Rekoste li ono valja li ili ne valja giros u home of giros?
Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
Rekoste li ono valja li ili ne valja giros u home of giros?
Dje je ta picerija?![]()
Aha, znam, no ne znam kako se zovea bas je skroman izbor na zabljaku realno. Jedna pekara radi, to je nedjeljom red kilometarski. Cuo sam da neka zena kuci sprema pite i to. Ima li ko broj slučajno?
Ja znam samo za majku toga što drži pekaru preko puta Volija, ali mislim da ih sad prodaju isključivo u pekari... Vjerovatno ima još neka...
#fakenews
Konoba Tramontana, Petrovac.
Nema preko na tom potezu.
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Ovo glovo uveo dostavu 1 euro za porucivanje ispod 5 eura.
Jes, izreklamirali su se dosta valjda, pa sad neće više da rade dostavu džabe, sad imaju posla pa mogu da se kur*e
Bolje bi im bilo da su počeli prvo da naplaćuju onu glupost da ti džabe donose što oćeš odakle god, no što naplaćuju dostavu ispod 5e.
a to je bilo samo pitanje dana...![]()
kad smo vec kod glova iako je blagi oftopik - zna neko kako omogucavaju transport radnicima?jer u bg-u su na glovovim biciklima najvise,a u pg sam ih gledao ad hok - u kolima,skuterima,pjeske...
Glovo radi po istom principu kao i dostave po drugim državama. Uleti se na tržište, odradi se dumping cijene usluge dok se konkurencija ne ugasi ili dok je ne preuzmu, a onda počinje komercijalna zarada u okruženju u kojem imaju monopol.
https://www.cdm.me/drustvo/pozar-u-lokalu-mustuluk/
Opet Bitrate daje recenzije...
Da. Svudje u okruzenju. E sad ce da deru kao Uber
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
hvala svima na informacijama!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks