Pošto edit ne radi, da pofalim Bečića koji je ispao veeeliki gospodin pomenutim povodom!
Sent from my Mi 10T Pro using Tapatalk
Moj SKOJ. Ne znam jesi li drzak, beozbrazan, ili se dobro foliraš, ali opasno ideš po ivici degutantnog.
Ovo tvoje nije ni spinovanje ni centrifuga, nego ne znam kako to pristojnim rječnikom nazvat.
Ti vjeruješ vijestima više puta to skapirasmo. Te iste vijesti pišu:
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...dan-drzavnosti
Ne viđeh da je Krivokapić tamo bio i govorio kako ti kažeš.Centralna proslava, povodom Dana državnosti i 80 godina od dana ustanka i početka borbe protiv fašizma, počeće večeras u 20 sati u Virpazaru
Inače, proslave uvijek oragnizuje SUBNOR.
Premijer je bio i govorio na svečanosti povodom uručivanja 13 julskih nagrada koju je organizovao predsjednik skupštine Bečić 9tog jula.
https://www.vijesti.me/kultura/55510...tovic-nikcevic
Nego dobro, bio je Petrovdan, mnogo bi mu bilo 2 dana za redom da proslavlja pa da ga ne mučimo.Iz Vlade je saopšteno da je Krivokapić kao gost prisustvovao svečanosti koju je organizovala Skupština i Bečić.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Pošto edit ne radi, da pofalim Bečića koji je ispao veeeliki gospodin pomenutim povodom!
Sent from my Mi 10T Pro using Tapatalk
Ja nisam pominjao da premijer nije čestitao ni na twitter. Tu kritiku oko "posranog twittera" si meni zalijepio iz ne znam kojeg razloga. A kad si mi već zalijepio, uđoh na posrani twitter i imah što da vidim.
Na predsjednika nisam skočio jer je bio na Virpazar. Ni na predsjednika Skupštine nisam skočio jer bio na Zlaticu i održao govor, iako je bio i 9tog jula kad su se dodjeljivale 13 julske nagrade dobitnicima.
Kao neko ko je od davnina redovni posjetilac 13 julskih svečanosti na Ljubotinj, i koji je kao dijete imao priliku da gleda i sluša preživjele učesnike ustanka, ovaj odnos države mi baš smeta.
I ne, Kivokapić nije prisustvovao centralnoj proslavi na Virpazar, đe je simbolikom na 8 godišnjicu baš to mjesto i odabrano, jer ne zove se džabe Trg heroja mjesto odakle su krenuli gerilci.
I ne, nije Krivokapić položio vijenac juče niđe.
A zamisli, jedan četo Nikšićki, koji je i gradonačelnik grada, je to ispoštovao i položio vijenac.
Ali u redu je, nećemo kritikovati premijera, neka ide i slučajno dočekuje Nikolu Kavaju i slične i to će biti OK.
Ni zicer da se opere od toga 13 jula nije umio iskoristit.
Dobro je da se slazemo da ce se time baviti sudovi.
Samo mala stinica, posto je sudstvo ustavna kategorije da bi dosle “one sudije” treba 2/3 ili 3/5, dakle i glas DPS.
Upravo zato Becic pravi neke sastanke i dijaloge.
A bez suda moze zatvor, cini mi se 72 sata.
Nikad stvari nisu jednostavne, a ako ocekivanja drzis nisko samo se mozes obradovati.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Tko leti, vrijedi...
Makar tih sudija ima na svaki cosak
f6
Originally Posted by bitrate
Originally Posted by hercules
I ovo je bio pocetak danasnje price.Originally Posted by bitrate
I u pravu si - komentar moze biti vezan za Twitter a moze biti i za medije.Originally Posted by hercules
Moja prica je i dalje bila vezana za TwitterOriginally Posted by hercules
Za ovo ga treba kritikovat i tu ste potpuno u pravu.Originally Posted by hercules
I pored tvoje gornje dobro napisane poente, potpuno suvisan komentar.Originally Posted by hercules
Pronadji povezivanje DPS-a i Vlade u mojoj danasnjoj pisaniji i povlacim se sa ovog dijela foruma.Originally Posted by bitrate
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Opet ti sa mastarijama. Sudski savjet cine 4 sudije, vrhovni sudija, 4 ugledna advokata(koji god to matrak bio) koje bira skupstina i zaposleni iz ministarstva pravde.
Ako mislis da ih ne mogu smijeniti, ove dosadasnje "ugledne" jer im traje mandat.... Mislim da si se preracunao.
A taj novi, zamisli bira sudije na mandat do penzije..... Evo koliko taj SSavjet moze da izabere DPS predsjednika vrhovnog suda, a dva put su pokusali do sada
@hercules naziv "četo" je dozvoljen po pravilima foruma? Vidim upotrebljavaš ga kao dobar dan.
A outline kao da je krenuo 41e sa Virpazara života mi
Sent from my KB2003 using Tapatalk
I to sam propuštio da odgovorim, predsjednik nije čestitao na twitter provjerih i njegov profil. Bio je na Virpazar i govorio, ali nije na twitter ništa pisao. Da ne bude da sam iskulirao taj dio.
Tako da može kritika na predsjednikov račun zbog twittera.
A što suvišnog komentara tiče da dodam.
Još od dana nezavisnosti sam se pitao gdje će i kako obilježiti 13 jul. I sve sam mislio da će iskoristiti priliku da se očisti od onoga snimka, ali jok.
Nije mogao gore ništa da uradi od ovoga što je juče uradio nije se niđe pojavio. Samo je sam sebi napravio problem bez ikakve potrebe i ostavio sumnju da više voli četnike od partizana.
Pretpostavka mi je bila da će na Goricu položiti vijenac i to je to. Na Cetinje znamo da nije poželjan, sa SUBNOR-om nema neku posebnu komunikaciju koliko vidim, i on odigra ovo što odigra.
Užas.
Budi slobodan da navedeš pravilnik foruma koji sam prekršio i kojeg sam neistomišljenika sa foruma nazvao četnikom. Dva puta je dobar dan ako ako
Ali sloodno prijavi na žalbe moderatora.
A kad smo kod pravila, valjalo bi da ih se pridržavaš jer čim ti iskaču zvjezdice umjesto riječi znači da ih se ne pridržavaš.
Tako je. Za iste dobijam infrakcije.
Dva puta danas. Nisam pratio previše ali mi zapade za oko. Jer da neko piše slično za neku drugu stranu bile bi stranice žalopojki.
Što se tiče konkretno Kovačevića i četnika. Zabolje me pravo da ti kažem. Samo ne volim kad vidim građaniste kad ovakvo....
A i to je vrlo jednostavno. Pokusava da se populisticki lroda kao mesija, kao da pomiri ne znam ni ja sta i koga, i da proda pricu "nema revansizma" radi glasova koji su isli DPS.
Mislim da ce se zajebati ali vidjecemo. On nema snagu koju je ima DPS u odlucivanju, tako da ni ne moze da donosi odluke o zaposljavanju radi glasova i namjestanja tendera kao DPS.
Evo skoro godina, a Petar Ivanovic tvituje, Brana Gvozdenovica niko ni ne pominje vise vezano za Mozuru/Maltu i smrt novinarke.
Jer se Becic nada da ce zamijeniti DPS
Ako pročitaš bolje vidjećeš da sam pitao da li je po pravilniku. Kako si ti moderator mislim da je pitanje na mjestu.
Nego Ajde da ne smaramo. Znaš odlično na šta sam mislio.
Oce li se institucije pocet odrobljavat za godinu ili dvije manje je bitno. Bitno je sa se pocne.
I za dvije godine da imamo neke nepotkupljene sudije i tuzioce nije kasno.
Ne mozemo vise da budemo hibridan rezim... I da imamo zarobljene institucije.
Meni je iskreno zao ove mlade ljude sto prizeljkuju da se vrati DPS i sateliti. Zao mi ih je sto u mladosti nemaju veci intelektualni kapacitet da povedu promjenu, nego ispoljavaju Stokholmski sindrom.
Ali valjda im dodje u glavu vremenom, jer meni je stvarno dosta da budemo toalet evrope.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Pa odgovorio sam da citiraš koji sam pravilnik prekršio, jer očigledno smatraš da je zabranjeno.
A kako sam ja moderator, evo da ti kažem da je zabranjeno pravilima foruma:
Sad je valjda jasnije da ne kršim nikakva pravila.8. Neistomišljenike nazivati ustašama, četnicima, komunjarama i sličnim imenima radi vrijeđanja.
A Kovačević, osim što glumi u predstave četnika, svojevremeno izjavio
Pa je lako sve ostalo, pa i ovokako ga ja od milošte 2 puta nazvah."Dolazimo da iskažemo poštovanje prema jednoj ličnosti koja tek sada isplivava na našu istorijsku scenu u svom punom sjaju i kako bude vrijeme prolazilo tako će i snažnije i snažnije sijati i davati svoj primjer drugima",
Pa fino vam je rekla Draginja šta su oni: "izdajnici".
Nema preko. Svako drugo tumačenje je skojev posao ovaj sizifov...
