Ali DF koji bi na čelo vlade da stavi Lekića koji je glasao za rezoluciju o Srebrenici, a da makne Krivokapića jer je "izdao Srbe" glasanjem za rezoluciju, a za koju btw. nije glasao jer nije poslanik.
Pa šta je ovo, kakve su ovo mađije.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Ali je taj panjat reka za Zdravka da je pajac!
I otkrio karte istog trena![]()
...
Nisu madjije nego pare. Ovdje gledamo postajanje Lekica, kojeg znaju da mogu lakse da otpale nego krivokapica.
Mislio sam da ce vojvoda od anb izdrzati duze od pola godine i aktivirati se na necemu bitnom, tipa zakon o porijeklu imovine, ili tuzilastvo.
Ovako su rano poceli i brzo se potrosili....
Ispade nam premijer mnogo bolji i jači nego što sam mislio u startu.
Nije samo figura, radi nešto, pa je normalno da "žulja".
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...os-u-mazestiku
Al zato vojvodin sin ne patiše.. Kakvi su ovo bilmezi i diletanti..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
u normalnoj državi, ovo bi bilo tačno. u ovoj selendri je pak priličan procenat ljudi za DF. oni su uspjeli da ubijede ove ođe da su oni borci za ugroženo srpstvo, i to im prolazi. opet je od svih njih, ipak najgori ispao Lekić. koji toliko obraza nema da izađ e i kaže da ne vidi sebe kao premijera. izgleda da je Leka zaboravio šta je sve DF pričao za njega. od Bečića zavisi dosta toga, sumnjam da će on prihvatiti ovo. jedina nada je EU, da spasu nekako situaciju
pa on ide lakšom putanjom. čoek koji nema funkciju oće da sastavlja Vladu koja nikad ne bi Skupštini poslala predlog zakona o porijeklu imovine
Тapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Osjecam da ce DK sad da okrene pricu
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Neka nemoj tako, ustav je jasan - funkciju poslanika može obavljati svako
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
EXCLUSIVE Montenegro close to deal on lifting Chinese debt burden - minister
https://www.reuters.com/world/exclus...er-2021-07-07/
Crna Gora je na nekoliko nedjelja od dogovora da sa evropskim i američkim bankama zamijeni ili refinansira skoro milijardu dolara duga Kini za autoput i nada se da će kamata biti ispod jedan odsto, rekao je ministar ekonomije Jakov Milatović za Rojters.
""We are negotiating with a number of Western banks from Europe and the United States. We are for sure going to do it with the Western banks," Milatovic, 35, said, adding that he was seeking an interest rate of "less than 1%" for the debt.
"There are two options: the first is to refinance, the second is to swap the loan, or the third option is to do part of the first one and part of the second one," he said. "We believe we can get much better terms - I am very optimistic about it."
Milatovic declined to name the European or U.S. banks but when asked how soon there could be a resolution, he said: "Soon - I think weeks."
Kaže i da razmatraju osnivanje privrednog društva koje bi upravljalo preduzećima u državnom vlasništvu.
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Браво Јакове !
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Sate sate sate
čekamo Meda, sad
Тapatalk
Ali ali šverc cigara
Za Meda nema povlacenja, masoni su to zajednicki odradili
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
kakva podlačka kombinacija naslova u Vijestima
"Krivokapić se sastao sa Borisom Džonsonom: Ovo je prvi bilateralni susret premijera dvaju zemalja u istoriji"
"Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović primio je zamjenika pomoćnika državnog sekretara SAD Metjua Palmera koji boravi u posjeti Crnoj Gori"
https://m.cdm.me/politika/medojevic-...-u-veleizdaji/
da ima države Medo bi zbog ovog vrijeđanja premijera noćas bio uhapšen
Тapatalk
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...litickog-kursa
opet Krivokapić trigerova jednom izjavom komplet ekipu aktivista DFa![]()
Тapatalk
Veci dio pozicije i komplet opozicija danas na bromazepame…
Krivokapic u Londonu danas, kao predstavnik vecinske Crne Gore tamo gdje i zelimo da nam predstavnici vlasti idu a ne kao bagra iz predhodne vlasti koja je isla da pilicari na marginama, i da ih guraju raznorazni klovnovi po hodnicima.
Dok profesor razgovara sa jednim od najmocnih ljudi trenutno u svijetu, njegovi mladi ministri rade na skidanju omce sa vrata naroda Crne Gore.
Za to vrijeme ovi koji bi da ruse vladu i formiraju novu se tuku po beogradskim kafanama kao zadnji klosari.
U pamet se braco…
Sent from my iPhone using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks