Page 585 of 1249 FirstFirst ... 854855355755815825835845855865875885895956356851085 ... LastLast
Results 14,601 to 14,625 of 31213

Thread: Vlada Crne Gore, 42. saziv

Thanks Thanks Given 
    6,615
    Thanks Thanks Received 
    6,302
    Thanked in
    2,628 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    Pogledaj par emisija dje sam bio kad sam popljuvao inspekcije i pricao da su zarobljene da nista ne rade niti smiju.
    I opet sve to prije 30tog.
    Pocev od radnih pa do lučke kapetanije kad sam prijavio jer su prosuli naftu u more a lučka nije htjela da izadje a jos sam tada bio radnik tog preduzeća. I sve to javno rekao i opet prije 30 tog.
    Ja sam dobio otkaz jer sam komunicirao sa medijima i inspekcijama bez njegovog odobrenja i to sve prije 30tog skoro godinu prije. A dje ste vi bili prije 30tog
    Ispratio sam to sto je bilo, kacili su na forumu linkove do medija. Pitanje je bilo zbog cega inspekcija nije nista uradila? Jer su zarobljene. Zarobljene od strane koga?
    Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
    Have a parachute.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by Antares View Post
    Ispratio sam to sto je bilo, kacili su na forumu linkove do medija. Pitanje je bilo zbog cega inspekcija nije nista uradila? Jer su zarobljene. Zarobljene od strane koga?
    Pa od koga sem od DPS a, od koga mogu biti drugo. Nijesam ih ja zarabio, ja to pricam malo duze ali ako se to ne kaze odje nije se desilo.
    Od kad ja pricam odje o partijskom zaposljavanju od strane DPSa pa su to onda iskopirali ovi u Budvu i Kotoru tada.
    Ovdje sam govorio da se vlast u Kotoru i Budvi ne razlikuje od DPS vlasti, sta ste odje radili. Skakali da SAM DPSovac jer kritikujem tu vlast, jel tako bilo????
    Ako kazem da neko radi isto sto i DPS jel to znaci da DPS to dobro radio ili lose??? A sad svi vidimo da oko toga partijskog zaposljavanja sam bio u pravu i tada, da su samo prekopirali sistem DPSa. Jesam time DPSovac???
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Ako se kritikuje nova vlast sto zataskava slucaj sa onim vozilo, radi isto sto i DPS jel to idemo naprijed ili stagniramo??? Treba li to precutati, ako precutimo nije se desilo, dje je Kandic sada???
    Ako su zaposlili 500 partijskih aktivista u EPCG, jel to vama normalno??
    Evo ja u Tivat znam da su zaposlili jednog zvonara iz crkve, ako imas dje raspitaj se u Nk. Jel to normalno
    Ocemo li o NP da govorimo, ili da se pravimo mrtvi.
    Meni licno nije dovoljno da ne kradu, jer to se valjda podrazumjeva to nije normalno sem kod nas. Ako ce ova vlada da radi isto sto i DPS a jedino nece krasti meni nije dovoljno, jer se tako sistem ne mjenja.
    Opet mi placamo, Kandica, Radulovice obezbjedjenje po Beogradu itd nijesmo otisli mnogo naprijed a mogli smo

Thanks Thanks Given 
    6,615
    Thanks Thanks Received 
    6,302
    Thanked in
    2,628 Posts

Pa od koga sem od DPS a, od koga mogu biti drugo. Nijesam ih ja zarabio, ja to pricam malo duze ali ako se to ne kaze odje nije se desilo.
    Od kad ja pricam odje o partijskom zaposljavanju od strane DPSa pa su to onda iskopirali ovi u Budvu i Kotoru tada.
    Ovdje sam govorio da se vlast u Kotoru i Budvi ne razlikuje od DPS vlasti, sta ste odje radili. Skakali da SAM DPSovac jer kritikujem tu vlast, jel tako bilo????
    Ako kazem da neko radi isto sto i DPS jel to znaci da DPS to dobro radio ili lose??? A sad svi vidimo da oko toga partijskog zaposljavanja sam bio u pravu i tada, da su samo prekopirali sistem DPSa. Jesam time DPSovac???
    Za ovo podebljano nisi u pravu. Govorio sam da si clan/simpatizer SDP-a (kosa crta ne znaci "i"), i dalje stojim ka tome. I to nema veze sa tvojim kritikama ka vlasti Budve i Kotora, koje, usput, nisam nikada ni komentarisao.

Naravno da ima partijskog zaposaljvanja. Osoba koja kaze da u ovoj zemlji nikada nece biti partijskog zaposljavanja zivi u zabludi. I to velikoj zabludi. Naravno da to nije normalno. Naravno da tako ne treba. Mala smo sredina, finansijki pri dnu, ekonomija nam ne postoji. Ovo su sve razlozi zbog cega postoji partijsko zaposljavanje. Da se privatni sektor osposobi na regularan nacin, da se plate u privatnom sektoru znacajno razlikuju kao u drzavnom. U stvari i sada se razlikuju znacajno - obzirom da privatnici vecinom osiguravaju na minimalac ili nekoj pribliznijojs sumi - slobodno se moze reci da drzavni posao donosi vecu platu i u zavisnosti od radnog mjesta veoma malu/nimalu odgovornost.
    Rijesi privatni sektor - vece plate, bolji uslovi i rijesices i dostinu partijskih zaposljavanja, bar kad su u pitanju drzavne firme. Zbog cega to do sada nije rijeseno pitacemo novu vlast, jel tako?

Quote Originally Posted by lepetanac
    Ako se kritikuje nova vlast sto zataskava slucaj sa onim vozilo, radi isto sto i DPS jel to idemo naprijed ili stagniramo??? Treba li to precutati, ako precutimo nije se desilo, dje je Kandic sada???
    Ako su zaposlili 500 partijskih aktivista u EPCG, jel to vama normalno??
    Evo ja u Tivat znam da su zaposlili jednog zvonara iz crkve, ako imas dje raspitaj se u Nk. Jel to normalno
    Ocemo li o NP da govorimo, ili da se pravimo mrtvi.
    Meni licno nije dovoljno da ne kradu, jer to se valjda podrazumjeva to nije normalno sem kod nas. Ako ce ova vlada da radi isto sto i DPS a jedino nece krasti meni nije dovoljno, jer se tako sistem ne mjenja.
    Opet mi placamo, Kandica, Radulovice obezbjedjenje po Beogradu itd nijesmo otisli mnogo naprijed a mogli smo
    Ne znam je li meni upuceno pa cu redom.

1. Kritikuj novu vlast, ne znam jesi li primjetio ali to rade na ovom forumu svi. Sto nije bio slucaj ranije. +1 za osvjescene forumase.
    2. Kandic ce nadam se biti kaznjen propisno. Idealan za napraviti primjer sta smije a sta ne smije da se radi. Saucesnika kazniti takodje.
    3. Partijsko zaposljavanje - malo iznad.
    4. I kod mene na poslu radi jedan popa, SPC, zaposlio ga DPS. Doduse, ima 7. stepen i van bogoslovije. Ako pokusavas da mi dokazes da se popovi zaposljavaju, potrudi se malo bolje.
    5. NP? Nemam pojma sta ti je sad NP, napisi pa ces dobiti odgovor. Necu se praviti mrtav. Obecavam.
    6. I sitgosmo na kraju do - ne kradu. Bolje receno, nisu uhvaceni da kradu, kako nam Medo najavljuje. Naravno da nije dovoljno da ne kradu - ali je bitan preduslov za bilo kakvu zdravu pricu. Sa SDPSD + manjinama to nikada nisi imao. Koliko ce izdrzati pokazace tenderi i poslovi a ako ne bude islo vidjeti kako i sto ce biti poslije izbora u PG, u stvari nekih pola godine kasnije, dok DPS clanovi ne izvrse transfer ka Demokratama -eto prilike da se forumasi koji zale za proslom vlascu makar malo slave, jer bice izbora.
    Zbog cega nismo otisli naprijed? Da glasacima nije bio bitniji licni interes od interesa svih nas danas bi i DPS i DF bili opozicija. Zato nismo otisli naprijed.
    Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
    Have a parachute.

5. The Following 2 Users Say Thank You to Antares For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by Antares View Post
    Za ovo podebljano nisi u pravu. Govorio sam da si clan/simpatizer SDP-a (kosa crta ne znaci "i"), i dalje stojim ka tome. I to nema veze sa tvojim kritikama ka vlasti Budve i Kotora, koje, usput, nisam nikada ni komentarisao.

Naravno da ima partijskog zaposaljvanja. Osoba koja kaze da u ovoj zemlji nikada nece biti partijskog zaposljavanja zivi u zabludi. I to velikoj zabludi. Naravno da to nije normalno. Naravno da tako ne treba. Mala smo sredina, finansijki pri dnu, ekonomija nam ne postoji. Ovo su sve razlozi zbog cega postoji partijsko zaposljavanje. Da se privatni sektor osposobi na regularan nacin, da se plate u privatnom sektoru znacajno razlikuju kao u drzavnom. U stvari i sada se razlikuju znacajno - obzirom da privatnici vecinom osiguravaju na minimalac ili nekoj pribliznijojs sumi - slobodno se moze reci da drzavni posao donosi vecu platu i u zavisnosti od radnog mjesta veoma malu/nimalu odgovornost.
    Rijesi privatni sektor - vece plate, bolji uslovi i rijesices i dostinu partijskih zaposljavanja, bar kad su u pitanju drzavne firme. Zbog cega to do sada nije rijeseno pitacemo novu vlast, jel tako?

Ne znam je li meni upuceno pa cu redom.

1. Kritikuj novu vlast, ne znam jesi li primjetio ali to rade na ovom forumu svi. Sto nije bio slucaj ranije. +1 za osvjescene forumase.
    2. Kandic ce nadam se biti kaznjen propisno. Idealan za napraviti primjer sta smije a sta ne smije da se radi. Saucesnika kazniti takodje.
    3. Partijsko zaposljavanje - malo iznad.
    4. I kod mene na poslu radi jedan popa, SPC, zaposlio ga DPS. Doduse, ima 7. stepen i van bogoslovije. Ako pokusavas da mi dokazes da se popovi zaposljavaju, potrudi se malo bolje.
    5. NP? Nemam pojma sta ti je sad NP, napisi pa ces dobiti odgovor. Necu se praviti mrtav. Obecavam.
    6. I sitgosmo na kraju do - ne kradu. Bolje receno, nisu uhvaceni da kradu, kako nam Medo najavljuje. Naravno da nije dovoljno da ne kradu - ali je bitan preduslov za bilo kakvu zdravu pricu. Sa SDPSD + manjinama to nikada nisi imao. Koliko ce izdrzati pokazace tenderi i poslovi a ako ne bude islo vidjeti kako i sto ce biti poslije izbora u PG, u stvari nekih pola godine kasnije, dok DPS clanovi ne izvrse transfer ka Demokratama -eto prilike da se forumasi koji zale za proslom vlascu makar malo slave, jer bice izbora.
    Zbog cega nismo otisli naprijed? Da glasacima nije bio bitniji licni interes od interesa svih nas danas bi i DPS i DF bili opozicija. Zato nismo otisli naprijed.
    ajde da pokusam redom
    ovo oko SDPa nikad ih u zivotu ih nisam glasao , mozda su mi programski najblizi ali njima nikad glas ne bi dao bar do sada nisam. zato sam upotrijebio mnozinu kod tog boldovanog , jer nisam mislio direktno na tebe.
    ja se jezim od partijskog zaposljavanja, ja sam gledao odje dje ljudi idu da rade za 350 tj ne rade nista i samo su zato tu jer mogu da prime 350e ili 500 sve jedno i da ne rade nista a kod privatnika npr 700 ali bi morali da rade tih 8 sati.
    ja sam cuo da su 500 ljudi zaposlili u Elektro P od kad je novo rukovodstvo iste doslo, i to sve po partijskoj liniji onda mi dodje neko odje i kaze to je normalno. za moja shvatanja nije niti ce ikada biti.

1. ne kritikuju odje novu vlast svi, vecina se trudi da svaku kritiku koja dodje se relavitizuje, ili pocne sa recenicom dje si bio prije 30 tog ili sl. ili pocne napadima a dje je GVozdo,Ivanovic sta je radio DPS itd.
    po meni ako neko nesto lose radi NE MOZE biti opravdanje i DPS je tako radio , i tacka.
    2. Kandic ce biti kaznjen jer se dokazalo da je vozio, problem je jer su pokusali to zataskati. prvo Ministar s recenicom sta je to dva tri piva, pa nije siguran da je vozio. onda premijer dje optuzuje drugu porodicu da suruje sa policijom i da on ima saznanja da on nije vozio , pa im ga DPS tuzilastvo uvali. sad se postavlja pitanje kad tuzilastvo bude njihovo a oce bili sve to ovako bilo , ako su tako krenuli??? ne kazem da hoce ali sto bi rekli osnovano se sumnja. i opet dje je Kandic sada i zaasto jos radi u toj vladi?????
    3 sve receno i slzem se sa tobom
    4. oko popova i vlade kad god hoces pijemo kafu , necu o tome odje svakako. primjer ti je par njih noovozaposlenih u EP , jedan je zvonar bio i ovo mu je prvi posao .
    5. Nacionalni Parkovi, nepotrebna prica
    6. ja nisam rekoa da nisu uhvaceni , nego bas da ne kradu niti ocekujem to od njih. zar stvarno treba da poslije DPS dodju novi koji ce isto tako da kradu, pa trebali bi svi koletivno da se lisimo zivota makar u CG. treba li mjesto Bana da dodje neki Krivijev kum??
    a sta je najgore ako daju Dfu malo vlasti tako ce i biti, pokazuju to eoma dobro sa Batom.

e sad odje vise nemas sa kim poodavno normalno progovoriti razmjeniti misljenja jer odmah ide coporativni napad da si SDPS ovac da si ovo da si ono i to bez argumenata. primjer Hell dje me napadao da sam branio DPS ja kad sam mu napisao da nadje jedan post dje ja podrzavam ovo sto je DPS radio da cu da odem odavde ako ne nadje da on ode pa je pobjegao.
    zato i ne treba ozbiljno pisati nego samo trolovati i zajebavati pa nek banuju, jer obiljne razmjene misljenja nema. samo uvrede u vecii slucajeva i to coporativno.
    da zavrsim sa ovom recenicom
    valja li ova vlada valja ku... ali da nam je potrebna jeste. ima tu par finih rjesenja u njoj , najslabija karika je Premijer .
    e sad ko je kriv sto su likovi kao Braticka tu dje jesu, jedino DPS ovci niko vise svojom visedeceniskom poharom i sto su svaku iole gradjansku procrnogorsku opoziciju u startu demolirali, potkupili tj rasturili.

7. The Following User Says Thank You to lepetanac For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

https://m.cdm.me/hronika/zvanican-na...dic-bio-pijan/

Kad smo kod Kandica ovaj jos radi pri vladi, ali sto bi skoj rekao, sacekamo zvanicnu istragu svako je nevin dok se ne dokaze krivica, samo DPsovci su krivi u startu.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

...
    2. Kandic ce biti kaznjen jer se dokazalo da je vozio, problem je jer su pokusali to zataskati. prvo Ministar s recenicom sta je to dva tri piva, pa nije siguran da je vozio. onda premijer dje optuzuje drugu porodicu da suruje sa policijom i da on ima saznanja da on nije vozio , pa im ga DPS tuzilastvo uvali. sad se postavlja pitanje kad tuzilastvo bude njihovo a oce bili sve to ovako bilo , ako su tako krenuli??? ne kazem da hoce ali sto bi rekli osnovano se sumnja. i opet dje je Kandic sada i zaasto jos radi u toj vladi?????...
    Opet ti projektuješ DPS iskustva i fobije na slučaj Kandić. Ni u jednoj tački niko nije vršio pritisak ni na policiju ni na tužilaštvo da se nešto promijeni u istrazi. To je razlika u odnosu na DPS sistem. I to ne mala već nebo i zemlja razlika. Svaka faza procesa je prošla kako treba, od istrage, preko disciplinskog postupka, saopštavanja činjenica itd. To ko je šta pričao u javnosti o tome, jesu li novinari vukli za rukav da se komentariše prije kraja istrage, pa ljudi prepričavali šta im je Kandić rekao - to sa prikrivanjem veze nema.

Prikrivanje je kad institucije ne funkcionišu. Recimo, kad istraga zaključi da se djevojčica bacila glavačke na ministrovu limuzinu - i to je zvanična verzija. Prikrivanje nije kad neko priča šta on misli šta se desilo. Na to svako ima pravo, sve dok ne utiče na istragu. Je li bilo takvih uticaja? Ne, to čak ni osviješćeni Raško Konjević ne tvrdi. Kandić se procesira u punoj mjeri zakona i tako i treba da bude.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Opet ti projektuješ DPS iskustva i fobije na slučaj Kandić. Ni u jednoj tački niko nije vršio pritisak ni na policiju ni na tužilaštvo da se nešto promijeni u istrazi. To je razlika u odnosu na DPS sistem. I to ne mala već nebo i zemlja razlika. Svaka faza procesa je prošla kako treba, od istrage, preko disciplinskog postupka, saopštavanja činjenica itd. To ko je šta pričao u javnosti o tome, jesu li novinari vukli za rukav da se komentariše prije kraja istrage, pa ljudi prepričavali šta im je Kandić rekao - to sa prikrivanjem veze nema.

Prikrivanje je kad institucije ne funkcionišu. Recimo, kad istraga zaključi da se djevojčica bacila glavačke na ministrovu limuzinu - i to je zvanična verzija. Prikrivanje nije kad neko priča šta on misli šta se desilo. Na to svako ima pravo, sve dok ne utiče na istragu. Je li bilo takvih uticaja? Ne, to čak ni osviješćeni Raško Konjević ne tvrdi. Kandić se procesira u punoj mjeri zakona i tako i treba da bude.
    Dje je Kandic sada i sta radi

Thanks Thanks Given 
    7,418
    Thanks Thanks Received 
    4,793
    Thanked in
    2,454 Posts

Vele ljudi da je Kandic na Birou. Ali na Birou predsjednika Vlade

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Katnić bivši sluga režima se obezbijedio akcijama svih velikih firmi CG , pa ga na kraju uhljebiše u Volvox da tamo pokazuje znanje iz ekonomije dajući otkaz radnicima , kako im ne bi davao rješenje za stalno. Tipične DPS patriote koje vode računa o sebi...

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Nemam pojma. Znam da je pokrenut disciplinski postupak protiv njega i da je objavljeno da je bio pijan i lažno svjedočio.

Šarmantno si nestrpljiv za nekog kome nije smetalo da kažnjavanje Koverte čeka godinama ili Telekoma decenijama

Drago mi je što si osvježio. Dobrodošao nam!

14. The Following 2 Users Say Thank You to SKOJ For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Vele da je ćerka Kenana Hrapovića pravila žurku neđe na CG primorju, bahato po navici...baš je osvježilo. Osvježiće onda kada takvi dobiju što zaslužuju...

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Nemam pojma. Znam da je pokrenut disciplinski postupak protiv njega i da je objavljeno da je bio pijan i lažno svjedočio.

Šarmantno si nestrpljiv za nekog kome nije smetalo da kažnjavanje Koverte čeka godinama ili Telekoma decenijama

Drago mi je što si osvježio. Dobrodošao nam!
    Ko kaze da nije smetalo, to si zakljucio kako. Nisam se tebi ispovjedio.
    Osvjezilo vidim, evo je par mjeseci u procesu. A standardno kao sto pricam, a dje si bio 30tog dje je koverta, dje je Telekom .
    Druze evo ima se sva vlast sada pa lagano redom, od Gvozda do Ivanovica sa sve Batom.
    A Kandic je trebao da odgovara u ponedeljak a ne poslije par mjeseci.
    Ajmo o tome malo hoces, zasto se vodi disciplinska protiv njega znas li????

Thanks Thanks Given 
    2,332
    Thanks Thanks Received 
    2,094
    Thanked in
    946 Posts

Ja oprastam ii cerci Kenana Hrapovica i cerkama Zdravka Krivokapica. I jos bih im dao

Sent from my XQ-AS52 using Tapatalk
    "Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"

18. The Following User Says Thank You to Dejan For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,042
    Thanks Thanks Received 
    12,414
    Thanked in
    6,718 Posts

ja isto mislim da je Bato Carević u pravu. treba vrnuti ovo Karađorđevićima

Тapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

...Osvjezilo vidim, evo je par mjeseci u procesu. A standardno kao sto pricam, a dje si bio 30tog dje je koverta, dje je Telekom ...
    E, vidim, dugo ti je da čekaš par mjeseci za Kandića, ali ti je Koverta bila taman pola decenije

Slušaj, prijatelju, to tvoje kukanje da ti smeta podsjećanje "gdje si bio do 30. avgusta" mene nimalo ne pogađa. To što se ti nerviraš i volio bih da te ne pitam to mi ne znači ama baš ništa. Imaš pravo da promijeniš mišljenje, imaš pravo da prelomiš u glavi, imaš pravo da osvježiš i da tražiš da se učesnici u saobraćajnoj nezgodi šalju u zatvor za 48 sati.

A ja imam pravo da te pitam - kako ti nije smetala Koverta i Limenka? Zašto se živ nisi čuo dotada? Gdje si bio kad su ti sugrađane i sveštenike prebijali po ulicama? Ispod kojeg jorgana si drijemao dok su ljude vukli u zatvor zbog "prdnjavo ljudska"?

Drugim riječima - gdje si bio prije 30. avgusta?

21. The Following User Says Thank You to SKOJ For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    ja isto mislim da je Bato Carević u pravu. treba vrnuti ovo Karađorđevićima

Тapatalk
    Ako je po zakonu treba im vratiti. Ako nije po zakonu ne treba. To što su Karađorđevići ne bi smjelo da utiče ni na koji način.

Nažalost, mi smo još stisnuti između dvije grupe nacionalista - obije traže da za Karađorđeviće zakoni ne važe. Jedni bi da im se ne da imovina i ako je pravno njihova, drugi bi da im se da i ako nemaju pravo na nju.

Thanks Thanks Given 
    5,042
    Thanks Thanks Received 
    12,414
    Thanked in
    6,718 Posts

koji to zakon ove države kaže da se treba vrnut državno Karađorđevićima? možda je to onaj zakon koji je Batu donio pola miliona zemljišta tvog, mog i ostalih građana ove države

Тapatalk

24. The Following User Says Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

koji to zakon ove države kaže da se treba vrnut državno Karađorđevićima? možda je to onaj zakon koji je Batu donio pola miliona zemljišta tvog, mog i ostalih građana ove države

Тapatalk
    Nemam pojma, a nemaš ni ti. Nebitno je jesu li Karađorđevići ili nisu, samo treba primijeniti zakon isto kao za svakog drugog građanina.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

E, vidim, dugo ti je da čekaš par mjeseci za Kandića, ali ti je Koverta bila taman pola decenije

Slušaj, prijatelju, to tvoje kukanje da ti smeta podsjećanje "gdje si bio do 30. avgusta" mene nimalo ne pogađa. To što se ti nerviraš i volio bih da te ne pitam to mi ne znači ama baš ništa. Imaš pravo da promijeniš mišljenje, imaš pravo da prelomiš u glavi, imaš pravo da osvježiš i da tražiš da se učesnici u saobraćajnoj nezgodi šalju u zatvor za 48 sati.

A ja imam pravo da te pitam - kako ti nije smetala Koverta i Limenka? Zašto se živ nisi čuo dotada? Gdje si bio kad su ti sugrađane i sveštenike prebijali po ulicama? Ispod kojeg jorgana si drijemao dok su ljude vukli u zatvor zbog "prdnjavo ljudska"?

Drugim riječima - gdje si bio prije 30. avgusta?
    Ja te pitam hoces li mi odgovoriti, za sta se disciplinski goni Kandić. Ostavi se ostalih spinovanje, konretno te pitam?

Thanks Thanks Given 
    102
    Thanks Thanks Received 
    612
    Thanked in
    381 Posts

Тapatalk
    Restitucija oduzete imovine je neminovnost i civilizacijsko pitanje u zemljama nekadašnjih komunističkih režima koje prolaze kroz tkz tranziciju.
    I Crna Gora je usvojila neke zakone koji se bave pitanjem restitucije.

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

Veli li ovo Pipun da će, ako ne budu mogli da sastave novu hipotetički vladu, prelaznu vladu činiti svi konstituenti Skupštine?
    I njima 'mrski' dRps isto? Šta bi sa 'nikad sa dRps-om'?

slušamo brate. nema problema ako te zabolje briga za značaj 13. jula

Тapatalk

Da, ova zemlja nema prečih problema od premijerevog nečestitanja na tnjiteru.
    I da, važnost 13-o julskog praznika za prosječnog stanovnika CG se mjeri po količini kuknjave za tim je li Premijer ili PredCednik isti čestitao.
    Šou.
    Forever young, i want to be forever young

Thanks Thanks Given 
    5,042
    Thanks Thanks Received 
    12,414
    Thanked in
    6,718 Posts

Quote Originally Posted by Massaro View Post
    Restitucija oduzete imovine je neminovnost i civilizacijsko pitanje u zemljama nekadašnjih komunističkih režima koje prolaze kroz tkz tranziciju.
    I Crna Gora je usvojila neke zakone koji se bave pitanjem restitucije.
    treba viđet da se da jedno 60% teritorije Karađorđevićima i onda glasat Bata za preśednika

Тapatalk

Thanks Thanks Given 
    3,567
    Thanks Thanks Received 
    5,889
    Thanked in
    2,831 Posts

Pa kako si mislio to onda da se odradi u ovom slucaju?

Crna Gora da vrati Komunistickoj partiji?
    Oni onda dalje Karadjordjevicima jel?
    Oni Petrovicima jer su ga od njih oduzeli
    Petrovici vracu kome? Pastrovicima ili Austrougarima?

I glavno pitanje dje je kraj? I jesu li i u cijeloj kraljevini SHS im vratili imovinu i zasto ne?
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Evo vidimo da Bato Carević oće teritoriju Crne Gore da poklanja Karađorđevićima
    Bato je kreten.

Mene više brine što rođena sestra predsjednika države Mila Đukanovića zastupa tu bagru u sporu protiv države Crne Gore.

Na tom primjeru se najbolje vidi koliko je toj porodici stalo do interesa Crne Gore i kolike su "patriote".

Greote nema para, pa da završi Miločer Karađorđevićima pa da čupne nešto. PIH!!!!!

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Page 585 of 1249 FirstFirst ... 854855355755815825835845855865875885895956356851085 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)