Svjesni smo, mada ima i dosta nesvjesnih, da su bukvalno svi ogorčeni na ovakvu Vladu i Crnogorci i Srbi i Bošnjaci i Albanci itd, svi. (znači većina)
Samo se čeka momenat, tamo na jesen vjerovatno i raspisivanje novih izbora na proljeće.
Bukvalno od 90ih u CG nismo imali ovakav izliv nacionalizma, fašizma, rasizma i svega ostalog. Sve je to počelo sa ovakvim ljudima i Vladom i biću beskrajno zahvalan što će se to na vrijeme zaustaviti.
Vratiće se CG na fabrička podešavanja đe neće biti podjela među ovaj napaćeni narod.
Ljubav <3
![]()
Love, peace and respect.
Najiskrenije je tužno gledat kako se ovaj dio foruma temeljno čisti od bilo kakve smislene priče. A i zdravog razuma počesto.
Postavili aksiom da je Vlada sjajna. Da treba da vlada još ( sam upiši broj koji ti se sviđa ) __ godina.
Na sve strane pršte sjajni potezi i rezultati. Investicije bujaju. Zaposlenost buja. Cijene nikad niže.
Sezona rastura, rekordna. Bosanci doleću na pretrpane avione ToMontenegra iz Banja Luke, gužve tolike da ih i na krila trpaju privezane. Posledica genijalnih investicija u to ciljno tržište, kojem smo posvetili najveći dio energije.
Ne ko ona bagra prošle godine što pozatvara granice i ubi nam sezonu. A svi znaju da je tad vascijeli svijet bio vakcinisan, i da bi nas napunili kao oko da smo granice ostavili otvorene. Samo banda subverzivna DPSovska može izmislit da je, u ta doba, u svijet cijeli kretanje stanovništva bilo toliko ograničeno da ga ni tako niko ovamo ne bi mrčio, ko nije i ovako.
Ko slučajno što misli kontra aksioma o sjajnosti, najgora je banda i svako ostalo ništavilo SDPDPSDSa.
Sve što nas ustavlja od Eldorada je da pohapsimo neku gomilu ljudi. Ima čak osnovanih predloga da ih bude neđe do 50-60%, da bude lakše disat ovima ostalima. I to se ljudi ne šale, jer jasno je zaboga svima, ko god glasa za DPS mora bit lopov i bagra. Ovo sam ovđe pročitao bar pedesetak puta. Bukvalno.
No, čim oburdamo Katnića, vežite se, polijećemo. Kraja nam neće bit.
1euro stranih investicija ova vlada nije privukla. 1euro razvojnog budžeta van potrošnje usmjerila. 1 tender održala.
Ministarstvo poljoprivrede čak i stoku prevezuje. 500k da za poljoprivredu, 180k za konsalting usluge. Za sada je više nego dobro.
No nema veze, čim bagru pohapsimo i osudimo, a oćemo, jer nam za to ne trebaju sudovi, no forumi, tviteri i stranačka saopštenja, biće sjajno. Čak i sjajnije nego sad, a to nije lako.
Bogu hvala, i oslobodismo se napokon od Đokovića i Bekamovih, sad može Bato s mirom Guču i na Kraljičinu plažu da useli.
Bogu hvala, i svi zaslužni građani sa branika svetinja, i njihove porodice, prijatelji i kumovi, pravedno su nagrađeni. Ko to priča te gluposti da može ovđe postojat nezaposlenost.
Da se ne zaboravi, opet-
Ko slučajno što misli kontra aksioma o sjajnosti, najgora je banda i svako ostalo ništavilo SDPDPSDSa.
I vrtite vas dvadesetina tu priču do beskraja, u odgovor svima, svagda, svuda, i na sve živo.
Aman s vama, bar rečenice počnite neke nove da uvodite, ove su vam se stare totalno izlizale od prekomjerne upotrebe i nepažljivog rukovanja.
( ako još jednom čujem ono ''ja ne znam čime smo mi ove momke zaslužili'', mislim da ću vratit ručak od pretprošlog Božića )
Naravno, da sam odma za sebe kažem-
Da se ne mučite.
P.S.
Virpazar je jedina tačka u svijet đe je premijeru ove države juče bilo mjesto. Totalno bljutav postupak, još bljutavija ova opšta odbrana istog.
P.P.S.
Ali Virpazar nije razlog što premijer ne valja, no ono što sam boldovao gore. Za početak.
Naravno-
Ja prvi. Naročito se stidim što mislim da DPS nije kriv što je ova vlada loša, i da je propaganda jedino polje njene ekspertize.
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks