Page 586 of 1249 FirstFirst ... 864865365765825835845855865875885895905966366861086 ... LastLast
Results 14,626 to 14,650 of 31213

Thread: Vlada Crne Gore, 42. saziv

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    treba viđet da se da jedno 60% teritorije Karađorđevićima i onda glasat Bata za preśednika

Тapatalk
    Ni meni se Đuro dolje niz ulicu ne sviđa. Odlučno sam protiv toga da se zakon primjenjuje i na njega.

Thanks Thanks Given 
    6,192
    Thanks Thanks Received 
    13,742
    Thanked in
    5,208 Posts

E nisam znao da Ana Kolarević zastupa Karđorđeviće, e stvarno smo za sprdnju.

Sent from my Mi 10T Pro using Tapatalk

3. The Following User Says Thank You to BiTrAtE For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

Ja sam što se tiče tih 'plemićkih' titula i sve što ide uz to mnogo gadljiv, kraljevi i slične gluposti u 21-om vijeku.
    I da se odma ogradim, nisam za vraćanje bilo kakve imovine bilo kakvim 'plemićkim' porodicama koji su opustošili i iznijeli bogatsva iz ovih država po bijelom svijetu, dje ne znaju šta i koliko sve tamo posjeduju.
    Ali nije da ova inicijativa nema uporište u zakonu o restituciji, tj. nekim dijelom, jer se restitucija isplaćivala u procjenjenoj vrijednosti u obveznicama.
    Ti @hercules, ne znam što će ti taj loš pokušaj trolovanja sa nekim vraćanjem imovine KP, pa da je oni dalje proslijedjuju nekome.
    Zna se kako je restitucija u CG išla u svim slučajevima, država isplati, tj. daje državne obveznice ljudima koji su na sudu dobili pravo na restituciju.
    Forever young, i want to be forever young

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    koji to zakon ove države kaže da se treba vrnut državno Karađorđevićima? možda je to onaj zakon koji je Batu donio pola miliona zemljišta tvog, mog i ostalih građana ove države

Тapatalk
    Crnogorska obala ne može biti ničije vlasništvo, pa ni Karađorđevića, a Boga mi ni Manka, a ni Statisa, a ni Mikaševih kumašina. Mi smo zemlja čuda...Đe se đenuše ćevapi od 1 eura?

Thanks Thanks Given 
    1,419
    Thanks Thanks Received 
    5,623
    Thanked in
    2,641 Posts

Quote Originally Posted by BiTrAtE View Post

Ne ulazim često na ove teme, ali svaki put bude bolje od njuz.neta
    The more things change, the more they stay the same.

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by BiTrAtE View Post

Ana je zakon

https://www.monitor.co.me/ana-je-zakon/

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    102
    Thanks Thanks Received 
    612
    Thanked in
    381 Posts

Quote Originally Posted by hercules View Post
    Pa kako si mislio to onda da se odradi u ovom slucaju?

Crna Gora da vrati Komunistickoj partiji?
    Oni onda dalje Karadjordjevicima jel?
    Oni Petrovicima jer su ga od njih oduzeli
    Petrovici vracu kome? Pastrovicima ili Austrougarima?

I glavno pitanje dje je kraj? I jesu li i u cijeloj kraljevini SHS im vratili imovinu i zasto ne?
    Nemam ja što da mislim. Čovjek je pitao za pravni osnov vraćanja imovine i ja velim da je u pitanju restitucija.

Imovina se ne vraća po automatizmu, već onome ko podnese zahtjev. U postupku naravno dokazuješ da je ta imovina pripadala tebi, prije nego što su ti je komunisti oduzeli i nacionalizovali.

Ne sumnjam uopšte da Karadjordjevići imaju sve crno na bijelo.
    Kraljeva i kraljičina plaža ne nose sigurno naziv po Josipu i Jovanki Broz, niti po Petrovićima. Budva i nije bila posjed Petrovića i Crne Gore.
    To je valjda od Paštrovića kupljeno.

No, to nije bitno. Bitno je za priču da pravni osnov postoji, ali daleko je to od povoljnog ishoda za Karadjordjevice.
    I ne samo za njih, vec za sve koji traze nazad imovinu svojih predaka.
    I u drugim zemljama bivse YU vrda se na sve nacine po pitanju restitucije.

