Ma e, treba zavrnut slavine tivćanima koji ne plate par računa, a multimilionerima oprostit sve...
Gorivo je zivotno vazna stvar. Ne pominjes poskupljenja posle 30og…
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Đe su desetine hiljada uštekanih para nepušača poslije 30 godina ?
Duševni bolovi u prazno.
Od toga ti nema ništa kao što vidiš, nego da vidimo kako ćemo sjutra.
Hoću naprijed, a ne da vodim istorijske bitke. Jednom smo ih pobijedili, ne pada mi na pamet opet vrijeme i energiju da trošim na to. Ćorava posla.
Hoću u EU, da razmišljam o budućnosti, a ne o prošlosti.
Love, peace and respect.
Bogataši su generalno poznati po tome da vode računa koliko ih što košta. A ako misli(te)š da Roman Abramovič kojem u njegovoj super jahti stane i do milion eura nafte ne vodi brigu đe će sipat istu, grdno se vara(te)š.
Ne dobjia gorivo džabe u CG, plaća cijenu bez akciza. A to je jedan od načina da ga privučeš da svrati kod tebe par dana i potroši nešto para zajedno sa posadom, eventualno kupi nekretninu i slično.
CG se tu ne izdvaja od ostalih zemalja, dosta zemalja to nudi. A i gorivo u CG je skuplje nego u jednoj Austriji koja ni nema izlaz na more npr.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
I sto ce nama uopste jugopetrol i stranci da nam sipaju gorivo? To sve treba iscerat. Sipacemo sami i odrzavat. Mijenjat se nedeljno na pumpu.
f6
Nekad je za poskupljenje goriva bila kriva Milova i DPS pljačka, dok je danas isključivi krivac poremećaj međunarodnog tržišta.
Ovo nije poskupljenje, nego cjenovna korekcija usljed tržišnih nestabilnosti.
A inače je nekad za pljačku u CG bio kriv ko? Stotine i stotine opljačkanih miliona, patriotskih snaga sa rukama na srcu...
Interesantno kako ti treba nacionalna avio kompanija, a ne treba ti recimo nacionalna Telekomunikaciona kompanija?
Ne treba ti nacionalna naftna kompanija, a treba ti nacionalna EPCG...
Znaci toliko si kontradiktoran, da vise ni sam ne znas zasto nesto treba da je nacionalno, a zasto su nedje izvrsene privatizacije...
Bitno je samo da si kontra nama sto jedemo cevape za euro/chetnicks.
Četnik je četnik kako god krenuo.
Patriota se zna šta je, tako da Mojsije tu priču možeš u WC šolju. Lukavo i bezobrazno mjesecima pokušavaš da od patriote napraviš babarogu, ali ti to ne ide nikako.
Podrška za patriote!
Love, peace and respect.
I trajekt cemo da uzmemo tj ukinut. Radije cu se vozit okolo nego davat pare.
I sve hotele na primorje. Oslobodit plaze za gradjane.
Ocu sa idem na lusticu da se kupam i ulazim po kuca kad ja ocu i u koju ja ocu.
f6
A jes poceli da protestvuju posle smjene vlasti, zna se da brane svoje interese i dzep koji je sad prazan, jer nema na racun drzave da se zivi vise, kao sto vidimo iz prilozenog, nema vise kolona, nema para za gorivo... e tako mi tih patriota, dajte SMS da im se pomogne...![]()
i službena kola vratit narodu
Тapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
I onda ?
Šta ćemo da radimo sa ovim cijenama kukala nam majka ? Jeste li vi dobro u glavu ? Isti ste kao DPS, sve isto radite. Prosto je nevjerovatno da sada odobravate nešto za šta ste prije negodovali.
Ja sam kukao i tad i sad. To je patriota. A pogledaj koliko pronađoh u jednom postu lažnih patriota koji to hoće da su na silu.
Polako, ali sigurno definitivno postaje glupo ulaziti u neku diskusiju sa takvim likovima.
Ista stvar, samo drugo pakovanje.
Love, peace and respect.
Nisam patriota i ne moram da budem, sta ti je to patriota majke ti, zasto vazda neko mora da se svrsta da bude nesto, to je bolest druze, nisam vjernik, ali nisam ni ateista, necu da budem nista, to je moje pravo, volim ovu drzavu i nisam patriota niti me to interesuje, cijene jesu visoke, ali sta si ocekivao posle pustosenja drzave, podji do primorija pa da vidis sta sve imaju te tvoje DPS patriote, da vidis koliko su za sebe izgradili, sto se tada nisi bunio, sad si nasao kad je drzava bila pred bankrot i kad je korona sve unistila, sta hoces, da se smanji cijena svemu pa da nestanemo kao drzava. Nisu ni ovi novi cvjecke, ali nemoj molim te da pricas kako rade nesto gore od ovih prije, jer to je glupost, i dosta vise o patriotama i komitama i cetnicima i partizanima, to nam nista dobro nije donijelo i nece, treba da se okrenemo naprijed i da raskrstimo sa tamnom prosloscu koja razdire ovaj naord, a politicare 90ih treba potpuno maknuti iz politickog zivota i doviesti mlade ljude koji hoce posteno da rade i da rade u korist naorda a ne sve protiv naroda kao do sad, sta fali Mikiju, Milatovicu? Takvi nam mladi trebaju, dosta su jahali ovi ljubitelji CG, pa na osnovu te ljubavi nam jebali majku...
Dje ste bili 30tog
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks