za sve one sa stavom da je dobro kako je bilo, MOVE THE F**K ON

Za tehnicku podrsku pitanje. Sta je konkretno problem sa autorizacijiom(ne objasnjavaj mi kao djetetu znam dovoljno).
    1.) Ako je to nestanak struje, zasto telekom ne naplati pretrpjelu stetu od EPCG zbog ovoga?
    2.)Ako je struja problem, zasto korisnici koji nemaju problema sa strujom(iako 2/3 cg nema u trenutku struju, kako si nedje napisao, 1/3 ima), kako dolazi do prekida njihove sesije da bi serveri prihvatili korisnike koji pokusavaju da se ponovo nakace.
    3.)Da li serveri u ICG mogu da prihvate oko 5000 istovremenih pokusaja autorizacije, a da sistem ne padne
    Na problemima koje vi opisujete je T-Com je radio/i dalje radi izvjesna poboljsanja u svom sistemu. Neki od rezultata su da ubuduce ne bi trebalo da bude prekida - usled pada el.energije (u jednom trenutku) na velikom dijelu teritorija nase drzave. Kada ovo pisemo, mislimo na probleme koji su se manifestovali u prekidanju korisnickih ADSL sesija.
    Last edited by helpdesk; 07-02-07 at 19:58.

Thanks Thanks Given 
    3,576
    Thanks Thanks Received 
    5,942
    Thanked in
    2,858 Posts

U trenutku kad ja ovo pisem, usljed lose konfiguracije terena po cijelom Zabjelu, i usred nesrecne drzave :roll: ovaj ADSL ne funkcionise nikako, tj ne mogu sat vremena konektovan povezat.
    Da sumiramo: nemojte nista radit obraza vi, jer i ovo sto je radilo do sad ne radi. Vratite to na staklene noge kao sto je bilo, jer ste ga omunjili opasno.
    E da helpdesk, osim tvoje konstatacije da je bilo problema sa autorizacijom i slicno, ocemo li obit neku drugu recenicu, jer cu stec utisak da si ti nekakvi bot koji je instaliran tamo u T-com i da kad neko napise da ima problema sa ADSL, tj da se od duse rastavlja, ti po automatizmu napises bilo je problema sa autorizacijom.
    I naravno ako mozes, umijes i znas da odgovoris sto je to bilo sa ADSL-om nocas?
    Ili ces da zazmuris kao na ostalh 34924783324789324832798489132327984 pitanja.

Hvala. (vidjecemo oce li bit hvala na nicemu)

P.S. Podrska nemoj ovo editovat, jer nema nikakve poterbe.
    Last edited by hercules; 08-02-07 at 01:39.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    22
    Thanked in
    6 Posts

Exclamation

I ja sam isto imala/imam problema večeras sa ADSL-om . Pucala mi je veza nekoliko puta a najgore od svega što nisam odmah mogla da se konektujem nego, moram da čekam po 15-20 min. :hammer:

Thanks Thanks Given 
    3,576
    Thanks Thanks Received 
    5,942
    Thanked in
    2,858 Posts

Izgleda da je moja konstatacija da ej helpdesk bot bila ispravna.
    Od kad ADSL steka, steka i helpdesk.

Sramotno.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

@Heldesk
    Zanimalo bi mene kao i ostale gamere iz Crne Gore koji koriste ADSL kada ce da se sredi ping i kada cemo moci da nastavimo da igramo normalno?
    Nadam se da necemo morati da placamo neshto extra da bismo ponovo normalno igrali CS online..?
    Vec sam napravio jedan topic ali vidim da tamo ne odgovarate...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

@helpdesk ili podrska
    Dje i kako bih mogao da se zhalim na loshu uslugu, poshto eo ping kad sam ga kupio se mogao podnjet a sad ne mogu ni da zaigram, zhelim da se zhalim na loshu uslugu jer jedno je obecano a vamo mi dajete neka *****, bolje modem radi kunem ti se...??

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

i ja sam htio da pitam .....

ping irc.cg.yu

15
    65
    150
    559999999
    2097480237890374987207

ovako mi ispada kad pingujem

jeli ovo po ugovoru mozda ? sto je ovo ? jeste li vi normalni ???a ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

cuo sam za novi paket 100 eura mjesecno ,15 mb paket
    ,protok 0.25 bytes / s

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Da li bi mogao neko da mi odgovori na koji nachin da se zhalim i gde? Tj. najradije bih a izgleda da cu morat da vas tuzim ako to moze
    Lijepo lijepo...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Shpika View Post
    @helpdesk ili podrska
    Dje i kako bih mogao da se zhalim na loshu uslugu, poshto eo ping kad sam ga kupio se mogao podnjet a sad ne mogu ni da zaigram, zhelim da se zhalim na loshu uslugu jer jedno je obecano a vamo mi dajete neka *****, bolje modem radi kunem ti se...??
    Posaljite objasnjenje vaseg problema na podrskin mejl u kojem cete navesti neophodne podatke: username, broj telefona na koji je ADSL vezan i vas kontakt telefon (broj mobilnog ili fiksnog telefona).

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ok, meni je zao sto ja odje napadam vas jer vi samo radite svoj poso ali zaista nemam koga drugog napadat zato nemojte zamjerit...
    Sad cu ja to sve poslat ali kazem vam, ne desava se samo meni nego svim gamerima sa irc.cg.yu kanala #team.play i svi imamo ping 100 na svim serverima dok igramo CS i to vec 10ak dana, prije je radilo da se kazhe "dobro" sa pingom 30-40, moglo se igrat a sad nikako!

Page 20 of 497 FirstFirst ... 101617181920212223243070120 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)