Thanks Thanks Given 
    4,823
    Thanks Thanks Received 
    5,609
    Thanked in
    2,769 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    @Buva+gacce malo ko misli da je ova vlada sjajna. Niko ne misli ninda jendobra. Da Krivokapic je napravio veliki kiks.
    Ali reci da su oni prije bili sjajni a ne lopovska partija je takodje veliki kiks.
    Raspisivanje tendera. Bukvalno najveca pljacka i isisavanje novca. Koja su to ulaganja DPS.
    Auto put nas je pocerao u duznicko ropstvo. Ni DPS nije imao ideju kako da vraca taj dug. Negonsu islinsa logikom "zapad je protiv kine" pa da ga rijese ko sa ruskim investicijama, sto ne bi islo..
    Mozura. Bukvalno bruka ove vlasti, umrljana krlvlju jedne novknarke.
    Porto montenegro i porto novi. Daleko je to od dobrih investicija, ovo drugo cak ni ne ide. Lustica takodje kiksa sa prodajom.
    Veljovic je raspisao tender od dva miliona za suzavac. Cak ni gusenje naroda nije moglo da prodje bez ugradjivanja.
    Nikada niste imali pojma, a jos manje vas je interesovalo dje se trose pare od budzeta, a sad svi ekonomski eksperti.
    Juce sam prenko teks o tome sta se radi sa Barakom plovidbom. Koje sad ova vlada vraca.
    Covjek koji je iz DPS sam sa firmom u kojoj ima dio potpisuje ugovor o zakupu brodova. I cijena je na ivici vrijednosti odrzavanja broda. I to vidim da vam nikome ne smeta, ali je problem strajk poljoprivrednika kojima je Ivanovic dijelio traktore, najcesce dzabe tj na stetu drzave, jer su vecina bili DPS agitatori u selu.
    Tako da bih se slozio sa tobom, da ti ne podrzavas najveci lopovluk koji je zapisan u ovoj drzavi. I da vecina koja brani lopovluk DPS ima iste vrijednosti kao i oni, samo su ukrali manje.
    Da te podsjetim, DPS je iz stecaja izvukao Cijevna Komerc, da bi vratili dug prema Acu Djukanovicu. Njsu nista radili na auto putu, ali su drugi najveci podizvodjac na tom projektu. Cim je isisan novac koji je Aco kratak, cijevna komerc je ponovo vracena u stecaj.
    E to je vid lopovluka koji se nadam da vise necemo gledati
    Vidi, drug, mogu ti reć da si promašio temu koliko si težak, pa i mnogo više.
    Ja kažem jednostavnu stvar, da ova vlada ne valja, jer joj rezultata nema i sve ide u ubrzani strmopizd, a ti uru cijelu drobiš o DPSu. Ne pričamo o istom. Ili si nekome drugo na nešto drugo odgovorio.

Mogu ti i reć da ne govoriš istinu. Lako.
    Prošetaj ovaj tred kolko oćeš unazad, pa viđi kako malo ko misli da je ova vlada sjajna. Svake neđelje naćeš bar po tuce postova, koje redom piše ista glava, iz koliko god raznih usta ovđe izlazili.
    I svi redom čak iste rečenice sadrže, tipa ''za sada je više nego dobro'', ''obzirom na okolnosti više sam nego zadovoljan'', ''polako, sve dolazi na svoje, samo da ih još pohapsimo'', i, naravno, čuveni hajlajt, ''ja ne znam čime mi ove momke zaslužismo''.
    Iskreno, mene bi bilo bar zeru neprijatno da tako ovđe pišem, pa bi bar koju mrvu što izmijenio, da ne budem tako očigledan.
    Tako ko ti, recimo. Kad, reko ti ja vlada ne valja, ili ti nazvao dobar dan, a ti raspališ po DPS fukari.
    A ne daj bože da napišem post o tome kako se ovđe ispira mozak praznom propagandom, ponavljanjima iste 2-3 matrice do besomučnosti, i kako se kidiše na sve što misli drugačije, i etiketira bagrom lopovskom, e tek onda, u odgovor, raspališ po tome što učinje DPS.
    p.s. ovđe
    mali tip za tebe, jer sam te pomenuo i ostavio ti povez ranije na onaj valutni rizik, što si ga pouzdano utvrdio na 40 meleona minusa, ali se nisi nešto javio- jesi li ukapirao zašto sam ti ostavio povez?
    No i ja kupim trunje, đe bi i smio da ukapiraš, zamisli samo kako bi te raskubli da ovđe javno ukapiraš da vam je DPS uštedio desetak miliona s tim rizikom takvim. Ne smijem ni pomislit. Za tebe još i lako, mlad si i jak, ali nešto mnim da bi kimmija i skoja srce očistilo.
    No dako, uz božiju pomoć, Miki nađe na kraj ipak neki način da ispane da je on to nekako sve skrojio 2015., i ipak on bude zaslužan i za taj najsjajniji potez. Kako već dolikuje.

Mogo bi ti i reć da sam ja ovđe, u svom svom pisanju, pozitivno pomenuo, SLOVOM I BROJEM, 1 ( jedan put ), kad sam im računao u zaslugu što se ovđe nije zaratilo kad je svuđe gorelo.
    Bar 5-6 puta pomenuo sam im kleptokratiju, i uvođenje vrijednosnog sistema totalne vladavine mediokriteta.
    Ne znam koliko puta postepeni ekonomski kliz unazad, grubo, od 2012. na ovamo.
    Tri puta da ih sa vlasti niste obalili ni ti, ni skoj, ni kimmi, ni direktori ni betoni. No ja, i dvadesetak hiljada ovakvih ko ja.
    To su ti oni što nikad na izbore izlazili nisu, pa onda ovaj put jesu. Ili, oni što su ih glasali, godinama, pa ovaj put nisu. Ili, što su ovaj put glasali neke druge.
    Na kraju, to su ti oni isti koji će vam svu ovu praznu priču, marketing, propagande, i greške na greškama koje nikakva hapšenja ispravljat neće, rasprčit na neke iduće izbore, jednako kako su je na prošle rasprčili DPSu.
    I tek tad, kad svi budu poraženi, i bivši i sadašnji, tek tad će konačno postojat naprijed.
    A ja ću sa istinskim zadovoljstvo svrćat povremeno ovđe, da vidim kako se preznojavate kopajući i rukama i nogama za odbranu nekih budućih saveza i koalicija, zbog kojih bi danas ljude na strijeljanje sudili.

I tako, dosta bi ti mogo reć. Ali ne očekujem da se možemo razumjet, nažalost. Zato, ne obraćaj pažnju. Osim za ovo što sam ti u tvom originalnom postu boldovao.
    Za to ti imam nešto reć da obratiš pažnju.
    Lažeš. I vrijeđaš. I to olako.
    I loša ti je ta priča.
    Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

Quote Originally Posted by Massaro View Post
    Nemam ja što da mislim. Čovjek je pitao za pravni osnov vraćanja imovine i ja velim da je u pitanju restitucija.

Imovina se ne vraća po automatizmu, već onome ko podnese zahtjev. U postupku naravno dokazuješ da je ta imovina pripadala tebi, prije nego što su ti je komunisti oduzeli i nacionalizovali.

Kraljeva i kraljičina plaža ne nose sigurno naziv po Josipu i Jovanki Broz, niti po Petrovićima. Budva i nije bila posjed Petrovića i Crne Gore.

No, to nije bitno. Bitno je za priču da pravni osnov postoji, ali daleko je to od povoljnog ishoda za Karadjordjevice.
    Uglavnom je to kako si i rekao, samo što ne postoji nikakav osnov zq vraćŕnje imovine, jedino mogu dobiti neku protivvrijednost u državnim obveznicama.
    Uostalom, zašto bi s enaslednici Karadjordjevića nečim izdvajali od bilo koga naslednika koji je u procesu restitucije nad nekom imovinom u CG?

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by Buva+gacce View Post
    ...
    A ja ću sa istinskim zadovoljstvo svrćat povremeno ovđe, da vidim kako se preznojavate kopajući i rukama i nogama za odbranu nekih budućih saveza i koalicija, zbog kojih bi danas ljude na strijeljanje sudili...
    Ja nikad neću imati problem da prebacim svoju podršku na nekog novog i boljeg. Samo dva uslova je nužno da ispuni (tzv potrebni ali ne i dovoljni uslovi). Jedan, da ne budu lopovi. Dva, da ne budu nacionalisti. I to tim redom.

O svemu ostalom se može dogovarati, sposoban, nesposban, pijan, vjernik, ateista. O ovo dvoje ne.

12. The Following 2 Users Say Thank You to SKOJ For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    4,823
    Thanks Thanks Received 
    5,609
    Thanked in
    2,769 Posts

Restitucija imovine dinastije Karađorđević, i restitucija one ledine što su mom đedu uzeli da prođe put koji nikad nije prošo, nisu ista stvar, ni u pravnom smislu, ni u bilo kom drugom, i ne treba ih miješat.

Pretpostavljam da ima Paštrovića i ovđe, ali vjerovatno mlađih, pa niko ne odgovara na to da je ta imovina kupljena. Jer nije, dobar dio je poklonjen.

Što se tiče Karađorđevića, kao i u popriličnom broju sličnih slučajeva po svijetu, zavisiće od političke snage koju eventualno steknu. Čemu nije prevelika čansa, ali postoji.
    Ako bi se tu zakon ikad do krajnosti poštovao, prvo bi morali da vrate iznešenu državnu riznicu, i skoro kompletnu zlatnu rezervu, jer im nisu bile u ličnu svojinu. Pa onda da progovore.
    Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.

Thanks Thanks Given 
    557
    Thanks Thanks Received 
    2,709
    Thanked in
    1,396 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Ana je zakon

https://www.monitor.co.me/ana-je-zakon/

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
    Ana je najbolji advokat u Crnoj Gori. Ima i ćagu za to

https://www.vijesti.me/vijesti/drust...jbolji-advokat

To je ono platiš par hiljada $ i dobiješ lijepo dizajnirani certifikat.

To su veliki kompleksi malih ljudi.

Thanks Thanks Given 
    102
    Thanks Thanks Received 
    612
    Thanked in
    381 Posts

Quote Originally Posted by technus View Post
    Uglavnom je to kako si i rekao, samo što ne postoji nikakav osnov zq vraćŕnje imovine, jedino mogu dobiti neku protivvrijednost u državnim obveznicama.
    Uostalom, zašto bi s enaslednici Karadjordjevića nečim izdvajali od bilo koga naslednika koji je u procesu restitucije nad nekom imovinom u CG?
    Pretpostavljam da postoji imovina koja se može vratiti, a postoji i ona koja se iz nekog razloga ne može vratiti vlasniku, bilo da je uništena, ne postoji više ili je zakonom postala neotudjiva drzavna imovina od nekog znacaja. Tad se valjda radi kompenzacija.

Ne trebaju Karadjordjevici biti ni privilegovani ni diskriminisani u odnosu na ostale gradjane.
    Meni je samo blago rečeno čudna reakcija pojedinaca na izjavu Carevića.
    Kao da nikad čuli za restituciju nisu, već misle da Bato hoće crnogorsku zemlju pokloniti mrskim okupatorima.

Thanks Thanks Given 
    102
    Thanks Thanks Received 
    612
    Thanked in
    381 Posts

Quote Originally Posted by Buva+gacce View Post
    Restitucija imovine dinastije Karađorđević, i restitucija one ledine što su mom đedu uzeli da prođe put koji nikad nije prošo, nisu ista stvar, ni u pravnom smislu, ni u bilo kom drugom, i ne treba ih miješat.

Pretpostavljam da ima Paštrovića i ovđe, ali vjerovatno mlađih, pa niko ne odgovara na to da je ta imovina kupljena. Jer nije, dobar dio je poklonjen.

Što se tiče Karađorđevića, kao i u popriličnom broju sličnih slučajeva po svijetu, zavisiće od političke snage koju eventualno steknu. Čemu nije prevelika čansa, ali postoji.
    Ako bi se tu zakon ikad do krajnosti poštovao, prvo bi morali da vrate iznešenu državnu riznicu, i skoro kompletnu zlatnu rezervu, jer im nisu bile u ličnu svojinu. Pa onda da progovore.
    To što ti pišeš nikakve veze s pravom nema, već s nekim tvojim ličnim stavovima i vidjenjima i političkim gledištima.
    Ista je potpuno zakonski ledina tvog djeda i ledina Karadjordjevica.
    Da li su Paštrovići neku ledinu prodali ili poklonili, takodje sa aspekta restitucije nije mnogo bitno.
    Bitno je da postoji ugovor o poklonu i vlasnički list.
    Eto Bato Carević kaže da je pošteno plaćeno i ja mu vjerujem. Možda je našao nešto ovih dana u opštinskoj arhivi.

Što se zlata tiče, ono se valjda nalazi deponovano u trezorima američkih federalnih rezervi.
    Svakako je bolje bilo skloniti zlato iz zemlje, nego ga ostaviti Nijemcima. Dovoljno su opljačkali u dva rata.
    Možda ti ne mislis tako.

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

Pretpostavljam da postoji imovina koja se može vratiti, a postoji i ona koja se iz nekog razloga ne može vratiti vlasniku, bilo da je uništena, ne postoji više ili je zakonom postala neotudjiva drzavna imovina od nekog znacaja. Tad se valjda radi kompenzacija.

Ne trebaju Karadjordjevici biti ni privilegovani ni diskriminisani u odnosu na ostale gradjane.
    Meni je samo blago rečeno čudna reakcija pojedinaca na izjavu Carevića.
    Kao da nikad čuli za restituciju nisu, već misle da Bato hoće crnogorsku zemlju pokloniti mrskim okupatorima.
    Pa vidiš li da pojedini i nisu nikad čuli za restituciju?
    Mada mislim da ne postoji imovina koja se može vratiti, i mi smo porodično u procesu restitucije, imovina, tj. zgrada je ista kao i tada, u opštinskom vlasništvu, ide se na kompenzaciju u obveznicama.
    Ne mogu biti objektivan po pitanju kraljevskih porodica, jer imam veliki animozitet prema istima, jeste licemjerno jbg, ali ne bih volio da im se išta da, tek pogotovo imovina, ali zakon je zakon, to jeste, i ako pokrenu postupak, i imaju sve 1/1 na papiru, imaju svako pravo na obeštećenje.

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

@buva odlično ti je rekao, te tvoje projekcije nikakve veze sa pravom nemaju, ako imaju ugovor o poklonu čisto na papiru, pravno se gleda da je njihova imovina.

Thanks Thanks Given 
    3,567
    Thanks Thanks Received 
    5,887
    Thanked in
    2,829 Posts

Quote Originally Posted by technus View Post
    Ja sam što se tiče tih 'plemićkih' titula i sve što ide uz to mnogo gadljiv, kraljevi i slične gluposti u 21-om vijeku.
    I da se odma ogradim, nisam za vraćanje bilo kakve imovine bilo kakvim 'plemićkim' porodicama koji su opustošili i iznijeli bogatsva iz ovih država po bijelom svijetu, dje ne znaju šta i koliko sve tamo posjeduju.
    Ali nije da ova inicijativa nema uporište u zakonu o restituciji, tj. nekim dijelom, jer se restitucija isplaćivala u procjenjenoj vrijednosti u obveznicama.
    Ti @hercules, ne znam što će ti taj loš pokušaj trolovanja sa nekim vraćanjem imovine KP, pa da je oni dalje proslijedjuju nekome.
    Zna se kako je restitucija u CG išla u svim slučajevima, država isplati, tj. daje državne obveznice ljudima koji su na sudu dobili pravo na restituciju.
    Taj zakon kakav je donešen je preloš, da ne rečem i tada da je donešen zbog jednoga čovjeka a ima godina od tada mašalaa.
    Nije trolovanje, nego samo analogijom idemo u suštinu i konačnog vlasnika.

A baš se ne zna vjeruj mi. Karađorđevićima su imovinu oduzeli komunisti i SFRJ. Pravni nasljednik SFRJ je ko? E ti isti neka im i vrate to što su im oduzeli, naravno kad oni vrate svozlato koje su dijelom izbačali prije no su uzlećeli sa teritorije svoje kraljevine.
    A što se tiče vraćanja, najbolje bi bilo da im vratimo cijelu CG koju su znamo odlično kako dobili pod svoje okrilje.

To je valjda kupljeno? Pa ili jes ili nije. Ne može bit valjda u pravno poslu no se barata činjenicama.
    Za početak je tamo bio i ljetnjikovac Kralja Nikole prije nego mu je unuk stigao u CG i postao kralj umjesto kralja.
    Vratio bih ja i jedinima i drugima, kad oni vrate što su njihovi preci sve nacionalizovali.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    3,567
    Thanks Thanks Received 
    5,887
    Thanked in
    2,829 Posts

I da ne bude da samo kritikujemo Vladu. Evo su zadali zadatak Damjanoviću:

https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...ih-privrednika

Vlada je, kako je saopšteno, zadužila Upravu prihoda i carina i Upravu za inspekcijske poslove da od danas preduzmu sve neophodne mjere i otpočnu sa sprovođenjem detaljnih kontrola i pojačanog nadzora poslovanja poreskih obveznika.
    “Naročito sa aspekta primjene Zakona o fiskalizaciji u prometu proizvoda i usluga, kao i detaljnih kontrola prije svega onih privrednih društava, koja su u prethodnim godinama svojim poslovanjem, bila privilegovana, stvarajući na crnogorskom tržištu monopolski položaj”, navodi se u saopštenju.
    Od DPS kontrola teško damogu biti gori. Da vidimo što će biti od ovoga.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    243
    Thanks Thanks Received 
    977
    Thanked in
    577 Posts

Jel ono jos Zugic guverner CBCG? Jos samo brata da mu postave u PK i da je vjecna...dajte jos Brana da uglavimo nedje u turizam...

Thanks Thanks Given 
    2,018
    Thanks Thanks Received 
    6,237
    Thanked in
    2,905 Posts

Sudski proces (odnosno prva potražnja na osnovu restitucije) za Karađorđeviće traje od 2005 god. U međuvremenu ih je počela zastupati Ana Kolarević. Nije sve tu čisto, jer pisanog traga o poklonu nema. Da, nešto su kupili i nameravali da kupe, ali to je sitnica. Neformalno je postignut dogovor da se Karađorđevići obeštete (ne pitajte po kojem osnovu, ne znam) preko ove zgrade što se radi u Miločerskom parku. No, sada je to dovedeno u pitanje pa se koriste neki drugi aduti...

Sent from my moto e5 using Tapatalk

23. The Following User Says Thank You to wulfy For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    243
    Thanks Thanks Received 
    977
    Thanked in
    577 Posts

Quote Originally Posted by wulfy View Post
    I djedo i unuk su pobjegli iz država... Nebitno totalno. Da dodam, ovo za Karađorđeviće se ne odnosi na Sveti Stefan već isključivo za Miločer (vila Miločer, vila 400 i hotel Kraljičina Plaža gdje je nekada bila garaža)

Sent from my moto e5 using Tapatalk
    U mom postu nidje nisam rekao da treba da se vraca nesto karadjordjevicima, vec sam protiv toga, ali price kako je neko nesto preoteo a ovi svi pobjegli djuture su presmijesne...

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Quote Originally Posted by lucke91 View Post
    Receno mu je da je prvi na listi za žrtvu pri rekonstrukciji pa se povukao i čeka na razvoj dogadjaja.
    Mada mladen je krenuo udarnicki, nasao milion propusta i najavio 10 krivicnih prijava, predao papire tuzilastvu i tu ih je bog pomilova sto bi rekli, jer zna se kako funcionise postojece tuzilastvo.
    I sta ce on sad, nista, radi oko tog auto puta sta se moze i te tekuće radove, i čeka rekonstrukciju.
    https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...skupstina-cute

Opa kod Bojanića se čita forum i prate moji postovi
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    4,315
    Thanks Thanks Received 
    8,331
    Thanked in
    3,174 Posts

https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...skupstina-cute

Opa kod Bojanića se čita forum i prate moji postovi
    Realno dok je ovakvo sudstvo i tuzilastvo, mi ne mozemo zere naprijed.

U ovakvim drzavama kao sto je nasa se vidi kako izgleda kad zarobis kicmu drzave.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

27. The Following User Says Thank You to Mojsije For This Useful Post:

Dzi

Thanks Thanks Given 
    1,238
    Thanks Thanks Received 
    1,668
    Thanked in
    905 Posts

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    Realno dok je ovakvo sudstvo i tuzilastvo, mi ne mozemo zere naprijed.

U ovakvim drzavama kao sto je nasa se vidi kako izgleda kad zarobis kicmu drzave.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk
    Bas zeznuta situacija, nula odgovornosti sta god da uradis, ako si na pravoj strani...

Thanks Thanks Given 
    625
    Thanks Thanks Received 
    2,093
    Thanked in
    779 Posts

Ne brinite se vi za Miločerski park i Karađorđeviće, neće Ana Kolarević to dati.

Page 586 of 1249 FirstFirst ... 864865365765825835845855865875885895905966366861086 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)