Na Zabjelo?
Sicilia, potaž od pečuraka- O DLI ČAN, prva liga!
Na Zabjelo?
Zna li neko dje moze kod nas da se kupi dry age govedina
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
Voli?
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Imas u Ideu portonovi sta pozelis od toga.
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Tu es mon héro!
Ne moze se porediti hrana npr u Siciliju iz Mase i Sicilija na Zabjelo. Dva razlicita svijeta. Pogotovo ako zagrebes nesto sto nije kiflica (koje su slicne), sve ostalo nema veze jedno sa drugim. Zato sam se malo i nasalio i napisao Zabjelo jer nisi naveo gdje tj koja Sicilija. Mislim da je ne Zabjelo najgora.
Ja se otrovah u Atrio u Deltu. Naručio preko Glova piletinu u kari sosu. E sad ne vjerujem da je od vrucine, moguce i to ali ostala jela su bila ok. Vjerovatno je do sosa. Nikad vise. 🤦*♂️
Bješe jutros i supruga mi tamo sa svastikom, katastrofa tortilja veli.
Vjerovatno im je ona skupa piletina,na veliko max 1,70€/kg.
...
u Atrio je opao kvalitet odavno,mozda su im samo pizze Ok.
Nikad gora tortilja prije dva dana tamo. Ne mogu opisat tu piletinu
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Po meni jedan od najboljih restorana u Podgorici je "Porto" u ul. Stanka Dragojevica. Posebno ko voli morsku ribu. Imaju i dobar izbor vina. Zaboravio sam kako se zove, ali imaju i jedan odlican kolac. Enterijer je odlicno uradjen. Bio sam i u "Porto" u Budvi (vjerujem da je gazda isti), ali je "Porto" u Podgorici otmeniji.
Nijesam bio odavno, tako da ne znam da li drze nivo.
Drugaciji ambijent, nivo i potpuno drugcija vrsta hrane, dosta jeftinije, meni bilo OK je restoran "Mayka" na Dracu. Razne vrste domace rakije.
Cuh da je otvoren indijski resoran "Masala" kod nekadasnje "Duklje". Od nekih prijatelja sam cuo da je dobro. Drze neki Indijci. To cu rado da probam.
Sto cini spijunaza na mrezamajutros mi stize Sponsored na Insta https://instagram.com/beefsteak.hous...dium=copy_link
Uglavnom kilo odlezanog rib eye je 23e sa dostavom...
Imaš mesaru "Jokić" u Baru (rade dostavu), vidim širok asortiman lijepo upakovanih stekova, ne znam je li probao ko?
https://www.instagram.com/mesarajokic/
To sam i ja htio isto da pitam, treba da se gegam sa dostavom pa oće li i kad će mi to dostavit' a vjerovatno je i skuplje sve jer je ''Dry Age''. Uglavnom kad ovđe kod nas uđeš u mesaru i tražiš im ovakva parčad mesa gledaju te kao da pričaš japanski jezik, užas...
Pojma nemam, izlećela mi je neđe reklama prije pa zapamtih, zovite i pitajte.
Sent from my Mi 10T Pro using Tapatalk
Jokic je bas napravio ozbiljnu pricu u Srbiji...ali ne nadjoh njegovo prodajno mjesto u Cg...hvala za link
Jevric ima odlezano meso?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks